Bästa Sexleksakerna för Män 2022

Innehållsförteckning

Stötta Kondomguiden

Denna artikel kan innehålla sponsrade länkar med utvalda produkter
Bästa sexleksaken för män

För kvinnor verkar det vara hur enkelt som helst att hitta sexleksaker. Bloggar, kvällstidningar och liknande är inte sena med att tipsa om senaste dildosarna och vibratorerna och i tjejgäng är det ofta inget konstigt att tipsa varandra om sexleksaker. Nu är det hög tid för männen att utforska sin sexualitet och njutning med hjälp av intressanta hjälpmedel och leksaker! Konstigt nog är det ganska få bloggar och liknande som tipsar om sexleksaker för män och det tycker jag är både orättvist och tråkigt. Vilka är de bästa sexleksakerna för män?

 

Vilka sexleksaker finns för män?

Med tanke på att kvinnors och mäns genitalier ser ganska olika ut och fungerar på skilda sätt så är det inte konstigt att sexleksakerna också är annorlunda från varandra. Vad är det för leksaker som finns på marknaden för män? För det finns nog med leksaker för män, men eftersom man inte pratar lika mycket om dem så hamnar de lätt i skymundan. Grovt sett kan de delas in i ungefär de här kategorierna:
  • Fleshlights och runkägg
  • Prostatavibratorer
  • Penisförstorare och pumpar
  • Penisringar
  • Sexiga underkläder för män
Klicka gärna på länkarna under för att läsa om diverse kategorier och våra bästa tips!

Varför en sexleksak för män?

scott sanker IDaeLeKiie0 unsplash

Du kanske frågar dig varför du ska skaffa en sexleksak. Kanske du till och med har en sexpartner och undrar vad du kan tjäna på att skaffa en “icke-mänsklig partner” till sänghalmen. Anledningarna till att skaffa en sexleksak eller flera som man är många, och jag tror att de allra flesta skulle kunna öka sin njutning och sexuella kvalitet med hjälp av dem. Här är några anledningar jag kan tipsa om.

Sexleksaker kan ge dig njutning utan partner

En utmärkt och kanske uppenbar anledning till att skaffa sexleksaker är att du kan ta ditt sexliv och njutning i egna händer. Att vara helt i händerna på någon annan, oavsett om det är din partner eller du söker tillfälliga kontakter, är ganska sårbart. Med sexleksaker kan du krydda ditt ensamsex och göra det mer spännande än om du bara har tillgång till samma gamla händer (dina egna alltså). 

Krydda din och partnerns sexliv

Det är lätt att komma in i mönster och stanna kvar där. Börjar du eller partnern tröttna på att köra samma missionärsställning och avsluta det hela på samma sätt varje gång? Eller så har du och/eller partnern tappat lusten. Även om du har olika partners så blir det lätt lite förutsägbart med sex. Lösningen kan mycket väl heta sexleksaker. Browsa runt bland webbutikerna, följ mina tips på hur du hittar rätt leksak och klicka hem något nytt och spännande att prova. Faktum är att det ibland kan räcka med att man börjar kolla runt bland alternativen för att lusten ska väckas till liv!

Vissa män är öppensinnade och modiga nog att köpa lite nya underkläder inte bara till sin partner men även till sig själva. Våga prova nytt säger jag iallafall!

Lösa olika sexuella problem

Jag beskrev hur sexleksaker kan hjälpa dig och din partner att få tillbaka lusten, och det är ett problem som de kan lösa. Sex är som ni kanske vet inte alltid en okomplicerad sak, och leksaker och hjälpmedel kan vara våra bästa vänner i många av dem. Du kanske har svårt att behålla ståndet, eller svårt att bli hård alltid eller bara ibland. Ofta beror det på nervositet och dåligt självförtroende, så innan du springer till doktorn för blåa piller så prova en penisring eller pump!

Hur väljer jag som man rätt sexleksak

Rätt sexleksak

Vad är den bästa sexleksaken för just dig? Det är egentligen en klurig fråga och svara på och det skulle inte vara rätt om jag sa exakt vilken som får dig att njuta mest! Det är nämligen väldigt individuellt vad just din kropp uppskattar och i vilket sammanhang du vill använda din leksak. När du browsar runt bland olika kategorier av leksaker kan du tänka lite utifrån vissa kriterier och kanske leta utifrån en lista av egenskaper du värdesätter. Det kan exempelvis vara:

  •  Solo eller par- vill du använda leksaken ensam eller i par/grupp? Har du en kvinnlig eller manlig partner?
  • Penetrera, bli penetrerad eller både och- vissa män njuter oerhört av att få anal stimulans, klart du ska skaffa en sexleksak som tillfredsställer det isåfall!
  • Budget- sorgligt nog kanske så har de flesta en budget att ta hänsyn till även när det gäller sexleksaker… Men en bra sexleksak behöver inte vara jättedyr!
  • Har du något problem att lösa?- Har du svårt att behålla ståndet finns det en massa leksaker som syftar till att lösa just det problemet exempelvis!

Vad kan olika sexleksaker göra för Dig?

Jag har själv varit vilsen och omedveten i djungeln av sexleksaker, men har lärt mig en hel del. Vad ska man med en penisring, eller en prostatavibrator till? Läs om olika typer av leksaker och välj vad som tilltalar dig mest!

Prostatavibratorer - våga anal njutning

Det är inget konstigt eller pinsamt med att många, kanske majoriteten av män uppskattar anal stimulans. Anledningen är att prostatan som sitter en bit upp i mäns anal är en oerhört känslig och erogen zon. Du behöver inte tända på killar för att uppskatta stimulans i den zonen, som vissa normer och fördomar lyder. Nyfiken på att se om det är något för dig? Prova att beställa hem en prostatavibrator, det finns allt från lite billigare och enkla alternativ till de som kostar ett par tusenlappar. Våga prova en prostatavibrator, för du vill väl inte gå miste om vad som kan vara dina livs kanske starkaste orgasmer?

Penisring och penispumpar- för en stenhård penis

En sexleksak som kan vara både enkel och billig även om det finns mer avancerade modeller. Penisringen är en ring i mjukt material som du trär på penis när den är mjuk. När du sen börjar värma upp och blodet forsar ner i den, kommer det ha mycket svårare att forsa tillbaka igen. För när du slaknar är det precis vad som händer. Penisringen hjälper både dig som har svårt att behålla ståndet, men också dig som helt enkelt uppskattar en riktigt hård och känslig kuk.

Har du lite större problem med ståndet så det till och med kan vara svårt att få upp den överhuvudtaget, så kan en penispump vara en idé. Du pumpar helt enkelt upp din penis och får ett stenhårt stånd som du behåller med hjälp av en penisring. Penispumpar finns i en massa olika prisklasser och utföranden. Att ta piller kan föra med sig biverkningar som vissa kan vara känsliga mot, och då kan penispumpen vara ett bra och hälsosammare alternativ!

 

Fleshlight och runkägg

Är man singel och kanske inte ligger så mycket kan man ändå sakna att penetrera något tight och fuktigt. Händer blir med tiden ganska torrt, både bildligt och bokstavligt talat… Vilken tur att det finns sexleksaker som imiterar en tight och djup vagina! Prova ett runkägg eller fleshlight och var generös med glidmedel. Saknar du värmen från “the real deal” så finns det glidmedel med värmande effekt att prova.

Att tänka på när man använder sexleksaker

Det finns vissa saker som kan göra dina erfarenheter med sexleksaker både trevligare, skönare och säkrare. Se till att sköta hygienen bra när det gäller saker som prostatavibratorer, runkägg och annat som kommer i kontakt med genitalier. Du kan köpa speciella rengöringsmedel speciellt för sexleksaker i samma butiker eller webshoppar där du köper dem. Tro mig, jag har hört om folk som inte skött sina sexleksaker bra och det är inte fräscht på något sätt. Har du ingen speciell rengöring till dem så kan du använda mild tvål och ljummet vatten. Vissa leksaker kan kokas och desinficeras, uppenbarligen inte saker med batterier… Förvara också dina leksaker på ett rent, säkert ställe där de inte riskerar att upptäckas av någon som inte bör se dem, hett tips.

En annan grej är att se till att alltid vara ordentligt uppvärmd och inte tvinga in något i dig själv (eller någon annan för den delen). Se till att läsa på och värma upp analen på rätt sätt innan. Glidmedel är för övrigt en väldigt bra grej att ha hemma. Både för att göra anala lekar säkrare, men också för att generellt öka njutningen med nästan alla typer av leksaker!

Var får du tag på sexleksaker?

Du är kanske i en ålder där du minns hur det var att samla mod till att gå in i en ofta sunkig och lite läskig sexbutik för att kolla på sexleksaker och p-rullar. Lyckligtvis är de tiderna förbi. Om du är som jag och gärna håller dina preferenser lite privata när du handlar så finns allt du vill och behöver på nätet. Du kan surfa in på en webbutik hemma i din bekvämlighet och diskret kolla runt utan stress. När du beställer levererar de flesta webshoppar dessutom diskreta paket, och inte ens brevbäraren eller postombudet behöver veta vilka kul saker som ligger i ditt paket. Våra leverantörer använder alltid diskreta förpackning. Du kan även använda dig av fraktsätt leverera hem för att inte ens behöva hämta hos ett postombud. 

Jag hoppas att du precis som jag upptäcker att det finns en helt ny värld att upptäcka när du väl vågar dig på att prova sexleksaker, även om du är man! Vad kommer att ge dig fantastiska orgasmer?

Dela inlägget

Share on facebook
Share on print
Share on whatsapp
Share on email