Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Sexleksaker för Tjejer

Sexleksaksnyheter för kvinnor 2023

Vad är nytt i sexleksaksvärlden detta året? För kvinnor så fortsätter sexleksakerna att utvecklas i snabb takt och vem vet vad som kommer näst...

Förr i tiden skämdes en stor del av kvinnorna över sin sexualitet och tyckte att det var tabubelagt att prata om den. Numera vågar kvinnor uttrycka sig mer öppet om sin sexualitet och leva ut den. Kvinnor vågar testa sig fram i sexleksaksvärlden och är nyfikna på att testa nya innovativa leksaker som växer fram tillsammans med utvecklingen. 

Idag finns det otroligt många olika kategorier inom sexleksaker och utbudet för kvinnor är enormt. I och med den snabba utvecklingen kommer vi se många nyheter inom sexleksaksvärlden för kvinnor. Häng med så berättar jag mer, detta tåls inte att missas!

Idag är det Ida som skriver och med hjälp av våra samarbetspartners har vi tagit fram dessa fantastiska nyheter för 2022 som du borde prova! Hoppas du hittar något roligt.
Handla gärna med våra annonslänkar för att hjälpa Kondomguiden att leva vidare!

Nyheter bland sexleksaker för kvinnor

Under 2020, då pandemin började härja i världen, växte branschen för sexleksaker något otroligt. Människor spenderar allt mer tid hemma och umgås mer med sina partners. Därmed började många par, men också singlar, utforska sin sexualitet på en helt ny nivå. 

Under 2020 kom lufttrycksvibratorerna att bli väldigt populära. Kvinnor använde inte bara de traditionella klitorisstimulationerna utan även de nyare lufttrycksvibratorerna som ger ut lufttrycksvågor tillsammans med vibrationer och beröring. Två av de största produkterna var Womanizer och Satisfyer. 

I och med den moderna teknik vi lever med tror jag det kommer komma många nyheter som fokuserar just på klitoris, just för att det är det är det lättaste sättet för kvinnor att få orgasm; alltså klitorisstimulation. 

Mer och mer par vågade sig under 2020 testa sig på sexleksaker tillsammans i förhållandet, därmed tror jag också att vi under 2022 kommer se en stor ökning av parleksaker. Hur spännande låter inte det?

Hur vet jag vilken sexleksak jag ska välja?

Det finns ett stort sortiment av sexleksaker för kvinnor på marknaden och det är inte alltid lätt att förstå vad allt är för någonting och vad som kan tänkas passa en själv. 

Först och främst tycker jag det är viktigt att du funderar över vad du är ute efter. Är det vaginal njutning, stimulans av klitoris eller kanske en parprodukt som kan användas under samlag? Jag vägleder dig!

Vaginal njutning

Tycker du det är skönt med penetrerande sex? Då kan jag rekommendera en leksak som ger dig just vaginal njutning såsom en dildo, G-punktsstav, eller rabbitstav.

Det kan också vara svårt att välja vilket material man vill ha på sin produkt. Det finns de som har en hård, slät yta och de som har en mjuk mer porös yta. En leksak med hård yta ger minst friktion och glider därmed lättare medan en mjuk stav kan upplevas som sträv. 

Stimulans av klitoris

Tycker du om klitorisstimulans? Eller har svårt att få orgasm? Testa då en leksak som stimulerar klitoris då det bevisat är det lättaste sättet för kvinnor att få orgasm. Denna typ av leksaker är ofta små, så pass små att de passar fint att hålla i handen eller lägga i trosan. De flesta har stegvisa vibrationer så att du själv kan välja den typ av stimulansnivå du önskar.

Parprodukter

Har du svårt att få orgasm under samlag eller bara vill boosta sexlivet lite med din partner? Då kan jag rekommendera en parprodukt. 

Många kvinnor upplever att det är svårt att få orgasm under ett samlag om inte klitoris stimuleras. För det problemet finns det produkter man kan använda under samlaget såsom penisringar eller samlagskulor som är riktigt sköna för båda parter.

Vilka sexleksaker finns det för kvinnor?

Nu kanske du vet om du är ute efter vaginal njutning, stimulans av klitoris eller en parprodukt. Inom varje kategori finns det en djungel av leksaker. Så även fast du vet vilken typ av produkt du vill ha kan det vara svårt att veta exakt vilken eller ungefär vilken du ska välja. Jag fortsätter att vägleda dig genom djungeln!

4 Populära leksaker inom vaginal njutning 2021

 • Dildos med eller utan vibration

Dildos används till penetration och kan avnjutas både vaginalt men också analt. Det finns otroligt många olika dildos på marknaden, stora som små. Vissa har vibrationer och vissa inte. Det finns också dubbla dildos som kan användas av två personer samtidigt eller exempelvis både vaginalt och analt samtidigt. 

Triple Fun Rabbitvibrator

Trippel stimulerings dildo från sinful

En Trippel Stimuleringsexpert! Varför nöja sig med G-punktsstimulering? Nu kan du få allt på samma gång. En grymt trevlig nyhet från den traditionella rabbit:en!





GC Slight Realistisk Vibrerande Dildo

realistisk vibrerande dildo från sinful

För att avsluta dildonyheterna så är här en mönstrad vibrerande dildo som i realistisk form. Dildon är väldigt realistisk och försöker ta fram de verkliga detaljerna samtidigt som du samtidigt kan njuta av vibrationer.





 • G-punktsstavar

G-punkten är ett område i vaginan som är starkt sexuellt mottagligt. Den hittas i slidans främre vägg, ungefär 5 cm in, nära urinröret. När denna punkt stimuleras så sväller den och beröringen kan leda till en intensiv orgasm. Denna orgasm kallas ibland för fontänorgasm då det samtidigt kan komma en vätska liknande en orgams för killar. G-punkten hittas och stimuleras bäst med hjälp av en g-punktstav som är utformad och böjd för att göra det enklare att hitta rätt.

 • Knipkulor

Knipkulor finns till för att knipträna, dvs. förebygga och minska risken för urinläckage och framfall efter graviditet och förlossning. Men det är inte det enda knipträning gör. Det bidrar även till ökat njutning under sex och förstärker orgasmen. Detta eftersom det finns muskler i underlivet som behövs tränas. Att investera i knipkulor är därmed bra ur många aspekter!

 • Rabbitstavar

Rabbitstavar stimulerar både vaginalt men också klitoris, vilket gör denna produkt väldigt populär på marknaden. Den ger dig helt enkelt dubbel stimulans och gör att du snabbt kan få orgasm. Vi har listat den största nyheten med 3 olika rabbithuvuden ovan.

4 Populära leksaker inom klitorisstimulans

 • Klitorisvibratorer

Klitorisvibratorer stimulerar känsliga nerver, underlättar förmågan att få orgasm och gör upplevelsen mer intensiv. Vissa kvinnor vill ha kraftfull beröring med starka vibrationer och vissa kvinnor önskar en varsammare stimulans med mjukare vibrationer. Det som är bra med klitorisvibratorer är att du oftast kan välja hur starka eller varsamma vibrationer du vill ha.

 • Lufttrycksvibratorer

Lufttrycksvibratorer stimulerar klitoris på ett annat sätt än vanliga klitorisvibratorer. Denna typ använder nämligen lufttryck och impulser. Produkten är superbra för dig som har svårt att få orgasm. 

 • Vibrerande ägg

Dessa ägg är diskreta i och med att de är väldigt små och smidiga. De kan med fördel placeras vid klitoris för en härlig klitorisstimulans men du kan också använda ägget inuti vaginan eller utsidan av anus för att få extra sköna vibrationer.

 • Rabbitstavar

Rabbitstavar stimulerar inte bara vaginalt utan också klitoris. Den ger dig dubbel stimulans, klitoris och vaginalt samtidigt. 

4 Leksaker för par med fokus på kvinnan

 • We Vibes

Denna leksak uppdateras årligen vad gäller design och funktion. Den är utformad för att både ge klitoris- och g-punktsstimulans samtidigt. Stort fokus ligger på kvinnan men även mannen får ta del av de sköna vibrationerna från denna leksak. 

 • Appstyrda leksaker

Tekniken blir bättre och bättre med åren och så även de appstyrda leksakerna. Mobilstyrda produkter ger ditt förhållande stora möjligheter som ni kan anpassa efter era önskemål. Många av de appstyrda leksakerna kan användas på distans, ni behöver inte ens vara med varandra utan de kan styras från hela världen!

 • Vibrerande ringar

Denna leksak förhöjer njutningen genom att kvinnan enklare får orgasm under samlaget. Det är alltså en vibrerande ring man sätter nere vid penisroten för att kvinnan ska få sköna vibrationer vid varje stöt under samlaget. Men den är också skön för mannen på så sätt att den gör erektionen mer kraftfull och hjälper mannen att hålla sig längre. Ett tips är att killen stannar till då och då för att låta vibrationerna stimulera klitoris lite längre. Det gör upplevelsen ännu mer intensiv för kvinnan. 

 • Samlagskulor

Kulorna placeras inne i slidan och används under samlaget. De kommer rulla runt och stimulera inne i slidan. Då de oftast hamnar längst in i slidan masserar de också mannens ollon på ett stimulerande sätt vilket gör leksaken härlig för båda parter. Du som kvinna behöver inte oroa dig över att kulorna ska försvinna upp i slidan eller att de ska vara svåra att få ut, det kan inte ske. Kulorna är så pass tunga att de kommer ut av sig självt. 

Utbudet är enormt

Det finns så klart mer produkter på marknaden än de som som stimulerar kvinnans vagina eller klitoris men de är de vanligaste och oftast där man börjar om man är nybörjare inom sexleksaker. Det finns så klart också produkter för brösten, som också är en erogen zon. Givetvis finns det många mer spännande produkter för par för ökad njutning såsom glidmedel och så vidare. 

Testa en ny sexleksak 2022!

2022 är året då fler kvinnor vågar uttrycka och boosta sin sexualitet med hjälp av sexleksaker. Med modern teknologi kommer det nyheter inom sexleksaksbranschen årligen och jag tycker du ska våga testa något nytt som du inte testat förut. Förmodligen kommer du älska det och bara vilja testa mer och mer. 

Jag hoppas verkligen att du blivit inspirerad att skaffa dig en sexleksak och fått lite mer kött på benen om du varit osäker på vilken typ av leksak du ska välja.

Happy Shopping!

Lämna en kommentar