kondomguiden logga
Sexleksaker för Par

Hur runkar man av en kille på bästa sätt?

/

Artikel skriven av amadeus

/

Senast uppdaterad juni 28, 2022 av amadeus

Det kan verka svårt att runka av en kille på bästa sätt eftersom det finns en artikel om det, men det är inte speciellt svårt! Trots detta så finns det extremt många tjejer som gör misstag i sängen(precis som killar!)

Men var inte rädd, det är enklare än vad du tror!

I denna artikel går vi igenom konsten att runka av en kille på allra bästa sätt i sängen och vad du borde undvika. Det är lätt att ryckas med när man är utanför tankarna men ibland kan det vara bra att helt enkelt bara ta ett djupt andetag.

Att tänka på när man runkar av en kille

Jag vet inte riktigt varför det är som det är. Men både jag och mina kompisar upplever samma sak och det är att killar alltid ska få så otroligt mycket smutskastning för att de inte har någon ”känsla” när de tar på tjejer eller att de t.ex är för hårdhänta.

Vi kan alla enas om att det faktiskt är likadant på andra hållet. Nu säger vi såklart inte att alla är likadana för så är det inte hos killar heller, men majoriteten av killar skulle nog hålla med om detta. Tjejer brukar inte ha någon känsla när de runkar av en kille och det största problemet är hur hårdhänta de är.

Ibland undrar man faktiskt nästan om det är en sån ”shakeweight” som de försöker träna med så fort de bara kan. Det finns liksom ingen känsla utan man bara kör på det allra hårdaste och snabbaste man kan och tror att det ska göra under.

shakeweight
Många tjejers runkteknik kan liknas med en så kallad shakeweight

Det allra första tipset är alltså att andas ut och ta det lite lugnare.

Hur blir man bättre på att runka?

Har ingen kille sagt till dig att du är grym på att runka av oss så är du troligen inte det heller. Även om du har fått den där tonårskåta killen att råka komma en gång så ska du nog inte tänka alldeles för mycket om dig själv förrän du lärt dig grunderna.

En penis är känslig. Inte lika känslig som en klitoris men på många andra sätt så kan den skava, göra ont och bli torr. Det är därför viktigt att både vara försiktig och behandla den som din egna, samtidigt som det är viktigt att veta att om penisen är för torr så kan det göra ont om man runkar för mycket.

Att köra samma rörelse rakt upp och ner hela tiden funkar inte heller. Det som händer är att det blir samma friktion på penisen hela tiden vilket gör att det tillslut bara gör ondare och ondare att bli avrunkad. Det man kan göra är att ta det lite lugnare för den första delen(killen kommer troligen säga till om du ska göra det hårdare). Men också med lite mer inlevelse, kör lite snabbt ibland för att sedan gå tillbaka till lugnare takt. Det gör att det inte gör ont i penisen i längden och så att man kan slappna av för att enklare få orgasm.

Skulle jag själv beskriva ett perfekt runk(utan att bli avsugen) så skulle det iallafall varit att till en första början vara ganska lugn. (gärna lite glidmedel eller ännu hellre saliv) För att sedan varierat men ändå ”lugnt” ibland ta tag som går ända ner till roten för att sedan gå på snabbare; för att sedan lugna ner sig igen. Min kompis flikar även in att det är riktigt skönt om man samtidigt kan leka med bollarna, egentligen inget speciellt ni måste göra utan bara vara där och pilla och leka.

Jag skulle hursomhelst iallafall aldrig någonsin direkt gå på med hårdhandskarna och tro att det är skönt för killarna. Man behöver absolut inga speciella tekniker eller dylikt men lite inlevelse är bra. Något som också kan vara skönt är närhet när man blir avrunkad. Alltså att allt fokus inte behöver ligga på just runket utan använd kroppen, brösten, allt.

Produkter för att öka känslan

Vi har tidigare skrivit en artikel om runkägg vilket faktiskt är något gud lämnade bakom på jorden för oss att hitta.

Skämt åsido. Men att använda sig av ett runkägg kan vara räddningen för dig. Då behöver du varken tänka på om det du gör är skönt eller om du ska runka av snabbt eller sakta. För allt är verkligen skönt om du använder dig av ett Tenga egg.


Såklart är det också perfekt att använda sig av ett bra glidmedel. Men samtidigt funkar det också ganska bra med saliv om du inte har bacillskräck.

Om jag skulle vara tvungen att rekommendera något annat som kan höja känslan för killar så är det kylande spray.

Block

ELECTRIC BLUE INTIMATE SPRAY 100 ML

G-Spot Bullet JE JOUE
känslan på sexleksaken
Mannens Njutning
Genom att denna produkt i princip får det att kännas som att man använder sig av en isbit när man runkar av killen så hjälper det att ta bort fokusen från "ett vanligt runk" och blir mer en intim upplevelse. Prova t.ex också att blåsa på penisen efter applikation för att ge den en extra kall känsla. Funkar perfekt tillsammans med glidmedel också.


Med detta vill jag säga tack för att ni läst och hoppas detta kan underlätta för er i sängkammaren trots hårda ord. Ha det bra tills nästa gång!

Lämna en kommentar