Uppdaterades:

Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Sexleksaker för Par

Bästa sexleksaken för snabbare orgasm

För vissa går det snabbt att få orgasm, för andra tar det lite längre tid. Känner du att du vill få orgasm snabbare finns det sexleksaker du kan ta hjälp av som stimulerar och tar din njutning till en helt ny nivå. Här hittar du spännande leksaker för både kvinnor och män som vill nå klimax lite snabbare.

Bästa sexleksaken för kvinnor som vill ha en snabbare orgasm

Vi har alla hört det förr, men, jag säger det igen. Den bästa sexleksaken när det kommer till snabb orgasm är utan tvekan Satisfyer Pro Next Generation. En sexleksak för kvinnor som får jobbet gjort bättre än någon annan leksak. Den är inte bara enormt effektiv utan stimulerar på ett helt nytt sätt jämfört med andra klitorisstimulatorer. Denna stimulatorn rekommenderar jag mer eller mindre för alla oavsett budget tack vare priset som varken känns allt för lågt för att anses som budget eller högt för att kunna klassas som premium, även om kvalitén faktiskt känns så.

Det kanske är lite tråkigt att favoriten sedan 2018 fortfarande är absolut bäst på marknaden men ska vi vara helt ärliga så kommer denna leksak troligen dominera marknaden fram tills dess att det kommer något revolutionerande, och även då kommer den vara otroligt bra.

BÄST I TEST
satisfter pro next generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Världens mest sålda njutningsprodukt och en storfavorit hos mig och många andra!

Stimulerar med hjälp av tryckvågor

99% får snabbare orgasm med denna stimulator

Snabbare orgasm för killar

Även för killar finns det ju självklart en uppsjö roliga och effektiva sexleksaker att ta fram när man önskar en snabb orgasm. Det pratas om att sexleksaker för killar inte är lika njutningsbara som de för tjejer, men jag kan säga att ni som inte har provat en pocketpussy från Satisfyer har missat någonting. Denna otroliga leksak är fantastisk.

STORFAVORIT
satisfyer för killar

Satisfyer Men

Onanileksak för män med en skön inre struktur och reglerbar sug-effekt. En favorit hos män!

Justerbar sugnivå

Naturtroget material

Bästa sexleksakerna för snabb orgasm i olika prisklasser 

Ibland vill man inte lägga allt för mycket pengar på en sexleksak men kanske ändå känner sig sugen på att införskaffa något nytt. Under andra tillfällen vill man verkligen unna sig något speciellt och är beredd att betala för det också. Här presenterar jag de bästa sexleksakerna för män och kvinnor i olika prisklasser. 

Billigt alternativ för kvinnor 

Min favorit när det kommer till sexleksaker för snabb orgasm i den lägre prisklassen är denna vibrator från baseks. Den är trots sitt pris både kraftfull och väldigt effektiv. Den är dessutom tystlåten vilket jag uppskattar. Helt klart en vibrator som är värd att prova om man vill ha snabb orgasm utan för mycket jobb eller pengar.

baseks vibrator

baseks Kraftig 10 Functions Wand Vibrator

En effektiv stimulator i diskret storlek. Vibratorn har 10 olika lägen för din optimala njutning.

Liten och smidig design

Gjord av sammetslen silikon

Billigt alternativ för män 

Den bästa budget sexleksaken för män anser jag är ett runkägg. Ett runkägg ger en helt ny upplevelse när det kommer till onani hos killar. Det är en billig men effektiv sexleksak som gör att du får en snabbare och mer intensiv orgasm. Runkägg går även utmärkt att använda med en partner.

tenga runkägg

Tenga Egg Surfer Runkägg

Liten och smidig onanileksak för killar med stimulerande insida som ger en snabb och kraftfull orgasm.

Strukturerad insida

Perfekt att använda själv eller med partner

Sexleksak för kvinnor i mellanprisklass

Vill man gå upp en prisklass så öppnas självklart nya dörrar med riktigt effektiva sexleksaker för snabb orgasm. Womanizer Duo stimulerar både klitoris och G-punkt. Hela 73% av de som använder denna leksak får multipla orgasmer, och det fort.

womanizer duo

Womanizer Duo 2

En lufttrycksvibrator med stimulering på flera punkter samtidigt som ger dig multipla orgasmer.

12 olika nivåer av njutning

Djup stimulering av G-punkt och klitoris

Bästa premium sexleksaken för kvinnor

Vill man unna sig något extra spännande och härligt finns det väl knappast något bättre än en sexleksak. En riktigt fin sexleksak är Womanizer Premium Lufttrycksvibrator. Den känns både lyxig och är enormt effektiv. Kvinnor över hela världen älskar Womanizer och inte är väl det konstigt. Den är ju trots allt enormt effektiv om man vill uppleva en snabb orgasm.

Womanizer sexleksak för kvinnor

Womanizer 2 Premium

Lyxig lufttrycksvibrator med 14 olika intensitetsnivåer som ger 98% multipla orgasmer.

Vibrator med beröringsfri stimulering

Smart-silence teknologi för extra tyst användning

Bästa premium sexleksaken för män

Det finns ju givetvis enormt många alternativ när det kommer till sexleksaker till män i premiumnivå för dig som vill uppleva en snabb orgasm. Ett exempel är TENGA Flip Zero Masturbator, många anser till och med att den känns riktigt verklig. Den har dessutom en riktigt exklusiv design och känns verkligen som en premium sexleksak.

tenga flip zero gravity masturbator

TENGA Flip Zero Gravity EV

En sensuell masturbator med olika lägen och en skön och härlig insida. Ta din onani till en ny nivå.

Fem olika vibrationslägen

Intensivt vacuumsug

Använd sexleksaker för snabb orgasm tillsammans

Självklart behöver inte sexleksaker vara någonting du bara kan använda enbart med dig själv. Det finns mängder av sexleksaker som faktiskt är utformade för att använda tillsammans med en partner. Lever du exempelvis i en hetero-relation så finns det enormt effektiva penisringar som ger njutning till båda parter samtidigt och som gör att ni kan få orgasm snabbare ihop. Självklart kan även vibrationsstavar och penispumpar av olika slag vara perfekta sexleksaker att använda under förspelet eller varför inte som ett extra roligt och spännande inslag under akten. 

Summering 

Det finns enormt många bra sexleksaker ute på marknaden idag, i alla prisklasser. Trots det står jag fast vid min favorit Satisfyer Pro Next Generation för kvinnor som vill ha en snabb och intensiv orgasm. För män är mitt val fortfarande Satisfyer men för killar.

Båda nämnda har en prisklass som varken är för hög eller på budgetnivå. Dessutom gör båda jobbet med att leverera en intensiv och framförallt snabb orgasm riktigt bra. Med det sagt är mina andra alternativ som presenteras i det olika prisklasserna också riktigt bra. Det viktigaste är att välja en sexleksak som du tror passar just dig och inte titta för mycket på vad andra säger eller vad prislappen visar. 

Alla förtjänar att uppleva härliga orgasmer utan att lägga varken en förmögenhet eller en himla massa tid på det. Med det sagt önskar jag alla där ute en härlig stunds njutning och att ni alla får uppleva härligheten med att både prova och regelbundet använda sexleksaker för extra snabb orgasm. 

Lämna en kommentar