Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uncategorized

Sexleksaksnyheter för par 2023

I denna artikel går vi igenom de senaste nyheterna i sexleksaksvärlden för parlekar! Spana in årets nyheter

Ett bra sexliv är A och O för att ett förhållande ska hålla livet ut. Tappar man intimiteten och närheten kan man lätt hamna i ett stadie där man istället för att vara ett par hamnar i någon typ av rumskompis-relation. Det tycker jag är både är tråkigt och onödigt, visst håller du med mig?

För att hålla ett förhållande vid liv måste man våga vara intim, man måste våga visa närhet och man måste våga vara sexuell med varandra. Klarar man av det så har man kommit en bra bit på vägen för ett lyckligt förhållande. Det finns en anledning till att vissa förhållanden är limmade med bra sex när förhållandet i sig egentligen inte fungerar. Bra sex ger en bättre relation.

Ett bra tips för att hålla sexlivet intressant och spännande är att våga sig på en sexlekak eller två. Men vad ska man egentligen välja när det kommer till sexleksaker för par, vilken typ av leksak är bäst att börja med om man är nybörjare och vilka nyheter kommer under året? 

Vilka leksaker är populära för par egentligen? 

Det är som med allt annat här i världen väldigt individuellt vilka typer av leksaker som passar för par. Det skiljer sig dessutom väldigt mycket om du och din partner har ett samkönat förhållande eller om ni är man och kvinna. För att göra det hela lite enklare och för att du iallafall ska få ett hum om vilka sexleksaker som är populära bland par listar jag upp de allra vanligaste nedan! 

 • Parvibratorn. En parvibrator är precis som det låter, en vibrator som du kan använda tillsammans med din partner. Denna sexleksak riktar sig främst mot kvinnor eller om man lever i en heterorelation. Parvibratorn styrs oftast med en liten tillhörande fjärrkontroll. Men idag kommer till och med vissa parvibratorer med en tillhörande app som kan styras från telefonen på flera meters avstånd. En parvibrator är ett perfekt sätt att krydda upp förhållandet.

[smartslider3 slider=”42″]

 • Penisringen. En penisring kan användas av såväl heterosexuella par som homosexuella par. En penisring trär man längst in på penisroten vilket gör att penisen både känns hårdare och gör erektionen mer långvarig. Många penisringar är också vibrerande och kan då samtidigt stimulera kvinnans G-punkt. 

[smartslider3 slider=”41″]

 • Sexleksakslåda. En sexleksakslåda är precis som det låter ett samlingskit med lite olika typer av leksaker. Ett kit kan innehålla allt ifrån anal-leksaker till spännande rollspels-leksaker och utklädnader. Ett sexleksakskit är perfekt för de allra flesta och kan vara ett utmärkt sätt att krydda tillvaron oavsett om du lever i en homo eller heterorelation. 
 • Sexgunga. Det är precis som det låter en typ av gunga som man ofta hänger upp i taket och som går att använda av alla typer av relationer. En sexgunga hjälper er att bli lite mer flexibla och är ett perfekt sätt att prova lite nya ställningar. 
 • Erotiska kortspel. Ett roligt och spännande kortspel där det kan stå alltifrån utmaningar till uppmaningar. Att spela ett erotisktkortspel är ett perfekt sätt att krydda till förspelet. 
 • Glidmedel. Många vet säkert redan vad ett glidmedel är men kanske aldrig provat det. Ett glidmedel är nästan ett måste när det kommer till sexleksaker speciellt när det kommer till leksaker som ska användas i analen. 
 • Bondage, BDSM eller andra erotiska lekar. För er som uppskattar olika sexuella lekar eller rollspel finns en mängd olika kit och samlingslådor som är perfekta att köpa om man vill prova något nytt. På sexleksaksmarknaden finns verkligen något för alla, oavsett preferens.
 • Strap-on eller dildo. Kanske vill du och din partner byta roller eller lever du i en samkönad relation? En strap-on eller dildo är oavsett relation ett väldigt spännande inslag som verkligen kan höja den sexuella spänningen i sovrummet. 

Vilka sexleksaker för par kommer vi att få se mer av?  

Har man varit tillsammans i många år kan trots allt sexlivet ibland komma att bli slentrian och samma ställningar utförs på rutin med alldeles för lång tid mellan varje tillfälle. Stämmer detta in på dig och din relation rekommenderar jag verkligen att prova på sexleksaker. Genom att introducera sexleksaker i förhållandet kan verkligen sexlivet få nytändning. Våga utforska varandras sexualitet och ge varandra chansen att få utlopp för era sexfantasier och vem vet, kanske hittar ni gemensamt nya fantasier? 

På senare år har faktiskt fler och fler par upptäckt fördelarna med att använda sexleksaker i samlivet och tur är väl det! Det senaste åren har parvibratorn varit en stor favorit hos hetrosexuella och lesbiska par runt om i världen. En parvibrator kan man antingen använda ihop eller var för sig och istället låta sin partner styra över vibrationen. Detta är ett lekfullt men framförallt sexigt sätt att utforska sin sexualitet tillsammans.

Under de senaste åren har man kunnat styra vibratorerna med en fjärrkontroll vilket har lett till många erotiska lekar runt om i världen. Nu har tillverkarna till och med tagit det ett steg längre, idag kan du köpa vibratorer som kan styras med en app i telefonen. Den nya teknologin har alltså gjort det möjligt att ge din partner härliga orgasmer även om ni inte befinner er på samma kontinent, hur fräckt? 

Många vibratorer är idag små och används genom att föras in i kvinnans vagina eller mannens anal. Genom att då dessutom kunna styra vibratorn helt via en app har lett till att många även vågar ta erotiken utanför sovrummet. Många vågar exempelvis ta med vibratorn på restauranger ute i bland folk och som ett galet äventyr starta förspelet redan innan man är innanför stängda dörrar. Kul tycker jag och något som jag rekommenderar alla som vågar att göra! Appstyrning av sexleksaker tror jag kommer bli helt revolutionerande och jag ser verkligen fram emot vad framtiden har att erbjuda. 

Varför borde man prova på sexleksaker som par? 

Svaret är enkelt, för att det är så himla härligt! Det finns ett så enormt stort utbud bland sexleksaker idag att det garanterat finns något för alla. Trots allt så är hemligheten till ett långt, sunt och kärleksfullt förhållande att man aldrig borde sluta ha sex och närhet. 

Många gånger kan barn, jobb och andra måsten komma i vägen för ett blomstrande sexliv. Då är det viktigt att försöka ta vara på de små stunder som trots allt ändå finns, även om de många gånger kan vara svåra att hitta. Ett bra och viktigt tips att är inte glömma av varandra och att komma ihåg att göra sig till för varandra. Ibland kan det räcka med några kyssar innan läggdags men ibland kan man behöva mer. Det är då sexleksaker kommer så bra till hands! 

Med lite nya sexleksaker blir slentrian samlaget ett minne blott, att prova något nytt kan verkligen få den där gnistan att flamma! 

4 anledningar till varför ni borde prova sexleksaker för par

 • Det är ett perfekt sätt att krydda till förhållandet. Kanske känns samlaget lite tråkigt och inte så äventyrligt. Att tillföra något nytt i relationen är oftast ett perfekt sätt att få sexlivet att blomstra på nytt. 
 • Relationen blir djupare, gladare och mer kärleksfull. Har man ett aktivt sexliv och en intim relation kommer förhållandet garanterat bli mer kärleksfullt. Människan behöver närhet och får man inte det kan en relation lätt dö ut.  
 • Man blir lyckligare. Det är faktiskt bevisat att sex och intimitet gör människor lyckligare.
 • Ett bra sätt att introducera nya fantasier. Är det någonting du verkligen drömt om att prova kan sexleksaker vara ett bra sätt att introducera den fantasin. Börja med något oskyldigt och bygg sedan vidare på den idén.

Hur introducerar man sexleksaker i förhållandet?

Har du och din partner aldrig använt sexleksaker innan kan det vara svårt att veta hur man faktiskt ska gå tillväga om man är sugen på att testa. Nedan listar jag upp lite tips på hur man enklare går tillväga när man för första gången ska introducera en sexleksak i förhållandet. 

 • Börja prata om det på ett avslappnat sätt. Vem vet, kanske känner din partner likadant? Starta en konversation när ni är ensamma, smyg in på ämnet och våga prata om det. Starta en konversation som om ni hypotetiskt sett skulle köpa en sexleksak och vad skulle det isåfall tänkas vara och så vidare. 
 • Börja med något oskyldigt. Kanske är du sugen på att prova på BDSM, men för din partners del känns det kanske läskigt? Börja med en enklare leksak, kanske en ögonbindel eller varför inte glidmedel? 
 • Sätt din partner i första hand. Introducera aldrig sexleksaker som om det bara skulle vara i din fördel. Sätt din partner i första hand och köp något som du tror hen skulle tycka om. 
 • Besök en erotisk butik tillsammans. Antingen fysiskt eller via nätet. Då kan ni tillsammans komma fram till vad som passar just er. I många butiker kan man dessutom få personlig hjälp om man skulle vara osäker på vad man är ute efter. 

Vilka sexleksaker är bra att börja med om vi aldrig använt det förr?

Har man aldrig använt sig av sexleksaker som ett par förut kan det vara svårt att veta i vilken ände man ska börja. Djungeln av sexleksaker kan ju faktiskt kännas oändlig. Det bästa tipset jag kan ge är att diskutera saken tillsammans. Bara genom att prata om det på ett öppet och avslappnat sätt kommer valet kännas enklare. 

Genom att dela med sig av sina innersta fantasier lär man också känna varandra på ett djupare plan, det är först då du kommer förstå vad det egentligen är din partner går i gång på. 

Är ni helt nya i jakten på sexleksaker och inte har en aning om vad ni gillar kan det kännas läskigt. Men det behöver absolut inte vara det. För att göra det hela lite lättare kan det vara skönt att beställa eller köpa den första sexleksaken tillsammans. Gå in i en fysisk butik eller surfa in på nätet och titta tillsammans runt efter något som kan passa er. 

4 tips på sexleksaker som kan vara bra för nybörjare

 • Parvibratorn. Den är både enkel att använda och ser inte alls skrämmande ut. Den passar främst hetrosexuella par eller lesbiska par då den genom sin vibration stimulerar kvinnans G-punkt. En garanterad full pott för alla kvinnor där ute. 
 • Massageolja. En enkel leksak att börja med för all typer av par. Erbjud din partner en sensuell massage där du verkligen får hen att njuta. En olja kan vara ett perfekt sätt att introducera ännu fler härliga leksaker. 
 • Erotisk kortspel. Perfekt till förspelet och kommer dessutom förhoppningsvis leda till att ni båda vågar tänja lite på era gränser.
 • Beställ ett kit. Då behöver ni bara välja vilken typ av box ni är sugna på och sen är allt förberett för er. Det finns en mängd olika kit därute, kanske gillar ni analsex och vill prova något nytt? Ni kanske är nybörjare och bara vill ha ett mysigt kit inför helgen, oavsett vad så finns det garanterat något för alla. 

Låt fantasin flöda

Sexleksaker eller inte är upp till dig och din partner. Viktigaste är trots allt att ni fortsätter vara intima med varandra trots att ni levt ihop en längre tid. Min rekommendation är såklart att man åtminstone borde testa sexleksaker. För jag lovar dig att det verkligen är en game-changer som kommer få ert sexliv att blomstra mer än någonsin förr.

Lämna en kommentar