Uppdaterades:

Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Bättre Sexliv

Att köpa sexleksaker – vad och var ska man handla?

Det kan vara svårt att köpa sexleksaker idag och med tanke på hur mycket det finns att välja på kan det kännas som att gå omkring i en djungel. Så vad ska man köpa och från vem? I den här artikeln ger vi svaren!

Vilka sexleksaker ska jag köpa?

Det har aldrig funnits så många olika vuxenleksaker som det gör idag, något som lätt leder till funderingar över vilka leksaker man ska satsa på.

Så hur ska man veta vad som är värt ens pengar och inte? För att få svar på det kan du exempelvis läsa en guide om dem skönaste sexleksakerna vilket ger inspiration och förslag på olika vuxenleksaker för olika behov. Där finns recensioner samt tips på bra och seriösa återförsäljare.

Klassiskt säljer bäst – men moderna leksaker på uppgång

Trots att det finns väldigt många sexleksaker att välja på idag så är det dem klassiskavarianterna som står sig bäst.

Högt upp på listan för kvinnor hittar man exempelvis dildon, rabbitvibratorn och den vanligavibratorn medan produkter som fleshlight och runkägg toppar för män.

Moderna och mer innovativa leksaker har dock börjat nå ut till en bredare publik. För män såhar automatiska avsugningsmaskiner och realistiska sexdockor blivit allt mer populärt medandet på den kvinnliga sidan njuts allt mer av avancerade vibratorer och sexmaskiner.

Hitta rätt butik att köpa sexleksaker från

Idag finns det även massor av olika butiker att köpa vuxenleksaker från. På senare år harnämligen antalet vuxenwebbshoppar i Sverige bara ökat och det kan vara svårt att vetavilken man bör satsa på. Så var ska man inhandla sina heta leksaker för att bli nöjd?

Tips när du ska välja vuxenbutik online

Här nedan är några handfasta tips för att du ska hitta en bra återförsäljare av sexleksakersom du kan börja handla från!

Välj en webbshop som har diskret leverans

Väldigt många tycker det är viktigt att sexleksaken man beställt hem kommer i ett så diskretpaket som möjligt.De flesta e-handlare idag skickar sina ordrar i anonyma paket utan logotyp på, men mångahar även börjat med anonym avsändare där det står ett intetsägande bolagsnamn somavsändare istället för varumärkets namn, något som gör att inte ens personen som lämnar utditt paket kan ana vad du har beställt.

För att garantera att du får din försändelse skickad så diskret som möjligt bör du spana inhemsidans villkor innan du beställer!

Kolla upp recensioner i förväg

Idag kryllar internet av recensioner kring både ditten och datten, något som verkligen ärhjälpsamt om man exempelvis vill få en indikation på hur seriöst ett företag är. Kolla upp detföretag du är intresserad av på Trustpilot eller Google för att nämna två exempel på sidor därman kan läsa om tidigare kunders upplevelser.Läs om vad andra konsumenter är nöjda respektive missnöjda med och välj bort dem butikersom inte känns bra eller som upplevs oseriösa.

Undersök returvillkor

Ibland så är det man köper inte rätt. Det kan handla om att man köpt fel storlek, inte är nöjdmed kvalitén eller bara ångrar sig. Kolla upp vilka returvillkor hemsidan du ska köpa av harinnan du klickar hem något.Eftersom sexleksaker är en hygienkänslig vara är det nämligen ofta reglerat att man inte fårreturnera om man brutit förpackningen. Vissa produkter har dock nöjd-garanti, det vill sägaatt du får lämna tillbaka produkten och få pengarna tillbaka ifall du inte är nöjd.

Spana efter fylliga produktbeskrivningar

Att köpa från butiker med informativa och kompletta produktbeskrivningar är mycket viktigtför att kunna skapa sig en helhetsbild av det man vill köpa. Långa och välgjordabeskrivningar av vad som säljs brukar också indikera att e-handeln i fråga är seriös och villatt du som kund ska få bra service!

Leveranstid

Att butiken du köper från har kort leveranstid är väldigt viktigt för de flesta. Se till så attleveranstiden inte är över tre dagar och undvik att shoppa från butiker som använder sig avdropshipping eftersom det då tar så ofantligt lång tid att få det man har beställt!Det finns alltså lite att tänka på när du ska hitta en bra butik att köpa sexleksaker från. Attlägga ner lite tid på att hitta en riktigt bra återförsäljare är dock en väl värd investeringeftersom du kan fortsätta komma tillbaka till den butiken senare om allt fungerar som duönskade!

Sammanfattningsvis – att köpa sexleksaker

Trots ett stort utbud av sköna och innovativa leksaker så säljer klassikerna bäst, även om detekniska sexleksakerna tar allt större plats. För att hitta vilken leksak som passar en bäst idjungeln av allt som går att välja på så kan man exempelvis läsa en guide där olika leksakerrecenseras.Idag finns det även otroligt många butiker att välja på och för att veta vilken som håller bästnivå kan man utgå från fem enkla punkter.

Lämna en kommentar