kondomguiden logga
Bättre Sexliv

Grov kuk eller lång kuk?

/

Artikel skriven av amadeus

/

Senast uppdaterad september 25, 2023 av Josef

Tjock penis eller lång penis? Vad är egentligen viktigast? Spelar det någon roll med storleken på penisen? Vad tycker allmänheten?


Vid en studie som Kondomguiden gjort på 100 tjejer så valde nästan 70% en grov penis före en lång penis. Grov kuk vann överlägset testet som vi använde oss av tjejer runtom i Sverige för att svara på frågan: “Grov kuk eller lång kuk?”


Denna artikel innehåller sponsrade annonslänkar från Sinful och M-Shop

Vad tycker tjejer om storleken?

Eftersom jag inte är någon tjej eller för den delen en kille som är speciellt förtjust i penisar så var jag tvungen att komma på ett sätt att ta reda på vad tjejer tycker om storleken.

Så jag fick en idé. Idén innefattade 97 tjejer och nittiosju snapchatkonversationer(Såklart inte bara mina vänner). Resterande människor svarade inte men jag skulle ändå säga att 97 olika tjejer från olika delar av Sverige ger en bra bild då svaret var så överlägset.

Efter jag hade sammanfattat alla konversationer och fått tvinga fram ett bra svar så hade jag ett slutgiltigt svar.

Jag skickade meddelandet: “Tjena! En kompis skriver en forskningsrapport så behöver ett svar. Föredrar du grov penis eller lång penis?” Jag förstod att det kanske inte var det smartaste jag kunde göra. 30 personer svarade aldrig. 50 personer svarade något i form av “hahaha är du seriös, du är sjuk i huvudet!” och 30 personer svarade “hahaha båda såklart!!”.

Kan faktiskt erkänna att jag fick några borttagningar den kvällen. Nåväl, vad gör man inte för fantastiska Kondomguiden.30 människor svarade Lång penis och 67 svarade grov penis. Detta test visar endast ett väldigt litet genomsnitt och bör inte tas som hundra procent sanning.

Vad gör vi då med denna information? Har vi lyckats rädda världen nu?

Det som är intressant är ju faktiskt att det inte spelar så mycket roll(oftast) om att ha en lång penis. Utan mer om att det handlar om tjockleken. Vi har tidigare hört att det inte går att få en längre penis utan operation. Det säger iallafall forskningen. Men tjockleken går faktiskt att förbättra!

Det bästa är att för er som har problem med tjockleken så finns det hjälp! Tjockleken på din penis är nästan direkt korrelerat med hur bra blodflöde du har till din penis. Och detta kan du öka helt naturligt både genom kost, tillskott och sexleksaker! Såklart finns det en personlig gräns för hur mycket du kan öka din tjocklek på penis men från bottnen så kan man öka sin tjocklek ganska markant.

Välkommen till denna artikel. Idag är det Amadeus som skriver och på grund av att helt enkelt ställt denna frågan själv tidigare så valde jag att göra denna sammanställning. Jag får be om ursäkt att jag inte inkluderat några män i testet då det helt enkelt var enklare för mig att endast köra av det kvinnliga könet. Är det någon som känner många killar som kan svara på frågan så får ni hemskt gärna kontakta oss!Fördelar och nackdelar med en grov/tjock penis


Att rubriksätta en artikel som denna är inte det lättaste. Men finns det några för och nackdelar med att ha en grov kuk?

 • Kondomer
  Det kanske säger sig själv, men att mixa en väldigt tjock penis med en kondom är ingen bra kombo alls. Att sätta en vanlig kondom på en grövre penis kan göra väldigt ont för killen. Det gör att det blir väldigt svårt att använda en kondom överhuvudtaget, och särskilt svårt om penisen inte är tillräckligt lång för att använda stora kondomer.
 • Sex
  Denna punkt kan vara en för och nackdel som tidigare nämnt, men ett problem kan helt enkelt vara att tjejen är för trång. Har man en tjock penis så kan det vara så illa att ni inte ens kan ha sex, även om ni använder er av glidmedel för att göra det enklare. Har ni inte provat med glidmedel och du är för tjock så är det ett måste.
 • Mjukisbyxor
  Har du för tjock och stor penis så kan det för vissa killar vara jobbigt då penisen syns genom mjukisbyxorna. Har du dessutom en väldigt stor penis så går det knappast att gömma i mjukisbyxor. Och tro det eller ej så rör den sig precis som alldeles för stora bröst i en bh.
 • Stimulering av vagina
  Eftersom vaginans insida är full av nerver som stimulerar kvinnan vid beröring så blir det en väldigt stor skillnad om man jämför smal eller tjock penis vid penetrering. Har man en tjock penis så är det enklare att både stimulera G-punkt och klitoris vid penetrering.
 • Självförtroende
  En stor penis betyder större självförtroende. Det kan hjälpa att ha en stor penis bara genom tanken att veta att man inte behöver skämmas för att ta av sig kläderna när det gäller.
 • Mjukisbyxor
  Precis som den negativa versionen så är den positiva delen att – din enorma penis syns igenom byxorna! Alla kommer att få veta att du har ett bra paket om du använder dig av mjukisbyxor.

Fördelar och nackdelar med en lång kuk

 • Fler sexställningar som fungerar
  Med en större penis så funkar nästan alla sexpositioner som finns. Det blir helt enkelt enklare att ha en längre penis när man har sex.
 • Ser bra ut i mjukisbyxor

 • Självförtroende precis som med en tjock penis.
 • Sex
  Går inte att ha sex med alla människor.
  För vissa tjejer så kan det göra väldigt ont om penisen är för lång.
 • Kan bli jobbigt med komplimanger
  Det finns en stor risk för att du kan få alldeles för många komplimanger om du har en lång penis.


Vad räknas som en grov eller lång penis?

För att kunna göra en rättvis bedömning så måste vi komma överrens om att det kanske inte egentligen spelar någon roll i exakta cm hur grov eller lång penisen är utan mer jämförelsen mellan tjock eller lång.

Men för att bestämma i centimeter så går vi efter en studie som gjordes 2019 om snittlängd på penisar världen över.

I studien så har det framkommit att en penis med stånd i genomsnitt är mellan 13-14 centimeter (längd) och tjockleken är någonstans runt 11-12 centimeter vilket är lite mindre.

Men för att ni med ett riktigt bra vapen ska få lite bekräftelse så måste vi lägga på lite längd och tjocklek för att det ska bli rättvist. Vi använder oss av standard kondommått och en XL kondom räknar med att penisen ska vara 14cm+ i tjocklek och längden börjar någonstans runt 18cm och uppåt så menar vi att en tjock penis har minst 14 cm i omkrets och en lång penis är minst 18 cm lång.


Så gör du för att få en tjockare penis!

Vad gör människor som inte har en stor eller lång penis?

Vi skrev tidigare i artikeln om att det faktiskt går att göra penisen tjockare, och eftersom runt 70% svarade att det var tjockleken som spelade roll så kommer här lite tips på hur du gör din penis tjockare.

En penisring är det enklaste sättet att få din penis att vara tjockare under sex. Personligen så är detta en enkel och bra favorit. Dock kan det vara lite känsligt att ta fram ibland och du kommer absolut inte känna att det alltid kommer att gå att ta fram penisringen.


Penisring 3 st gummi
En penisring är det enklaste sättet att få din penis att vara tjockare under sex. Personligen så är detta en enkel och bra favorit. Dock kan det vara lite känsligt att ta fram ibland och du kommer absolut inte känna att det alltid kommer att gå att ta fram penisringen.
En penisring fungerar genom att strypa blodflödet till penis, det flödar in blod men ringen gör att blodet stannar i penisen och man får en starkare erektion. En ring är billig och dessutom ett av de bästa hjälpredorna för att få en tjockare penis och lite mer självförtroende vid sex.

Här kan du köpa en enkel men effektiv penisring genom vår samarbetspartner. Använd gärna vår länk så får vi en procent av köpet!

En penispump är en grym produkt för er som inte gillar tanken av att ta upp en penisring under sex. Genom att använda sig av en penispump innan sex så kan du kortsiktigt få ett bättre blodflöde till penisen och få ett bättre stånd. Det är bevisat att en penispump kan hjälpa dig kortsiktigt med bättre stånd, dock är det många spridda tankar om det fungerar att få ett bestående resultat.


Automatisk penispump från vuxen

En penispump är en grym produkt för er som inte gillar tanken av att ta upp en penisring under sex. Genom att använda sig av en penispump innan sex så kan du kortsiktigt få ett bättre blodflöde till penisen och få ett bättre stånd. Det är bevisat att en penispump kan hjälpa dig kortsiktigt med bättre stånd, dock är det många spridda tankar om det fungerar att få ett bestående resultat.

Eftersom det finns en stor engelsk sida där man förespråkar jelqing och penispumpar så verkar det faktiskt finnas väldigt många människor som fått goda resultat med hjälp av en penispump. Vi har bestämt oss att göra ett stort test av penispump under en längre tid för att se om man kan förstora sin penis permanent. Sidan är fylld med framgångssagor med extremt detaljerade rapporter så jag ska ärligt säga att jag själv tror att det funkar, även om det finns många som är negativa.

En hälsosam kost är alltid något som människor som läser om sexleksaker inte brukar ta speciellt seriöst. Men prova själv att en dag inte äta en bra kost och sedan dagen efter äta rikligt med bra mat och jämför skillnaden i erektion. Garanterat så kommer dagen kosten var bra vara den dagen då penisen hade bäst stånd. Har du en bra dag och mår bra så mår också ståndet bättre än vad det hade gjort med dålig kost.

Du kan även läsa om vårat test av penisringar här:


2 svar på ”Grov kuk eller lång kuk?”

Lämna en kommentar