You are currently viewing Få större penis med en Bathmate Penispump
Bathmate penispump

Få större penis med en Bathmate Penispump

Eftersom intresset har blivit så otroligt stort så var vi illa tvungna att gå igenom vilken Bathmate penispump som passar dig bäst och varför. Välkommen till en guide där vi går igenom de olika produkterna i flera olika kategorier och jämför för att du ska förstå vilken produkt som är allra bäst för ditt mål.

Framgången av Bathmates produkter är otroliga vilket har resulterat i att det blivit en djungel att hitta rätt i deras sortiment. Vilken produkt passar egentligen mig? Vad är det jag ska titta efter när jag köper en penispump? Vad ska jag akta mig för?

Denna artikel innehåller sponsrade länkar med utvalda produkter

Självklart är texten som vanligt inte riktad åt något håll utan vi håller våra tankar neutrala samtidigt som vi ger lite personliga reflektioner. Nu kör vi!

Vad är en bathmate penispump?

Jag kommer ihåg det som om det vore igår. Sjutton år gammal och fick försöka förklara för morsan varför det var ett köp gjort på 1500 kronor från en ”erotisk” sida på mitt barn-mastercard. Jag kommer inte riktigt ihåg hur situationen utspelades men jag kommer iallafall ihåg att hon aldrig frågade om den där saken jag hade beställt. Vid närmare eftertanke så ligger den blåa faran fortfarande i garderoben.

Min blåa Hydromax Bathmate 20X hade landat(Nya namn nu). Jag vet inte riktigt varför det var så otroligt roligt att få hem en penispump men av någon anledning så var det alltså en Bathmate som ramlat ner i brevlådan och jag var hur lycklig som helst, full av förhoppning att kunna vara störst i omklädningsrummet.

En penispump är precis vad du tror att det är. En pump till penisen. Likt en cykelpump är syftet att pumpa upp penisen men då inte genom att pumpa utan genom att suga. Bathmate är den mest sålda penispumpen i världen som man kan använda i både badkar och dusch.

Hur funkar en Bathmate penispump?

Bathmate var först i världen att använda sig av vatten i deras penispumpar. Detta gör att det inte blir något kladd när man ska behöva använda glidmedel varje gång man ska pumpa samt att vakuumet blir enklare att hålla då vattnet täpper igen munstycket bättre.

En Bathmate penispump fungerar genom att man fyller den med vatten och trär över penis. Sedan pumpar man ut vatten och det blir ett vakuum i behållaren. Därefter så håller man bara vakuumet i upp till 5 minuter. Detta kan göras 2-3 gånger per dag för bästa effekt. Men de allra flesta brukar göra det i morgonduschen eller kvällsbadet. Bathmate är dominerande för att man inte behöver sätta av någon tid till att pumpa då du kan göra det medans du duschar eller ligger i badet.

Funkar Bathmates Penispump för större penis?

Det finns inga bevis på att effekten är permanent men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tyckte att den funkar. När jag själv använde produkten kände jag dels att stånden blev mycket hårdare men också att penisen alltid kändes mer ”svullen”. Detta gav ett större självförtroende vilket i sin tur blev bättre sex. Om man t.ex pumpar innan en dejt eller precis före du ska ha sex så kommer effekten vara otroligt bra. GARANTERAT.

Jag slutade inte med Bathmate för att det inte gav någon effekt men jag blev lat och när man blir äldre så märker man också att det kanske inte spelar så stor roll egentligen. Det viktigaste enligt mig är att ha ett bra självförtroende i sängen. Och för er som får det av att känna er bättre rustade där nere så skulle jag absolut säga att en pump är för dig.

Hydromax har en bekräftad kundnöjdhet på ca 92% och om jag skulle få friheten att spekulera så är troligen de sista 8 procenten människor som antingen har fel storlek på sin pump, lång leveranstid eller någon som gav upp efter en veckas användande. Jag kan inte se att om man använder produkten dagligen att man inte skulle vara nöjd. Bathmate jämför själva sin produkt med att gå till gymmet. Dina muskler försvinner om du inte tränar dom och så är det med en penispump också. Det krävs dagligt användande för att penisen ska hålla sig ”pumpad”

Vad ska man tänka på när man köper en Penispump?

Det är viktigt att veta vad man behöver och när man kan använda den. Din storlek spelar roll. (Mer om detta nere vid produkterna).

Jag skulle inte köpa en annan penispump än bathmate just för att jag gillar att använda den när jag tar ett bad i lugn och ro. Jag orkar inte heller tvätta av pumpen efter varje användning så därför är en vanlig pump helt utesluten. Bathmate är patentskyddad för kopiering och därför finns det inte heller någon som har stulit idén. Men den absolut största skillnaden är att du slipper glidmedelskladd och att tvätta av pumpen efter användande.

Det viktigaste är egentligen att veta din tjocklek och längd på din penis före du beställer. Annars så finns det ingenting som kan bli fel mer än att du får en produkt som är söndder. (Som du får 2 års garanti på).

Olika sorters Bathmate

Bathmate produkter

Idag finns det tre olika produktkategorier och sedan finns det även tre olika storlekar. Siffran efter namnet står för engelska inches. Efter produktens namn finns det 3, 5, 7 och 9 inches. Det finns även en större pump men för er som har en penis över 23cm vet jag faktiskt inte riktigt vad ni ska med en bathmate till. (Även om snittet på den manliga läsaren av Kondomguiden ligger på 25cm+)

Bathmate Hydro

Hydro riktar sig in på nybörjaren och är en billig men ändå fullt tillräcklig nybörjarmaskin. Hydromax kostar ungefär 100-200 kronor extra för 35% mer styrka så därför hade jag nog inte börjat med nybörjarmodellen utan direkt hoppat på hydromax. Jag skulle tro att efter ett tag så vill du ha lite mer styrka i maskinen och Hydromax har jag aldrig känt att de varit för lite styrka i. Hydro finns även den i 3 olika storlekar men den vanligaste att man köper är nummer 7.


Bathmate Hydromax

Hydromax är alltså den mest sålda penispumpen i världen. Det är också den penispump som jag pratat om när jag skrev artikeln. Det har aldrig varit några tveksamheter med produkten även om jag vet att det är en del som hade problem med luftinsläpp när produkten först kom. Dock ska detta vara något Bathmate har korrigerat på senare tid. Ni har ju även garanti på produkten. Denna produkt kan såklart precis som Hydro användas i duschen eller i badkaret. För duschanvändning så ingår ett band som du fäster i toppen av produkten så det inte blir jobbigt att ha den på i duschen.
För de allra flesta nybörjare så hade jag börjat med denna pump. Dels för att den passar de flesta men också för att den är tillräcklig även när ni pumpat i flera månader. Ni ska vara glada för att när dessa produkterna kom ut så kostade de närmare 2000 kr för en Bathmate.


Bathmate Hydroextreme

Denna produkt är den starkaste av Bathmates produkter. Skillnaden från de andra är att Extreme kommer med en extra handpump för att kunna spänna åt vakuumet ännu hårdare. Produkten är inte för nybörjare och det finns risk att skada sig om man börjar med för högt tryck. Men för er som vet att ni kan vara försiktiga till en början samt vill ha en stark penispump så kommer denna fungera utmärkt. Något att tänka på är dock om den ska användas i duschen samt badkaret så är det en extra lång slang som ni inte blir av med. Den stör mycket i duschen framförallt.


Storleksguide Bathmate Penispump

Bathmate kommer i huvudsakligen 4 olika storlekar som står som en siffra efter namnet på hemsidorna. Det ser ut enligt följande:

Bathmate Hydro 3 – Passar dig med penislängd upp till 8 cm.

Bathmate Hydro 5 – Passar dig med penislängd mellan 8 till 12 cm.

Bathmate Hydro 7 – Passar dig med penisläng mellan 12 och 18 cm.

Bathmate Hydro 9 – Passar dig med en penislängd mellan 18 och 23 cm.


Hur ofta ska en penispump användas?

Enligt Bathmates egna rekommendationer ska en penispump användas varje dag. Jag kunde inte mer än hålla med då jag kände att när man inte använde pumpen så var inte heller penisen lika stor eller hård dagarna efter. Lite som när man tränar på gym så känner man sig ”pumpad” och tränad i ett par dagar efter. När man tränat i några månader så tar det längre innan man känner sig otränad och det är samma sak med en penispump. Även om det bara är några minuter per dag så är det bättre än ingenting.

Om mig

cropped kondomguiden logga e1608071298666 1

Eftersom bloggen är känslig så väljer jag att ha namnet skyddat men resterande tankar är helt oredigerade. Allt jag säger här kan Kondomguiden stå bakom och finns det något ni är missnöjda med så uppskattar vi att ni kontaktar oss. Jag har aktivt testat sexleksaker de senaste 3 åren och älskar att dela med mig av mina tips i en annars ganska svår djungel av fejkade recensioner och produkter av dålig kvalitet. Vi har i två år hjälpt er att hitta rätt sexleksaker och responsen är otroligt bra! Tack för att ni läser våra artiklar. På återseende.Svarade denna artikel på din fråga?
JaNej

Lämna ett svar