Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Sexleksaker för Tjejer

Satisfyer Pro 2 Next Generation eller Satisfyer Pro 2 Vibration

I denna artikel testar vi två favoriter mot varandra. Vilken är egentligen bäst? Gör vibrationen + versionen till en vinnare?

Inlägget innehåller reklam från Sinful och M-Shop!

Kondomguiden.se finns här för att besvara frågorna som ingen annan vågar göra. Vi har valt att testa dessa produkter och sedan ge dig vårt ärliga svar. Satisfyer Pro 2 Generation och Satisfyer Pro 2 Vibration har blivit väldigt populära det senaste. Men hur bra är dem egentligen och vilken produkt är mest köpvärd? I inlägget så finns där länkar till produkterna där ni kan finna information samt köpa produkterna där vi får en liten procent av beställning.

Varför borde du äga en vibrator?

Svaret är enkelt, vill du ta din onaniupplevelse till en helt ny nivå bör du verkligen införskaffa dig en vibrator. En vibrator gör jobbet åt dig och det enda du behöver göra är att njuta. 

En vibrator behöver inte heller bara vara för din egen njutning utan går givetvis utmärkt att använda tillsammans med din partner. Det finns idag en djungel av olika vibratorer, det är bara att välja och vraka. Kanske sätter du dig tillsammans med din partner och beställer hem en ny vibrator, då kan ni tillsammans diskutera vad som skulle passa er och hur den kan göra ert sexliv både mer njutbart och spännande. 

Vi rekommenderar helt klart en vibrator oavsett ålder eller smak, det finns så många alternativ att det utan tvekan finns en vibrator som passar just dig. Våga använda en vibrator, vi lovar att du inte kommer bli besviken. 

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Den testvinnande och högt betygsatta Satisfyer Pro 2 Next Generation är helt klart en riktig favorit för oss. Den är verkligen så bra som man har hört och vi på Kondomguiden rekommenderar verkligen alla som är ute efter en riktigt effektiv och härlig vibrator att testa denna. 

Den är inte bara väldigt bra utan också fin och smidig, det är verkligen en riktig klitorisstimulator. Med sina pulserande tryckvågor masserar den och stimulerar den absolut mest känsliga punkten vilket ger en enormt behaglig och stark stimulans. 

Den uppdaterade versionen är mycket mer kraftfull men också mycket tystare vilket är perfekt om du vill uppleva njutning utan grannarna ska höra. Om vi måste välja någonting som skulle vara negativt så är det storleken. Men bortsett från det, vilket är en ganska liten detalj i sammanhanget, så är den fantastisk och en stark rekommendation. 

För att göra recensionen av denna produkt ännu enklare för dig så har vi valt att göra en kortare lista med fördelar och nackdelar.  


Satisfyer Pro 2 vibration

Den nyaste versionen av Satisfyer Pro är, om möjligt, ännu mer fantastisk än den föregående versionen. Med alla de fördelar som Satisfyer Pro 2 Next Generation har är den nya Satisfyer Pro 2 vibration något alldeles extra.

Nya funktioner såsom vibrationsstimulans och tryckvågsteknik, blir Satisfyer Pro 2 vibrationer ännu mer stimulerande. Den har dessutom en ny, mer stilren design och ett större huvud vilket gör att du når ett större område än med den föregående versionen.

Har du använt en Satisfyer förut så kommer du verkligen älska den här versionen. Med det nya kombinerade vibrations- och tryckvågspulserandet tar det verkligen din, eller din och partners, onani-session till en helt ny nivå. 


Att tänka på när man köper en vibrator

Det finns som sagt många vibratorer på marknaden idag, Satisfyer är en av de mest populära. Men med popularitet kommer också plagiat. Tänk på att alltid kolla vem som är tillverkare och jämföra mellan olika leverantörer. Köper du ett plagiat kan du inte vara säker på material, hållbarhet och säkerhet. Det är därför alltid bäst att köpa sina vibratorer från säkra hemsidor där återförsäljaren kan stå för kvaliteten.

För bekvämlighetens skull kan det vara en idé att handla sin nya vibrator från en leverantör eller återförsäljare som skickar ditt paket diskret till ombudet. 

Varför ville vi jämföra Satisfyer Pro 2 Next Generation och Satisfyer Pro 2 Vibration?

Självklart för att märket Satisfyer i sig har blivit omåttligt populärt. Den fantastiska Satisfyer Pro har blivit omnämnd enormt många gånger i allt från serier till debattartiklar och riktiga hyllningsartiklar.

Konsumenterna älskar verkligen vibratorn och det är inte heller svårt att förstå, den är ju bevisligen svår att överträffa. 

Vi är helt enkelt tvugna att göra dessa tester då inte bara sexleksaksträsket är stort utan t.om satisfyers har blivit många i antal.