Bästa ljudlösa vibratorn – Vilken vibrator är tystast?

Innehållsförteckning

Stötta Kondomguiden

Denna artikel kan innehålla sponsrade länkar med utvalda produkter
Bästa tysta vibratorn för diskret sex

Många är på jakt efter den tystaste vibratorn på marknaden. Både för att ljudet kan vara irriterande men också för att man inte vill väcka andra i hushållet, och så klart hålla sitt privatliv så privat som det bara går. I en del hem är väggarna så pass tunna att minsta lilla ljud hörs av familjemedlemmar eller grannar. Med en tyst vibrator kan du njuta av din egen kropp i lugn och ro, själv eller tillsammans med någon annan, utan att någon behöver veta det. 

I denna artikeln tipsar jag om de tystaste vibratorerna på marknaden 2021! Läs vidare för att se vilken vibrator jag tycker är bäst och tystast, om det ens finns ljudlösa vibratorer och vad du kan göra för att din vibrator ska låta mindre.

Den tystaste vibratorn på marknaden – Satisfyer Pro 2 Next Generation

Jag har testat många olika vibratorer i mina dagar och den allra tystaste jag någonsin testat, som fortfarande är kraftfull, är Satisfyer Pro 2 Next Generation. Satisfyer är ett mycket populärt varumärke inom sexleksaker och speciellt lufttrycksvågsvibratorer. Det ska dem ha! Den uppdaterade versionen av Satisfyer är mycket mer kraftfull än tidigare versioner men också mycket tystare. Satisfyer Pro 2 Next Generation är helt klart den tystaste, men också kraftfullaste, vibratorn på marknaden enligt mig! Och enligt många andra också för den delen.

Varför välja en tyst vibrator?

Ibland kan det vara svårt att få till en stund för sig själv, ibland kan det till och med vara en riktig utmaning. Visst är dessa tillfällen frustrerande? Kanske du inte ännu flyttat hemifrån och därmed bor med dina föräldrar, delar boende med kamrater eller har tunna väggar med grannar tätt intill. Då behöver du helt klart investera i en tyst vibrator. Med en tyst vibrator kan du njuta i lugn och ro, antingen själv eller tillsammans med en partner. Och detta utan att någon någonsin behöver få veta! Kom ihåg… din sexualitet är naturlig och att leva ut den är en grundläggande rättighet. 

Finns det ljudlösa vibratorer?

Det finns inga vibratorer på marknaden som ger ifrån sig 0 % ljud. Vem vet, kanske det har utvecklats om några år? Men fram tills dess får vi nöja oss med de vibratorerna som ger ifrån sig så lite ljud som möjligt. Mitt bästa tips är, som jag tog upp tidigare i artikeln, Satisfyer Pro 2 Next Generation. Det är den tystaste vibratorn jag testat men som samtidigt är väldigt kraftfull. 

Är en vibrator med högre volym mer kraftfull?

Ja, så brukar det faktiskt vara. Ju lägre volymen är, desto mildare blir oftast vibrationerna. Och ju högre volymen är, desto kraftfullare blir oftast vibrationerna. Du själv väljer självklart hur viktigt det är för dig att ha en tyst vibrator. Men mitt tips för en tyst vibrator som fortfarande är kraftfull kvarstår, såklart Satisfyer Pro 2 Next Generation. 

Vi spanar tillsammans in lite fler tysta vibratorer

Det finns självfallet fler alternativ för dig som vill vara diskret och införskaffa dig en tyst vibrator. Jag tar upp ett par till vibratorer nedan som jag testat och som jag kan hålla med om, som det står i beskrivningen, är tystlåtna!

Irresistable Kissable Klitorisstimulator – Liten och väldigt tystlåten

Detta är en av mina personliga favoriter. Den är både liten, tystlåten och ligger samtidigt väldigt bra i handen. Denna produkten må vara ljudsvag, men jag däremot kan inte garantera att även du kommer vara tyst när du utforskar den såväl i sängen som i badkaret! Det var i alla fall inte jag…

Womanizer Premium Lufttrycksvibrator – Premiumklass!

Denna vibratorn är dyrare jämfört med många andra vibratorer men det som är så bra med den är att den har en Smart Silence-funktion som ser till att motorn enbart är igång när sughuvudet har hudkontakt, och att den stängs av så snart du tar bort den igen. På det sättet ger den inte ifrån sig lika mycket ljud som många andra vibratorer på marknaden. Detta är ett hett tips från mig om du kan tänka dig att betala lite mer för en vibrator! Det är verkligen en investering som du kan använda och njuta av lång tid framöver, såväl själv som med partner.

Satisfyer Vibes Magic Bunny Vibrator – Prisvinnare!

Är du inte ute efter en traditionell lufttrycksvibrator, som dock blivit väldigt populära på senaste, kan jag varmt rekommendera denna vibratorn. Den ger dig både stimulans på din G-punkt men samtidigt din klitoris. Den har  till och med vunnit pris för sin iögonfallande design i German Design Award 2020. Vem gillar inte en fin vibrator? Kanske den till och med kan bli en inredningsdetalj om du vill vara extra busig.

Sexleksaker som är helt tysta

Vill du ha en helt ljudlös sexleksak kan det vara en bra idé att titta vad det finns för andra alternativ (utöver vibratorer). Det finns såklart sexleksaker, utan vibrator, som inte gör ifrån sig något ljud. Det enda som kommer låta är du själv och kanske din partner… Jag radar upp 3 förslag på sexleksaker som är helt tysta nedanför, som är mina favoriter, häng med!

3 sexleksaker som är 100% tysta (mina favoriter)

  • Samlagskulor

Detta är kulor som placeras inuti slidan och används under samlag. Kulorna kommer rulla runt och stimulera inne i slidan. Även mannen kan känna njutning genom samlagskulor då mannens ollon stimuleras. Jag upplever att både kvinnan och mannen älskar samlagskulor.  

  • Traditionella dildos

Dildon kan användas både vid samlag eller vid onani. Både vaginalt eller analt. En traditionell dildo vibrerar inte och därmed låter den ingenting. Detta är perfekt om du vill ha lite tid för dig själv men slippa medge detta till familj, rumskamrater eller grannar. En traditionell dildo har jag alltid hemma vid behov!

  • Penisringar med dildo

En pensisring med dildo används för att kvinnan ska kunna bli penetrerad dubbelt under samlag. Jag tycker denna ljudlösa sexleksaken är väldigt underskattad och något som alla bör testa för att känna den härliga njutningen!

Vad kan jag göra för att sänka ljudnivån på min vibrator?

Jag förstår att det kan vara jobbigt att bli påkommen under din alldeles egna stund med njutning. Har du en vibrator som du tycker låter lite väl högt? Jag hjälper dig med mina bästa tips för att sänka ned ljudet på din sexleksak!

Sänk vibrationsnivån

Ju kraftigare vibrationsnivå du har, desto mer kommer det att låta. Testa att sänka vibrationsnivån något, så kommer du säkerligen märka stor skillnad. 

Vira papper runt batteriet

Ibland kan det faktiskt vara så att oljudet är förknippat med att batterierna skallrar inuti batterifacket. Testa att vira en bit papper runt batterierna och se om det blir bättre. Det blev det i alla fall för mig.

Undvik vibratorer i hårdplast

En vibrator i hårdplast låter generellt mer än en sexleksak i t.ex. jelly-, gummi-, eller silikonmaterial. Vill du vara på den säkra sidan kan jag rekommendera att därför undvika vibratorer som är i materialet hårdplast. 

Så klart – investera i en tystare vibrator

I denna artikeln har jag gått igenom vilka vibratorer jag tycker låter allra minst. Investera i någon av dem, jag är helt säker på att du kommer bli nöjd! 

Jag sammanfattar…

Är du ute efter en bra, tystlåten vibrator kan jag varmt rekommendera Satisfyer Pro 2 Next Generation. Den är både prisvärd, tystlåten och har kraftfulla lufttrycksvågor. Kan du tänka dig att betala lite mer för din vibrator kan jag även rekommendera dig att testa premium-vibratorn Womanizer Premium Klitorisstimulator. Varför inte testa båda två? Det är helt klart roligt att testa sig fram i djungeln av sexleksaker och vibratorer, det tycker i alla fall jag! 

Hoppas du blir nöjd med din nya vibrator och att du kan lyckas njuta i fred, utan att någon hör! 

Dela inlägget

Share on facebook
Share on print
Share on whatsapp
Share on email