You are currently viewing Bästa Trådlösa Vibratorn – Se våra favoriter
Trådlösa vibratorer 1

Bästa Trådlösa Vibratorn – Se våra favoriter

En artikel som jag var extremt taggad på att skriva men som tog en ganska skarp sväng för mig. Tekniken hade inte riktigt hängt med i svängarna och det fanns en del saker att påpeka med de allra mest respekterade trådlösa vibratorerna. Häng med för att förstå vilken vibrator som kan passa dig och din partners lek allra bäst! Tyvärr så är nog inte din app-styrda vibrator den som passar dig bäst.

William heter jag som skriver idag. Jag har erfarenhet inom sexleksaksbranschen sedan 2016 och har därför även provat en del leksaker. Idag så ska jag gå igenom sanningen om de dyra bluetoothstyrda vibratorerna. Funkar de egentligen? Varför pratar man inte mer om trådlösa sexlekar?

I denna artikel går vi igenom följande:

Personlig erfarenhet med trådlösa vibratorer

Tips och vad för slags trådlösa vibratorer du bör undvika

Hur du använder vibratorn på allra roligaste sätt

Våra favoritvibratorer till din situation

Trådlösa vibratorer för både killar och tjejer


Min erfarenhet av Trådlösa Vibratorer

Eftersom jag är en kille som tycker om när det pirrar i magen så har valet alltid varit ganska enkelt. Det som intresserar mig mest är något man kan använda sig av ute i allmänheten och diskret på fester med sin partner. Så valet föll naturligt att köpa hem min första trådlösa vibrator 2015-2016. Jag kommer inte riktigt ihåg vad det var för någon modell men det var iallafall en modell som min flickvän var tvungen att stoppa in i sig själv. Sedan så hade jag en kontroll som då var trådlös.
Förutom att vibrationerna inte var så välutvecklade och inte heller ljudnivån var särskilt tyst så var det ändå en rolig grej som vi körde på ett bröllop.

Tiden har gått. Tiderna förändras. Nu finns det appstyrda och tysta vibratorer med en djupare vibration. Det finns t.om vibratorer för killar(äntligen).

Egentligen så skulle detta vara en artikel där jag hyllade dessa produkter till skyarna. Men fallet är nästan tvärt om. Nyheterna som finns där ute håller inte riktigt måttet. Jag har försökt att nå ut till diverse tillverkare för att fråga om det verkligen finns något som ger wow-känsla utan framgång. I två omgångar så köpte jag hem 6 olika appstyrda bluetoothdrivna leksaker. De var superroliga de 30 sekunderna som de fungerade felfritt.

Om det har att göra med vi var två personer med olika leksaker varje gång som kanske nästan stal täckningen så kanske det är så. Men det jag reagerade på var att det var så extremt mycket huvudvärk att hela tiden plocka ur leksaken och försöka hitta kopplingen igen. Det var t.om så illa en gång att jag inte fick av min vibrerande penisring samtidigt som jag stod framför en samling och pratade. Jag var tvungen att springa därifrån och låtsas att jag var tvungen att spy. (Kände att vibrationerna skulle börja höras så fort musiken försvann).

Själva meningen med dessa vibratorerna är ju nästan enbart (enligt mig) att man ska kunna leka tillsammans med en partner. Tyvärr så håller dessa inte måttet. Jag hoppas såklart att någon av er ska kunna nämna en produkt för herr och kvinna som kommer ta mig med storm, men just nu efter totalt 10 produkter så har jag inte fallit för de bluetoothstyrda. Det är alltså inget fel på produkterna i sig utan det handlar om att själva produkterna tappar sändning hela tiden. Då menar jag verkligen hela tiden.
Då har jag såklart även köpt produkter i premiumsegment.

Jag kände att det blev lite långt så här kommer en sammanfattning av mina egna tankar:

Bluetoothstyrda vibratorer kan sätta dig i hemska situationer

Bluetoothstyrda vibratorer håller inte kvalitet(ännu)

Lång erfarenhet av trådlösa vibratorer

Man ska fortfarande satsa på fjärrstyrd och inte bluetooth.

De nya vibratorerna har djupare vibration och bättre kvalitet


Recensioner för att stötta mina ord

För er som kanske tror att jag pratar ner produkterna för att jag tycker det är kul. Här är slumpmässigt tagna kommentarer från 6 olika produkter i prisnivåer från 300-2000 kr.

Jag tror ni förstår vad jag menar. Jag vill att ni ska kunna lita på mig i det jag säger. För i detta fallet är det tyvärr sant. Så låt mig visa vad som passar er bättre!

Vad ska man tänka på när man köper en trådlös vibrator?

Precis som nämnt i mina personliga erfarenheter så handlar det mest om vad du ska ha den till. Om du ensam ska leka med dig själv så spelar det ingen roll, skulle då täckningen försvinna så kan du alltid bara fixa det direkt.
Ska du däremot leka med din partner offentligt eller kanske bara hemma i huset så är det enligt mig otroligt viktigt att INTE välja en bluetoothstyrd leksak. (Denna artikel kommer att uppdateras så fort jag får tillgång till en bluetoothstyrd leksak som ger mig WOW-effekt)

Ska du leka med din partner så är det en fjärrrstyrd vibrator som gäller.
Annars så är det nog inte speciellt viktigt mer än att ni inte väljer en alldeles för billigt tillverkad produkt som vibrerar sönder stolen du sitter på.

Här kommer mina bästa tips!

Bästa Fjärrstyrda Vibratorerna

Lite högre ljud men billigare pris
Galaxy Vibrerande ägg
En perfekt produkt för nybörjaren

Gör sitt jobb för parlekar
Den första trådlösa vibratorn som jag faktiskt var nöjd med var Galaxy. Tror inte den hette samma sak tidigare men de nämns att inga förändringar gjorts.

Produkten i sig är som nämnt i toppen till ett billigare pris men lite mer högljudd. Alltså passar denna produkt event med högre ljudnivå för parlekar.
Vibrationen är tillräcklig men enligt andra användare kan batteritiden vara något som drar ner betyget. Detta är inget vi reflekterade över.

Galaxy är M-Shops egna produkt så därför finns den endast på deras sida.
Pris: 499 kr


Fifty shades vibrerande penisring fjärrstyrd
En leksak som funkar till killar

En av få penisringar som ger stimulans
Ska vi vara ärliga så är ju dessa trådlösa lekar bättre för tjejer. Även om vi killar brukar njuta lika mycket av att se reaktionerna. Men denna trådlösa vibrerande penisring är den ring som det faktiskt pirrar lite där nere. I tidigare tester med Satisfyers version av den trådlösa var ganska tråkig då det knappt kändes något utan bara vibrerade hela kroppen.

Billigare version
På länken här över så finns även en billigare version från sinful men den faller som sagt också i en kategori med att den inte stimulerar på samma sätt. Dock fullt tillräckligt om det är förspelslek man ska göra.
Pris: 900 – 1100 KR


Fifty shades vibrerande kegels
Tystlåten och djup stimulering

En uppgradering

Skillnaden mellan denna produkt och första är egentligen inte att du får mer för pengarna utan att du helt enkelt betalar för mer. Med denna produkt får du lite mer kvalitet samtidigt som batteritiden är längre och vibrationerna djupare. Detta resulterar såklart i ett lite dyrare pris.

Hade inte pengarna spelat någon roll så hade jag definitivt valt denna produkt eller nästkommande i listan.
Pris: 899-1000 kr


Belou vibrator

För den som vill ha allt
Med Belou får du en stimulering som är extremt jobbig för din partner som både får vaginal stimulering samt g-punkts stimulering. Detta betyder också att när ni sitter där på bröllopet så blir det så jobbigt att det inte överhuvudtaget går att stå stilla för att klara av vibrationerna.

Det blir alltså en lite dyrare leksak men samtidigt får du ganska mycket mer från ett premiummärke.

Pris: 989 – 1400 kr (Nu kampanj)


För den våglige killen
Good vibes vibrator män fjärrstyrd

Analvibrator för killar och tjejer 
Känner ni att det inte räcker med en vibrerande penisring och ni vill köra all in så går det också att använda sig av en analplugg. Produkten är ganska stor i sig så vi rekommenderar att man först provar produkten hemma för att se om det känns bra att gå med. Jag har själv inte provat produkten men har fått ett ärligt svar i att denna ska fungera lika bra som motsvarigheterna jag visat.

Ha så kul!
Pris:
699 – 1000 kr


Hur använder man vibratorn på roligaste sätt?

Det finns många tillfällen som man kan använda sin vibrator på men det som är det absolut roligaste måste faktiskt vara när man verkligen inte borde göra det. Det betyder att bröllop, sittningar, festivaler, större fester eller varför inte när ni är iväg och shoppar kläder tillsammans. Det allra viktigaste är att det finns något bakgrundsljud för annars kan det bli otroligt svårt om det nu skulle vara så att batteriet i fjärrkontrollen tar slut.

Vi har pratat med många par som har använt dessa ”sexlekar” eller förspelslekar till att hetta upp sitt sexliv. För er som tycker sexlivet börjar bli lite för tråkigt så är detta något av det roligaste man kan göra. Någonting som alla borde prova.

Sammanfattning

För att sammanfatta det så kommer denna artikel ändras med tiden. Vi hoppas att det kommer att lanseras produkter för både killar och tjejer som håller måtten. Men just nu så kan vi inte stå bakom dessa bluetoothstyrda produkterna. Har ni några idéer? Tveka inte att kontakta oss!

Svarade denna artikel på din fråga?
JaNej

Lämna ett svar