kondomguiden logga
Sexleksaker för Tjejer

Bästa ljudlösa vibratorn – Vilken vibrator är tystast?

/

Artikel skriven av Camilla

/

Senast uppdaterad juli 2, 2022 av amadeus

Många är på jakt efter den tystaste vibratorn på marknaden. Både för att ljudet kan vara irriterande men också för att man inte vill väcka andra i hushållet, och så klart hålla sitt privatliv så privat som det bara går. I en del hem är väggarna så pass tunna att minsta lilla ljud hörs av familjemedlemmar eller grannar. Med en tyst vibrator kan du njuta av din egen kropp i lugn och ro, själv eller tillsammans med någon annan, utan att någon behöver veta det. 

I denna artikeln tipsar jag om de tystaste vibratorerna på marknaden 2022! Läs vidare för att se vilken vibrator jag tycker är bäst och tystast, om det ens finns ljudlösa vibratorer och vad du kan göra för att din vibrator ska låta mindre.

Här är Lelo Lily, en grym premiumvibrator med djupa men tysta vibrationer. Läs mer om produkten längre ner.

lelo lily vibrator removebg preview 1Lelo Lily – Tyst Vibrator
Tystlåten och högkvalitativ
8 olika lägen
|

Denna artikel innehåller reklam

Det kanske egentligen är dumt att försöka leta efter en tyst vibrator med stark vibration men jag tror att vi alla har varit där. Någon gång så vill man helt enkelt inte att grannen ska höra vad man håller på med. Oavsett om det är på semestern, jobbtoan eller med sin partner i rummet bredvid så förtjänar alla att få ha en tyst vibrator.

En tyst vibrator är helt enkelt bra för att behålla sitt privatliv.

Varför välja en tyst vibrator?

Ibland kan det vara svårt att få till en stund för sig själv, ibland kan det till och med vara en riktig utmaning. Visst är dessa tillfällen frustrerande? Kanske du inte ännu flyttat hemifrån och därmed bor med dina föräldrar, delar boende med kamrater eller har tunna väggar med grannar tätt intill. Då behöver du helt klart investera i en tyst vibrator. Med en tyst vibrator kan du njuta i lugn och ro, antingen själv eller tillsammans med en partner. Och detta utan att någon någonsin behöver få veta! Kom ihåg… din sexualitet är naturlig och att leva ut den är en grundläggande rättighet. 

Finns det ljudlösa vibratorer?

Det finns inga vibratorer på marknaden som ger ifrån sig 0 % ljud. Vem vet, kanske det har utvecklats om några år? Men fram tills dess får vi nöja oss med de vibratorerna som ger ifrån sig så lite ljud som möjligt. Det man ska leta efter är högkvalitativa vibratorer med ett stabilt bygge. Höljet på vibratorn måste vara absorberande mot vibrationer!

Är en vibrator med högre volym mer kraftfull?

Ja, så brukar det faktiskt vara. Ju lägre volymen är, desto mildare blir oftast vibrationerna. Men samtidigt så handlar detta också mycket om vad vi har talat om flera gånger vilken slags vibration det är på vibratorn.

En bra djup vibration tillsammans med ett material som högkvalitativ ABS plast eller tjockare silikon är vad vi måste leta efter. Alla de andra billigaste versionerna och materialen kommer vara mer högljudda.

Exempel på leksaker du borde undvika

Här är ett perfekt exempel på en leksak som inte passar dig om du letar efter en tystlåten vibrator. Här är en vibrator som sägs vara tyslåten. Jag har en exakt likadan hemma och problemet igen kommer till vibrationen och materialet som tidigare nämnt.

Vibrationen är inte djup och det krävs högre vibration för att den ska “kännas”, detta betyder också för att få någon nämnvärd effekt så krävs en högre ljudnivå. Du kan också läsa på innehållet att produkten är gjord av icke högkvalitativ ABS plast med PU överdrag.

Hittar du dessa kombinationer så är det bra att hålla sig borta om det är en tystlåten vibrator som du letar efter.

Vi spanar tillsammans in lite fler tysta vibratorer

Det finns självfallet fler alternativ för dig som vill vara diskret och införskaffa dig en tyst vibrator. Jag tar upp ett par till vibratorer nedan som jag testat och som jag kan hålla med om, som det står i beskrivningen, är tystlåtna!

Min favorit!
lelo lily vibrator removebg preview 1

Lelo Lily 2 Klitorisvibrator

Lelo, ett premiummärke för vibratorer

Ett års garanti på produkten

Liten och tyst

Varför Lelo Lily blir en favorit är dels för att materialet känns precis som det ska, vibrationerna är djupa och produkten absorberar vibrationerna väldigt bra. Produkten är otroligt tyst och Lelo är ett perfekt märke för de som vill ha en premiumvibrator som kommer hålla i en lång tid.

Även om jag inte är ett direkt stort fan av att en sexleksak ska lukta någonting så är produkten otroligt bra att ge av sig en lyxig känsla och på endast 7 cm så har man kunnat paketera en bra och tystlåten produkt med djupa vibrationer.

Ett annat plus är att denna produkt är 100% vattentät och det betyder också att du kan ha den i duschen eller badkaret utan att någon utanför ska höra dig. Vilket är lite anledningen med denna artikeln.

Liten och tystlåten
irresistable kissable lufttrycksvibrator

Irresistable Kissable Klitorisstimulator

En väldigt liten sexleksak med bra styrka

Bäst i test av Aftonbladet

Endast Silikon

Detta är en av mina personliga favoriter. Den är både liten, tystlåten och ligger samtidigt väldigt bra i handen. Denna produkten må vara ljudsvag, men jag däremot kan inte garantera att även du kommer vara tyst när du utforskar den såväl i sängen som i badkaret! Det var i alla fall inte jag…

Denna produkt är gjord i silikon för att ta emot stötar bättre. Denna produkten är lite billigare än Womanizer och Lelo men det är också eftersom detta bara är en klitorisstimulator och inte en vibrator. Så ja. Jag förstår att det egentligen inte platsar in på testet men eftersom lufttrycksvibratorer är så pass populära så förtjänar den ändå en plats. Den är tyst och det gör jobbet!

Premiumklass!
Womanizer sexleksak för kvinnor

Womanizer Premium Lufttrycksvibrator

Förbättrad Autopilot som en Tesla!

Smart Silence teknologi

Endast Silikonmaterial

Denna vibratorn är dyrare jämfört med många andra vibratorer men det som är så bra med den är att den har en Smart Silence-funktion som ser till att motorn enbart är igång när sughuvudet har hudkontakt, och att den stängs av så snart du tar bort den igen. På det sättet ger den inte ifrån sig lika mycket ljud som många andra vibratorer på marknaden. Detta är ett hett tips från mig om du kan tänka dig att betala lite mer för en vibrator! Det är verkligen en investering som du kan använda och njuta av lång tid framöver, såväl själv som med partner.

Jag skulle inte säga att denna vibrator egentligen är bättre Irresistable Kissable just i tystnad. Men det som kan göra Womanizer till ett värdigt toppval är att den har fler funktioner och fler användningsområden samtidigt som den också är tyst. Womanizer är helt enkelt ett bra val om du vill ha en leksak som håller en längre tid.

Womanizer har t.om ett program där de erbjuder 5 års garanti för din leksak. Därför kan det också vara värt att lägga lite mer pengar för att samtidigt veta att du inte behöver byta ut den inom flera år.

En Prisvinnare!
satisfyer vibes magic bunny

Satisfyer Vibes Magic Bunny Vibrator

G-Punkt samt Klitorisstimulans

Pris för ögonfallande design i German Design Awards!

Endast Silikon

Är du inte ute efter en traditionell lufttrycksvibrator, som dock blivit väldigt populära på senaste, kan jag varmt rekommendera denna vibratorn. Den ger dig både stimulans på din G-punkt men samtidigt din klitoris. Den har  till och med vunnit pris för sin iögonfallande design i German Design Award 2020. Vem gillar inte en fin vibrator? Kanske den till och med kan bli en inredningsdetalj om du vill vara extra busig.

Även denna produkten är gjord av ABS och Silikon. Här är också vart det börjar bli på gränsen vart det kan bli lite mer högljutt men vi vill ändå ha med denna produkten i ett test då den är tyst för sitt pris. Så även om den inte är lika tyst som t.ex Womanizer så är den 4 gånger billigare vilket på sin tur kan leda till en vinst.

Sexleksaker som är helt tysta

Vill du ha en helt ljudlös sexleksak kan det vara en bra idé att titta vad det finns för andra alternativ (utöver vibratorer). Det finns såklart sexleksaker, utan vibrator, som inte gör ifrån sig något ljud. Det enda som kommer låta är du själv och kanske din partner… Jag radar upp 3 förslag på sexleksaker som är helt tysta nedanför, som är mina favoriter, häng med!

3 sexleksaker som är 100% tysta (mina favoriter)

  • Samlagskulor

Detta är kulor som placeras inuti slidan och används under samlag. Kulorna kommer rulla runt och stimulera inne i slidan. Även mannen kan känna njutning genom samlagskulor då mannens ollon stimuleras. Jag upplever att både kvinnan och mannen älskar samlagskulor.  

  • Traditionella dildos

Dildon kan användas både vid samlag eller vid onani. Både vaginalt eller analt. En traditionell dildo vibrerar inte och därmed låter den ingenting. Detta är perfekt om du vill ha lite tid för dig själv men slippa medge detta till familj, rumskamrater eller grannar. En traditionell dildo har jag alltid hemma vid behov!

Vad kan jag göra för att sänka ljudnivån på min vibrator?

Jag förstår att det kan vara jobbigt att bli påkommen under din alldeles egna stund med njutning. Har du en vibrator som du tycker låter lite väl högt? Jag hjälper dig med mina bästa tips för att sänka ned ljudet på din sexleksak!

Sänk vibrationsnivån

Ju kraftigare vibrationsnivå du har, desto mer kommer det att låta. Testa att sänka vibrationsnivån något, så kommer du säkerligen märka stor skillnad. 

Vira papper runt batteriet

Ibland kan det faktiskt vara så att oljudet är förknippat med att batterierna skallrar inuti batterifacket. Testa att vira en bit papper runt batterierna och se om det blir bättre. Det blev det i alla fall för mig.

Undvik vibratorer i hårdplast

En vibrator i hårdplast låter generellt mer än en sexleksak i t.ex. jelly-, gummi-, eller silikonmaterial. Vill du vara på den säkra sidan kan jag rekommendera att därför undvika vibratorer som är i materialet hårdplast. 

Investera i en tystare vibrator

I denna artikeln har jag gått igenom vilka vibratorer jag tycker låter allra minst. Investera i någon av dem, jag är helt säker på att du kommer bli nöjd! 

Jag sammanfattar…

Det viktigaste när man köper en tystlåten vibrator är helt enkelt att köpa kvalitet. Köp inte den billigaste då vibrationerna och plasten som produkten är gjord av kommer göra att vibratorn blir mer högljudd. Jag har ännu inte hittat några undantag då trenden helt enkelt säger att ju billigare desto mindre fokus på vibration och material av produkten.

Detta blir direkt en mer högljudd produkt.

Vi vill också att produkten ska vara ljudlös eftersom många tysta användningar troligen kommer att vara på en toalett någonstans där man inte vill att någon annan ska höra dig.

Därför är Lelo en perfekt vinnare för mig!

Lämna en kommentar