You are currently viewing Bästa Prostatavibratorerna för killar
prostatavibrator för killar

Bästa Prostatavibratorerna för killar

Du som kille kanske tycker att det känns lite pinsamt och otroligt privat att vi gillar stimulans i analen.Skämmas är faktiskt det sista du borde göra, eftersom det finns en högst naturlig förklaring till att vi gillar det och det är otroligt gammaldags att shamea anal stimulans på killar…

Häng med på min resa bland prostatavibratorer och låt mig guida dig till några av de bästa och mest prisvärda vuxenleksakerna där ute! Jag var själv inte något vidare bevandrad i den världen och vet hur det är att ta sina första försiktiga steg i den anala världen, och har därför tagit med lite allmänna tips kring anal stimulans och prostatavibratorer.

Artikeln kan innehålla sponsrade länkar. Produkter vi använder i våra artiklar är alltid noga utvalda. 

Varför en prostatavibrator?

Prostatan är en körtel som sitter en bit upp i analen på killar och som är en av de känsligaste punkterna vi har. Varför ska vi ignorera en punkt som kan skänka de starkaste orgasmerna? Surfar man runt på olika sexforum så märker man snabbt att orgasmer som upplevs genom prostatastimulans är något helt utöver det vanliga enligt väldigt många män…

En prostatavibrator är kul både att använda själv och tillsammans med sin partner. Att njuta på nya sätt är väl alltid välkommet även i stabila pars sexliv, och din sexpartner kommer antagligen tända på det. Kanske kan prostatavibratorn bli en nystart mot ett mer spännande och vågat sexliv! Är du kvinna och av naturliga orsaker inte kan stimulera din prostata? Varför inte överraska och ge bort en prostatavibrator till killen. Jag kan iallafall säga att jag hade blivit glad av en sådan lite edgy present!

Hur du kan använda en prostatavibrator

Många som aldrig provat anala lekar kanske har svårt att föreställa sig hur den lilla känsliga kroppsöppningen kan få plats med en rejäl leksak. Du kan vara lugn: analen är väldigt töjbar och bara du gör rätt och tar det lugnt kommer det vara lätt och antagligen väldigt värt besväret. Se till att ha mycket bra glidmedel tillgängligt, och börja försiktigt att massera analen. Eller varför inte låta en partner göra det! Börja försiktigt och långsamt med att föra in ett finger innan du går vidare med något större. Kom ihåg:

  • Mycket glidmedel
  • Tålamod
  • Börja trycka på försiktigt och vänta tills ringmuskeln ger efter innan du går vidare

Rengöring och hygien

En lite obekväm sak att prata om men ack så viktig. Analen är vad den är, och därför är det viktigt att rengöra sin leksak efter användning. Rengör den direkt efter användning, och köp gärna med en särskild rengöringsprodukt för sexleksaker när du köper din prostatavibrator för att förebygga att behöva slänga leksaken för att den blivit ofräsch.

Kan det vara skadligt att använda en prostatavibrator?

Rent allmänt så är svaret nej. Men det mesta här i livet kan användas på fel sätt och skada, och det gäller även prostatavibratorer. Ringmuskeln är en fantastisk grej, så stark men samtidigt töjbar. Trycker du in något utan förvarning kommer den kanske protestera med smärta, sprickor och blod… Tar du det däremot lugnt och försiktigt och är generös med glidmedel så är det inga problem!

Vad du ska tänka på när du väljer prostatavibrator

Vad kan vara viktigt att ta hänsyn till när du väljer en prostatavibrator? I min erfarenhet så kan det vara bra att bestämma sig för vad man tänker gällande exempelvis:

  • Prisklass
  • Funktion
  • Storlek

Prisklass

Den eviga frågan vad man än ska köpa kanske. Tråkigt, men nödvändigt. Det finns en massa bra och billiga prostatavibratorer, men till viss del så får du vad du betalar för.

Funktion och utformning

Det finns lite olika prostatavibratorer. Vissa stimulerar mellangården också förutom prostatan vilket kan vara en väldigt skön upplevelse. En del är uppladdningsbara, andra drivs av vanliga batterier. De har olika utformning och design och kan se exklusiva eller mer billiga ut. Vad tilltalar just dig?

Ett annat problem handlar om kommunikation, att människor i alla åldrar har svårt att kommunicera vad de gillar i sängen. Många har svårt att få fram både när sexpartnern gör något de gillar men också något de inte gillar.

Storlek

Storlek ja. Det kan ta lite tid att vänja sig vid större leksaker i analen. Börja gärna med något lite mindre och uppgradera dig när du vant dig!

Jag har valt ut fem riktigt bra prostatavibratorer du kan kolla in som passar olika smaker, bakar och plånböcker!

Som sagt så är det viktigt för mig att presentera produkter i olika prisklasser när jag väljer ut marknadens bästa, eftersom jag vill att alla ska ha råd att ha bra grejer. Rocks Off Quest är ett exempel på en prisvärd och lite enklare produkt som är en bra introduktion till prostatavibratorer!

 

Funktion

En enkel prostatavibrator som gör vad den ska. En lite nättare design gör att den är ett bra val för nybörjare. Drivs av ett AAA-batteri och du slipper hålla reda på ytterligare en laddare. Trots sin simpelhet så har Rocks Off Quest 10 olika mönster att variera mellan och jag hittade definitivt mina favoriter!

Prisklass

Budget. För ett par hundralappar kan du få prova hur det är att bli stimulerad i mannens mest erogena zon!


Helhetsintryck

För dig som vill testa prostatastimulans så är det helt klart ett reko val. Då står kanske valet mellan denna och Sinful Beaded, och då skulle jag kanske ändå rekommendera denna. När du vant dig vid en vibrator som är lite svagare och vill prova nåt nytt så går det alltid att göra det, exempelvis lyxiga Lovense Edge 2!

Vi går nu upp till de lite högre prisklasserna för att prova sofistikerade Edge 2, en uppdaterad version av prostatavibratorerna. Lever den upp till hypen?

Funktion

Edge 2 är en lite lyxigare version av prostatavibrator som både är visuellt tilltalande och gör det den ska på bästa sätt. 12,5 cm lång och 3,5 cm bred är den redo att ta över din kropp och ge rejäl njutning. En av de bästa sakerna med den är att den är appstyrd vilket gör att du kan dels kan låta ett njutbart och äventyrligt program styra din upplevelse, men har du en partner eller ragg på annan plats kan hen styra som om ni vore i samma rum… Denna kraftfulla prostatastimulator har ett väldigt starkt uppladdningsbart batteri som jag kan säga håller för många och långa lekar. En unik sak med den är att den har två motorer som starkare vibrationer än de flesta andra i testet.

Prisklass

En av de lite dyrare prostatavibratorerna, men samtidigt något de flesta har råd med.

Helhetsintryck

En väldigt skön prostatavibrator som ger kraftiga vibrationer och dessutom känns lyxig och modern. Inte den där plastiga och billiga känslan som vissa sexleksaker har, utan rejäl och känns bra i handen. Appfunktionen är kul och definitivt ett extra plus. De största fördelarna jag ser med Edge 2 är dels möjligheten till väldigt kraftfulla vibrationer, och att batteriet är oerhört starkt. En prostatavibrator man helt enkelt är nöjd med, och jag tyckte personligen att den var mer njutbar än prostatavibratorn Hugo men det är nog en smaksak!

En populär och lyxig prostatavibrator. Vad gör Hugo så omtyckt?

Funktion

En laddningsbar prostatavibrator som styrs med fjärrkontroll av dig själv eller varför inte en partner? Mellanstorlek som funkar bra både för oss som är ganska nya på området och för de mer erfarna.

Prisklass

Testets dyraste prostatavibrator. Sen är det också en lite annan nivå än de övriga prostatavibratorerna!

Helhetsintryck

Det jag gillade mest med Hugo var att den gav väldigt kraftiga vibrationer jämfört med de andra vibratorerna, mycket starkare än andra uppladdningsbara eller batteridrivna leksakerna jag testat. En lite högre prisklass så rekommenderar att en nybörjare på prostatamassage kanske testar en av de lite enklare modellerna först om man vill vara säker. Går man bara på kvalitet och bortser från prisklass är det helt klart Hugo eller Lovense Edge 2 man ska satsa på!

Ytterligare en lite enklare prostatavibrator för den som vill prova på eller helt enkelt för den som vill ha en plånboksvänlig prostatavibrator.

Funktion

En prostatavibrator med spännande design i och med att den har ”pärlor” som förs in i analen. Stimulerar dessutom både den väldigt känsliga prostatan och den erogena mellangården samtidigt. Drivs med ett litet AAA-batteri. En lite slankare modell med diameter på 2 cm vilket gör den perfekt för de som vill prova prostatamassage för första gången.

Prisklass

Den billigaste prostatavibratorn i testet.

Helhetsintryck

En bra och prisvärd nybörjarvibrator. Gör det den ska och speciellt för den som inte är van vid prostatavibrationer så ger den en bra ingång till anala lekar, i dubbel bemärkelse… Det jag har att anmärka på är att den låter en del och att vibrationerna är lite svaga jämfört med de lite dyrare vibratorerna som exempelvis Hugo. Det är också lite meckigt att hålla på och byta batterier, och ett batteri håller inte heller jättelänge. Men annars en bra prostatavibrator till rimligt pris!

En prostatavibrator som passar oss som är lite nya på området eller bara letar efter något lite mindre.

Funktion

Rocks Off är en prostatavibrator med en diameter på max 3 cm som förutom att stimulera prostatan också masserar din bäckenbotten och mellangård. 7 olika vibrationslägen att växla mellan.

Prisklass

Mellanprisklass jämfört med testets andra prostatavibratorer och helt klart överkomligt!

Helhetsintryck

Ger helt klart prostataorgasmer och är nöjd med upplevelsen. En helt okej prostatavibrator, om jag får klaga på något är det att vibrationerna inte är riktigt så starka som man kan önska. En bra storlek om man inte är jättevan vid anala lekar, men för de som blivit lite vanare kan det bli lite av en besvikelse. Vill man ha ordentligt starka vibrationer får man å andra sidan vara beredd att öppna plånboken lite mer och satsa på exempelvis testdeltagaren Hugo eller Lovense Edge 2!

Svarade denna artikel på din fråga?
JaNej

Lämna ett svar