kondomguiden logga
Sexleksaker för killar

Pocketpussy och lösvagina – Bäst i test (På riktigt)

/

Artikel skriven av amadeus

/

Senast uppdaterad juli 1, 2022 av amadeus

Välkommen till en guide där du slipper scrolla igenom testerna och bli besviken. Ännu en gång så började jag artikeln med att söka upp lite extra information som de andra bloggarna har hittat. Och ännu en gång blev jag så besviken att det nästan gör lite ont i magen om hur dåliga och hur otestade produkterna faktiskt är. Som vanligt marknadsförs produkter som man enkelt kan se att de varken är testade eller skribenter ens är pålästa om.

Våra tidigare guider där vi verkligen testar produkterna och ger tips på hur man får sin upplevelse till den bästa har tidigare varit uppskattade så jag tänker att vi ska fortsätta i samma fotspår.

I denna artikel går vi igenom en rad olika pocketpussys samt tips och tricks på hur du kan använda en pocketpussy för mer än bara onani. Vi går även igenom en del produkter som marknadsförs friskt som är totalt värdelösa eller onödiga.

Här är den häftigaste nyheten för oss tekniknördar:

Autoblower AIAI Autoblower Maskin – AI Onanimaskin för män
AI Avsugare – Framtiden är här
|

Denna artikel har reklamlänkar från MSHOP och Sinful

Vad är en lösvagina och vem passar det?

En så kallad pocketpussy är något som ska vara en kopia av en mänsklig vagina som man kan använda till onani eller träning inför sex. “träning” säger jag då man kan använda den som låtsaspartner om man nu vill det.

Även om det är menat att vara en lösvagina så skulle jag mer beskriva det som en avsugning och inte en vagina. De allra bästa pocketpussys kan man ställa “sugkraften” i vilket gör att det nästan blir ett vakuum som kan efterliknas av en avsugning mer än ett vanligt ligg.

Jag snubblade egentligen på en fleshlight och en Satisfyer för killar då jag hade en kompis som köpt och mer eller mindre tvingade mig att skaffa en. Sagt och gjort så tog jag kontakt med en av våra samarbetspartners och tog hem för att prova. Även om det är lite skämmigt att säga så skulle jag säga att de flesta i min kompiskrets använder sig av en och vissa av kompisarna säger t.om att det slår vanligt sex. (beroende på hur dåligt sex man har såklart).

En pocketpussy passar ALLA killar. Då menar jag verkligen alla. Det brukar alltid finnas något problem med sexleksaker eller att exempelvis vibrationen inte är tillräcklig, men detta känns och är precis som en ställbar vagina vilket är ganska otroligt. Framförallt så är det billigt och grymt funktionellt. Det enda som är problemet för vissa kompisar är att produkten är så pass stor att det kan vara svårt att gömma den tyvärr. Vi som inte skäms klarar oss dock bra.

Vad är viktigt att tänka på när man köper en pocketpussy?

Det viktigaste att tänka på är väl med risk att låta lite tråkig att veta vart man ska gömma den. Jag skulle absolut inte säga att det finns några risker med att använda produkten eller att du kommer bli missnöjd med några av de produkter vi kommer att rekommendera. Det är självklart att alla killar har olika känsel i penisen men jag kan knappt tänka mig att det finns någon som läser detta som kommer att bli missnöjd.

Vi kommer längre ner att jämföra våra 3 favoriter mot varandra för att ge er en blick på vilken produkt som passar just er. Storleken är det enda som finns att tänka på. Känslan är mer eller mindre perfekt och rengöring är enkelt.
Det kanske är självklart men man bör inte använda en kondom i leksakerna.

Pocketpussy eller Fleshlight? Vad borde man välja?

Även om det kanske egentligen inte är någon större skillnad på produkterna så väljer jag ändå att jämföra dessa. Vad vi vill kalla pocketpussy är alltså som t.ex en Satisfyer där man kan ställa sugkraften på produkten medans en fleshlight mer är t.ex en avgjutning av en porrskådis vagina. Dessa är alltså inte ställbara.

I denna artikel så talar vi mest om förstnämnda helt enkelt för att vi tycker om dessa mer. Dock så finns det många som tänder på att det är en porrstjärnas avgjutning och då går det såklart utmärkt att istället köpa favoriten.

Dessa kan du hitta här:

Vi har valt att jämföra pocketpussys i fyra olika kategorier: Komfort, Orgasmbetyg, Kvalitet och prisnivå. Detta gör vi för att ni ska få en så enkel bild som möjligt om produkten passar er eller inte. Nu kör vi!

Block

1. SATISFYER - MEN CLASSIC MASTURBATOR

satisfyer för killar
känslan på sexleksaken
Komfort
Känslan när man använder denna produkt är otrolig. Det finns ingenting som skaver eller svider utan det är en skön känsla hela vägen från start till avslut. Efter man är färdig så är det även väldigt enkelt att plocka ut "strumpan" som sitter i och skölja av. Anledningen till att denna produkt är så otroligt skön är dels för att den känns välgjord men också för att den har en så kallad "vakuumlucka" på ovansidan som gör att du kan ställa hur hårt du vill att produkten ska suga. Det gör att du enkelt kan bestämma om du vill att det ska vara hårdare eller lösare när du använder leksaken.

Det enda som isåfall skulle kunna vara ett minus är att ibland kan strumpan åka ut från leksaken och man får trycka i den med handen igen. Dock ingenting som stör allför mycket.
Vibrator ikon
Orgasmbetyg
Denna produkt får full pott. När det är dags att komma så är det bara att stänga locket helt för att få det att kännas precis som du vill innan du kommer vid t.ex en avsugning. (Funktionen är otroligt bra)
pris ikon
Kvalitet
Själv höljet är i hårdplast, luckan är i hårdplast och känns inte som att den borde gå sönder. Insidan går inte sönder efter några gångers användning. Full pott skulle jag säga.
pris ikon
Prisnivå
Om man jämför med vad en kvinna skulle få för samma pengar så är det en otroligt bra leksak för pengarna. För ca 300-400 kronor så får du väldigt mycket känsla för pengarna.

Block
känslan på sexleksaken
Komfort
Känslan till skillnad från Satisfyer för killar är att denna produkt både är mer tajt och samtidigt med en räfflad insida. Du kan fortfarande ställa vakuum på undersidan och känslan är helt otrolig. Dock är det viktigt att tänka på att om du har en för stor penis så är denna produkt ingenting för dig. För dig med en lagom penis så är den stora skillnaden helt enkelt att den är tajtare och mer känsla på insidan.
Vibrator ikon
Orgasmbetyg
Orgasmbetyg är nästan precis lika högt som föregående produkt. Dock så skulle jag vilja säga att jag gillar när man kan ställa att det blir lite mjukare när man runkar ibland och med denna så var det alltid tryck på penisen eftersom den var tajt. Det gjorde också att det blev lite för intensivt för mig. Tror dock att de flesta skulle gilla känslan på produkten. Produkten har ju trots allt vunnit årets maniga sexleksak.
pris ikon
Kvalitet
Det finns absolut ingenting att klaga på vad gäller kvaliteten på denna produkt. Det enda man på något sätt skulle kunna klaga på är att den gör ganska mycket "luftljud" av sig. Annars finns det ingenting att kommentera mer än att den håller god kvalitet.
pris ikon
Prisnivå
Precis som med tidigare produkt så ligger den i samma prisnivå och jag anser att man får väldigt mycket leksak för pengarna.

Block
känslan på sexleksaken
Komfort
Även om produkten inte är en instängd behållare så ger den ändå en inneslutande känsla. Med locket kan du stänga produkten för att få en mer liknande en satisfyer och samtidigt stimulera både penis och pungkulor med vibration. Jag skulle säga att för mig som inte är speciellt känslig så gör det inte alltför mycket skillnad med vibration för pungen. Dock gillande min vän som är mycket mer känslig denna produkt mer än satisfyern. Så är du känslig så är denna produkt bättre.
Vibrator ikon
Orgasmbetyg
Det som är lite roligt med denna produkten är att du samtidigt som du får en avsugning kan få ett runk och vibrerande penis samt pung samtidigt. Som sagt ingenting som gör något extra för mig men för vissa som är känsliga kan det vara super. Orgasmbetyget för denna produkt är såklart också i topp då detta är en av 3 favoriter. Dock så tycker jag om mer när man innan orgasm kan öka sugkraften och då passar satisfyern bättre för mig.
pris ikon
Kvalitet
Även om det är en del hårdplast på produkten så känns den inte "billig" utan högkvalitativ. Det jag skulle säga om något är att den är otymplig och det går ju inte riktigt att "ligga" med denna produkt utan isåfall måste du ha en mer stabil produkt som en av de två ovan. Dock helt underbar för onani.
pris ikon
Prisnivå
Runt femhundringen så får man denna produkt hemma i sin låda. För er som gillar vibrationer och är känsliga så är det otroligt mycket för pengarna.

Att använda en pocketpussy tillsammans med sin partner

Det skiljer sig otroligt mycket från person till person vad man tycker är okej i sängen. Men om det finns en tjej som läser det här eller någon med en pojkvän helt enkelt; så kan du nog jämföra att ta upp en pocketpussy med att ta fram en vibrator för en tjej. Vi hade blivit lika glada som ni om ni hade kunnat använda en pocketpussy i samband med sex utan att göra det till en stel sak.

Troligtvis hade många killar dock inte velat det då det finns stor risk att enkelt komma. Som ni säkert läst i våra andra artiklar så har killar enligt statistik i en större utsträckning ångest över hur länge de kan hålla sig i sängen.

Här kan du se de senaste nyheterna inom pocketpussys

Något som fångade mitt öga och aldrig lämnade mina tankar var just automatiska avsugningsmaskiner. Aldrig tidigare har jag blivit så imponerad av en sexleksak som med denna. Trots att det är en del negativa recensioner så vet jag att dessa sexsidor har många konkurrerande sidor som försöker dra ner recensionerna. Här är iallafall en nyhet som är extremt häftig och som vi absolut inom kort närtid kommer att testa!

Block
känslan på sexleksaken
Information om produkten
En av nyheterna inom pocketpussys är AI baserade avsugningsmaskiner. Finns det något som intresserar mig så är det AI teknik och finns det något häftigare än något som försöker optimera en orgasm på bästa sätt? Vi kommer defintivt göra en produktrecension på denna produkt då den verkar vara den mest omtyckta än så länge. Genom att föra in penisen och sen välja mellan 10 olika avsugningstekniker för att hitta det som allra bäst för dig, ja det är bara extremt häftigt. Dock så kan du förbereda dig på att det mer känns som att någon runkar av dig än en avsugning.

Varför du kan lita på skribenten

Idag säger jag faktiskt att… det behöver du inte. Prova produkterna själv och om du inte är nöjd så lovar jag att du får min adress så du kan leta upp mig och bränna ner mitt hus. Det finns ingenting jag är så säker på som pocketpussys så jag vågar faktiskt säga att jag är en riktig fantast. Den passar precis alla och den kommer att passa dig eller din partner.

Lämna en kommentar