Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Bättre Sexliv

Så hittar du ligg på dejtingappar – Våra tips för sexdating

Vi människor har våra grundläggande behov. Förutom det mest uppenbara som mat, tak över huvudet och värme så är faktiskt närhet, relationer och sex också del av dessa. Så när du känner för att ligga och längtar efter närhet så är det högst naturligt.

Hur hittar man sex utan att behöva skämma ut sig själv?

Det var lättare förr att hitta ligg

Tiderna har förändrats och idag är det inte lika lätt att gå ut på puben och hitta någon för natten. När du var yngre kändes det kanske också lättare att hitta ligg genom gemensamma bekanta eller på fest. Nu menar jag inte att du är för gammal för att hitta ligg. Jag menar att tiderna har förändrats. Blivit mer osociala.

Som tur är så har tiderna anpassat sig efter att vi numera är lite mindre sociala IRL och behöver hjälp på traven. Hur gör du för att hitta ligg genom appar? Häng med mig på en djupdykning och lär dig hur du bär dig åt på de största dejtingapparna för att få ligga! 

Artikeln kan innehålla sponsrade utvalda länkar.

Dejtingappar eller ut och ragga?

Eftersom jag vill hjälpa er att hitta ligg SNABBT så är det dejtingappar vi kommer att börja med. Detta eftersom istället för att klänga på en människa på puben som inte vill gå med dig hem så kan du istället få en räckvidd över hela Sverige.

1. Ta en titt på dig själv i spegeln

Vad är det du söker efter? Vad är det du gillar? Hur mycket krav kan jag ställa på en liggpartner?

Är du otränad, ofräsch och har aldrig brytt dig om hur du ser ut samtidigt som du har alldeles för höga krav? Börja isåfall med att ta hand om dig själv först. Sluta med småätandet, ta tag i din kropp och se till att bli så fräsch du bara kan bli. Livet är kort och är till för att njutas. Även när man letar ligg.

Jag är ledsen att jag säger det. Men om inte du skulle vilja ligga med dig själv, varför skulle någon annan vara attraherad av dig? Öka dina chanser genom att ta hand om dig själv först. Ut och handla med någon som är duktig på kläder.

2. Bilder på dig själv

Du har nu tagit hand om dig själv. Du har lite nya fräscha kläder. Kanske har du t.om skaffat dig den där tatueringen du alltid drömt om? Det spelar ingen roll om du är 18 eller 75. Alla regler gäller.

Det här beror ju lite på vad du har för smak och vilka personer du är ute efter, men nu gäller mina tips relativt ”vanliga” människor. Försök inte att ha bilder som skriker ut att du vill visa hur snygg du är.

Välj bilder där du gör olika saker du gillar och som visar vem du är (dina positiva sidor…). Undvik toaselfies för allt i världen, och bilder du tagit på din mage i dåligt ljus.

Satsa istället på en bild där du ler på din favoritstrand, hoppar fallskärm eller gosar med din katt. Vill du ligga med en manganörd som dig själv? Ta en bild där du är utklädd till din favoritkaraktär. Låt också kompisar godkänna dina bilder, särskilt vänner av samma kön som du vill fånga. Välj också några stycken bilder, 1-2 är för lite för att någon ska kunna avgöra hur du ser ut. 

Vill du veta mer om hur du gör den perfekta profilen som drar till sig potentiella dejter så har Match.com flera bra artiklar som djupdyker i det!

Vad är speciellt med dig?

Är du kreativ? Håller du på med fitness? Har du något intressant jobb? Har du en båt? Gillar du att vara ute i naturen?
Alla bilder som finns på dig där du gör något aktivt, kreativt eller intressant är mycket bra.

Hundtricket… Har du en söt hund? Lägg upp en bild på dig och din hund som någon annan tagit.

Mitt tips för att öka chansen att folk kommer att swipea på dig(vilja ligga med dig)

  • En bild där du gör något intressant som skidor, fiska, vandra osv
  • Bilderna måste ha hög kvalitet
  • Inga gamla bilder
  • LE! Ingen gillar en dryg människa som inter ler
  • Ta inte bilder utan tröja (särskilt inte om du inte har en bra kropp) – Finns det någon riktigt bra bild på dig på stranden som inte skriker ”kom och kolla på mig” så funkar det såklart.

Du har nu en grym kropp och snygga kläder eftersom du följde steg 1.

Be någon ta bilder på dig som du litar på. Vågar du inte? Skaffa dig en automatisk avtryckare och ett stativ och ge dig ut på ett äventyr. Detta kan låta helt otroligt sjukt. Men vad gör man inte för att öka chanserna för att ligga?

3. Din dejtingprofil

Du har nu ett gäng schyssta bilder och är redo för att ligga!!!!!

Vi tar ett bra exempel

Bild 1: En bild på dig när du sitter på en middag och ler mot kameran
Bild 2: En bild på dig när du är ute och hikear
Bild 3: En bild där du sitter med ett glas bubbel på en klippa

Tre bra bilder. Perfekt. Liggdags.

Så skriver du en bra beskrivning för att få ligga

Det är nu du ska få ut din inre kreativitet. Skriv inte ”söker efter ligg” även om du gör det.

Skriv inte heller om hur bra du är eller hur rik du är. Ingen bryr sig. Alla människor på appen vill ha något som sticker ut och någonting som är engagerande.

Kan du ställa en riktigt bra fråga? Ett sinnessjukt bra skämt eller kanske något som helt enkelt får dom att ställa en fråga i chatten?

Till exempel:

”Jag vill bara ha något tillfälligt, som äktenskap och barn. Inget seriöst!”
”Försöker prova Tinder eftersom det inte verkar fungera att säga ”Jag älskar dig” till främlingar från bilfönstret.”
”Ge mig din bästa raggningsreplik”
”Skriv 2 saker du inte gillar med mig”

Var kreativ. Det viktigaste är inte att din biografi är PERFEKT. Den ska starta en konversation. Det svåraste är att hålla konversationen rullande.

4. Börja Swipea

Sedan är det helt enkelt dags att börja swipea på vilken app du nu väljer. (Läs här under)

Nu har du ett mål. Först. Matcha med någon som du finner intressant. Se till att de inte är psykopater och sedan försöka få bort dom från appen.

Det viktigaste är att så fort som möjligt boka en träff och berätta att du inte letar efter något seriöst(om du nu inte gör det).
Ju fler dagar du har kvar din matchning på tinder och inte har bjudit ut hen desto lägre chans är det att du kommer att få till det.

Något som alltid funkar är att laga mat och bjuda på lite vin. Ha inga förväntningar så kommer allt gå hur bra som helst. Kan du kanske t.om hitta din nästa partner?

På vilka dejtingappar ska du leta ligg?

Det finns många olika alternativ därute för den som letar efter sällskap i sänghalmen. Jag kommer att tipsa om de jag tycker är bäst och som har många användare i Sverige. Där kommer du träffa Sveriges snyggaste och skönaste singlar!

Elitsinglar.se

Är du en driven, välutbildad karriärist som vill träffa folk i din egen kaliber utan att behöva sortera ut alla du inte tycker passar? Kolla då in elitsinglar. Det är en fördel om du har en akademisk examen, eftersom nästan 70% av medlemmarna är det. Du får göra ett personnlighetstest och matchas med de som är lämpliga. Elitsinglar har visserligen en relativt hög månadskostnad, men å andra sidan är kvaliteten på de du matchar med hög.

Match.com- en av Sveriges största dejtingsidor

Match.com, en riktig klassiker inom nätdejting. Här hittar du singlar inte bara i Sverige utan även i andra länder om du är äventyrligt lagd. Månadskostnaden är något lägre än på elitsinglar men tillräcklig för att sortera ut lite av det spam som exempelvis Tinder har en del av. En annan bra sak är att Match.com har en massa bra resurser, exempelvis personlighetstest för att hitta passande singlar och en massa grymma artiklar som lär dig allt du behöver veta om nätdejting.

Dock är match inte lika enkelt för att hitta ligg

Tinder- svajpa dig genom stans singlar

Man måste självklart också nämna Tinder som fått rykte om sig att vara en renodlad ”hookup-app”. Riktigt så är det inte, men det är sant att upplägget med att se ett foto en millisekund för att bestämma sig på impuls om det är en intressant person eller inte är perfekt för snabba, heta möten.

En nackdel med Tinder är att det går så otroligt snabbt att bli avfärdad. I ett hav av fiskar har särskilt män det ofta knepigt att få matchningar, särskilt de som inte är Hollywoodsnygga hunkar utan mer vanliga killar. 

Det finns också en dokumentär ute som har visat hur tinder jobbar för att hålla dig så länge på appen som möjligt. Om du inte betalar så kommer du inte heller att matcha med så mycket människor som du förtjänar att matcha med. Jag skulle säga att de flesta apparna är ”betala för matchningar” även om du inte tror det.

Hur du får svar på meddelanden på dejtingappar

Helt enkelt hur du undviker att bli ignorerad på dejtingappar och faktiskt fångar dina potentiella liggs intresse, förutom att ha en bra profil. Här är en intressant sak, det viktigaste du kan göra för att få svar från en matchning eller person på en dejtingsida är att utmärka dig på ett sätt som får personen att tänka på dig en stund.

Det kan vara genom att ställa en riktigt intressant och tänkvärd fråga hen inte får så ofta, en fin men lite annorlunda komplimang eller skicka en riktigt rolig GIF. Ett urtråkigt ”hej” eller en sliskig kommentar är sällan framgångskoncept så länge du inte har en exceptionell profil.

Skriv gärna något som får personen att känna sig unik och speciell, ingen vill ha ett copy-paste meddelande.

Var tydlig med dina intentioner

Du kanske har varit med om att du träffar en trevlig tjej eller kille som du också har bra sexuell kemi med. Ni dejtar, flörtar och har det kul tillsammans. Tills en dag, när personen bjuder med dig att träffa hens kompisar eller frågar om ni ska gå på bio.

Du inser att det ni har inte alls är lika casual för den du träffar och du riskerar att krossa ett hjärta… Se därför till att klargöra redan från början vad du vill.

Är du bara ute efter att ligga och ett förhållande inte passar just nu: var öppen med det. Det finns fler än du tror som också bara är ute efter närhet och sex, men kan vara hur trevliga som helst för det. Du ska inte skriva ”jag vill bara ligga” men kan iallafall skriva ”jag letar inte efter något seriöst”.

Hur du dejtar seriöst genom appar

Likadant om du faktiskt vill ha ett seriöst förhållande. Det är lätt i dessa hookup-tider att människor tar för givet att man bara vill ligga även om det inte är så.

Skriv gärna på din profil att du är ute efter ett förhållande, eller ta upp det tidigt. Ligga på första dejten eller inte? Det finns nuförtiden ingen regel om att det är ett no no att ha sex med en potentiell partner på första dejten.

Många tycker ändå det känns bra att vänta en eller två dejter innan de hoppar i säng för att undvika missförstånd. För den som fastnar i ”one night stand-facket” trots allt kan jag rekommendera att du läser på lite om anknytning, som ofta har svar för de som inte får till det seriösa dejtandet.

Ett vanligt fel många som vill hitta en partner gör är att de väntar på en dejt där passionen slår till stort på en gång. Riktig och trygg kärlek börjar faktiskt oftare med en varm, vänskaplig känsla som utvecklas till något mer passionerat längre fram.

Visa respekt och var lyhörd

Det här kan vara en fin linje för vissa. Å ena sidan ska du vara lyhörd och visa respekt, men å andra sidan kan det finnas tillfällen där du måste ta första steget.

Vissa har lättare för det än andra, och särskilt bland män finns förmågan att överskatta hur intresserad den andra personen är av att gå vidare… Är du osäker, kan du prova att berätta innan du tar ett steg.

Tålamod och respekt kan vara nyckeln

Även om du och den du träffar bara är sugna på att ligga så räcker det inte för alla att hälsa och hoppa direkt i säng. Vi människor är olika i vår sexualitet, och vissa vill först känna in om det finns en attraktion innan de provar något fysiskt. Att då gå från punkt A till C direkt kan vara ett säkert sätt att INTE få ligga. Att få respekt är sexigt!

Lämna en kommentar