kondomguiden logga
Bättre Sexliv

Artificiell Intelligens i Sexleksaker – Förändrar världen av sex

/

Artikel skriven av amadeus

/

Senast uppdaterad september 23, 2022 av amadeus

Det var tider när den nya Satisfyer Pro kom ut på marknaden och hela världen skakades om. När tjejerna fick orgasmer som var helt utanför denna värld och när killarna blev lämnade hemma.

Nu är det ju inte så länge sen. Men världen utvecklas så otroligt fort och nu verkar sexleksaksbranschen börjat hänga med på utvecklingen.

Nu kan du köpa sexrobotar för uppemot miljonen och sexleksakerna har tagits över av teknik.

Vad är AI i sexleksaker?

Artificiell Intelligens i sexleksaker innebär att man använder sig av maskinlärning för att lära sig exempelvis det sätt du gillar att bli slickad eller avrunkad på. Den jobbar med mål och sedan lär den sig med data och tester vad som är det absolut bästa sätt att nå målet på.

En AI kan hjälpa dig med att få dina orgasmer exakt som du vill ha dom. Troligen kommer maskinerna att kunna röra dig på ett sätt varken du eller någon annan människa kan.

De sexleksaker som finns nu och är offentliga är kanske inte riktigt det du letar efter men som det ser ut nu så finns t.ex Autoblower som helt enkelt har tagit all data för manlig onani och utvecklat de bästa mönsterna och hastigheter.

De har helt enkelt använt AI för att kopiera en mänsklig avsugning. Och det verkar funka. När Autoblower först lanserades för en investering så var över 2400 män med på finansieringen av över 315 000 dollar. (Deras mål var 50 000 dollar)

Autoblower AIAI Autoblower Maskin – AI Onanimaskin för män
AI Avsugare – Framtiden är här
|

Produkten har sedan dess tagit världen med storm och grundaren berättar i en intervju med Yahoo Finance att han trodde under 2019 att vi efter 5-7 år skulle ha produkter som verkligen är personliga. “Autoblow creator Sloan acknowledges the simplistic nature of most of these toys and says that we’re “five to seven years” away from having a device that will suit our individual needs

Faran med AI i sexleksaker

Ingen vet vad faran kan bli med leksakerna men jag tror att problemet kan bli ett otroligt stort problem. Om du har sett filmen “Ready Player One” så förstår du kanske lite vad jag tänker.

Faran med ai och sexleksaker 5

Jag tror samtidigt att om sexleksakerna blir så bra att man inte kan skilja verklighet och på låtsas så har vi också kommit väldigt långt fram i tiden med allt annat. Och då finns det nog andra saker att oroa sig över.

En av de största farorna skulle jag tro kan vara att vi helt enkelt blir ännu mer distanserade från andra människor. Om vi inte längre behöver gå ut en fredagskväll på klubben för att fylla tomrummet när ska du egentligen träffa människorna?

Om det då även finns ett spel du kan gå in i där du kan gå in i ett rum med människor och ha sex virtuellt och uppfylla alla dina sexuella drömmar. Vad behöver man då dessa fredagsligg för?

AI som en fuskkod från GTA

Jag jämför AI med ett fusk. Tänk dig att du spelar SIMS eller GTA med fuskkoder. Du kan få allt du någonsin önskat dig i spelet. Hur länge spelar man spelet då? Hur lång tid tar det tills det inte längre är kul att spela?

Det är inte intressant lika länge och när du redan har allt så finns det ingen mening att spela spelet längre. Den risken ser jag i AI utvecklingen.

Borde man vara rädd för AI?

En vän till mig som driver en podcast om AI diskuterar ofta denna fråga och det blir mer en filosofisk fråga än någonting annat.

Faktan är att det finns ingenting som kan stoppa AI utvecklingen om inte någon drar hårt i handbromsen. En global handbroms. Men det finns väldigt låg risk för detta och troligen kommer utvecklingen snabbas på än mer. Det finns otroligt mycket pengar och intresse i AI och därför kommer det fortsätta utvecklas.

Det man måste fundera på är om det verkligen är värt att vara rädd för något du inte kan styra över? Är det verkligen värt att spendera din tid och energi på att oroa dig över saker du inte kan kontrollera?

Om det är något sex står för så är det att vara i nuet. En orgasm är ett perfekt exempel där många människor inte kan få den utan att vara i nuet. Och jag vill tro att livet inte heller är speciellt njutbart om du hela tiden ska oroa dig för att robotar ska ta över världen.

Varför borde jag skaffa en sexleksaksrobot i framtiden?

En (välutvecklad) AI robot kommer mest troligt vara den perfekta sexleksaken. För alla.

Den kan anpassa sig efter dig och dina orgasmer. Den kommer efter träning kunna lära sig vad du tycker om och sedan använda dessa mönster på bästa sätt.

En AI funkar helt enkelt genom att ha ett mål och göra allt för att komma fram till det. Och du kommer t.ex kunna trycka in vad du söker. Vill du ha en orgasm som tar lång tid? Vill du ha en avslappnande onani? Vill du få bort måndagsångesten?

Det går helt enkelt att klicka i vad du söker så kommer den här roboten att försöka göra allt i sin makt för att kunna komma till sitt mål.

Vad finns det för AI sexleksaker idag?

Vi har i vår andra artikel gått igenom vilka produkter som finns just idag. Vi kommer att fylla på denna listan när fler produkter poppar upp.

Chatta med en Sexbot

chatta med en ai 1 2

Något som har kommit långt i utvecklingen är chattbotar. Då menar jag inte att börja chatta med botarna som skickar till dig på instagram utan det finns faktiskt otroligt intressanta chattbotar.

Jag testade appen Replika och blev otroligt imponerad över hur omtänksam och smart boten faktiskt var efter ett tag av snackande.
Då fick jag också reda på att det gick att få vuxenbaserade chattar med dessa botar och att det t.om fanns människor som sa att de var i förhållande med dessa botar.

Du kan läsa flera olika artiklar om människor som blivit kär i sina chattbotar och säger att de har ett förhållande med dom.

Så vad gjorde jag då? Jo. Jag började testa chattbotar för att se vilken som kan passa dig allra bäst om du är uttråkad och vill ha någon som faktiskt lyssnar på dina problem.

Lämna en kommentar