kondomguiden logga
Sexleksaker för killar

Få bättre uthållighet i sängen – Våra bästa Tips

/

by Kondomguiden

/

Inga kommentarer

Senast uppdaterad juli 1, 2022 av Kondomguiden

Ännu en artikel som jag verkligen sett fram emot att skriva. Mest tycker jag dessa artiklar är så otroligt roliga för jag själv haft så mycket problem med uthållighet, prestationsångest och krigare som inte orkar stå upp. Därför känns det otroligt bra att kunna dela med mig av mina tankar och vad som faktiskt fungerar och inte fungerar. Inte bara vad tillverkarna berättar själva.

Vad jag själv tycker är viktigt när det handlar om uthållighetsträning är att det inte ska ta för mycket tid. Det ska såklart vara enkelt också. Så, här kommer en guide med alla verktyg du behöver för en enkel och icke tidskrävande träning.

Det som jag tyckte var allra mest intressant när jag själv försökte lära mig om detta var metoden för hur man behandlade tidig utlösning. Man brukar ge patienterna antidepressiva för att motverka tidig utlösning, då det ofta handlar om ångest eller problem med ståndet.

Denna artikel innehåller reklamlänkar

Kan man träna upp sin uthållighet? På riktigt?

Det enkla svaret är ja. Det andra svaret är kanske. Varför?

Jo. Du kan inte riktigt räkna ut hur mycket du har förbättrat din uthållighet eller om du överhuvudtaget har gjort det. Det handlar om så mycket mer än bara träningen. Det handlar om dagens sinnesstämning, din kost, hur pass kåt du är och om månen står på rätt sida jordklotet. Nej skämt åsido.

Det som är problemet är helt enkelt att det inte går att mäta din uthållighet mer än känslan i din kropp.

Jag har fått otroligt mycket bättre uthållighet i sängen med en del tips och tricks jag lärt mig av ren ångest. Här kan du läsa som allmänna tips för att hålla längre i sängen:

Hur tränar man upp sin uthållighet?

Genom att använda sig av exempelvis en penispump, en pocketpussy, start stopp tekniken, andningsträning och onani så räcker det för att träna upp sin uthållighet i sängen.

Vi går igenom dessa punkt för punkt och varför jag rekommenderar att använda mig av dessa. Det viktigaste är att det framförallt är enkelt och inte tar speciellt mycket tid.

1. Penispump

Penispumpen är egentligen en av de produkterna som är mest av ett ”long shot”. Eftersom den egentligen inte är till för att öka uthålligheten utan egentligen för att hjälpa till med blodflöde till penis och bättre och hårdare stånd temporärt. Det som är viktigt att kolla på är då helt enkelt vad som kan hjälpa en för att få en längre uthållighet. En av sakerna är självförtroende. Är du rädd att komma och har problem med prestationsångest så är det ännu svårare att hålla sig.

Genom att använda sig av en penispump så kan detta öka självförtroendet och en studie som Bathmate gjorde själva visade att 80% av de som använt en penispump i minst en månads tid upplevde bättre stamina och självförtroende i sängen.

Vad betyder då detta? Jo. 80% av alla som använt sig av en penispump kände sig säkrare under sex. Hade man sagt detta även om man hade kommit efter 10 sekunder både innan och efter man använt produkten? Skulle inte tro det.

Eftersom jag använde penispumpen tillsammans med pocketpussyn så kan jag inte riktigt särskilja på vad som gav mig mest, men jag skulle tippa på att en kombination var det allra bästa.

Inlägget om penispumpar kan du läsa här för hur de fungerar:

2. Pocketpussy

Jag har tidigare varit väldigt positiv till dessa och inte bara att de är sjukt bra och funktionella i din onani så är de otroligt bra för att träna på uthållighet. Varför? Jo, för att de är så nära riktigt sex som du kan komma.

Genom att träna med en partner under månader/år så kommer du tillslut kunna hålla längre och ha sex under en längre tid. Det funkar faktiskt precis samma med en pocketpussy. Jag brukar jämföra det med att köra rally i verkligheten eller i en simulator. Du kan faktiskt bli bättre på rally även om du bara tränar i en simulator.

Genom att träna ofta med sin pocketpussy och man samtidigt tänker på att hålla in sin utlösning så kommer man faktiskt att bli bättre på att hålla sig. Det som är viktigt här är att samtidigt tänka på de kommande punkterna för det är egentligen där den riktiga magin händer, pocketpussyn är bara ett verktyg för att göra det så verkligt som möjligt när du tränar.

Jag brukar använda mig av den grymma Satisfyer för killar. Produkten kan du ställa in på sugkraft och känns mer eller mindre som en BRA avsugning. Det gör också att det är svårt att hålla sig och därför kan du också på ett bra och tidseffektivt sätt träna på uthålligheten.

satisfyer for menSatisfyer För Killar – En av mina absoluta favoriter
Satifyer För Killar
En personlig favorit
| Grym onaniprodukt

3. Start-stopp tekniken

markus spiske TgHBxYPqMMg unsplash
Start Stopp – Funkar även i sängen

Det äldsta tricket i boken. Genom att onanera fram tills dess att man nästan kommer och sedan pausa i 10-20 sekunder är en utprövad metod som faktiskt fungerar. T.om kända svenska apotek lär ut denna metod på internet.

Hur ska du då göra tillsammans med produkterna? Jo. Penispumpen kan vi inte prata så mycket om, det jag tycker är viktigt att påpeka är att det är skönt att använda den då med ett bra tryck vakuum kan kännas nästan mer verkligt än riktigt sex vilket är bra att bli van vid känslan med.

Det viktiga är att använda denna metod med pocketpussyn. Varje gång du använder den så ska du använda dig av start-stopp metoden. Prova att göra detta i 2-3 veckor och utvärdera sedan om du tycker att du har ”vant” dig vid känslan av leksaken. Vet du vad som händer då? Du har vant dig vid känslan av sex också. Använd den gärna som om du verkligen hade sex istället för att onanera med den, det blir en annan känsla att styra själv precis som när du är med din partner.

4. Andningsträning

Detta var enligt mig den viktigaste saken för att hålla längre i sängen. När du ska ha sex med din partner så är det lätt att bli uppspelt. När du blir uppspelt och kåt så andas du i regel snabbare och får mindre syrestillförsel.

Jämför då detta med att strypa din partner lätt. Genom att strypa någon korrekt så är det ”enklare” att komma och det kan man jämföra med att andas snabbt. Du får mindre syressättning vilket gör att du kommer snabbare. Jag hade själv ingen aning om detta men när jag själv började tänka på min andning under sex så märkte jag direkt att det blev en otroligt stor skillnad.

Andningsträningen är perfekt att träna tillsammans med både penispumpen och pocketpussyn. Men det allra bästa användningsområdet är pocketpussyn då du även blir andfådd när du ”ligger” med din leksak. Genom att köra både start-stopp metoden och träna på att ha en lugn andning så lär du dig också kontrollera både din utlösning men också andningen vilket hjälper dig på alla möjliga sätt under sex.

Självklart är det då också viktigt att ha en god hälsa för att kunna göra det ännu bättre. När jag började med löpträning så märkte jag också att jag kunde hålla längre i sängen då jag ännu bättre kunde kontrollera andningen och inte blev lika andfådd. Detta kanske låter dumt vid första tanke men det är ganska logiskt. Om du t.ex spänner dina muskler eller andas snabbare så är det också enklare att komma. Testa själv! Vill du hålla längre i sängen så är du tyvärr tvungen att börja springa 😉

5. Meditation

träna andning för att hålla längre

Denna punkt kanske inte är helt självklar och är faktiskt en punkt jag lagt till väldigt långt efter jag skrev artikeln i första hand.

Meditation är något som hjälpt mig enormt i att hålla längre i sängen och det finns flera anledningar.

Lugn i kroppen

En av anledningarna är att genom att bli bra på meditation så blir man också bra på att lugna ner kroppen. Detta betyder också att jag blivit bättre på att lugna ner min andning när jag har sex och därför lärt mig att hålla längre. Det betyder helt enkelt att jag klarar av att stanna upp i tanken bland alla sexiga tankar och kunna lugna ner ett tag. Det kanske låter dåligt men det blir helt enkelt en lite längre njutning där du är mer närvarande.

Mer i nuet

Meditation öppnar också upp för att kunna gå igenom sina problem i huvudet. Som tidigare nämnt här på bloggen så är de allra flesta problem med att komma för tidigt ett psykiskt problem. Ett problem som finns i ditt huvud och genom meditation så har jag blivit mycket mer i nuet.

Jag har gått till grunden till att för min del så fanns det problem med förväntningar. Vad händer om jag inte är tillräcklig? Vad händer om jag kommer för tidigt? Dessa problem har jag kunnat jobba mig igenom genom meditation och genom att inte ha några förväntningar längre.

Meditation har också hjälpt mig att slappna av istället för att ständigt vara spänd och nervös.
Bara den lilla delen att man enklare kan slappna av musklerna gör också att man kan hålla längre.

Lämna en kommentar