Sexleksaksnyheter för män 2021

 

Sexleksaker för män har bara under de senaste åren helt revolutionerat njutning och onani. Faktum är att sexleksaker för män inte ens existerade för några år sedan, åtminstone inte i den utsträckning vi ser idag. 

Tacksamt nog har det med tiden kommit att förändras och idag finns det i princip hur mycket som helst att välja mellan. I denna artikeln kommer jag berätta mer om sexleksaker för män men också presentera en del nyheter du verkligen inte får missa inför 2021.

Vad är egentligen sexleksaker för män?

Har du aldrig varit i kontakt med termen innan kan jag förstå att det faktiskt kan verka lite svårt att veta vad sexleksaker är. För att göra det lite lättare listar jag upp de allra vanligaste leksakerna nedan och förklarar innebörden av dessa. 

 • Penispump. En penispump hjälper dig att pumpa upp din penis till erektion. Den ser ut lite som ett rör med en pump där du för in penis i röret och sedan pumpar in luft vilket gör att penisen tvingas fylla utrymmet. Många använder även penispumpen regelbundet för att öka storleken, längden och omkretsen på penisen.
 • Fleshlight. En fleshlight använder du som en lösvagina. Fleshlight är enormt populära bland män över hela världen och kan användas både på egen hand genom att föra penis in och ut i vaginan eller varför inte tillsammans med din partner. Idag finns fleshlight i alla olika modeller, t.ex. har flera porrstjärnor avbildat sin egen vagina i fleshlight.
 • Sexdocka. En sexdocka är precis vad det låter som, en avbildning av en verklig rumpa och vagina. Perfekt för dig som uppskattar den realistiska känslan. 
 • Masturbator. Masturbatorn är utformad för att ge dig extra stimulering vid onani. En masturbator kommer i flera olika modeller och med olika funktioner. Du kan uppleva både vibration, sugning, strykande och värmande effekter. Dessutom är de flesta mastubatorer helt automatiska, allt för att känslan ska bli så realistisk som möjligt.
 • Analkulor. Används som det låter i analen och fungerar för både kvinnor och män. Analkulorna ökar stimulansen och gör orgamsen ännu starkare, speciellt och man drar ut kulorna under orgamsmögonblicket. 
 • Prostatastav. En prostatastav används för att stimulera prostatan vilken sitter inne i mannens anal och kan liknas lite med kvinnans G-punkt. Genom att föra in staven i analen stimuleras prostatan och ger extra stimulans både vid onani och sex.
 • Buttplugs. Används på samma sätt en prostatastav och eller analkulor. Den ger extra stimulans och ökar njutningen. Du kan både använda den på egen hand och tillsammans med din partner. En buttplugg är också perfekt att börja använda om man är nyfiken på anala sexlekar. Den är ofta mindre och lättare att föra in än en prostatastav.

 • Penisring. En penisring eller kukring som det också kallas använder man längst ner på penisroten och gör erektionen starkare och mer långvarig. Många pensikringar har dessutom en vibrator som stimulerar klitoris vid samlag med en kvinna. 
 • Lösvaginor. Lösvaginan fungerar lite som en fleshlight och har ofta vibrationer eller sugning. Den ska helt enkelt efterlikna samlag eller avsugning i så realistisk form som möjligt. Många lösvaginor ser dessutom ut som riktiga vaginor eller munnar.
 • Realdoll. En realdoll är så lik mänsklig kontakt som det bara går. Det är precis som det låter en docka helt i mänskligt format, både vikt, utseende och struktur känns verkligt. En sexpartner att räkna med i vått och torrt oavsett om du föredrar män eller kvinnor. 

Nyheter bland sexleksaker för män

Året 2020 blev verkligen sexleksaksåret både för män, kvinnor och par. De allra flesta av oss spenderar mer tid än någonsin hemma vilket bidragit till att fler och fler vågar sig på en ny sexleksak. 

Sexleksaker för män har länge setts som något tabubelagt och någonting som främst riktas sig åt hemosexuella män. Som tur är har tiderna förändrats och idag finns verkligen något för alla, oavsett preferens. 

Under det senaste åren har verkligen sexleksaker kommit att bli omåttligt populära och allt fler par, män och kvinnor använder sexleksaker regelbundet. Oavsett om du är ny på marknaden och inte har speciellt mycket erfarenhet eller om du tvärtom har stor erfarenhet av sexleksaker, finns garanterat något för dig. 

År 2020 kom fleshlighten att bli väldigt populär. Den är liten och lätt att ta med sig samtidigt som den ofta kommer med en mängd olika funktioner, allt för din njutning. Idag kan du till och med köpa fleshlights som har designen av kända porrskådespelare, alltså designen av deras vaginor. 

Sexleksaksbranschen utvecklas i allt snabbare fart och redan under de senaste åren har vi kunnat köpa allt mer realistiska produkter som verkligen ger den där ultimata njutningen. Idag kommer dessutom många av leksakerna med inbyggd ljudfunktion som kommunicerar autentiska stön vilket verkligen ger den där realistiska känslan. 

Det är helt klart att utvecklingen av sexleksaker för män under 2021 kommer gå spikrakt uppåt. Redan nu har vi mastubatorer som både ger vibration, ljud och riktigt realistiska avsugningar. Framtiden ser ljus ut och med ny innovativ teknik tror jag och förväntar mig att urvalet kommer bli större och känslan ännu mer tilltagande.

Varför borde jag äga en sexleksak?

Varför är det så att män i mycket mindre utsträckning använder sig av sexleksaker? Enligt flera undersökningar är det bevisligen fler kvinnor än män som regelbundet använder sexleksaker. Det tycker jag är tråkigt, det är ju så mycket roligare och framförallt ger så mycket mer njutning när man använder leksaker. 

För mig finns det helt klart bara fördelar med att äga och använda sexleksaker, oavsett om du är man eller kvinna. Att äga en sexleksak är att äga sin sexualitet, du förtjänar njutning och varför inte göra det hela lite roligare och lite mer spännande genom att äga en leksak? 

4 anledningar till varför män borde använda sexleksaker

 • Det är ett perfekt sätt att lära känna sig själv och sin kropp

Genom att regelbundet onanera hittar man tillsut småtricks och enkla vägar till orgasm. Detta är inte bara skönt för dig utan även för din framtida eller nuvarande partner. 

 • Ett utmärkt sätt att krydda upp förhållandet

Genom att tillföra en sexleksak i förhållandet kommer erat samlag garanterat kännas mer spännande. Idag finns det till och med sexleksaker som stimulerar er båda under sex. En penisring t.ex. ringen fästs på roten av penis och samtidigt som den stimulerar mannen ger ringen ifrån sig en vibration som även stimulerar kvinnans G-punkt. 

 • Att använda sexleksaker är ett sätt att utforska din egen sexualitet

Du kanske tidigare aldrig har fått stimulans mot prostatan? Det är inte ovanligt och många män känner sig lite rädda för att prova. Men faktum är att det faktiskt kommer ta njutningen till en helt ny nivå. Stimulans av prostatan liknas med kvinnans G-punkt, så varför inte ta varje möjlighet som finns till extra njutning. 

 • Det kommer göra att din erektion håller längre vid samlag

Genom att man regelbundet onanerar tar det längre tid att faktiskt komma vilket gör att njutningen håller längre, både för dig och din partner. Faktum är ju mer du onanerar ju lättare kommer det bli att styra över din egen orgasm. 

Tips till dig som aldrig vågat prova en sexleksak innan

Är du sugen på att ta ditt sexliv till en helt ny nivå? Jag förstår det! Sexleksaker för män kommer i två kategorier, de som du använder själv och det som går minst lika bra att använda tillsammans med en partner. 

Har du aldrig tidigare använt en sexleksak rekommenderar jag att börja med att köpa glidmedel. Genom att bara använda glidmedel och sedan onanera upptäcker många redan då en helt ny dimension av onani. Ett glidmedel ger mindre friktion och gör att handen har enklare att glida upp och ner på penisen, dessutom blir glidmedlet varmt och redan då känner många en extra tillfredsställelse. 

Vill du ta steget längre och prova en leksak är enkel sexleksak att börja med penisringen. Den har en enkel funktion och tar knappt någon plats i lådan. Iden med penisringen är enkel, du trär den på penis och den förstärker ståndet samtidigt som den gör penisen och ollonet mer känsligt. Vill du använda den tillsammans med en partner finns det penisringar med vibration.

För dig som är sugen på en leksak att använda med sig själv rekommenderar jag lösvaginan eller fleshlighten. Den kommer i flera olika utföranden och är ett perfekt sätt att krydda till onani sessionen med dig själv. Tanken är att det så realistiskt som möjligt ska efterlikna en riktig vagina, mun eller anal. Idag kommer leksaken dessutom med flera extra funktioner så som värme, sug eller vibration. 

Andra tips för dig som är sugen på att köpa en sexleksak för första gången

 • Läs flera recensioner och tips innan du väljer vilken leksak du ska köpa. Det kan verkligen vara en djungel därute bland sexleksaker och innan du köper något allt för dyrt kan det vara en bra ide att läsa på lite om de olika fördelarna och nackdelarna
 • Beställ en sexleksak via webben. Det kan vara skönt att de första gångerna beställa via nätet för att slippa gå till en butik och handla. Även om sex och onani inte ska vara något att skämmas för kan det kännas lättare att bara klicka på en knapp anonymt på nätet. Du behöver dessutom inte vara orolig att paketutlämningen ska förstå vad ditt paket innehåller. De allra flesta butiker har idag väldigt diskret paketering på sina varor. 
 • Köp mindre storlekar på framförallt butt plugs och andra leksaker till analen. För att en analleksak ska vara riktigt skön att använda gäller det att vänja sig vid storleken och beröringen. Det kan vara riktigt svårt att få in en leksak i analen första gången därför kan det vara bra att välja en mindre storlek. 
 • Köp glidmedel. Ett glidmedel är ett måste för de flesta sexleksaker, speciellt om du köper de som är anpassade för analen. 
 • Köp en ordentlig och anpassad rengöring för dina sexleksaker. Detta är ett måste. Vanlig tvål torkar lätt ut leksakerna och gör att hållbarheten blir sämre. Dessutom tar vanlig tvål aldrig riktigt bort de ingrodda bakterierna som kan uppkomma vid regelbunden användning av en leksak. 

Våga prova sexleksaker

Jag lovar att du inte kommer bli besviken. I djungeln av sexleksaker finns verkligen något för alla oavsett om du är nybörjare eller van. Håll också utkik efter nyheterna, utvecklingen går som sagt snabbt och med ny innovativ teknik finns det verkligen inget stopp i vad som komma skall när man pratar om sexleksaker! 

Svarade denna artikel på din fråga?
JaNej

Lämna en kommentar