You are currently viewing Bästa Parvibratorn
Bästa parvibratorn 1

Bästa Parvibratorn

Parvibratorer är riktigt bra produkter för sex tillsammans med din partner. Vi har testat BE ONE parvibrator, Satisfyer 4 couples, Magic Finger och en vibrerande penisring för partners.

Denna artikel har sponsrade annonslänkar!

Har du aldrig provat en parvibrator tidigare är det något jag starkt rekommenderar att du gör. En parvibrator är som namnet antyder en vibrator du använder tillsammans med din partner men den går såklart lika bra att använda på egen hand. Idag går vi igenom fyra olika vibratorer som vi provat själva.

En parvibrator är perfekt att använda till förspelet som den där extra kryddan som verkligen får sexet på en ny nivå. För att du ska få lite mer grepp om parvibratorer tar jag upp fyra exempel i den här artikeln vilket en av dom verkligen är min personliga favorit.

Idag är det Felicia som skriver denna artikel! Hoppas att ni kommer att tycka om det ni läser och som vanligt, vill ni handla produkterna så får ni hemskt gärna göra det genom våra länkar så att vi kan fortsätta med det vi gör!


Jelly penisring med piggar(undvik denna produkt)

När vi började testa olika parvibratorer så var det något som helt enkelt inte gav oss den där känslan. Jag vill egentligen inte tala dåligt om någon produkt men en vibrerande penisring var där det tog emot. Ringen var helt enkelt alldeles för stor för att det skulle vara bekvämt att ha sex med. Ringen är både ”tung” på penisen, rör sig och tar stopp när man ligger då den är så stor.

Denna produkt kan såklart passa vissa par och vissa människor, men för oss så flyttade ringen sig alldeles för mycket samtidigt som den kändes i vägen. Enda gången det var riktigt skönt var när man höll leksaken stilla. Men då var det inte något speciellt skönt för killen. Vilket egentligen är hela grejen med en parvibrator.

Klicka på bilden för att komma till produkten hos vuxen.se


Vi förstår att det kan vara väldigt svårt att göra en leksak som passar både kvinnan och mannen i sexet. Men därför förstår vi också varför det är en sådan succé att ge det bästa av båda världarna i en vibrerande satisfyer som samtidigt stimulerar g-punkten. En helt fantastisk uppfinning som troligen är ganska svårslagen.


1. Satisfyer Pro 4 Couples 

Är du ute efter ett nytt lite annorlunda alternativ är Satisfyer Pro Couples 4 verkligen något för dig. Varumärket Satisfyer har kommit att bli väldigt populära och många älskar redan deras Satisfyer Pro 2 Generation och att de nu även har släppt en parvibrator kan inte bli annat än bra. Med både sug och tryckvågs-vibration ger den ultimat njutning som kommer leda till flertalet orgasmer. I och med sin ergonomiska form gör den sig perfekt att använda tillsammans med din partner då både du och din partner får njutning på samma gång. 

Den används bäst genom att det nedåtgående skaftet förs in i slidan som sedan erbjuder 10 kraftfulla vibrationsinställningar som stimulerar både penis och G-punkt under sex. Det runda munstycket hamnar samtidigt på klitoris och ger underbar stimulans. Det blir en helt otrolig känsla för både killen och tjejen. Tänk dig en grym satisfyer mixat med g-punktsstimulering och samtidigt en ”tajtare” känsla för killen. Delen du för in i slidan vibrerar också lite vilket gör att det känns än mer för killen också.

Ska ni få orgasm ihop så är denna leksak ett självklart val och jag väljer att sätta en extra guldstjärna på denna produkt då det är vår absoluta favorit.

Vad som också är roligt med Satisfyer Pro 4 Couples är att den går alldeles utmärkt att använda i duschen då den är vattentät. Den är dessutom väldigt tystlåten trots att den är så pass kraftfull som den är. 

 • Vattentät. Kan användas överallt, bäst med glidmedel 
 • 11 st air pressure program 
 • Tystlåten, trots att den är så kraftfull
 • Ny känsla, grym känsla.
 • Storleken. Den är liten i sig men tillsammans med en partner kan den bli otymplig 
 • Stark motor vilket nästan kan bli överväldigande(Bara nästan)


Vi behöver inte säga mer än att detta är vår absoluta favorit och är en produkt som ingen borde missa att prova. Genom att klicka på länken eller bilden så kommer du till sexleksakeroutlet där du kan beställa hem produkten på 1-3 dagar.


2. BE ONE parvibrator  

BE ONE parvibrator är en helt fantastisk och mina bästa vänners personliga favorit. Den är en ny vibrator på marknaden som verkligen tar förspelet till en helt ny nivå. Den används som namnet antyder bäst tillsammans med din partner men går minst lika bra att ta fram när du bara vill vara med dig själv och få en stunds njutning. 

Efter att ha provat vibratorn ett flertal gånger både på egen hand men också tillsammans med min partner tycker jag verkligen den i särklass är bättre än många andra vibratorer på marknaden. Den är dessutom uppladdningsbar och håller i hela 1 timma, vilket var väldigt förvånande med tanke på att den är så liten.

Den är också vattentät vilket gör att den går perfekt att använda i duschen eller badet. BE ONE är liten i storleken, inte större än att du kan sätta den på fingret, vilket gör den både smidig att använda men också lätt att packa ner i väskan när du är ute och reser. Trots att den är så liten är den väldigt kraftfull och har hela fem olika vibrationslägen vilket ett av de är ett “flirt-läge” som ger regelbundna vibrationer, ett mycket härligt inslag.

Vad gäller material är den inte gjord av några skadliga ämnen för kroppen utan är gjord av 100% premium silikon vilket både känns skönt och naturligt mot huden och som dessutom inte skadar den. 

Så är du ute efter en ny vibrator, antingen till dig själv eller både till dig och din partner är BE ONE en stark rekommendation.

Den är verkligen perfekt till förspelet! Liten och smidig! Min kille älskar när jag pressar den mot mellangården samtidigt som jag suger av han. Den laddas upp på nolltid och den fungerar även fint i duschen!

Recension från vuxen.se skriven av evelina e
 • Vattentät. Kan användas även i duschen och badkaret 
 • Många olika vibrationslägen
 • Bra passform till fingrarna 
 • Liten och smidig att ta med sig
 • Priset. Vilket den dock är värd med tanke på dess kapacitet 
 • Starka vibrationer vilket gör att den är lite jobbig att hålla under en lång tid
Klicka på bilden för att se pris och beställa produkt från Sinful (Billigaste leverantören)



En riktigt grym parvibrator som med fördel kan användas till förspel men samtidigt vara bra som g-punktsstimulerare medans man penetrerar. Funkar även perfekt på killar enligt citatet.




3. Magic Finger 

En liten kraftfull maskin trots sitt låga pris. Magic Finger är en fullt fungerande vibrator att använda tillsammans med din partner, eller själv. Den är liten och praktisk, tar ingen större plats och passar dessutom perfekt på fingret. Den har 13 stycken stimulationsmönster som verkligen gör sin nytta. Jag tycker dessutom att materialet är väldigt behagligt i sin mjuka silikon som också är skonsam mot huden. 

Magic Finger är som sagt väldigt liten vilket gör den perfekt att använda på flera olika erogena zoner på kroppen, både för kvinnor och män. Jag gillar dessutom att den är uppladdningsbar vilket också gör den miljövänlig, ett plus i kanten som jag verkligen uppskattar. Den är också trots sin lilla storlek kraftfull med tre olika vibrationslägen. Magic Finger blir något av en budgetvariant i jämförelse men jag tycker trots det att den verkligen förtjänar att omnämnas och varför inte prövas? 


En billigare produkt i jämförelse till våra andra produkter i testet. Trots det så håller den sig förvånansvärt bra i jämförelse med t.ex BE ONE.
Använd under förspel eller som extra hjälp när du går ner på din partner.


Varför borde ni prova en parvibrator?

Dubbel glädje är delad glädje. En dubbel orgasm är ännu bättre. Det är verkligen en speciell känsla med att köra en parvibrator, både för killen och för tjejen. Jag skulle själv säga att det verkligen var en wow känsla när vi provade den första parvibratorn. Det var verkligen en helt annan känsla med t.ex BE ONE parvibrator då både jag och killen fick en helt annan känsla. Både en ”extra” del inuti och samtidigt bli stimulerad av satisfyerns sugfunktion. För killen så blir det än mer tight och även vibrerande genom staven vilket blir väldigt annorlunda från ett vanligt samlag.

Vattenbaserat glidmedel till parvibratorn

Eftersom alla produkter som vi har publicerat är gjorda av silikon så rekommenderar vi att använda sig av ett vattenbaserat glidmedel till din sexleksak. Som resultat kommer det bli ett mycket bättre glid och du kommer även slippa det värsta kladdet från oljebaserat glidmedel.

Parvibratorn kan användas när du är ensam

Det allra bästa är att om du och din partner gör slut så kan du fortfarande ha kvar din parvibrator och använda den själv! Det måste inte bara vara en leksak för par utan kan också funka väldigt bra för huvudsak kvinnor att använda ensamma i sängen eller duschen också. Det blir dock lite svårt för killar att hitta en bra funktion för satisfyer-huvudet.

Hur bra är vår favoritvibrator för orgasmer?

Vi vet redan att satisfyer är en klar favorit för orgasmer hos kvinnor. Denna sexleksak kan man säga att är en ”uppgradering” av satisfyern och inte bara stimulerar den klitoris utan du kan också komma åt g-punkten från insidan samtidigt. Allt detta samtidigt som du får din partners penis i dig, låter fantastiskt va?

För killar så är det också en speciell känsla då det blir lite mer tajt och en vibrerande stav som trängs inuti. Denna produkt är verkligen en favorit hos oss. Dock kan det vara lite problem om ni redan innan har problem med att det är för tajt när ni har sex med varandra.

Sammanfattning

Att välja vibrator kan vara svårt, speciellt när utbudet är så pass stort som det är. När det kommer till parvibratorer tycker jag inte man bör tänka allt för mycket på sitt beslut. De flesta vibratorerna är idag väldigt bra och gör sitt jobb. Dessutom går de allra flesta vibratorerna att använda tillsammans med sin partner, det är egentligen bara fantasin som sätter stopp. 

Våga använda en vibrator tillsammans med din partner, jag lovar att det verkligen kommer ta ert sexliv till en helt ny nivå. Det är verkligen en helt annan nivå av njutning som vi lovar att ni kommer att älska.

Glöm inte att alltid rengöra er leksak noga med tvål och vatten efter användning.

Har ni tips på nya parvibratorer? Kontakta oss gärna i vårat formulär så vi kan testa de nya produkterna!

Svarade denna artikel på din fråga?
JaNej

Felicia

Felicia heter jag och skriver för Kondomguiden.nu. Jag skulle nog med hjälp av mina nära och kära bedöma att jag är en expert inom sex. Kanske inte för studier utan just för jag är så extremt nyfiken och brinner för pirret. Hoppas ni kan lära er något! Tyvärr kommer jag hålla mitt namn anonymt på förekommen anledning. Hoppas ni förstår och lycka till med ert sexliv!

Lämna ett svar