kondomguiden logga
Sexleksaker för Par

Klona din penis eller vagina till din partner

/

by Camilla Kondomguiden

/

Inga kommentarer

Senast uppdaterad juli 12, 2022 av Kondomguiden

Är du på jakt efter tidernas bästa present till din partner, eller kanske till dig själv? Då har jag det bästa tipset. Klona din penis eller vagina och ge bort till din partner. Eller köp hem ett kit för att låta din partner klona sitt könsorgan till dig. Alldeles perfekt att njuta av tillsammans eller när partnern är iväg hemifrån. 

Kanske detta är något du aldrig hört talas om att man kan göra, eller kanske du redan är medveten om att det finns. Men visst låter det spännande? Häng med så lär jag dig mer om de olika alternativen som finns på marknaden!

Denna artikel kan innehålla sponsrade länkar till samarbetspartners! Produkterna är dock självutvalda från sortimenten.

Är det verkligen möjligt att klona sin vagina eller penis? 

Det är det! Det finns olika produkter på marknaden som låter dig klona ditt könsorgan. Du kan alltså göra det hemma helt själv.

Nedan presenterar jag mina 3 favorit-kit!

Klona både penis och pungkulor!

Om produkten: Clone-A-Willy Plus Balls låter dig göra en kopia av din eller din partners penis och pungkulor. Dessutom är den vibrerande för extra njutning. Faktum är att detta är det första kitet i världen som inte bara låter dig avgjuta penis utan även pungens utformning. 

Pris: 399 – 599 kr

Funktion: Enkel användning. På baksidan av produkten finns information om hur tillverkningsprocessen går tillväga. För vibrationen krävs ett AA-batteri som enkelt kan läggas till i kundkorgen vid inköp av kloningskitet.


Klona din vagina

Om produkten: Med Clone-A-Pussy Plus kan du göra en naturtrogen kopia av din vagina. Perfekt att tillverka hemma och ge bort till din partner som present. Helt enkelt en unik och riktigt stimulerande onaniprodukt. 

Pris: 729 kr

Funktion: Kitet låter dig göra en avgjutning av din vulva, det vill säga den yttre delen av vaginan. Denna avgjutning fästs sedan på den inkluderade sleeven för enkel användning genom att man kan hålla den enkelt i handen.


Med sugkopp och seleband!
I denna artikel tipsar vi om de bästa avgjutningsmetoderna för sexintresserade!

Om produkten: Cloneboy innehåller alla nödvändiga saker för att göra en 100 % personlig dildo av din eller din partners penis. Kitet passar alla olika storlekar och penisen blir till och med böjbar. 


Funktion: Till skillnad från många liknande produkter innehåller Cloneboy inget gips som kan irritera huden. Istället används ett medicinskt testat gjutbart material av enbart naturliga ingredienser. 

I kitet finns dessutom en sugkopp för att placera den avgjutna penisen på olika föremål men också ett bekvämt seleband där dildon kan placeras.


Varför ska man avgjuta sitt könsorgan?

Det finns olika anledningar till att man kan vilja avgjuta sitt könsorgan. Vad man använder det till är helt upp till dig själv. Men jag ger dig gärna några exempel nedan.

  • Långdistansförhållande

Har du ett långdistansförhållande kan det vara skönt att ha något nära sig som tillhör ens partner, för att ändå känna att ni har samhörighet under tiden ni inte ses i verkligheten. 

Vissa använder partnerns t-shirt eller partnerns parfym. Ett mer spännande alternativ är partnerns klonade könsorgan.

  • Under samlag

Avgjutningen kan användas under samlag tillsammans med partner, som en sexleksak. Något som helt klart kan hetta upp sexlivet. 

  • Prydnad

Är man extra vågad kan man till och med använda det klonade könsorganet som en prydnad i hemmet. Man behöver ju faktiskt inte säga till sina gäster att det är sin egen eller sin partners könsorgan, om man inte vill såklart.

Saker att tänka på när man ska välja kit för avgjutning av könsorgan

Även fast kloning av penis eller vagina inte är lika vanligt som många andra sexleksaker finns det ändå ett stort utbud av dessa kloningskit på marknaden. 

Eftersom det inte är lika omskrivet som andra produkter kan det dock vara svårt att välja vilket kit man ska köpa. 

Jag vägleder dig och ger dig lite tips kring vad som kan vara bra att tänka på inför ditt köp. 

  • Tänk igenom vad du har för krav på produkten.

Kanske du önskar att den ska vara i ett speciellt material? Inte vara allt för dyr? Ha speciella funktioner, såsom vibration? Säkerställ de olika möjligheternas krav innan du bestämmer dig för vilken du ska beställa.

  • Behöver du addera någon produkt?

Läs noggrant igenom produktbeskrivningen för att se om det är något du behöver addera för att produkten ska fungera eller för att höja upplevelsen. 

Till vissa produkter behövs exempelvis batterier och till vissa produkter, såsom Clone-A-Willy rekommenderas även användning av en penisring när du gör avgjutningen för att försäkra dig om att penisen förblir i erigerat tillstånd under tiden som pulvret stelnar. 

  • Titta på recensioner.

Recensioner från tidigare kunder är alltid bra att titta på. Jag har längre upp gett mina bästa tips på kit för att klona sin penis eller vagina men för att få ännu mer insikter kan du läsa vidare på respektive produkts sida för att se ännu mer recensioner.

Men det är också såklart viktigt att komma ihåg att alla upplever sexleksaker olika och att alla har olika smak. 

De senaste kloningskiten för penis och vagina

Jag älskar att hålla mig uppdaterad kring de senaste nyheterna på marknaden. Att klona sin vagina eller penis till sin partner är något som växer sig allt större och blir allt mer vanligt bland par. Därför tycker jag det är extra roligt att hålla utkik just efter nya kit som kommer ut på marknaden. 

Det finns inte speciellt mycket nya kit i denna kategorin utan det enda som faktiskt uppdateras är att de lägger till stimulering i skapandet för att hålla t.ex erektionen igång för killar. Produkterna som finns ute för tillverkning är redan tillräckligt bra för att du inte ska bli missnöjd kan jag lova dig!

Våga klona din penis eller vagina – tillsammans med din partner eller som present! 

Har man en partner är ett kloningskit en riktigt rolig sak att beställa hem. Det kan helt klart förgylla sexlivet, fylla tomrummet när din partner är borta eller bli en rolig inredningsdetalj. Hoppas att du vågar testa – och stort lycka till!

Lämna en kommentar