Uppdaterades:

Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Bättre Sexliv

Grov kuk eller lång kuk?

Tjock penis eller lång penis? Vad är egentligen viktigast och spelar det någon roll med storleken på penisen? Vid en studie som vi på Kondomguiden gjort på 100 tjejer valde nästan 70% en grov penis före en lång penis. Grov kuk vann testet när vi frågade tjejer runtom i Sverige för att svara på frågan: "Grov kuk eller lång kuk?".

Vad tycker tjejer om storleken?

För att ta reda på vad tjejer faktiskt tycker om hur viktigt det är med storlek och form på en penis fick jag fick en idé om att starta en undersökning som innefattade 100 tjejer från olika delar av landet och frågan ”Föredrar du en lång penis eller en grov penis?”. Efter att vi sammanfattat alla svar kom vi fram till ett resultat där vi har en vinnande sida.

67% av alla tjejer svarade att de föredrar en grov penis framför en lång penis. Resterande procent svarade antingen ”både och”, ”spelar ingen roll” eller ”lång penis”.

Något som är intressant är att längden på penisen oftast inte har någon större betydelse, utan det är tjockleken som gör skillnad. Det inte går att få en längre penis utan att genomföra en operation, men tjockleken går faktiskt att förbättra utan att behöva lägga sig under kniven.


Fördelar och nackdelar med en grov/tjock penis

Det finns både bra och sämre delar med att ha en grov penis. Enligt undersökningar, inte bara vår egen utan även andra, verkar kvinnor föredra en tjock penis framför en lång, men även om det är många som föredrar att ha sex med en tjock penis kan det innebära problem. Om personen du har sex med inte är tillräckligt upphetsad eller våt kan det göra ont vid penetrering. Det kan även vara svårt för den som ska utföra oralsex att utföra det smidigt om din penis är för grov. Detta är dock problem som man oftast löser med hjälp av lite glidmedel och träning.


Vad räknas som en grov eller lång penis?

För att avgöra i centimeter vad som räknas som en tjock eller lång penis utgår vi från en studie som gjorts om snittlängd på penisar världen över. I studien framkommer det att en penis med stånd i genomsnitt är mellan 13-14 centimeter (längd) och genomsnitt på tjockleken kring roten är runt 11-12 centimeter. För att en penis ska räknas som grov eller lång bör du alltså ligga över snittet. Om vi utgår från kondommått – en XL kondom är anpassad för en penis med en tjocklek vid roten på över 14 cm och en längd på över 18 cm.

Är det möjligt att få en tjockare penis?

Ja, tjockleken på din penis är nästan direkt korrelerat med hur bra blodflöde du har till din penis. Detta kan du öka helt naturligt genom kost, tillskott och sexleksaker. Självklart finns det en gräns för hur mycket du kan öka tjockleken på din penis men med hjälpmedel kan du öka tjockleken relativt markant.

Så gör du för att öka tjockleken på din penis

Du kan öka tjockleken på din penis genom att använda dig av hjälpmedel som sexleksaker, äta särskilda tillskott och anpassa din kost. Det mest effektiva sättet att få din penis att bli tjockare är med hjälp av just sexleksaker.

Penisring för tjockare penis

En penisring fungerar genom att dämpa blodflödet från din penis. Den tillåter blod att flöda in, men gör sedan att blodet stannar i penisen och du får då en starkare erektion. En penisring kostar inte mycket och är en av de bästa hjälpredorna för att få en tjockare penis. Förutom att göra din penis grövre ger ringen även förhöjd erektion och fördröjer din ejakulation vilket gör att du blir mer uthållig.

BÄST I TEST
omega penisring

Omega Penisring

Testvinnande mjuk penisring som effektivt ger dig ett större och mer ihålligt stånd.

Kit med två ringar i olika storlekar

Öka blodflödet med penispump

En penispump är en grym produkt för er som inte gillar tanken av att ta upp en penisring under sex. Genom att använda sig av en penispump innan sex kan du tillfälligt få ett bättre blodflöde till penisen och få ett grövre stånd. Det är bevisat att en penispump kan hjälpa dig få bättre stånd kortsiktigt, dock är det delade meningar om det fungerar för att få ett bestående resultat.

auto pump plus

Auto Pump Plus

Smidig automatisk penispump med extra starkt sug. Den har en inre längd på 20,5 cm och 4 intensitetsnivåer som ger dig ett stabilt och grovt stånd.

Slipp pumpa för hand


Andra metoder

En hälsosam kost är något som har större påverkan på vår sexuella kompetens mer än vad vi tror. En frisk och stark kropp har större chans att få ett stabilt och ihållande stånd jämfört med en kropp som inte är i sitt bästa skick. Mår du och din kropp bra, mår även din penis bra.

2 svar på ”Grov kuk eller lång kuk?”

Lämna en kommentar