kondomguiden logga
Sexleksaker för Tjejer

Bästa lufttrycksvibratorn – Bäst i test

/

Artikel skriven av Camilla

/

Senast uppdaterad september 8, 2022 av amadeus

Idag finns det ett enormt stort utbud av lufttrycksvibratorer på marknaden. Några utav dem är mer populära än andra men frågan är egentligen vilken som är bäst. Om du, precis som jag, länge snubblat runt i djungeln av lufttrycksvibratorer men kanske ännu inte hittat rätt så är denna artikeln en bra start på vägen. 

Här går jag igenom allt från material till pris, kvalitet, känsla, för-och nackdelar och självklart delar jag även med mig om mina egna tankar. Låt mig hjälpa dig att uppnå optimal njutning med hjälp av min bäst i test lufttrycksvibratorer-artikel! 

Här är en nyhet inom lufttrycksvibratorvärlden för oss som redan har en Satisfyer Pro 2!

Handsfree klitorisstimulatorShots Twitch – Vibrerande Klitorisstimulator
En nyhet inom lufttrycksvibratorer!
Större huvud för enklare användning
|

Denna artikel har reklam från Sinful, M-Shop och Sexleksakeroutlet!

Vad är en lufttrycksvibrator?

En luftttrycksvibrator är en vibrator som istället för vanliga vibrationer ger ut luftvågor som stimulerar klitoris på en helt ny nivå. Faktum är att många kvinnor upplevt sin första orgasm tack vare den nya tekniken som på många sätt är helt nytänkande i sitt slag. 

Att tänka på när man köper en lufttrycksvibrator 

När du ska köpa din första eller nästa lufttrycksvibrator finns det självklart en hel del saker du borde tänka på för att hitta vibratorn som passar bäst för dig. Det handlar dels om kvalitet, pris och material men också om en hel del andra saker. I listan nedan finner du några viktiga punkter att tänka på. 

  • Tänk kvalité före pris. Även om det kan kännas lockande att köpa en billig lufttrycksvibrator istället för att lägga lite mer pengar så är det ändå oftast värt att gå på en dyrare modell. Faktum är att en del billiga kopior faktiskt kan vara farliga att använda eller rent utav så dålig kvalité att de går sönder efter bara några användningar. 
  • Materialet är viktigt. Planerar du att använda glidmedel av silikon tillsammans med din lufttrycksvibrator av materialet silikon riskeras vibratorn att gå sönder. Silikon löser nämligen upp silikon. 
  • Vilken storlek passar dig? Om du har små händer eller inte tycker om för stora sexleksaker är frågan om storlek viktig. De flesta lufttrycksvibratorerna är relativt små i sitt omfång men det finns även mindre modeller för dig som föredrar det. 
  • Vissa lufttrycksvibratorer kommer i olika utföranden. Detta är fallet för Satisfyer Pro 2 och Satisfyer Pro 2 +. De olika modellerna på dessa lufttrycksvibratorer är för den ovane kanske obetydliga men för någon som provat många modeller kan de vara avgörande. 

Satisfyer Pro 2 Next Generation är inte vattentät vilket den föregående modellen Satisfyer Pro 2  + är. Den nya modellen är dock mer tystlåten vilket ses som en fördel av många. 

Även mellan Womanizer Premium och den tidigare modellen Womanizer Classic är skillnaderna några få. På den äldre modellen Womanizer Classic är pulseringsnivåerna färre och dessutom är designen mindre lyxig. Womanizer Premium å andra sidan har flertalet mer nivåer av pulseringar och dessutom autopilot-läge, allt i ett lyxigt format.  


De 3 bästa luftttryckvibratorerna 2022 

Jag har testat många lufttrycksvibratorer på marknaden och är alltid kvick att testa nya nyheter. Nedan följer de tre lufttrycksvibratorer som jag anser som bäst 2022!

1. Satisfyer Pro 2 Next Generation – prisvärd och kraftfull

FAVORITEN

Även om Satisfyer Pro 2 Next Generation inte är ny på marknaden, faktum är att den lanserades redan 2017, så är det fortfarande den lufttrycksvibrator som håller om inte högst iallafall en mycket hög standard med tanke på sitt pris.

Kvalitet

Om du rengör din Satisfyer väl och dessutom laddar den med jämna mellanrum kommer den skänka dig lycka en lång tid framöver. Det är en lufttrycksvibrator som trots sitt relativt låga pris håller en hög kvalité. Med hårdplast och silikon känns den både lyxig och enkel på samma gång. För priset så är den fortfarande detta år ganska svår att slå.  

Det som ibland har rapporterats är att Satisfyern inte vill ta emot laddning. Dock verkar detta också ha att göra med att den egentligen inte är riktigt så vattentät som man kan tänka sig att den är.

Design

Med en ergonomisk, snygg och stilren design i roséguld som ligger perfekt i handen är det en klar vinnare även designmässigt. Med ett avtagbart huvud i silikon är den dessutom lätt att rengöra. Även om den hade kunnat vara lite mindre så är den ändå väldigt enkel att hålla i. Dock kan den vara lite svårare att använda i alla ställningar när man har sex.

Funktion

Satisfyer Pro 2 Next Generation har 11 olika tryckvågs-inställningar, dels lättare pulseringar för det långvariga förspelet men även de mer snabba vågorna av pulsering när du vill avsluta på topp. En inställning för varje situation helt enkelt.  Ofta så funkar det allra bäst att börja lugnt och jobba sig uppåt närmare orgasm. Då är det enkelt att klicka upp nivåerna på knapparna.

Kommentar

En Satisfyer Pro 2 Next Generation passar de allra flesta kvinnor och par där ute som letar efter en tryckvågsvibrator som faktiskt fungerar till ett rimligt pris. Den är lagom i sin storlek, ca 15 cm i längd, samtidigt som den innehåller en kraftfull motor med mängder av tryckvågsfunktioner, hela 11 stycken. Även om inte Satisfyer Pro 2 Next Generation är så vattentät är det en tryckvågsvibrator som gott och väl lever upp till sin placering i min lista. 


2. Womanizer Premium – Med en kraftfull motor i ett stilrent fodral

PREMIUM

Nästa storfavorit är Womanizers lufttrycksvibrator. En tystare lufttrycksvibrator går inte att få tag på och dessutom har Womanizer Premium ett autopilot läge. En riktigt härlig vibrator i premiumsegmentet. Detta är den enda produkt du någonsin kommer att behöva.

Kvalitet

Womanizer Premium både känns och ser exklusiv ut. Med noggrant utvalt material och design hamnar Womanizer i en klass för sig. Kvalitén är mer eller mindre oslagbar. 

Såklart märks detta också på priset. Men då kan kan jag lova dig att du aldrig någonsin kommer att behöva tänka på att skaffa en annan lufttrycksvibrator.

Design
Womanizer Premium har en lyxig design och en ergonomisk form som ligger perfekt i handen. Med ett täcke av sammetslen silikon känns den också len och mjuk mot huden. Det finns inga funderingar på kvaliteten och egentligen så är det inte konstigt precis som med funktionen att för denna summa i premiumsegmentet ska det både kännas och se bra ut.
Funktion

Womanizer Premium stimulerar klitoris med pulserande vågor av lufttryck. Den har dessutom en autopilot och en smart silence funktion vilket innebär att vibratorn blir helt ljudlös när den inte har direktkontakt med huden. Det betyder att det klickande ljudet från Satisfyern försvinner. Många tycker det är väldigt irriterande.

Med 12 olika pulseringslägen, tillsammans med autopiloten bidrar Womanizer till ändlös njutning utan minsta ansträngning. 

Kommentar

Womanizer är något dyrare än många andra modeller, men med all rätt. Det är verkligen en exlusiv lufttrycksvibrator med flertalet olika inställningar som man inte kan annat än älska. Autopilot-funktionen är en klar favorit. När man ansluter autopiloten växlar Womanizer mellan de olika pulseringsnivåerna slumpmässigt vilket ger en enorm variation av njutningen.

Så, letar du efter en luftttrycksvibrator med flertalet funktioner i högklassig kvalité så är Womanizer Premium något för dig.  


3. Irresistible Kissable – Perfekt mellannivå 

MEDELKLASS
En som passar handväskan!

Denna söta, smidiga, lättanvända luftttrycksvibratorn, Irresistible Kissable, är ett perfekt mellanting mellan lyx och prisvärt. Med hela 11 intensitetslägen och med ett gulligt yttre blir även denna en favorit. 

Kvalitet

En lutftrycksvibrator i ett litet format men med en kraftfull motor. Den är gjord av medicinskt silikon vilket känns väldigt skönt mot huden. En kvalitativ lufttrycksvibrator i en lätthanterligt format helt enkelt. 

Design

Irresistible Kissable är gullig och liten men känns ändå lyxig tack vare silikonbeteckningen. Den är med sin storlek dessutom perfekt att ta med sig på resande fot. 

Funktion

Med unik teknologi i hela 11 intensitetslägen stimulerar Irresistible Kissable klitoris och ger en långvarig njutning. Den är dessutom relativt tystlåten och vattentät vilket gör att den går minst lika bra att använda i duschen eller badet. 
Produkten vann i Aftonbladets bäst i test 2019.
Om man ska jämföra den med Satisfyer så är detta helt enkelt en lite mer kvalitativ och mindre produkt men med samma funktion.

Kommentar

Om du uppskattar en mindre storlek på din luftttrycksvibrator men ändå vill ha en kraftfull och intensiv känsla så passar Irresistible Kissable dig som handen i handsken. Även designen är väldigt tilltalande och skön att hålla i handen. Priset känns därefter helt rimligt. Att den dessutom är något tystare än många andra lufttrycksvibratorer är även det en fördel. 

Hur väljer man rätt lufttrycksvibrator? Jag vägleder dig!

När du ska välja lufttrycksvibratorer finns det ett par steg som jag anser som viktiga att tänka igenom för att säkerställa att du investerar i den bästa produkten för just dig. Häng med så berättar jag vilka! 

  • Utgå från dig själv och dina krav.

Innan du beställer din lufttrycksvibrator är det viktigt att du sätter dig ner och tänker igenom vad du har för krav på den. Ska den vara en specifik storlek? Inte låta för mycket? Inte vara för dyr? Vara i ett speciellt material? Alla dessa kvalifikationer spelar in när du ska bestämma dig för vilken lufttrycksvibrator som lämpar sig bäst för just dig. 

  • Jämför.

Det finns många lufttrycksvibratorer på marknaden. Därmed finns det vissa som passar dig men också vissa som kanske inte passar dig lika bra. Se till att noggrant läsa på om de olika alternativen som finns på marknaden för att säkerställa att just den du tänker köpa lämpar sig bättre än de andra alternativen som finns.

  • Titta på recensioner.

Det finns massvis med test på nätet där olika märken och modeller testas och därefter recenseras för dig att ta del av. Längre upp i artikeln listar jag också de tre bästa lufttrycksvibratorerna enligt mig. 

Här kan du se de senaste lufttrycksvibratorerna

Jag spanar alltid efter de senaste trenderna inom sexleksaksvärlden och vill vara först ut med nya produktnyheter. Hos mig kan du vara säker på att du håller dig uppdaterad om nya, härliga produkter. Nedanför kan du se de senaste nyheterna inom lufttrycksvibratorer!

Shots Twitch Handsfree Vibrerande Klitorisstimulator


Nyhet!
En nyhet!

En av nyheterna inom lufttrycksvibratorer är en handsfree vibrator med ett mycket större huvud. Istället för att försiktigt hålla vibratorn över klitoris så ska du ha klitoris över hela huvudet och låta produkten sköta resten!

Lämna en kommentar