Uppdaterades:

Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Sexleksaker för Par

Hur runkar man av en kille på bästa sätt?

Att runka av en kille kan ibland kännas väldigt avancerat, men det är i själva verket mycket enklare än vad du tror. I denna artikel går vi igenom konsten att runka av en kille på allra bästa sätt i sängen och vad du ska undvika. Det är lätt att tveka på sig själv och bli osäker när man väl ska utföra det, men det bästa du kan göra är att ta det lugnt och njuta av stunden.

Att tänka på när man runkar av en kille

En penis är känslig. Inte lika känslig som en klitoris men på många andra sätt kan även den skava, göra ont och bli torr. Hårdare grepp runt penisen och hårda drag betyder definitivt inte bättre runkning. Tar man i för hårt kan det till och med göra väldigt ont. Var stabil men lätt på handen och använd dig av mjuka drag för att ge bäst stimulering. Att köra samma rörelse rakt upp och ner hela tiden funkar inte heller. Det som händer är att det blir friktion på samma område av penisen vilket gör att det tillslut bara gör ont att bli avrunkad. Det man kan göra är att ta det lite lugnare för den första delen (killen kommer troligen säga till om du ska göra det hårdare), men också med lite mer inlevelse, kör lite snabbt ibland för att sedan gå tillbaka till lugnare takt. Det gör att det inte gör ont i penisen i längden och att man kan slappna av för att enklare få orgasm.

Hur blir man bättre på att runka?

Som med allt annat – träning ger färdighet. Sluta inte att försöka för att du känner dig osäker. Jag vet att det kan kännas läskigt, men det bästa sättet för dig att bli bättre på att runka av någon är att fråga personen du runkar av hur det känns och hur han vill att du ska göra det. På så sätt lär du dig snabbt vad som fungerar och vad som inte fungerar. Ett mycket effektivt sätt för att bli bättre på avrunkning är också att använda sig av en sexleksak. Det sätter mindre press på dig och med en sexleksak kan det sällan bli fel eftersom dom är utformade för att ge optimal njutning.

Sexleksak för att öka njutningen

Att använda en sexleksak, till exempel ett runkägg kan vara räddningen för dig som är osäker på hur du runkar av en kille. Då behöver du varken tänka på om du gör helt rätt, med ett runkägg KAN det inte bli fel.

tenga runkägg

Tenga Egg Surfer Runkägg

Liten och smidig onanileksak för killar med stimulerande insida som ger en snabb och kraftfull orgasm.

Strukturerad insida

Perfekt att använda själv eller med partner

Sexleksaker är inte bara till för att användas på egen hand, utan är även otroliga stämningshöjare för par. De allra flesta personer går igång på att använda sexleksaker ihop och det är ett riktigt spännande inslag i sovrummet.

Lämna en kommentar