Fynda sexleksaker på kampanj och outlet

Eftersom vi varje dag håller reda på kampanjer och rabatter på alla olika svenska sexleksakssidor så har vi valt att dela med oss av alla nya kampanjer som finns och länka dessa nedan. Det kommer inte vara några bilder på produkterna utan för att göra det enkelt att lägga in och ut så har vi endast en länk samt förklaring. Hoppas detta kan hjälpa er när ni handlar sexleksaker!Senast uppdaterad juli 20, 2022 Uppdateras varje vecka

Veckans deals!

Rabbitvibrator för 119 krLänk till produkt
AI vibrator LELO med 39% rabattLänk till produkt
Sugproppsdildo för 99krLänk till produkt
BDSM låda för 299 krLänk till produkt
Premium rabbitvibrator med 60% rabattLänk till produkt

Nu säljs inte längre julkalendern men för att spara pengar och återkommande få sexleksaker hem till dig så kan du enkelt läsa vår artikel om prenumeration av sexleksaker här. Du kan spara otroligt mycket pengar på att prenumera. Dels får du produkter som är påväg ut till marknaden men också till ett otroligt bra pris. Varje månad till din dörr.

Vanliga frågor om Sexleksaker på Outlet och Kampanj

Här är våra vanligaste frågor när det gäller billiga sexleksaker.

Är paketen med sexleksaker diskreta?

Eftersom vi endast jobbar med de största sexleksaksshopparna som har bra betyg så lovar vi att paketen är diskreta. Företag som Sinful och Mshop har även sidor där de visar hur deras paket ser ut. Oftast är paketen i ett brunt kuvert eller låda som det står ett annat namn på. T.ex Nae Group AB. Detta gör det säkert att hämta upp sitt paket utan att behöva skämmas. Det går även att beställa de flesta paketen till en upphämtningsbox som Instabox. Då behöver du inte ens träffa någon vid utlämningsstället.

Varför kan det vara så stora rabatter på leksakerna?

Anledning till att det finns så stora rabatter på sexleksakerna är för att ibland så vill företagen ha ut nya produkter eller kan det vara att de väntar en ny modell av leksaken och behöver ha bort den gamla. Ibland är det helt enkelt som med vanliga affärer att de behöver någon billig produkt för att fånga dig som köpare för att sedan försöka sälja på dig mer. Hursomhelst så tackar vi och tar emot! När vi kan få billiga leksaker så är vi nöjda.

Kan Sexleksakerna vara begagnade?

Sexleksakerna som du köper på outlet är inte begagnade och är självklart nya. Det som kan förekomma är returnerade varor. Men allting som har en bruten förpackning eller på något sätt ger en misstanke om att det kan vara använt får inte säljas på sidorna enligt sidans policy.

Kan man returnera sina Sexleksaker?

Man kan inte returnera sina sexleksaker om man har öppnat förpackningen. Du kanske kan förstå att det blir lite fel om man skulle testat sexleksakerna och sen skickat tillbaka dom.