Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Sexleksaker för killar

Pocketpussy och lösvagina – Bäst i test (På riktigt)

I denna artikel testar vi olika pocketpussys och fleshlights. Se vilken som passar dig bäst i ett test där man faktiskt testat produkterna på riktigt.

Våra tidigare guider där vi verkligen testar produkterna och ger tips på hur man får sin upplevelse till den bästa har tidigare varit uppskattade så jag tänker att vi ska fortsätta i samma fotspår.

I denna artikel går vi igenom en rad olika pocketpussys samt tips och tricks på hur du kan använda en pocketpussy för mer än bara onani. Vi går även igenom en del produkter som marknadsförs friskt som är totalt värdelösa eller onödiga.

Här är den häftigaste nyheten för oss tekniknördar:

Denna artikel har reklamlänkar från MSHOP och Sinful

Vad är en lösvagina och vem passar det?

En så kallad pocketpussy är något som ska vara en kopia av en mänsklig vagina som man kan använda till onani eller träning inför sex. ”träning” säger jag då man kan använda den som låtsaspartner om man nu vill det.

Även om det är menat att vara en lösvagina så skulle jag mer beskriva det som en avsugning och inte en vagina. De allra bästa pocketpussys kan man ställa ”sugkraften” i vilket gör att det nästan blir ett vakuum som kan efterliknas av en avsugning mer än ett vanligt ligg.

Jag snubblade egentligen på en fleshlight och en Satisfyer för killar då jag hade en kompis som köpt och mer eller mindre tvingade mig att skaffa en. Sagt och gjort så tog jag kontakt med en av våra samarbetspartners och tog hem för att prova. Även om det är lite skämmigt att säga så skulle jag säga att de flesta i min kompiskrets använder sig av en och vissa av kompisarna säger t.om att det slår vanligt sex. (beroende på hur dåligt sex man har såklart).

En pocketpussy passar ALLA killar. Då menar jag verkligen alla. Det brukar alltid finnas något problem med sexleksaker eller att exempelvis vibrationen inte är tillräcklig, men detta känns och är precis som en ställbar vagina vilket är ganska otroligt. Framförallt så är det billigt och grymt funktionellt. Det enda som är problemet för vissa kompisar är att produkten är så pass stor att det kan vara svårt att gömma den tyvärr. Vi som inte skäms klarar oss dock bra.

Vad är viktigt att tänka på när man köper en pocketpussy?

Det viktigaste att tänka på är väl med risk att låta lite tråkig att veta vart man ska gömma den. Jag skulle absolut inte säga att det finns några risker med att använda produkten eller att du kommer bli missnöjd med några av de produkter vi kommer att rekommendera. Det är självklart att alla killar har olika känsel i penisen men jag kan knappt tänka mig att det finns någon som läser detta som kommer att bli missnöjd.

Vi kommer längre ner att jämföra våra 3 favoriter mot varandra för att ge er en blick på vilken produkt som passar just er. Storleken är det enda som finns att tänka på. Känslan är mer eller mindre perfekt och rengöring är enkelt.
Det kanske är självklart men man bör inte använda en kondom i leksakerna.

Pocketpussy eller Fleshlight? Vad borde man välja?

VS 1

Även om det kanske egentligen inte är någon större skillnad på produkterna så väljer jag ändå att jämföra dessa. Vad vi vill kalla pocketpussy är alltså som t.ex en Satisfyer där man kan ställa sugkraften på produkten medans en fleshlight mer är t.ex en avgjutning av en porrskådis vagina. Dessa är alltså inte ställbara.

I denna artikel så talar vi mest om förstnämnda helt enkelt för att vi tycker om dessa mer. Dock så finns det många som tänder på att det är en porrstjärnas avgjutning och då går det såklart utmärkt att istället köpa favoriten.

Dessa kan du hitta här:

Vi har valt att jämföra pocketpussys i fyra olika kategorier: Komfort, Orgasmbetyg, Kvalitet och prisnivå. Detta gör vi för att ni ska få en så enkel bild som möjligt om produkten passar er eller inte. Nu kör vi!

[smartslider3 slider=”35″]


[smartslider3 slider=”36″]


[smartslider3 slider=”38″]


Att använda en pocketpussy tillsammans med sin partner

Det skiljer sig otroligt mycket från person till person vad man tycker är okej i sängen. Men om det finns en tjej som läser det här eller någon med en pojkvän helt enkelt; så kan du nog jämföra att ta upp en pocketpussy med att ta fram en vibrator för en tjej. Vi hade blivit lika glada som ni om ni hade kunnat använda en pocketpussy i samband med sex utan att göra det till en stel sak.

Troligtvis hade många killar dock inte velat det då det finns stor risk att enkelt komma. Som ni säkert läst i våra andra artiklar så har killar enligt statistik i en större utsträckning ångest över hur länge de kan hålla sig i sängen.

Här kan du se de senaste nyheterna inom pocketpussys

Något som fångade mitt öga och aldrig lämnade mina tankar var just automatiska avsugningsmaskiner. Aldrig tidigare har jag blivit så imponerad av en sexleksak som med denna. Trots att det är en del negativa recensioner så vet jag att dessa sexsidor har många konkurrerande sidor som försöker dra ner recensionerna. Här är iallafall en nyhet som är extremt häftig och som vi absolut inom kort närtid kommer att testa!

[smartslider3 slider=”39″]


Varför du kan lita på skribenten

Idag säger jag faktiskt att… det behöver du inte. Prova produkterna själv och om du inte är nöjd så lovar jag att du får min adress så du kan leta upp mig och bränna ner mitt hus. Det finns ingenting jag är så säker på som pocketpussys så jag vågar faktiskt säga att jag är en riktig fantast. Den passar precis alla och den kommer att passa dig eller din partner.

Lämna en kommentar