kondomguiden logga
Sexleksaker för Par

9 Sexiga underkläder till din flickvän (som hon kommer använda)

/

Artikel skriven av amadeus

/

Senast uppdaterad juli 5, 2022 av amadeus

Jag valde att ta på mig detta uppdrag idag. För jag finns här för att varna dig för vad som komma skall. Jag finns här för att rädda dig från besvikelse, pinsamhet och skratt. Mitt uppdrag är att du ska få reaktionen du söker när du köper en riktigt sexig body till din partner.

Egentligen så känns det surt att man ska sitta här och skriva om sina misstag man har gjort inte en gång, utan tre gånger. Tre gånger har jag köpt “sexiga” underkläder till min partner. Så jag skulle väl säga att jag är en expert på misslyckanden.

Första rundan ligger nedstoppad någonstans i en garderob(aldrig använd).
Nummer två använde hon för att vara snäll och slutade mest bara i garv.
Nummer tre och alltså den gången hon sa till mig så berättade hon att tjejer inte vill ha en body där allting förutom brösten och rumpan är skyddade. De vill alltså inte ha en genomskinlig body med hål vid rumpan.

Skittråkigt tänkte jag. Hur sexigt blev det där egentligen? Inte bara det att man lade nästan 1500 kr på att köpa underkläder till sin flickvän utan också tanken av att bli skrattad åt när effekten skulle varit hett sex en onsdagskväll.

Så därför. Har jag tillsammans med mina samarbetspartners gått igenom hela deras sortiment – med regler uppsatta i huvudet och även med krav på kvalitet så ska vi idag rädda er män/kvinnor som funderar att köpa en body till sin flickvän. Jag säger flickvän för att jag helt enkelt antar att det mest är kvinnor som kommer att använda dessa.

Denna artikel innehåller reklam med utvalda produkter

Att tänka på när man köper en sexig body

När först tanken dyker upp om att köpa sexiga underkläder till sin partner så känns det som en utmärkt idé. Sen kommer chocken när du ser vilken DJUNGEL det är. Lågkvalitativa, fula och konstiga(?) bodys verkar vara det som är överlägset flest av.

När du köper en body så är det viktigt att tänka på att din flickvän faktiskt ska vilja ha på sig den. Du ska alltså tänka mer på vad hon är komfortabel med före dina egna sexigaste fantasier. Oftast så är det faktiskt så att precis som min partner så vill inte heller din partner visa hela rumphålet när allt annat är täckt. Inte heller kanske hon vill gå runt och bara visa brösten när resten av överkroppen är täckt.

Det är alltså viktigt att det är en skön balans av sexigt, snyggt och lagom utmanande. Glöm inte heller att vissa plagg har storlekar och inte “one size fits all”.

Hur mycket ska en bra body kosta?

Jag provade faktiskt att beställa en del från kina, samt lite olika sexaffärer i Sverige. Och de plaggen som såg så otroligt sexiga ut på bild men kostade 50-150 kr var lite som att beställa en rolex från wish. De kläderna som har legat runt 500-lappen har oftast visat sig vara de som har passat både skönast för tjejen men också varit de som varit mest lika bilderna.

Här kommer nio bodys som din flickvän inte bör bli ledsen över.

1. OBSESSIVE – SVART CHEMISE

Body från sinful 1png


Nummer 1 på listan blir en från Obsessive. Diskret men väldigt sexigt plagg som garanterat kommer både kommer få din partner att se sexig ut och faktiskt kommer att ha på sig.

Perfekt för flickvännen med krav på komfort och kvalitet. Vi behöver inte kommentera detta plagg mer än att det är väldigt mycket sexighet för pengarna.


2. SATINIA – SVART KIMONO

Satin kimono 2


En sexig polyesterbody kan aldrig slå fel. Denna body kan med fördel köpas tillsammans med de andra mer vågade plaggen för att rädda ett misslyckande.

Passar de allra flesta flickvänner och om hon inte använder den i sängkammaren så kan den också användas vid frukostbordet.

Tänk på att alla människor inte gillar känslan av ren polyester och även om det ser sexigt ut så fungerar det inte på alla människor.


3. HEARTINA – RÖTT SET

Obsessive heartina


Vågligheten är ökad och denna body kan med fördel matchas med nummer två i listan. Denna body blev det när flickvännen själv fick välja och jag kan inget mer än säga att både jag och hon är extremt nöjd.

Även denna body är från Obsessive och det fick mig att börja titta på varför de är så duktiga. Svaret är att Obsessive endast säljer sexiga kvinnokläder och inte är som många andra märken. De flesta har det som en bisyssla och köper hem det billigaste de kan hitta från ett land där de är billiga att tillverka.

Denna body är OTROLIGT sexig och materialet var även det mjukt och komfortabelt.


4. OBSESSIVE CHEMISE ALLURIA

Obsessive Alluria Chemise


Med samma stil som föregående fast med lite mer skydd så kan vi inte hoppa över denna otroliga body. Samma material som föregående i listan och därför en stor tumme upp.

Ni kanske förstår trenden? Obsessive är alltså ett originalmärke i högkvalitativa material. De andra produkterna som ser likadana ut brukar vara gjorda i andra material och är inte alls samma sak när du får hem dessa.5. SVART BABYDOLL OCH STRINGTROSA

OBsessive babydoll 1


En sista body för den lite mer blygsamma flickvännen. Tillverkarna beskriver den själv som “Lite romantisk… och otroligt sexig! Denna babydoll är extremt förförisk och kommer att ge mycket glädje! Låt den pryda din kropp och ge dig en fantastisk look!”

En perfekt blandning mellan sexig och söt.


6. OBSESSIVE GRENLÖS

Obsessive grenlös


En extremt sexig body som absolut inte passar alla tjejer. Var beredd på att denna body kan bli lite för våghalsigt för en del flickvänner. Men är du säker på att hon kan bära den så har du en otroligt snygg flickvän i den här bodyn!

Denna kan också kombineras med nummer två på listan!

7. AMANTA BABYDOLL

amanta babydoll


Precis som rubriken säger så är detta en söt babydollbody. Passar de allra flesta flickvänner.

Passar perfekt till alla tillfällen med en genomskinlig design.
8. OBSESSIVE MIXTY SPETS

obsessive mixty spets


Från Obsessive collection så har vi en av de mest kopierade bodys på hela marknaden. Denna body är en högkvalitativ spetsbody.9. LEOPARD BASQUE W/ GARTER STAYS

baci leopard


Som avslutning har vi valt att ta fram en billigare variant som du trots det får mycket för pengarna. Vi har inte provat denna body själv men har fått respons om att denna ska vara en väldigt prisvärd body om det känns för mycket att lägga 500 kronor på en body.

Denna body är en one-size fits all så det är bara att klicka hem!Vi vill passa på att tacka för denna gång och vi önskar er all lycka till med era köp! Kontakta oss gärna för recensioner!

Lämna en kommentar