kondomguiden logga
Bättre Sexliv, Rolig fakta

Hur kan tandläkare se att man sugit av någon?

/

by Kondomguiden

/

Inga kommentarer

Senast uppdaterad juli 28, 2022 av Kondomguiden

En fråga vi fick in på ett mail som råkade vara en perfekt fråga för mig att svara på. Jag har inte problemet att detta skulle kunna hända mig men eftersom jag har en en mor som jobbar och har jobbat som tandläkare i över 30 år så tänkte jag att vi kunde svara på denna frågan här!

Jag förstår att detta kan vara en fråga som man vill ha svar på och att det skulle vara lite halvjobbigt om din tandläkare visste precis när du haft penisar i munnen. Men hur funkar det egentligen? Är det verkligen vad tandläkarna pratar om på lunchrasten?

Tandläkare vet om du har sugit av någon

mammas ord
Min mamma kan allt. Hon kan till och med se om du har sugit av någon.

Det är sant. Dom vet.

Jag är i chock.

Jag ringde min mor som vill vara anonym.

Hon berättar

-Alla som jobbar med tänder vet om det och självklart är det roligt att veta. Men vi skulle aldrig få för oss att prata om det om det inte skulle vara en risk för patienten. Det vi jobbar mot är våld i relationer och om barn är i risk. Så även om det kanske låter som en rolig sak så skulle jag säga att det är viktigare att tänka på vad vi kan motverka om vi har kunskapen. Detta är något som kan rädda liv.

Hur kan en tandläkare se att du sugit av någon?

tandlakare vet allt

En tandläkare kan se att du sugit av någon genom två olika sätt. Det första och mest självklara skulle vara att du luktar. En penis luktar och går du till tandläkaren en måndagsmorgon och har under natten haft sex så kan det fortfarande finnas lukt kvar

Det andra sättet är att du fått ”friktionssår” i munnen av penisen. Munnen har många mjuka delar som är känsliga och i gommen så kan det bli irritationer och därigenom kan en tandläkare se att du sugit av någon.

Mamma vill flika in igen och säga att ingen ska oroa sig. De kommer inte att fråga eller bry sig om det inte är för att det skulle finnas någon form av risk för övergrepp eller om du är ung och det kan finnas risk att skadorna i munnen kommer från en vuxen.

Hur länge ska jag vänta efter jag sugit av någon?

munnen laker fort

Som du kanske kommer ihåg om du har råkat bita dig själv i kinden så läker munnen otroligt fort. Enligt Science.org läker munnen 3 gånger fortare än annan hud. Detta betyder också att såren i munnen inte syns länge alls. Och i de flesta fall så syns ingenting alls dagen efter du sugit av någon.

De gångerna du ska vara försiktig om du inte vill att din tandläkare ska veta att du har sugit av någon är när du haft hårt sex i munnen. Men med en vanlig hederlig avsugning så är det inte stor risk att det finns några skador i munnen överhuvudtaget.

Så kan du se om munnen är läkt

skavsar i munnen

För att vara säker på att munnen har läkt så kan du kolla själv. Det enklaste är om du har en kompis och en ficklampa så att du verkligen kan kolla rakt in i munnen.
Jag lät min mor visa vart det kan synas. Om du inte har en kompis är nog det enklaste att ta din telefon och ta en bild med blixt.

Jag vill avsluta med att önska er ett stort lycka till hos tandläkaren och glöm inte att de aldrig någonsin kommer att bry sig.

Tills nästa gång!

Lämna en kommentar