Vilken är den bästa Dildon?

Innehållsförteckning

Stötta Kondomguiden

Denna artikel kan innehålla sponsrade länkar med utvalda produkter
Bästa Dildon

Letar du efter den bästa dildon i det fantastiska utbud som finns på nätet? Det är inte konstigt om man nästan blir lite matt av att försöka välja rätt, och därför har jag gjort ett test för dig som vill ha bästa och mest prisvärda dildon! Alla är vi olika och värdesätter olika saker, och detta gäller precis lika mycket i dildoväg. Därför har jag bedömt dildos efter lite olika kriterier för att du ska hitta en som passar just dina behov och önskemål. Du kanske precis som jag är trött på produkttest där testaren helt bortser från det. Denna artikel kan innehålla sponsrade länkar med utvalda produkter.

Ha en njutbar resa!

Varför skaffa en dildo?

En dildo är den perfekta kompisen att ha i nattduksbordet för de flesta. Både singeln som vill ha extra njutning och paret som vill krydda sexlivet lite. Många kvinnor behöver extra stimulans för att komma med en partner, och dildon är ett roligt och praktiskt inslag av den anledningen. Tiderna är förbi när sexleksaker var något lite syndigt och skamfyllt, tack och lov pratar allt fler tjejer öppet om sina dildos och andra njutbara leksaker. Utbudet är stort, och för den som ändå tycker att sexleksaker är något privat och lite pinsamt så finns alltid möjlighet att beställa diskreta paket på nätet. En dildo är också den perfekta presenten till tjejkompisens födelsedag eller varför inte möhippa!

Olika egenskaper hos dildos

gwen mamanoleas HcCfgyVkkKA unsplash

När du letar efter den perfekta dildon kan det vara bra att bestämma på förhand vad du gillar. Söker du en liten diskret sak att ha med på jobbresan och njuta med under ensamma hotellnätter? Eller vill du tvärtom ha en rejäl dildo som överträffar de flesta av dina sexpartners? Är du ute efter en med vibrationer, eller tänder du på att använda något gjort av ett häftigt material som glas? Ett bra tips är att skriva en lista över egenskaper du söker. Kanske du inte nöjer dig med en, utan väljer ut några olika dildos som mättar olika behov! Detta är saker du kan kolla efter när du väljer dildo:

  • Prisklass
  • Storlek
  • Design
  • Vibration eller inte
  • Strömkälla: utbytbara batterier, uppladdningsbar eller sladd

Viktiga jämförelsepunkter

Prisklass

Helt en fråga om hur mycket du är beredd att lägga på din dildo. Nybörjaren kanske vill spendera lite mindre än den vane. Oftast får man det man betalar för. 

Storlek

Storleken spelar kanske inte någon större roll anatomiskt, men visst kan storleken vara eggande?

Design

Vissa är finsmakare och vill ha en snygg sexleksak, för andra är funktion allt.

Vibration eller inte

Vill du att din dildo ska vibrera eller vill du hålla det enkelt? Det finns fördelar med båda. Väljer du en vibrerande dildo så kan du tänka på att ljudnivån skiljer sig åt mellan olika dildos, och generellt så låter billigare vibratorer mer. Kanske något att tänka på om du inte bor själv, eller åtminstone om du bor med någon som du inte vill dela ditt sexliv med!

Strömkälla: utbytbara batterier, uppladdningsbar eller sladd

Båda har sina för- och nackdelar. Laddare är praktiskt i och med att du slipper hålla reda på batterier. Men å andra sidan är det frustrerande att vilja använda sin dildo men behöva vänta på att den laddas upp.

Dildos Bäst i Test

Jag har under några intensiva dagar noggrant provat mig igenom några olika dildos, och utvärderat dem baserat på funktion, design men också prisvärdhet.

Har du aldrig provat en så kallad pulsator innan? Det hade inte jag heller, och jag måste säga att jag är fast!

Funktion

En pulsator, vad är det? Tänk dig en vibrator som inte bara gör sköna vibrationer utan också rör sig in och ut! Den här 21 cm långa pulsatorn eller thrustern, som det också kan kallas, gör att du både kan vara en självständig kvinna och ändå bli uppfylld av en riktig karl.

Mina tankar

Inga egentliga synpunkter, förutom att det för många (inklusive mig) inte räcker med vaginal stimulans. Kombinera därför gärna med en liten klitorisvibrator eller varför inte en lufttrycksvibrator! Något att tänka på och som kan vara lite synd i höst- och vinterruskiga tider är att dildon inte bör användas i badet.

Definitivt en snygg och sexig dildo att se på. Det jag gillade var också att den kom åt g-punkten genom att vara väldigt snyggt designad med en böj på det rätta stället. Nästan så att det känns lite creepy att låta staven sköta sig själv så pass bra. Jag tycker definitivt att dildon är värd sitt pris, och är ett bra inslag i njutningslådan! dessutom en mängd funktioner på det. Med denna vibrator är orgasmen inte långt borta, det kan jag lova. 

Det är något speciellt med glasdildos. Materialet känns sexigt, fräscht och de flesta skulle nog hålla med om att det är de snyggaste sexleksakerna. Här är en rejäl glasdildo som jag rekommenderar varmt!

Funktion

Ocean Wavy Dildos unika egenskap är nog främst materialet. Glaset gör att du kan värma eller kyla dildon med vatten och få helt olika känsla varje gång. Sin simpelhet till trots erbjuder den därför en viss variation! Ett annat sätt att variera på är att dildon har två ändar med olika tjocklek och form. Perfekt, eftersom den kan användas både för att stimulera G-punkten som för att stimulera på ett mjukt och behagligt sätt.

Mina tankar

Smaken är som baken, men jag kan tycka att det är lite enformigt med dildos som inte vibrerar. Men är den ett komplement till annat så överväger den vågiga designen och sexigheten i materialet det problemet!

Något jag verkligen uppskattar med Glassy Ocean Wave är designen. Det är nästan så att jag skulle kunna ha den som prydnad i vardagsrumshyllan, men jag är nog inte riktigt så vågad än… Hur som helst så är det något väldigt hett med att fylla upp sig med en glasdildo. Hygieniskt känns det också väldigt bra med glas! Jämför med någon av de räffliga plastdildos jag testat som H20 Trojan… En glasdildo är något alla kvinnor borde ha i sina “verktygslådor”.

En bra nybörjardildo för den som inte vill lägga en tusenlapp på en dildo men ändå få en bra introduktion i sexleksaksvärlden!

Funktion

En dildo i den lägre prisklassen som fortfarande gör sitt jobb. En lite spejsad design i lila eller rosa, med ådror och tydligt ollon. Böjbar och med flera sköna vibrationslägen. Tänk på att den till skillnad från de flesta lite dyrare dildos drivs av AA-batterier, vilket kan vara både positivt och negativt.

Mina tankar

Ådrorna och räfflorna kan jag tycka är lite onödiga och raspiga, men inget som stör nämnvärt. Jag och andra jag pratat med har anmärkt på att den kan vara lite väl kort för vissa, och att det inte är den tystaste av de dildos jag testat. Men fortfarande en skön och prisvärd dildo!

Jämför du den här dildon med FUN FACTORY STRONIC G GRAPE som är i ungefär samma kategori så blir det inte en helt rättvis jämförelse eftersom H20 Trojan är betydligt billigare. För priset får man väldigt mycket när man köper denna dildo!

En spännande leksak som ska efterlikna en het tunga. Våga prova något nytt!

Funktion

Är du en sucker för oralsex men saknar någon som kan utföra det? Nu behöver du inte leta mer ute på dejtingappar; Magic Tongue finns här för dig! En lång, rosa vibrerande tunga som både kan slicka och penetrera i tio olika vibrationslägen. Dessutom så har den en värmefunktion eftersom tungor ju vanligtvis inte är plastigt kalla. Laddas enkelt med USB.

Mina tankar

Jag måste säga att designen får mig att haja till. Var tungan tvungen att vara naturtrogen med naturtrogen struktur? Med en ordentlig mängd glidmedel påminde faktiskt stimulansen om något slags oralsex, och den funkade som vanlig penetrerande dildo också. Hur som helst en rolig idé och något nytt att prova!

För dig som vill prova något nytt och roligt, eller ge bort som kul present kan Magic Tongue vara ett bra val. Jag kan tycka att idén visserligen är kul och visst ger den njutning, men innan den ersätter en riktig tunga är vägen lite längre för sexleksaksutvecklarna.

Sexleksakernas Rolls Royce kanske?

Funktion

En mycket stilfull, sofistikerad dildo som visserligen bara är 14,3 cm lång, men kommer att ge dig allt du behöver. Dessutom strap-on kompatibel!

Mina tankar

Helt klart snyggaste dildon av de jag provat. Många med mig föredrar nog en enkel, snygg design jämfört med färglada och ådriga alternativ som H20 Trojan. Väldigt kraftiga vibrationer. Den går dessutom att fästa i golvet eller en vägg medan du leker med den. För dig som älskar anal stimulans så kan du få en säker upplevelse med denna dildo eftersom den har vidgad bas.

För mig personligen är detta favoriten i testet. Snygg, enkel och samtidigt mångsidig. Priset är i den högre klassen, men jag tycker att den är värd varenda krona. Kanske lite kort för vissas smak, och inte dildon för dig som tänder på storlek. För oss andra är den nästintill perfekt!

Mitt Bäst i Test

Är jag tvungen att välja en av de testade dildosen så är det som sagt Impressions N1 Vibrator. Snygg, stark och mångsidig. Jag tycker att många tillverkare är lite för besatta av att göra dildos så roliga och spejsade som möjligt i sin design när det antagligen inte är vad de flesta söker. Men smaken är som baken delad, såklart!

 

Du som redan provat en del i sexleksaksväg, kanske hellre vill välja något annorlunda och nytt. För dig är unika Magic Tongue ett alternativ att kika på, eller kanske thrustern Fun Factory Stronig G-grape. Alla testade dildos jag valt ut är bra alternativ för olika smaker, och det är upp till dig att välja vilken som passar just dig bäst!

Dela inlägget

Share on facebook
Share on print
Share on whatsapp
Share on email