Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Bättre Sexliv

Var kan man ha sex? 9 olika ställen att ha sex på

Spicea upp ditt sexliv genom att ha sex på olika platser!

Uppe i det blå

Ett av de kanske galnaste, roligaste och mest riskabla platserna att ha sex på är i ett flygplan. Har du hört talats om 10 000-metersklubben? Det sägs vara det sällskap du automatiskt blir medlem av när du haft sex uppe i luften. Hur många som är medlemmar i denna klubb är svårt att beräkna, men antagligen färre än vad man tror. Vill du ändå försöka dig på denna plats för sex som definitivt blir ett minne för livet kommer här några tips. Av många orsaker är en långflygning över Atlanten att föredra framför en inrikes flygtur där människor knappt hinner dra fram en bok att läsa innan de är framme. Vänta tills människorna runt dig har somnat innan du och din partner smyger iväg till toaletten…

I möbelaffären

Troligtvis finns det en del människor som på något sätt lyckats ha sex på IKEA. Oerhört syndigt, roligt och en riskabel plats att få till det på. En svår en, men i en något mindre välbesökt möbelaffär finns möjlighet att hitta ett och annat hörn. Varför inte krypa in i närmaste garderob tillsammans?

Jobbet

En annan galen och rolig plats är på jobbet. Hur detta ska gå till väga och hur pass riskabelt det blir är såklart helt beroende på vilken sorts arbetsplats du har. Jobbar du på en restaurang kan det vara relativt enkelt att smyga in på badrummet eller ett förråd och fnissigt sätta igång. Riktigt roligt och konstigt blir det om det är en seriös arbetsplats där det arbetas tyst och fokuserat. Lyckas du här kommer du garanterat få en boost i ditt sexliv. Blir du upptäckt kan du räkna med ett samtal från chefen och att nyheten sprids som en löpeld. Var beredd på att få dras med öknamn under resten av karriären.

Hemma hos svärföräldrarna

Något som kan kännas oerhört busigt är att ha sex i din partners barndomshem. Det är något syndigt med att se sin sexpartner i det habitat som brukade vara deras flick-/pojkrum. Se dock till att inte bli upptäckta av svärisarna, ett hett tips.

På puben eller på restaurang

Nästa gång du går ut för en öl eller middag med din partner, gör dig fin och fräsch, sätt på dig snygga underkläder och droppa under middagen att ni borde smyga iväg för lite skoj när maten är uppäten. Definitivt skoj och bryter av mot vardagen!

På Motell

Är ni ute på resande fot finns ett roligt tips i vissa länder, exempelvis i många länder i Sydamerika. Argentina är ett sådant land där många gifta par, såväl som dejtande unga som saknar eget boende besöker timhotell när det är dags att ligga. Hade det rört sig om tråkiga, stela hotellrum hade det varit en sak. Timhotellen är där kreativa, galna och roliga platser att hotta upp sexlivet på. Vad sägs om att kunna välja mellan ett piratrum med säng i form av ett skepp, ett rum med karibiskt tema eller ett rum i legotema? Välj och vraka mellan alternativen, fnissa och njut med din partner. Priset är överkomligt och allt sköts med största diskretion!

Swingersklubb eller vågad nattklubb

Detta alternativ är särskilt bra för de som saknar fast partner och behöver lösa denna fråga, eller helt enkelt vill göra sitt sexliv mer socialt än det är. Swingersvärlden är större än de flesta tror. I de allra flesta större städer finns möjlighet att ansluta sig till ett community av öppensinnade, roliga och äventyrliga människor som gärna delar med sig av sina partners eller vill ha sex med flera under samma kväll medan andra ser på. Åldrarna är mer spridda än vad de flesta förväntar sig. Varsågod och dyk ner i denna spännande värld!

Utomlands, exempelvis i Berlin, finns ofta äventyrliga rum på nattklubbarna där det finns möjlighet att ha sex med främlingar i totalt mörker. Detta är ett alternativ för våghalsiga människor som eggas av tanken på att gå in någonstans och inte veta vem de kommer att ha sex med.

Dessa alternativ kräver dock stor försiktighet gällande skydd, se till att inte gå med på oskyddat sex under några omständigheter. Könssjukdomar är en stor risk i dessa miljöer.

Ute i naturen

Definitivt en favorit, som kan vara alldeles underbar såväl som fruktansvärt obekväm. Naturen är ett brett koncept som innefattar många olika platser att ha sex på. En av de första att tänka på är på en strand vid havet. Höra ljudet av vågorna, titta upp mot stjärnorna på ett lagom mjukt underlag. Ett vinnande koncept helt enkelt! Se till att ha med en stor filt då du inte vill att sand kommer ner i era privata delar. Detta alternativ kräver att man väljer plats med omsorg.

Välj inte att ha sex mitt på Copacabana under dagtid. Många stränder är dock förvånansvärt tomma nattetid, utnyttja detta!

Ute i naturen finns oändligt många möjligheter. En liten skogsglänta kan vara en underbar plats för detta. Avsluta med en picknick. Vissa par väljer att bestiga berg och ha sex på toppen, en riktig ”peak experience”. Andra tips är i vattnet, vilket vissa uppskattar mycket, ute på svampturen, på skärgårdsklippor eller i tältet på campingturen.

Sex på nya platser hemma

Det är inte helt nödvändigt att åka iväg till nya spännande platser för att variera sitt sexliv. Har ni alltid sex innan läggdags i sängen är det dags att prova något nytt. Steg nummer ett är att se till att ni har sex i varenda rum i bostaden. Hallen? Släng av din läckerbit kläderna så fort hen kommit innanför dörren (med samtycke såklart…).

I köket är ett mycket hett alternativ att slänga upp sin partner på köksbänken. Många par uppskattar duschsex, men se upp för risken att halka! Något annat som är underskattat är soffan. Där finns möjlighet till många bekväma och sköna positioner.

Till sist några ord om säkerhet och hövlighet

Till sist kan några ord om hövlighet och säkerhet vara på sin plats. Att ha sex på offentlig plats och bli upptäckt är inte bara respektlöst, olämpligt (särskilt om det är barn i bilden!) och pinsamt; det är även olagligt. Se till att hitta rätt balans mellan att ha det spännande och kittlande samt att ej bli upptäckt. Under själva akten, så länge det inte är i djupaste skogen, se till att hålla det hela någorlunda ljudlöst. Få människor uppskattar att gå på en offentlig toalett och höra stön från båset bredvid.

Ha roligt, var kreativ och tänk utanför boxen, så kommer konceptet att ha sex på nya platser ta dig och dina sexpartners till nya höjder!

Lämna en kommentar