Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Sexleksaker för killar

Realdoll bäst i test – Varför just du borde införskaffa dig en Sexdocka!

Vi har äntligen gått igenom sexdocksmarknaden en gång för alla!

Kanske du är en van användare av Realdolls eller för den delen helt ny på området. Oavsett vad så kommer jag i denna artikel dela med mig av mina bäst i test Real Dolls, jag jämför allt från kvalité till material, design och funktion. Dessutom ger jag dig lite matnyttiga tips på vägen. Häng med! 

Här är Jessica. Vår favorit helt enkelt, varför kan du läsa nedan.

Denna artikel kan innehålla sponsrade samarbetslänkar!

Realdolls globala intresse

sharon mccutcheon y VhmHCZ8FY unsplash
Realdolls intresse globalt innefattar också smink, kläder och utprydning.

Så. Eftersom jag visste att jag aldrig skulle gå och köpa mig massa olika realdolls för att testa produkterna så förstod jag att jag var tvungen att få riktiga reaktioner någonstans. Jag lyckades spåra upp en kille från USA som är totalt frälst i Realdolls och inte bara använder de för sex utan också klär upp dem och i princip ”leker” att de är hans flickvän. Hur konstigt det än låter så finns det hundratusentals människor som älskar Realdolls och många har det som en sorts fetish. Det var väldigt givande samtal och jag fick lära mig allt från vad för olika vikter man skulle välja till vad LHP står för (Love Hole Placement – hur hålen sitter) vilket är ett viktigt begrepp inom realdollvärlden. Jag fick också lära mig skillnaden mellan sex med en människa och en realdoll.

Genom att prata med killen som vi kommer att kalla Jason så fick jag lära mig att det finns en hel community där man delar bilder, videos och hjälper varandra att spara ihop pengar till att köpa sexdockor. Män skriver ut sin kroppsvikt och längd för att få en sexdocka specificerad till dennes kroppstyp.

Jag fick även lära mig att det finns en del modeller som har problem med LHP vilket gör att det inte känns lika verkligt som en vanligt vagina eller anal(ställningarna som ska funka kanske inte funkar)

T.ex så är vaginorna nästan alltid en ”äkta” vara men dock lite tightare än vanligt. Jason jämförde känslan att föra in penisen i vaginan på dockan som den där första penetreringen man gör under sex. Ni vet den där som bara känns helt magiskt.

Att köpa en sexdocka kan vara blandade känslor. Jag hade gärna provat en men jag känner samtidigt att för mig som bor tillsammans med någon inte riktigt hade kunnat gömma den någonstans. Samma sak gäller om jag hade försökt gömma den och jag hade haft fest eller dylikt så hade det varit svårt för mig att förklara att jag har en docka för 15 000 kronor i garderoben. Men ja, självklart hade jag velat testa! Vi hade extremt gärna fått höra mer från er som har köpt en eller tänker köpa en vad som är det viktigaste i erat köp! Så kontakta oss gärna under fliken ”kontakta oss” för att berätta din historia!

Det bästa med en riktigt bra realdoll är att de är så otroligt verkliga. Vissa dockor har t.om inspelat ljud som du kan få höra i ditt öra. Vikten är som en vanlig människa och känslan är så nära vanlig hud du kan komma.

Vad är en Realdoll? 

Låt oss börja från början med att reda ut vad en Realdoll faktiskt är. En Realdoll är en onaniprodukt som framställs för att efterlikna en riktigt kroppsdel eller för den delen en riktig människa. En kvalitativ Realdoll både väger, känns och ser ut som en riktig människa vilket ger en så realistisk känsla som möjligt. En Realdoll i människoform har alla de öppningar vanliga människor har men med fördelen att de är än mer mjuka och lättanvända. 

Enkelt sagt så är det en människa som du får göra precis det du vill med. Även ligga med den.

Att tänka på när man köper en Realdoll

Att köpa en Realdoll kan för många den första gången kännas lite knepigt. Frågor som förvaring, frakt och liknande är mer än sällan ett orosmoment. Detta stigmat vill jag knäcka. Men det kan ändå vara bra att veta lite do’s and don’ts när det kommer till Realdolls. 

 • Hitta en plats att förvara den. Speciellt om du väljer en fullsize sexdocka så kan det vara bra att redan innan du beställer den ha en plats att förvara den på. Ofta så kan det vara bra att ha den på ett ställe du kan låsa om just för att du ska slippa diskussioner.
 • Välj en pålitlig återförsäljare. För att inte riskera att kvaliteten är sämre än vad som uppges på hemsidan rekommenderar jag alltid att du handlar dina sexdockor från pålitliga hemsidor. Det är dyra saker vi pratar om och skulle då leksaken bli dålig efter bara ett par månader så är det bättre att lägga lite extra pengar på den.
 • Tänk kvalitét före pris. Priset på Realdolls kan skilja sig enormt mycket från produkt till produkt. Faktum är att en dyrare Realdoll förmodligen också är mer realistisk och dessutom har bättre kvalité. En billig variant (som ändå kostar en del pengar) känns ofta väldigt plastig och riskerar att ha en sämre kvalité. (Dock inte de vi listar nedan*)
 • Titta inte bara på priset. Jämför också vilka kvaliteter du önskar att din sexdocka har. En äkta realdoll är en docka som är så lik en vanlig människa som möjligt. Då är det viktigaste egentligen bara kvaliteten på huden, hålen och vikten som är det viktiga att tänka på.  

Vikt på realdoll


En av de viktigaste sakerna att tänka på är vikten. Man kanske vill ha en så verklig docka som möjligt. Dock måste du ha i tanke att om du köper en docka som väger mycket så är det inte som att ligga med en tjej som väger lika mycket. Dockan rör sig inte. Och hon kommer inte heller hjälpa till att vända sig. Jason berättade att han hade köpt en tung docka men när han försökte byta ställningar och dylikt så hade han redan blivit avtänd för att han fick kämpa så mycket för att rubba på 58 kgs kroppen. Tänk er själva om ni hade velat bära runt på 58 kg vikt på gymmet. Då ska du först bära ut den från ditt gömställe för att sedan försöka slänga runt på henne i sängen. Nja…

En annan sak som togs upp och diskuterades fritt mellan en del ägare i ett forum var att en av killarna tog upp problem med att ha sex med en vanlig människa efter haft sex med sin docka. Eftersom dockan var så pass tajt så tyckte han inte längre att tjejerna gav honom samma njutning som innan. Fler av killarna höll med men många sa också att det mycket handlade om hur ofta man tog fram sin docka.

Detta har vi även diskuterat själva i utlösningsträning. Med hjälp av en pocketpussy så funkar det också utmärkt att träna upp sin uthållighet för att klara av att ha sex under en längre tid. Detta är lite mer mätbart än att träna med jelqing och annat. Detta funkar alltså otroligt bra med en realdoll.

Undvik dessa Realdolls

Det finns en del dockor som jag direkt skulle avråda att köpa. Den första är uppblåsbara sexdockor. Materialet känns inte alls som en vanlig människa och det är mer eller mindre precis som du tror att det kommer att kännas med en uppblåsbar docka.

Dockor med dåligt LHP ska man akta sig för. Detta gör att det blir svårare att knulla i positioner som doggystyle och ridning. Dock kommer detta inte vara problemet för oss i Sverige då våra enda leverantörer i Sverige valt ut de allra bästa dockorna. Så du kommer vara säker!

Mina topp 3 bästa Realdolls 

Att hitta rätt i djungeln av Realdolls kan vara rejält knepigt. Faktum är ju att en Realdoll kostar en hel del pengar och blir därav en ganska stor investering, speciellt om man vill ha en fullsize docka. För att ditt val av Realdoll ska bli lite lättare delar jag med mig av min topp 3 lista av Realdolls just nu! Denna listan kommer att fortsätta fyllas på.

Jessica är en realdoll som både är verklighetstrogen till sin vikt, storlek och känsla. Huden känns nästan verklig och hon är dessutom enormt flexibel vilket innebär att du mer eller mindre kan sätta henne i vilken position som helst. 

Anledningen till att jag har Jessica som nummer 1 är dels för att hon är prisvärd men också för att vikten är perfekt. Inte för lätt och inte för tung. En tajt vagina samt en väldigt sexig kropp. Detta är faktiskt M-Shops mest sålda äkta realdoll. (M-Shop är sveriges mest seriösa importör för realdolls och verkar ha kommit över de till ett vettigt pris också.)

Pris: 13 999 – 27 000 kr

Verklighetstrogen och inte för tung
Real Doll Jessica
Recensionerna är mätta efter vikt, kvalitet, funktion och design!

Design: Realdoll Jessica är vacker och känns verklighetstrogen till utseendet. Hennes hud känns nästintill som riktig, hennes bröst och rumpa är dessutom rejält fylliga, väldigt härliga att leka med dessutom. 

Funktion: Jessicas kropp är ledad vilket innebär att hon kan inta väldigt många olika positioner. Kroppen är smal och lätthanterlig, vikten gör dessutom henne än mer realistisk. Hon har 3 hål: mun, vagina och anus vilket alla går att penetrera. 

Kommentar: Jessica är enormt härlig och känns väldigt verklighetstrogen. Att hon är så flexibel gör att man lätt kan lägga eller sätta henne i vilken position som helst. Priset för Realdoll Jessica är högt men med tanke på att hon är i fullsize och har en bra kvalité känns priset rimligt. Med Jessica får man även en värmestav, ett vibrerande ägg och tillhörande underkläder. Realdoll Jessica passar för de flesta men kanske speciellt till dig som vill åt den extremt verklighetstrogna känslan. 

Fördelar: 

 • Det medföljer många extra produkter
 • Hon har 3 hål vilket alla går att penetrera
 • Det är en kvalitetsvara som kommer hålla länge med TPE hud.

Nackdelar: 

 • Priset är relativt högt
 • Hon kan upplevas något mindre än en mänsklig kvinna(kan dock vara positivt)

Nästa produkt är Hanna!

Hanna är inte en hel kvinna utan en onaniprodukt som består av en kvinnas intima delar. Den är trots detta verklighetstrogen till sin vikt och med ett bra glidmedel blir känslan enormt skön. Detta är i sig inte en realdoll utan mer en än mer verklighetstrogen masturbator.

Pris: 4 699 –  1 799 kr 

Enkel att gömma
realistisk vagina sexleksak removebg preview 1

Design: Trots sitt låga pris känns designen både verklighetstrogen och härlig att använda. Rumpan är fyllig och skön att klämma på, materialet i sig känns även det riktigt exklusivt vilket är ett stort plus. 

Funktion: Fuck Me Silly Hanna har 2 hål, vagina och anus, vilket båda går att penetrera. Hon är dessutom trång vilket ger en extra härlig känsla, viktigt att komma ihåg är dock att använda glidmedel för lättare penetrering och en skönare känsla.  

Kommentar: Om du är ute efter en billigare mer lätthanterad variant av Realdoll så är helt klart Fuck Me Silly Hanna en riktig vinnare. Med ett överkomligt pris och samtidigt verklighetstrogna detaljer är Hanna sexdockan för många, speciellt om man är nybörjare. 

Fördelar: 

 • Relativt lågt pris 
 • Realistisk känsla och bra kvalité 
 • Lätthanterlig och enkel att förvara

Nackdelar: 

 • Den är något svår att rengöra
 • Inte en äkta realdoll

Om du letar efter känslan av en fullsize Realdoll men anser att priset är för högt är Fuck Me Silly sista 2 Realdoll sexdockan för dig. Den har alla de kvaliteter man letar efter i en Realdoll; bröst, fyllig rumpa och realistisk penetrering. 

Pris: 2 995 kr 

Ett enklare alternativ
fuck me silly pipedream sexleksak removebg preview 1

Design: Stora bröst och rumpa som är härliga att leka med. Huden känns även den verklighetstrogen och dessutom är Pipedream vattentät vilket även det känns lyxigt.  

Funktion: Med 2 hål, vagina och anus, samt två stora mjuka bröst är funktionen den man önskar. Du får känslan av en hel kvinna utan bekymret av förvaringen. Du kan dessutom lägga dockan i olika positioner vilket gör den väldigt flexibel. 

Kommentar: En Realdoll som är lättare att förvara när du inte använder den. Den är flexibel och går att penetrera i mängder av positioner samtidigt som du har två härliga bröst att klämma på. Pipedream Fuck Me Silly sista 2 realdoll är dockan för dig som vill ha en Realdoll men önskar lättare förvaring och ett billigare pris.  

Fördelar: 

 • Enkel förvaring 
 • Flexibel 
 • Realistisk känsla

Nackdelar: 

 • Modellen känns något hård i början

Sammanfattning gällande köp

Om du letar efter en äkta realdoll och Jessica inte funkar för dig så rekomenderar jag dig att gå in på länken nedan och titta in MSHOPS lager. De är de största importörerna av Realdolls just nu med högkvalitativa dockor.

3 tips när du använder en Realdoll 

Att investera i en Realdoll är riktigt härligt. Det blir nästintill som att ha en partner, dessutom en partner som enbart finns till för att få dig att njuta. Härligt va? Men för att få ut så mycket njutning som möjligt av din Realdoll så kan det vara bra att veta några knep. Jag berättar mina 3 bästa tips nedan! 

 1. Investera i ett riktigt bra glidmedel. När du använder glidmedel i samband med att du penetrerar din Realdoll blir känslan än mer njutbar. Du får bättre glid och samtidigt blir dockan mjukare. 
 1. Rengör din sexdocka kontinuerligt. Det är enormt viktigt att du rengör din docka efter varje användning för att sexdockan ska hålla länge. Om du inte rengör dockan riskerar du att den blir torr och tillslut går sönder. Dessutom blir den lätt ohygienisk och kan bilda bakterier.
 1. Använd en värmestång. När du använder värmestång i områdena som är tänkt att du ska penetrera blir det en än mer verklighetstrogen känsla eftersom du också tillför värme. Penetrationen blir också mjukare och med lite glidmedel blir njutningen total. 

Hur levereras Realdolls?

Såklart förstår de svenska leverantörerna att det är en känslig sak att ta emot ett paket på 40 kg från en sexbutik. Därför levereras paketet diskret antingen till din dörr eller till ett ombud. Dock hade jag valt hemleverans då du kan välja fullmakt att de ska lämna paketet vid din dörr istället för att du ska träffa leverantören.

Nyheter på Realdoll-marknaden 

Nyheter är alltid kul, speciellt när det kommer till något så spännande som Realdolls. Precis som med så mycket annat här i världen blir utbudet för Realdolls större och större för varje dag. Häng med mig i jakten på de senaste trenderna och kreationerna, du hittar de nyaste varianterna inom Realdolls här! 

Jag älskar att dela med mig av mina erfarenheter

Jag som driver denna sidan och skriver dessa artiklar älskar att både testa nya sexleksaker men också att berätta om mina erfarenheter för er. Självklart kan du vara helt säker på att jag bara delar med mig av mina genuina åsikter. Jag gör detta för att det är något jag brinner för och jag älskar att hjälpa andra mot ett mer njutfullt liv. Jag tycker också att det är härligt att få dela med mig av mina fantasier och förhoppningsvis kan även du som läser detta få lite inspiration som kan hetta upp ditt sexliv än mer!  

Lämna en kommentar