Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Bättre Sexliv

Ha sex på ett flygplan – Vad ska jag tänka på?

I denna artikel går vi igenom några enkla tips för att kunna ha sex på ett flygplan.

Ja, det är ju faktiskt lite magiskt att kunna säga att man haft sex på ett flygplan. Så här tänker jag att jag ger er mina absolut bästa tips för att göra det möjligt utan att behöva skämmas alltför mycket. Men vem vill inte vara med i ”the High Mile Club” – de som har haft sex i ett flygplan.

Potentiella risker

  • De andra passagerarna hör er
  • Flygvärdinnorna hör er och blir arga
  • Bli filmad och hamna på Youtube eller tik tok
  • Olagligt

Så har du sex på ett plan utan att bli tagen

Här är mina bästa tips.

Ha en ursäkt att gå tillsammans

latsas sjuk

Om ni tänker ha sex på en toalett så är det ett utmärkt tips att låtsas som att en av er är sjuka och att ni helt enkelt följer med för att ta hand om din partner. Även om det inte är någon som kollar så hjälper det även er att slippa oroa er när ni väl är där inne.

Använd toaletten längst bak

Om ni väljer en toalett längre fram så är det störst risk att bli tagen. Detta märkte jag när jag kollade videos om ämnet. Det finns i princip inga videos från den bakre toaletten där folk blir synade. Detta är för att passagerarna kollar framåt och inte bakåt.

Enkel klädsel

Om ni ska kunna ha sex på ett flygplan i en toalett som är under 60cm bred så är det viktigt att klä sig enkelt. Den som ska klä av mest ska kunna göra det på ett enkelt sätt. Är det en tjej så funkar t.ex en kjol väldigt bra.

Flygföretagen har gjort allt i sin väg för att kunna få in fler passagerare i sina plan eftersom en extra plats betyder otroligt mycket mer pengar per år. Detta gör att allting som går att få mindre, blir mindre.

Fråga efter en större toalett

storlek toaletter

Du kan fråga de som jobbar om att få låna en annan toalett. Ett bra tips här är att låtsas att din partner är dålig och att hon/han ofta svimmar så att du måste vara nära till hands. I stora flygplan så finns det då t.ex en chans att du kan få låna förstaklass eller en större toalett för personalen.

Respektera personalen och de andra passagerarna

De andra passagerarna är kanske inte lika roliga som dig. Personalen kanske precis har gått på sitt fjärde 16 timmars pass och inte tycker det är speciellt roligt idag att behöva se dig och din flickvän ha sex på sin arbetsplats.

Vänligen respektera de omkring dig och glöm inte att om något går fel så kan det bli en lång och pinsam resa till er destination. Kanske kan ni vänta med sexet till hemresan?

Välkommen till High Mile Club

high mile klubben 1

Om du har lyckats att ha sex på ett flygplan så är du nu medlem i the High Mile Club och kan slå dig själv för bröstet.

Har du och din partner haft sex på ett flygplan? Vi vill höra om era historier!

Lämna en kommentar