kondomguiden logga
Sexleksaker för Par

Bästa Sexleksakerna till Förspelet

/

Artikel skriven av Camilla

/

Senast uppdaterad juli 11, 2022 av amadeus

Vissa människor tycker förspel helt överskattat medans andra verkligen anser det som obligatoriskt. Jag kan till viss del förstå båda delarna, men, ingenting ger ju dock så mycket spänning som ett lång och spännande förspel med lite gästspel av sexleksaker som kryddar upp stämningen än mer. Det är just det jag ska prata om idag. Det allra bästa sexleksakrna att använda under ett förspel. Välkommen att läsa hela artikeln och bli lite inspirerar till att kanske prova något nytt. Nu kör vi! 

Denna artikel innehåller reklamlänkar

En av mina absoluta favoritsaker när jag var i förhållande med min tidigare partner var att ha en prenumeration på Liggboxen så att vi varje månad fick sexleksaker skickade till oss. Detta gjorde att vi helt enkelt alltid hade något roligt att se fram emot och det blev lättare att se fram emot sexet.

LIGGBOXENLiggboxen – Prenumerera på Sexleksaker
+Allitd mer värde än priset du betalar
|

Liggboxen är en magisk prenumeration där du får mycket mer sexleksaker än vad du betalar för som en prenumeration.

Sexleksaker för olika par

Utbudet av sexleksaker att använda tillsammans med en partner skiljer sig lite beroende på vilket typ av förhållande du befinner dig i. Det finns produkter som riktar sig mot heteroförhållanden och det finns produkter som mer passar homosexuella förhållanden. Många av produkterna jag presenterar går ju dessutom i de allra flesta fall att även använda på egen hand när du endast vill ha en stunds njutning för dig själv. Oavsett vad så tänkte jag I denna artikeln gå djupare på båda delarna, dels ge tips för er som lever tillsammans med en partner av samma kön och vice versa. Jag ger mina bästa sexleksakstips för alla typer av relationer och förhoppningsvis blir du riktigt inspirerad på köpet! 

Den bästa sexleksaken till förspel för heterosexuella par

Mitt främsta och absolut bästa tips när det kommer till den bästa sexleksaken för par är penisringen. Men inte vilken penisring som helst utan LELO Tor 2 Uppladdningsbar Vibrerande Penisring. Denna sexleksak har hela 6 olika vibrationslägen samtidigt som den sitter väldigt skönt för mannen, dessutom passar den även perfekt mot klitoris. En lyxig sexleksak som garanterat kommer göra förspelet än mer härligt. Du kan såklart även använda penisringen utanför samlaget som en vibrator. Varför inte ge din partner en härlig massage med hjälp av penisringen innan själva akten? Men Lelo tor 2 blir det enkelt och du behöver inte oroa dig för att den ska ladda ur för penisringen i fråga har lång batteritid plus att den är vattentät! 

Den bästa sexleksaken till förspel för homosexuella par (Män)

Det finns en mängd roliga sexleksaker för män att använda tillsammans med sin partner, både till förspelet men också under själva akten. Den bästa sexleksaken för män blir dock penispumpen. En bathmate är ett utmärkt exempel på en sådan. En penispump gör penis hårdare, större, (speciellt vid regelbunden användning), men den gör även penis mer känslig. En penispump är perfekt att använda innan själva akten, till förspelet, för att samlaget ska kännas än mer intensivt. Jag vill också rekommendera buttpluggen, det finns både vibrerande sådana men också helt naturliga latexvarianter. Det är också en väldigt populär sexleksak när det kommer till homosexuella relationer. 

Vi har även skrivit en artikel om Bathmates penispumpar här

Den bästa sexleksaken till förspel för homosexuella par (Kvinnor)

När det kommer till den absolut bästa sexleksaken för kvinnor som lever och har ett sexuellt samliv tillsammans är vibratorer dem mest populära och absolut mest effektiva sexleksaken. En vibrator kan användas på låg frekvens under förspelet som den där extra sensuella upplevelsen men självklart även under samlaget. En klar favorit och en riktig premium modell när det kommer till vibratorer är Womanizer Premium Lufttrycksvibrator. En modell så exklusiv och härlig att den får alla kvinnor på fall. Womanizer har en mängd olika funktioner och vibrationsnivåer så förspelet behöver aldrig bli tråkigt eller slentrian. 

Självklart går även vibratorn att använda på egen hand. Varför inte överraska din partner med en Womanizer redan ikväll? Det kommer garanterat vara en upplevelse utöver det vanliga. 

Varför ska man använda sexleksaker som par?

En del människor och par där ute har full koll på vilka fördelar sexleksaker har i både samlivet och sexlivet man har tillsammans med sin partner. För andra kanske sexleksaker känns väldigt främmande eller till och med lite läskigt. Det tycker jag är tråkigt, sexleksaker har ju så enormt många fördelar både genom att du regelbundet använder dem själv men också tillsammans med din partner. Att använda sexleksaker innebär att du öppnar en dörr till att lära känna dig själv bättre, vad du tycker om, vad du inte tycker om, och så vidare.

Sexleksaker gör också sexlivet mer varierat och roligt. Många kan uppleva, speciellt om man varit tillsammans med sin partner länge, att sexlivet kan kännas lite slentrian. Vissa upplever till och med att man nästan har sex på beställning och att det alltid går till på exakt samma sätt. Känner du igen dig? Låter det tråkigt? För dem människorna och paren kan sexleksaker faktiskt rädda ett äktenskap. Genom att introducera något nytt i sängkammaren kan sexlivet faktiskt få en nytändning. Man kanske till och med lär känna varandra på nytt. 

Därför är det så bra att ha förspel innan sex 

Att ta sig tid till varandra under stressfulla dagar eller kvällar är A & O. Många har säkert upplevt och upplever dagligen att det är svårt att få ihop tiden när man har barn, husdjur eller rent av ett jobb som ska skötas. Trots det så är det viktigt att man ger varandra tid och intimitet. Ibland räcker det med några minuters men ibland behöver man ge varandra än mer tid. 

Att bara ha samlag pang på utan att först låta varandra komma in i stämning och framför allt för kvinnors del, ge tid till upphetsning, är nyckeln till ett härligt sexliv. Dels kommer båda parter njuta av stunden men även samlaget i sig kommer bli mycket, mycket bättre och än mer intimt. Ge varandra tid för närhet och intimitet innna sex, jag lovar att det verkligen blir än mer härligt då. Vill man krydda upp förspelet än mer rekommenderar jag också att tillägga sexleksaker i förspelet. 

Varför ska man använda sexleksaker under ett förspel? 

Det enkla svaret är att förspelet blir så mycket roligare och mer sensuellt än utan sexleksaker. Att tillföra en sexleksak eller två hjälper dessutom till att komma i stämning snabbare. Idag finns det ju sexleksaker för alla tillfällen vare sig poängen är att endast bli mer exalterad eller faktiskt nå klimax. Att ta fram en sexleksak, eller varför inte lite härlig massageolja, ger verkligen den där extra gnuttan spänning som ett förhållande behöver. Många anser till och med att sexleksaker har fått förhållandet att blomstra än mer. Genom att introducera något nytt håller man gnistan igång och inte bara sexet utan hela samlivet känns genast mycket härligare. 

Hur ska jag introducera sexleksaker första gången?

Att introducera sexleksaker för första gången i en parrelation kan det både kännas läskigt eller till och med lite pinsamt. Självklart ska det inte vara det och förmodligen kommer din partner vara superexalterad på att du vill komma ännu närmare honom eller henne. Men med det sagt kan det vara bra att ändå ta upp förslaget lite försiktigt. Att börja med ett kravlöst förslag kan vara en bra idé. Det viktigaste är att du inte fokuserar på dig själv, säg aldrig “jag skulle vilja att du”, utan säg snarare” jag skulle vilja göra detta för dig”. Sätt din partner i första hand och börja där. Om allt går som det ska kommer garanterat din älskade vilja göra samma sak för dig. 

Vilka sexleksaker är bra att börja med? 

Det är alltid bäst att börja med någon harmlöst. Något litet och som jag tidigare nämnt, något som får din partner att njuta. Hos de allra flesta sexleksaks butikerna idag finns det jätte härliga kit att börja med om du är osäker på vad du ska välja första gången. Ett startkit är ett perfekt sådant exempel. En idé kan vara att du köper kitet eller sexleksaken i present till din partner, kanske när ni ska iväg på en weekend tillsammans eller varför inte i födelsedags present. Oavsett vad så är det viktigaste är du inte går ut för stort eller med något allt för ovant. Börja enkelt och kravlöst, det är mitt bästa tips. 

Summering

Att våga prova och använda sexleksaker är bara bra för en relation. Det kommer både göra att ni lär känna varandra bättre men också att ni som par kommer närmare varandra. I denna artikeln har jag bara gett mina förslag på sexleksaker som är perfekta för förspel. Du kanske har helt andra preferenser och det är helt okej. Välj den sexleksaken som du tror du och din partner kommer ha mest roligt med. Det är det viktigaste. 

Lämna en kommentar

Spara upp till 71% med årets Erotiska Julkalender!
This is default text for notification bar