Erotisk julkalender – Sexkalender som julklapp!

Att ge bort en sexkalender till sin partner är otroligt roligt både för dig och din kära. Det blir nog inte mycket mer win-win än såhär. I denna artikel går vi igenom lite olika sexkalendrar och sorterar dessa efter vad de innehåller samt rangordnar efter värde.

Det bästa med kalendrarna och t.ex prenumerationsboxar som liggboxen är att produkterna i lådorna alltid är värda mer än vad produkterna kostar om du hade köpt dessa vid sidan om. Så låt oss gå igenom boxarna för att snabbt sortera vad som är mest värt!

Detta inlägg innehåller sponsrade länkar och vi uppskattar enormt om ni handlar boxarna genom oss! Det gör att vi kan fortsätta göra inlägg likt dessa. Kostar ingenting men vi får en liten bonus!

Sammanfattning av produkter

Gå till nästa rubrik för att se kommentarer på denna sammanställning!

sinful sexkalender 2

Högst rabattsats har Naughty and Nice med hela 74.3% rabatt!

Sinful deluxe kalender 1

Sinfuls deluxekalender är för dig som endast vill ha lyxiga kvalitetsprodukter.

Satisfyer 5500 kr sexkalender 1

Love Christmas är en kalender med mer blandat sexleksaker och andra bra-att-ha saker som massageprodukter, glidmedel och dylikt.

Hur mycket får man för pengarna?

1. Satisfyer Julkalender

Satisfyer 5500 kr sexkalender
Genomsnittligt värde per leksak : 229 kr / leksak

Innehåll av produkt
I Satisfyers kalender Love Christmas så ligger fokuset på Satisfyer-produkter. Enligt beskrivningen så kommer du att få följande:

4 x Satisfyer leksaker
6 x Sexleksaker (Som vibratorer och dyl)
4 x BDSM leksaker
5 x Massageprodukter
3 x Förföriska produkter
2 x Stimulerande produkter


Anledningen till att jag gillar dessa produkter så mycket är för att jag själv prenumererade på liggboxen tidigare när jag hade partner och det var grymt kul att varje månad få produkter som man kanske inte egentligen tänkt beställa och med minst 50% rabatt.

2. Sinful Classic Julkalender

Sinful classic kalender
Genomsnittligt värde per leksak : 125 kr / leksak

Innehåll av produkt
Sinfuls Classic är en av nordens mest sålda sexkalendrar. Varför? Classic är en billigare kalender där du helt enkelt får köpa sexleksaker för ca 67% rabatterat pris. Oftast så är detta också bästsäljare som säljare har bättre marginal på som säljes frekvent. Detta ger ett grymt värde för dig som köpare.

16 x Sexleksaker av olika värde
3 x Erotiska tillbehör
5 x Bondageprodukter


Denna produkt ger alltså i princip samma värde som den dyrare versionen sett till rabatt. Du behöver inte köpa en dyrare produkt för att få samma rabattsats.

3. Naughty And Nice Julkalender

sinful sexkalender 1
Genomsnittligt värde per leksak : 208 kr / leksak

Innehåll av produkt
Eftersom beskrivningen säger något annat så värderar vi denna produkt precis som de andra. Rabattsatsen är alltså lite högre på denna produkt!

8 x Sexleksaker
6 x Glidmedel och apoteksprodukter
6 x Lätta bondage produkter
4 x Accessoarer och lekfulla spel

4. Sinful Deluxe Julkalender

Sinful deluxe kalender
Genomsnittligt värde per leksak : 204 kr / per leksak

Innehåll av produkt
Även om rabattsatsen på denna produkt är lägre så kan det ändå vara värt att köpa produkten. Skillnaden med denna produkt från de andra är att det endast är högkvalitativa produkter. Alltså inte bara produkter som har hög marginal utan högkvalitativa produkter från t.ex We-Vibe, Obaie och Tenga.

16 x Sexleksaker
2 x Erotiska tillbehör
6 x Bondageprodukter

Varför du borde köpa en sexkalender

Som jag tidigare nämnt i produkten så prenumererade jag tillsammans med min partner på liggboxen när den först kom ut. Egentligen var det ju inte så att jag köpte på mig en massa sexleksaker och samtidigt så visste jag inte heller riktigt vad det var för sexleksaker som jag ville ha eller vad som var bra. Då var det helt perfekt att varje månad (då varannan månad) få ett paket sexleksaker som man nästan blir tvungen att testa. Ofta kunde det komma någon ny vibrator blandat med kanske ett massageljus, handklovar eller kanske ett runkägg. Nu när jag tänker efter så var det nog första gången jag själv provade penisringar. (vilket jag troligen aldrig hade gjort annars)

Jag skulle säga att en hemlig låda med sexleksaker är bra för följande:

  1. Du som inte vet vad du vill köpa
  2. Vid problem med sexet i förhållandet (Det blir lite nytändning)
  3. För dig som gillar rabatt! Du får verkligen dyrare saker. Oftast så kan det vara att leverantören vill ha ut nya produkter och då är dessa lådor helt perfekt marknadsföring för bolagen.
  4. För dig som vill prova något nytt!

Risker med kalendrar/hemliga boxar

De allra största riskerna med dessa produkterna är att ibland kan företagen skicka med produkter som inte går att sälja i vanliga butiken och då är det perfekt att skicka med. Det som dock räddar upp detta är att dessa produkter kommer tillbaka varje år och det gör också att det är extremt viktigt med bra recensioner.

Oftast är det som sagt produkter som tillverkarna vill ha ut på marknaden och därför kan erbjuda ett mycket bättre pris till återförsäljarna. Detta ger alltså en vinst till alla. Tillverkarna får marknadsföring, säljarna får bra pris på produkterna och vi får nya produkter som vi inte visste att vi behövde!

Svarade denna artikel på din fråga?
JaNej

Lämna en kommentar