kondomguiden logga
Sexleksaker för killar

Satisfyer för killar? Säg hejdå till flickvännen

/

by Kondomguiden

/

Inga kommentarer

Senast uppdaterad juli 1, 2022 av Kondomguiden

Jag skulle ljuga om jag sa att detta inte var en rolig artikel att skriva. Den kvinnliga versionen av Satisfyer har en så kallad orgasmgaranti. Jag tänkte att jag ville prova motsvarigheten för killar, så det gjorde jag. Nu är det inte så att jag har en flickvän som behöver oroa sig om det nu skulle visa sig att leksaken var alldeles för bra men här kommer iallafall min syn på saken. Hoppas ni vill hänga med!

Här finns produkten för er som bara vill se den direkt!

satisfyer for menSatisfyer För Killar – En av mina absoluta favoriter
Satifyer För Killar
En personlig favorit
| Grym onaniprodukt

Denna artikel innehåller reklam från Sinful och Mshop!

Vad är en Satisfyer för killar?

Det är alltså en sexleksak byggd för killar som ska vara motsvarigheten till den kvinnliga sexleksaken som tagit världen med storm med namn ”Satisfyer Lufttrycksvibrator”. Den kvinnliga versionen har fått priser från hela världens hörn och det är faktiskt så stort att nästan var och varannan tjej har en i byrålådan.

Den manliga versionen av Satisfyer är en sexleksak med en insida som är gjord av väldigt mjukt realistiskt material. Sleeven ligger i en behållare med en lucka på undersidan där du kan regulera sugkraften i leksaken.

Känslan ska vara som att faktiskt ha sex på riktigt och du kan använda den både mot sängen eller själv runka med den.

Är en Satisfyer för killar något att ha?

Jag skulle vilja börja med en varning för denna produkt. Är du en flickvän eller pojkvän och tänkte ge den som en kul present till din pojkvän. Isåfall, gör det inte.
De där gångerna han brukar ha sex med dig för att han är uttråkad? Då kommer han ringa sin kära vän Satisfyern istället.

Tänker du använda den medans ni har sex? Isåfall är det ett solklart ja.

Block
känslan på sexleksaken
Information om produkten
För att sätta en beskrivning på vad jag tycker om produkten så är det att istället för vad den sägs kännas som, alltså som när man har sex. Så skulle jag hellre säga att den känns som den perfekta avsugningen. Du ställer själv när det är för mycket eller för lite. Du kan spänna åt hårt med tryckregulatorn på undersidan när du vill komma och det känns absolut fantastiskt.

Känsla och material

Det fanns egentligen inga rädslor att det skulle vara av dålig kvalité då produkten inte har någon riktig mekanik, alltså inga dyra vibrationer eller dylikt. Allt material är liksom bara en sleeve och ett plasthölje med en lucka som går att öppna och stänga.

Materialet på sleeven som man sätter över penisen är lätt att tvätta och även efter många användningar så är det ingenting som går sönder. Det jag har problem med ibland är bara att sleeven kan åka ut ur höljet så man får trycka ner det igen. Men absolut ingenting som brukar störa.

Om det är något jag skulle vara tvungen att skriva negativt om produkten så skulle det väl isåfall vara att plasthöljet man håller i är ganska stort, men samtidigt så förstår man ju det då det både ska få plats en sleeve och en penis i den!

Funktionen med att stänga och öppna luckan är sjukt imponerande. Det blir som ett vakuum när man stänger luckan. Men ändå inte som en penispump där det kan göra ont utan som tidigare beskrivit en riktigt skön avsugning.

Dåliga recensioner

Ja jag vet. Jag har också läst de dåliga recensionerna om produkten. Jag förstår inte varför. Det är såklart också viktigt att använda sig av glidmedel när man använder produkten, annars funkar den inte alls. Det verkar som att de killarna som har använt denna produkt inte har använt sig av glidmedel och ja… det säger kanske mer om dom än produkten.

Sedan jag publicerade denna produkten så har jag inte hört en enda köpare som varit missnöjd med produkten.

Orgasmbetyg

Om det nu skulle vara så att du och din pojkvän har problem med att få honom att komma så kan denna produkt absolut vara räddningen. Det jag fortfarande funderar på är hur min flickvän hade ställt sig till tanken om att använda det under sex. Jag kan ju säga själv att jag aldrig någonsin hade tagit upp tanken själv utan hade nog låtit min flickvän ta upp idén först. Annars kan det finnas risk för att få henne att verka ganska dålig på det hon gör.

Produkten är så grym att jag faktiskt tror att vissa människor hade slutat leta efter ragg och helt enkelt nöjt sig med vad satisfyern har att erbjuda. Tror ni inte mig så testa själv.

Glöm inte glidmedel

Block

EasyGlide - Vattenbaserat glidmedel

Vibrator magic wand
känslan på sexleksaken
Information om produkten
När du använder dig av din satisfyer så går det tyvärr inte att använda den utan att ha ett glidmedel som glider väldigt bra. Jag skulle inte rekommendera att använda sig av ett silikonbaserat utan ett vattenbaserat glidmedel. Tänker inte gå in på några toppalternativ i denna artikel men här är iallafall ett glidmedel som jag brukar använda till leksaken som inte alls är några problem att tvätta bort.

Är det okej att äga en pocketpussy?

Det svåraste med att faktiskt beställa en Satisfyer för killar var väl egentligen tankarna om vad andra skulle tycka. Den är stor så det går inte riktigt heller att gömma den för varken flickvännen, pojkvännen eller morsan. Som grädde på moset så är det inte heller alla som tycker det är riktigt fräscht att ha en hemma.

Eftersom jag är den som ofta inte bryr sig så mycket så var det ju inga problem att beställa hem en. Trots det tror jag dock inte att jag skulle köpa en om det fanns en flickvän med i bilden. Det hade nog känts som om jag ”ersätter” henne med min leksak.

Kan du svara ja på alla dessa frågor så är det definitivt ett ja på om du borde köpa en:

  1. Har du ett ställe att gömma den på?/Bryr du dig inte om någon hittar den?
  2. Är du singel? / Har du en partner som gett dig tipset?
  3. Är du okej om någon skulle råka hitta den?

Om det nu är så att du svarade ja på alla frågor så finns det tyvärr ingen återvändo. Då är en Satisfyer för killar en perfekt produkt för dig. Produkten har alltid varit grym, det handlar nog mer om att det inte alltid känns rätt.

Lämna en kommentar