Bästa Vibratorn för Snabbare Orgasm

Innehållsförteckning

Stötta Kondomguiden

Denna artikel kan innehålla sponsrade länkar med utvalda produkter
Få en snabbare orgasm 1

Många kvinnor har svårt att uppnå en orgasm vid samlag eller vid onani. (Oftast bara vid samlag) Tråkigt, men inte speciellt ovanligt dessvärre. Som tur är finns det en mängd olika sexleksaker du kan använda för att enklare, snabbare och härligare uppnå en orgasm. Du kan exempelvis använda en vibrator. Kanske ingen nyhet egentligen. Men det kanske är dags att glömma den där vibratorn du fick i 16års present av en kompis? Världen knackar på och verkligheten suger så dåligt sex är ingenting vi har tid med.

I denna artikeln ger jag dig mina bästa tips när det kommer till att använda och köpa en eller flera vibratorer. Jag delar också med mig av mina favoriter bland vibratorer som finns på marknaden idag.

Denna artikel kan innehålla sponsrade produktlänkar med noga utvalda produkter.

Varför ska man köpa en vibrator? 

Det finns en mängd olika anledningar till varför just nu bör köpa en vibrator, den främsta och vanligaste anledningen är just att man så mycket mer effektivt kan nå en orgasm. 

Utöver den självklara fördelen med att du snabbare når klimax så finns det även en hel del andra fördelar med att köpa och använda en vibrator. 

5 fördelar med att använda en vibrator 

Nedan beskriver jag mina fem absolut främsta anledningar till varför just du ska köpa en vibrator. 

  • Du lär känna din kropp bättre. Med en vibrator blir det lättare att nå klimax och efter en stund kontinuerlig användning lär du dig till slut vad som fungerar för dig och inte.
  • Du får skönare sex med din partner. Kanske har du svårt att nå en orgasm när du har samlag? Prova då att använda din vibrator under samlaget, då blir det garanterat enklare att nå klimax. 
  • Det tillför en extra krydda till förspelet. En vibrator behöver man inte bara använda för att stimulera klitoris. Använd den till förspelet och smek över bröstvårta och hals, det kommer absolut hetta upp förspelet lite extra. 
  • Du tar makten över din egen kropp och sexualitet. Det är underbart att njuta av sin egen kropp och alla har rätt till det. En vibrator är en perfekt leksak att använda om man bara vill njuta med sig själv. 
  • Det är en perfekt sexleksak att börja med. En vibrator är enkel att använda och det är därför, för de flesta, en perfekt sexleksak att börja med om man är nyfiken på att köpa en vuxenleksak för första gången. 

Att tänka på när man köper vibratorer för första gången

När man köper en vibrator för första gången finns det några saker man bör tänka på. Dels fabrikat men också design och funktion. Nedan ger jag mina bästa tips! Jag skulle gissa på att alla som är här inte letar efter första bästa vibrator utan har testat och misslyckats. Sammanfattningsvis för er så handlar denna artikel mer om att köra på produkter som har fler funktioner samt en djupare och mer kvalitativ vibration än de billigare alternativen.

Tänk kvalité före pris

Även om det kan kännas lockande att köpa en billig vibrator bara för att man vill “prova på” och inte spendera för mycket pengar så rekommenderar jag verkligen att tänka om. Unna dig själv, sätt din njutning högre upp på listan över prioriterade inköp.

Ett högre pris utmynnar ofta, om inte alltid, i mer kvalitet och så även med vibratorer. Med kvalitet menar jag dels funktion, den gör helt enkelt ett bättre jobb i att få dig att komma men med kvalité menar jag också att den är gjord i ett bra och hållbart material som håller länge. 

Tänk på ljudnivå 

Om du planerar att använda din vibrator utan att någon i ditt hushåll eller för den delen några grannar ska höra dig så rekommenderar jag starkt att välja en vibrator med bra ljuddämpning. 
Även om detta kanske inte är din allra högsta prioritet så handlar detta om det psykiska och inte just att den låter mycket. Har man inte fokuset endast på att slappna av utan är rädd för att någon ska höra eller att den vibrerar för mycket framför din partner så är det också otroligt svårt att få en orgasm.

Ofta har vibratorer i den högre prisklassen bättre ljuddämpare men för att vara säker rekommenderar jag att kika på recensioner, vilket tar mig vidare till nästa tips…

Läs recensioner 

Tillverkare är i regel duktiga på att framställa sina produkter som felfria och perfekta även om så inte alltid är fallet. För att vara säker på att man köper en kvalitativ, bra vibrator är det bästa tipset att läsa recensioner. Då menar jag inte bara recensioner från sexleksakssidan utan ibland är det bra att läsa recensioner på t.ex engelska sidor. Många gånger kommer bra recensioner med av en anledning på hemsidorna.

Vilken modell passar mig?

I djungeln av klitorisvibratorer finns en mängd olika modeller. Rabbitvibratorer, g-punktsvibratorer, fingervibratorer, wands och så vidare. Vilken vibrator du ska välja är helt upp till dig och din preferens men för att du enklare ska förstå skillnaden mellan samtliga går jag igenom dem nedan.

Rabbitvibrator

En rabbitvibrator stimulerar både inifrån och ut. Den förs in i slidan för att stimulera g-punkten och fungerar då som penetration samtidigt som den stimulerar klitoris med vibrationer på utsidan. 

G-punktsvibratorer

En G-punktsvibrator stimulerar det känsliga område som sitter inne i slidan och kallas för G-punkt. Denna typ av vibrator kan också gå under namnet dildo. 

Fingervibrator 

En fingervibrator är liten, ofta så liten att den ryms runt fingret, och den används för att stimulera klitoris. Ofta har en fingervibrator lite mindre kraftiga vibrationer än större varianter för dem som uppskattar det. 

Wands

En wand har i regel starkast vibrationer. Wands är dessutom ofta större i storlek och man använder dem för att stimulera klitoris. En del modeller är till och med sladdanslutna för att kunna ge ännu kraftfullare vibrationer. En modell för dig som gillar extra mycket stimulans helt enkelt. 

Lufttrycksvibrator

En lufttrycksvibrator använder, till skillnad från övriga modeller, luft för att ge en mer sugande och pulserande känsla. Den har på senaste år blivit enormt populär bland kvinnor runt om i världen eftersom den på ett helt fantastiskt sätt ger många väldigt kraftfulla orgasmer. Den stimulerar mer precist och ger en än mer intensiv stimulans av klitoris, något som får de allra flesta kvinnor att nå klimax snabbare än någonsin förr. 

Mina topp 4 favoriter bland vibratorer på marknaden idag 

För att valet av din nästa eller första vibrator ska bli något enklare delar jag här med mig av mina bäst-i-test favoriter. Kika in min topp 4 lista nedan! 

Detta är alltså en artikel om produkter som ger dig en orgasm snabbast. Då tycker jag det är otroligt mycket mer viktigt med att ha en högkvalitativ vibrator med tillräcklig kraft och djup i vibrationer för att få en orgasm. Det räcker inte med de billigaste opersonliga vibrationerna när någon som har svårt att få orgasm behöver hjälp.

Zalo queen

En lufttrycksvibrator och en g-punktsvibrator i ett som dessutom har en tillhörande app där du kan välja vibration men också värmenivå på vibratorn. Vill du så kan du även använda knapparna för att ändra inställningar och vibration. Det är en prisvinnande produkt som verkligen gör sitt jobb.

Funkar för alla, en lite mer premiumprodukt men perfekt för dig som inte vill behöva välja mellan g-punkts eller lufttrycksvibration. Ibland kan det vara bra att kunna ändra funktion snabbt och enkelt utan att behöva byta produkt. Detta gör att man fortfarande håller sig igång utan att behöva pilla för mycket.

Är man nära ett klimax men känner att något sista behövs så kan det vara perfekt att byta funktion.
Underbar vibrator som jag varmt kan rekommendera. Du får verkligen två i ett och dessutom en mängd funktioner på det. Med denna vibrator är orgasmen inte långt borta, det kan jag lova. 


En perfekt trotjänare!
Rabbit vibrator

Med 10 vibrationsmönster och en realistisk design är detta vibratorn för dig som gillar klitorisstimulation samtidigt som du även får penetration. Dildon vibrerar och den lilla kaninen stimulerar samtidigt din klitoris, ett perfekt paket helt enkelt. 

Det är lite samma tanke som tidigare produkt bara att du inte får lufttrycksvibrationen utan den klassiska rabbitfunktionen.

Svårighetsgrad: Enkel att använda och en bra dildo att börja med om du är intresserad av g-punktsstimulation samtidigt som du uppskattar klitorisstiumulans. 

En härlig dildo som både stimulerar det yttre och det inre. Den har en härlig vibration och är dessutom realistisk i sin design. Det enda negativa är att den drivs av batterier och inte är uppladdningsbar, vilket jag föredrar. Men det gör också prislappen billigare vilket är skönt i ett premiumsegment.


En lyxversion av toppsäljaren Satisfyer Pro
Satisfyer pret a porter

En exklusiv, vacker och härligt stimulerande lufttrycksvibrator från det omtyckta märket Satisfyer. Den är vattentät och har hela 10 vibrationsinställningar. Den har en stilren design med läder och extra mjukt silikon.

Svårighetsgrad: En enkel vibrator att använda för klitorisstimulation.

Denna vibratorn känns exklusiv och det känns roligt att skämma bort sig själv. Den är vattentät vilket i sin tur innebär att man absolut kan ta med den i duschen eller badet för att sen avsluta i sängen. Den är dessutom uppladdningsbar vilket jag verkligen uppskattar. 

Man kan säga att det är en dopad Satisfyer Pro. Denna produkt har både vibrationer men också lufttrycksvibrator. För de som behöver de lilla extra så är denna produkt perfekt. Du kan även använda vibrationen när du inte längre kan hålla produkten på klitoris för det blir alldeles för intensivt!


En liten fingervibrator med stor orgasmpotential
PicoBong fingervibrator


En liten vibrator med med mycket kraft, hela 12 olika vibrationsnivåer för att vara exakt. Den är gjord av mjukt silikon och är perfekt att använda både med dig själv eller tillsammans med din partner.

Svårighetsgrad: Enkel att använda och perfekt till förspelet eller under samlag. 

Denna produkt är kanske inte den jag förväntar mig mest att någon som har otroligt mycket problem med att komma under sex har. Dock så är det en väldigt effektiv produkt att använda samtidigt som du blir slickad eller penetrerad. Det kan alltså vara den sista nivån du behöver för att komma.

Detta är en härlig liten fingervibrator som trots sin storlek levererar kraftfulla vibrationer. Det är en enkel, liten modell som därför passar perfekt att antingen ta med på resande fot eller varför inte, använda under samlaget med din partner. 


Dela inlägget

Share on facebook
Share on print
Share on whatsapp
Share on email