kondomguiden logga
Sexleksaker för Par

Bästa sexleksaken för snabbare orgasm

/

Artikel skriven av Camilla

/

Senast uppdaterad september 29, 2022 av amadeus

Ibland vill man att sex eller onani ska gå snabbt, ibland vill man dra ut på det roliga och njuta en längre stund. Det kanske är humör och situation som bestämmer hur du vill ha det just då och där i stunden. Oavsett vad så tänkte jag idag dela med mig av mina favorit sexleksaker för de stunder när du vill få en snabbare orgasm. Jag tänkte dessutom göra en mindre guide där jag visar olika modeller i olika prisklasser, budget, mellan och premium. Är du redo att bli inspirerad? Vad roligt, för nu åker vi! 

Då kör vi igång!


Bästa sexleksaken för kvinnor som vill ha en snabbare orgasm

Vi har alla hört det förr, men, jag säger det igen. Den bästa sexleksaken när det kommer till snabb orgasm är, utan tvekan, Satisfyer Pro Next Generation. En sexleksak för kvinnor som bättre än någon annan leksak får jobbet gjort. Den är inte bara enormt effektiv utan stimulerar på ett helt nytt sätt jämfört med andra klitorisstimulatorer. Denna stimulatorn rekommenderar jag mer eller mindre för alla prisklasser tack vare priset som varken känns allt för lågt för att anses som budget eller högt för att kunna klassas som premium, även om kvalitén faktiskt känns så. 

Block
pris ikon
Pris
För att gå in på priset jämfört med konkurrenter så går det knappast att få något för priset av Satisfyer som är i närhet lika bra kvalitet och känsla. Womanizer Lufttryckvibrator är väl egentligen Satisfyers största konkurrent men där pratar vi mer än det dubbla priset för att få en produkt som är lite lyxigare. Men är känslan bättre?
Material
Materialet känns genomtänkt och när man håller i produkten så känns den trots sitt pris ganska lyxig. Det är inget plast som känns billigt utan ett robust och starkt bygge. Det vi har hört av följare är dock att det finns en risk att produkten kan få problem efter ca 1 år med att den inte vill ta emot laddning.Det kanske är lite tråkigt att favoriten sedan 2018 fortfarande är absolut bäst på marknaden men ska vi vara helt ärliga så kommer denna leksak troligen dominera marknaden fram tills dess att det kommer något revolutionerande. Och även då kommer den vara ganska bra.

Snabbare orgasm för killar

Även för killar finns det ju självklart en uppsjö roliga och effektiva sexleksaker att ta fram när man önskar en snabb orgasm. Det har alltid varit snack om att killar inte kan få lika bra orgasmer som tjejer men jag kan säga att ni som inte har provat en pocketpussy från Satisfyer har missat någonting. Denna otroliga leksak är fantastisk.

Block
känslan på sexleksaken
Känsla
Man kan inte säga att produkten tagit världen med storm som den kvinnliga versionen av satisfyer. Men den kommer att göra det.

För att sätta känslan i exempel så kan man tänka sig att detta är en vagina som du kan ställa tightheten på. Hur sjukt är inte det? Inga tänder och du bestämmer hastigheten!
I jämförelse mot konkurrenterna så vet jag inte riktigt vad man ska säga. Produkten är så bra att något annat inte ens har provats i denna kategori.
pris ikon
Pris
Är den här produkten värd hundralapparna för att potentiellt byta ut din flickvän eller pojkvän? Jo men absolut är den det!

Den största konkurrenten med billigare priser skulle isåfall vara ett runkägg. Men där försvinner både det grymma materialet och en del av känslan då den inte fungerar likadant utan vakuum.
Material
Produkten är ju ganska stor och egentligen så finns det inte så mycket som skulle kunna vara dåligt material i produkten. Höljet känns ganska stort att hålla runt men det krävs ju för att det ska bli en skön känsla inuti. Man kan likna känslan av gummit på insidan av en avsugning utan några som helst tänder. Perfekt va?


Hur känns leksaken då? Min särbo fick en sådan här i present och ganska motvilligt så gick han tillslut med på att använda sig av den och svaret tillbaka var “haha den var sjuk”. Kanske var det lite skamset men den funkar helt enkelt som en vanlig vagina som du kan ställa tajtheten på själv. Du bestämmer alltså hur tajt Satisfyern ska vara och sen är det bara att använda den mot sängen eller genom att runka med den. Den känns som om du blir avsugen av en tjej med perfekta läppar som du själv bestämmer hur hårt själva avsugningen ska vara.


Om det passar par? Jag vet inte riktigt, detta är precis lika känsligt som att dra fram en perfekt dildo när man har sex och det är upp till var och en om man vill använda det eller inte.

Bästa sexleksakerna för snabb orgasm i olika prisklasser 

Ibland vill man inte lägga allt för mycket pengar på en sy sexleksak men kanske ändå känner sig sugen på att införskaffa sig något nytt. Under andra tillfällen vill man verkligen unna sig något speciellt och är beredd att betala för det också. Här presenterar jag mina bästa sexleksaker för män och kvinnor i olika prisklasser. 

Bästa budget sexleksaken för kvinnor 

Min favorit när det kommer till sexleksaker för snabb orgasm i den lägre prisklassen är Baseks Micro Magic Wand Vibrator. Den är trots sitt pris både kraftfull och väldigt effektiv. Den är dessutom tystlåten vilket jag uppskattar. Helt klart en vibrator som är värd att prova om man vill ha snabb orgasm utan för mycket jobb. 

Block
känslan på sexleksaken
Känsla
Eftersom produkten är en budgetvariant så kanske man inte kan ställa alldeles för höga krav på produkten. Produkten är ingen vidare lyxprodukt och det kan man inte heller förvänta sig. Ganska liten i handen och ett huvud som rör sig.
Material
Produkten är gjord på ABS-plast. Alltså sådan plast som finns barns legobitar. Oftast så är det här produkterna tappar en del av sin "lyxkänsla" när produkten är så pass plastig.
pris ikon
Pris
Finns det egentligen så mycket att säga här? Köp och prova! För kronorna så får man verkligen mycket leksak för pengarna.

Det finns väl inte egentligen så mycket mer att säga om den. I budgetkategorin så handlar det för mig om att hitta produkter som inte är för “plastiga” och som känns som lyx trots ett billigare pris.

Bästa budget sexleksaken för män 

Den bästa budget sexleksaken för män anser jag är ett runkägg. Kondomguiden gick själva igenom en artikel om varför män borde investera i ett runkägg och jag tycker verkligen ni borde läsa den här.

För att sammanfatta varför killar borde köpa ett runkägg så handlar det helt enkelt om:

  1. Det är en ny upplevelse för många killar
  2. Man kommer fortare
  3. Det är en billig sexleksak
  4. Man kan använda den tillsammans med sin partner

Bästa sexleksaken för kvinnor i mellanprisklass

Vill man gå upp en prisklass så öppnas självklart nya dörrar med riktigt effektiva sexleksaker för snabb orgasm. Satisfyer Number One Luftttrycksvibrator är en sådan. Till skillnad från andra Satisfyers så är denna modell mindre och därmed perfekt att ta med sig på resande fot. Den är även kraftfull med hela 11 pulseringsnivåer. En riktigt bra vibrator helt enkelt. 

Block

Satisfyer Number One Lufttrycksvibrator

mini-satisfyer
känslan på sexleksaken
Känsla
Tro det eller ej men denna produkt känns precis som kusinen Satisfyer Pro 2. Den största skillnaden är att denna produkten är mindre. Vilket betyder att problemet med den toppsäljande modellen med att produkten är för stor nu har försvunnit.

Vissa damer nämner t.om att denna produkt har gjort att deras sexlust blivit otroligt mycket högre efter de hittade Satisfyer Number One.
Vibrator ikon
Vibrationer
Denna produkt har alltså inga vibrationer utan det är precis som med vanliga Satisfyer en lufttrycksvibrator. Det känns mer eller mindre som någon suger lite lätt på klitoris. För många har det varit en häftig resa att hitta en lufttrycksvibrator.
Material
Eftersom produkten är nästintill likadan som den andra Satisfyern så får vi ändå nämna att en stor skillnad är att denna inte är uppladdningsbar. Materialen är densamma men denna produkt laddas inte utan man måste köpa till 2 AA batterier för att den ska fungera.

Bästa premium sexleksaken för kvinnor

Vill man unna sig något extra spännande och härligt finns det väl knappast något bättre än en sexleksak. En riktigt fin sexleksak är Womanizer Premium Lufttrycksvibrator. Den känns både lyxig och är enormt effektiv. Kvinnor över hela världen älskar Womanizer och inte är väl det konstigt. Den är ju trots allt enormt effektiv om man vill uppleva en snabb orgasm. 

Block

Womanizer Premium Lufttrycksvibrator

Womanizer sexleksak för snabbare orgasm
känslan på sexleksaken
Känsla
Det är såhär lyx ska kännas. Womanizer kom till marknaden för att revolutionera lufttrycksvibratorerna och de har verligen lyckats med att få till en produkt som både känns och låter lyxig. Känslan i handen är otroligt bra när den dels är gjord av bra material och samtidigt är lite mindre än Satisfyern.
Vibrator ikon
Vibrationer
Precis som de andra lufttrycksvibratorerna så använder sig inte denna produkt av några vibrationer. Det som dock är fantastiskt med Womanizer är att den har en Autopilot. Ja du hörde rätt. Det betyder alltså att du bara kan lägga din vibrator mot klitoris och sedan låta leksaken själv välja intensitet och program. Detta gör att du inte behöver fokusera så mycket på leksaken överhuvudtaget. Helt fantastiskt.
pris ikon
Pris
Priset är såklart ganska mycket högre än konkurrenterna. Men är den värd pengarna?
De stora skillnaderna från konkurrenterna är dels att batteriet till skillnad från Satisfyer håller ca 10 gånger längre. Produkten är gjord av bra material samt att den är lite mer användarvänlig och skön att hålla i. Och då den andra detaljen att den har ett program som jobbar upp en orgasm av sig själv. Produkten är dessutom extremt mycket tystare än alla andra lufttrycksvibratorer och det skulle jag väl säga är den absolut bästa fördelen med Womanizer.
Material
Håll i hatten. Produkten är gjord i medicinskt silikon. Vad det betyder är jag inte riktigt säker på men det ska iallafall enligt Womanizer själva vara toppkvalité.

Produkten är uppladdningsbar och till din vibrator så får du även två olika huvuden.

Bästa premium sexleksaken för män

Det finns ju givetvis enormt många alternativ när det kommer till sexleksaker till män i premiumnivå för dig som vill uppleva en snabb orgasm. Ett exempel är TENGA Flip Zero Masturbator, många anser till och med att den känns riktigt verklig. Den har dessutom en riktigt exklusiv design och känns verkligen som en premium sexleksak. 

Vad är egentligen skillnaden på sexleksaker med billigare pris och högre pris?

Det behöver egentligen inte vara någon större skillnad på sexleksaker med billigare pris respektive högre pris. Vissa sexleksaker är ju i grunden enklare och med mindre funktioner som därav har lägre pris. Men, det finns med det sagt inget som säger att det behöver vara en sämre leksak för det. Det viktigaste är ju helt klar bara att den får jobbet gjort, ger dig en härlig orgasm. Väljer man en mer premium produkt betalar man ofta dessutom för själva designen. En premium sexleksak har i regel ett mer exklusivt yttre och även känslan av leksaken kan kännas mer hållbar och i vissa fall mer verklig. 

Sexleksaker kommer precis som allt annat här i världen i olika prisklasser. Det viktigaste anser jag dock är att man väljer något som man själv tror passar just en själv och helt och hållet struntar i prisklassen. 

De största skillnaderna som jag själv känt efter alla sexleksaker som jag själv provat så har det ofta med materialet, vibrationerna och känslan att göra. Jag brukar jämföra det med “wish”-kvalitet eller att gå att köpa samma klänning i en fin butik. Man kan nästan lukta sig till vilken av produkterna som är från wish.

Sexleksaker för snabb orgasm att använda tillsammans med sin partner

Självklart behöver inte bara sexleksaker vara någonting du kan använda tillsammans med dig själv. Det finns mängder av sexleksaker som faktiskt är utformade att använda tillsammans med sin partner. Lever du exempelvis i en heterorelation så finns det enormt effektiva penisringar som ger njutning till båda parter samtidigt. Såklart kan även vibrationsstavar och penispumpar av olika slag vara perfekta sexleksaker att använda under förspelet eller varför inte som ett extra rolig och spännande inslag under akten. 

Som kvinna att både få penetration och stimulation av klistoris samtidigt kan ge riktigt härliga orgasmer. Ett tips är därför att använda exempelvis din Satisfyer Pro Next Generation under själva samlaget för extra njutning. För killar är penisringen en självklart extra tillskott under hela akten som kommer ge härliga pulseringar mot en än mer intensivare orgasm. 

Ska ni använda er av Satisfyern under samlag så finns det två tips på positioner ni borde testa för att på bästa sätt använda er av produkten.
1. Killen lägger sig på rygg mitt i sängen och tjejen lägger sig rakt över med rumpan ner mot killen. Man kan säga att det blir en blandning av att ligga och skeda och att vara rakt över varandra. Ett ben ska vara bredvid killens och det andra kan killen hålla upp i luften. Sedan är det bara att köra med satisfyern samtidigt som killen lugnt penetrerar underifrån.

2. Doggy. Behöver vi säga mer? Tjejen sköter satisfyern själv och killen penetrerar bakifrån.

Läs artikeln här om bästa leksakerna för just doggy och missionären:


Summering 

Summa kardemumma finns det enormt många bra sexleksaker ute på marknaden idag, i alla prisklasser. Trots det står jag fast vid mina två favoriter dels Satisfyer Pro Next Generation för kvinnor som vill ha en snabb och intensiv orgasm. För män är mitt val fortfarande Satisfyern för killar.

Båda nämnda har en prisklass som varken är för hög eller på budgetnivå. Dessutom gör båda jobbet med att leverera en intensiv och framförallt snabb orgasm riktigt bra. Med det sagt är mina andra alternativ som presenteras i det olika prisklasserna också riktigt bra. Det viktigaste är att välja en sexleksak som du tror passar just dig och inte titta för mycket på vad andra säger eller vad prislappen visar. 

Alla förtjänar att uppleva härliga orgasmer utan att lägga varken en förmögenhet eller en himla massa tid på det. Med det sagt önskar jag alla där ute en härlig stunds njutning och att ni alla får uppleva härligheten med att både prova och regelbundet använda sexleksaker för extra snabb orgasm. 

Om mig

Då var det min tur att skriva mitt första inlägg på Kondomguiden! Camilla heter jag och egentligen så har jag inte drivit någon blogg själv utan endast varit intresserad av Sex generellt. Eller egentligen mer psykologin bakom det. För att sätta igång min sexbloggarkarriär så tyckte jag att det var dags att gå igenom mina allra bästa sexleksaker för att komma fortare. Detta inlägg gäller både för dig som är tjej men också för dig som är kille och har svårt att komma. Detta inlägg är ett samarbetsinlägg med betalda annonslänkar. Det kostar ingenting för er att handla utan hjälper sådana som mig att få skriva om sådant jag tycker är roligt om ni väljer att handla genom länkarna!

Lämna en kommentar