Uppdaterades:

Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Sexleksaker för Tjejer

Bästa ljudlösa vibratorn – Vilken vibrator är tystast?

En tyst vibrator är något som många av oss föredrar, inte bara för att ljudet kan vara irriterande och nästan förstöra stämningen, utan också för att slippa oönskad uppmärksamhet om du till exempel bor med andra personer i ett hushåll. Med en tyst vibrator kan du njuta av din egen kropp i lugn och ro, själv eller tillsammans med någon annan, utan att någon annan behöver veta det. 

I denna artikeln tipsar jag om de tystaste vibratorerna på marknaden. Läs vidare för att se vilken vibrator jag tycker är bäst och tystast, om det ens finns ljudlösa vibratorer och vad du kan göra för att din vibrator ska låta mindre.

MIN FAVORIT
lelo lily vibrator removebg preview 1

LELO LILY 2 Personal Massager

Vattentät och tyst klitorisvibrator med ergonomisk design som stimulerar dina sinnen hela vägen.

Varför Lelo Lily blir en favorit är dels för att materialet känns precis som det ska, vibrationerna är djupa och produkten absorberar vibrationerna väldigt bra. Produkten är otroligt tyst och Lelo är ett perfekt märke för de som vill ha en premiumvibrator som kommer hålla lång tid. Även om jag inte är ett direkt stort fan av att en sexleksak ska lukta någonting är den härliga chokladdoften en riktig stämningshöjare. Lelo Lily har en lyxig känsla och på endast 7 cm har man kunnat paketera en bra och tystlåten produkt med djupa vibrationer. Ett annat plus är att denna produkt är 100% vattentät och det betyder också att du kan ha den i duschen eller badkaret utan att någon utanför ska höra dig.

Varför välja en tyst vibrator?

Det kan vara svårt att få till en stund för sig själv, ibland kan det till och med kännas rent av omöjligt. Kanske du inte ännu flyttat hemifrån och bor med dina föräldrar, delar boende med kamrater eller har tunna väggar med grannar tätt intill. En tyst vibrator gör det möjligt för dig att få njutning i lugn och ro, antingen själv eller tillsammans med en partner. Detta utan att någon annan behöver få veta.

Finns det ljudlösa vibratorer?

Det finns inga vibratorer på marknaden som är fullständigt ljudlösa. Vem vet, kanske det har utvecklats om några år? Fram tills dess får vi nöja oss med de vibratorerna som ger ifrån sig så lite ljud som möjligt. Det du ska leta efter är högkvalitativa vibratorer med ett stabilt bygge. En viktig faktor för att säkerställa att vibratorn är tyst är att höljet på vibratorn måste vara absorberande mot vibrationer.

Är en vibrator med högre volym mer kraftfull?

Ja, i de flesta fall stämmer detta. Ju lägre ljud vibratorn ger ifrån sig, desto mildare blir oftast vibrationerna. Det är dock inte alltid som högre volym innebär en kraftigare vibration. Om vibratorn är gjord i ett billigt material kan ljudnivån bli högre trots att den inte är särskilt kraftfull.

Leksaker du bör undvika

Undvik vibratorer som är skapade i lågkvalitativ plast. Materialet som leksaken är skapad av brukar oftast speglas i priset. För att hitta en kraftfull vibrator som är relativt tyst ska du se till att den är gjord i ett material som högkvalitativ ABS plast eller tjockare silikon.

Vi spanar tillsammans in lite fler tysta vibratorer

Det finns självfallet fler alternativ för dig som vill vara diskret och införskaffa dig en tyst vibrator. Jag tar upp ett par till vibratorer nedan som jag testat och som jag kan hålla med om, som det står i beskrivningen, är tystlåtna.

LITEN OCH TYSTLÅTEN
irresistable kissable lufttrycksvibrator

Irresistable Kissable Klitorisstimulator

Liten sexleksak med bra styrka

Bäst i Test av Aftonbladet

Gjord av silikon

Detta är en av mina personliga favoriter. Den är liten, tystlåten och ligger samtidigt väldigt bra i handen. Denna produkten må vara ljudsvag, men jag däremot kan inte garantera att även du kommer vara tyst när du utforskar den såväl i sängen som i badkaret. Denna produkt är gjord i silikon för att ta emot vibrationer bättre. Den är lite billigare än Womanizer och Lelo men det är också eftersom denna bara klassas som en klitorisstimulator och inte en vibrator. Jag förstår att det egentligen inte platsar in i testet men eftersom lufttrycksvibratorer är så pass populära så förtjänar den ändå en plats. Den är tyst och den gör jobbet!

LYXIG STIMULERING
Womanizer sexleksak för kvinnor

Womanizer Premium 2 Lufttrycks­vibrator

Hela 14 intensitetsnivåer

Smart Silence-funktion

Pulserande massage

Denna vibratorn är dyrare jämfört med många andra vibratorer men det som gör den värd priset är att den har en Smart Silence-funktion som ser till att motorn enbart är igång när sughuvudet har hudkontakt, och att den stängs av när du tar bort den igen. På det sättet ger den inte ifrån sig lika mycket ljud som andra vibratorer på marknaden. Detta är ett hett tips från mig om du kan tänka dig att betala lite mer för en vibrator. Det är verkligen en investering som du kan använda och njuta av lång tid framöver, själv såväl som med en partner. Jag skulle inte säga att denna vibrator är bättre Irresistable Kissable just när det kommer till tystnad. Men det som kan göra Womanizer till ett värdigt toppval är att den har fler funktioner och fler användningsområden samtidigt som den också är väldigt tyst. Womanizer är helt enkelt ett bra val om du vill ha en leksak med kvalitet som håller under en längre tid.

PRISVINNARE
satisfyer vibes magic bunny

Satisfyer Vibes Magic Bunny Vibrator

G-punkt samt klitorisstimulans

Prisvinnande design utsett av German Design Awards

Skapad av silikon och ABS-plast

Är du inte ute efter en traditionell lufttrycksvibrator kan jag varmt rekommendera denna vibratorn. Den ger dig både stimulans på din G-punkt och din klitoris. Denna leksak har till och med vunnit pris för sin iögonfallande design i German Design Award 2020. Vem gillar inte en fin vibrator? Även denna vibrator är gjord av ABS och silikon. Även om den inte är lika tyst, som Womanizer exempelvis, är den fyra gånger billigare.

Sexleksaker som är helt tysta

Vill du ha en helt ljudlös sexleksak kan det vara en bra idé att titta vad det finns för andra alternativ (utöver vibratorer). Det finns såklart sexleksaker, utan vibrator, som inte gör ifrån sig något ljud. Det enda som kommer låta är du själv och kanske din partner. Här är tre av mina favoriter när det kommer till sexleksaker som är helt tysta.

geisha balls

Samlagskulor

Detta är kulor som placeras inuti slidan och används under samlag. Kulorna kommer rulla runt och stimulera inne i slidan. Även mannen kan känna njutning genom samlagskulor då mannens ollon stimuleras. Jag upplever att både kvinnan och mannen älskar samlagskulor.  

swedecock dildo odin realistisk

Traditionella dildos

Dildon kan användas både vid samlag eller vid onani. Både vaginalt eller analt. En traditionell dildo vibrerar inte och därmed låter den ingenting. Detta är perfekt om du vill ha lite tid för dig själv men slippa medge detta till familj, rumskamrater eller grannar. En traditionell dildo har jag alltid hemma vid behov!

Vad kan jag göra för att sänka ljudnivån på min vibrator?

Jag förstår att det kan vara jobbigt att bli påkommen under din alldeles egna stund med njutning. Har du en vibrator som du tycker låter lite väl högt? Jag hjälper dig med mina bästa tips för att dämpa ljudet av din sexleksak.

Sänk vibrationsnivån

Ju kraftigare vibrationsnivå du har, desto mer kommer det att låta. Testa att sänka vibrationsnivån något, så kommer du säkerligen märka stor skillnad. 

Dämpa vibrationer runt batteriet

Ibland kan det faktiskt vara så att oljudet är förknippat med att batterierna skallrar inuti batterifacket. Testa att vira en bit papper runt batterierna och se om det blir bättre. Det fungerade i alla fall för mig.

Undvik vibratorer i hårdplast

En vibrator i hårdplast låter generellt mer än en sexleksak i t.ex. jelly-, gummi-, eller silikonmaterial. Vill du vara på den säkra sidan kan jag därför rekommendera att undvika vibratorer som är gjorda i materialet hårdplast. 

Jag sammanfattar…

Det viktigaste du bör tänka på när du köper en tystlåten vibrator är att du satsar på en vibrator av hög kvalitet. Undvik att köpa den billigaste varianten. Plasten som produkten är gjord av kommer troligtvis göra att vibratorn blir mer högljudd.

Lämna en kommentar