Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Bättre Sexliv

Vad är en analdusch och hur använder jag den?

En så kallad Anal Douche är den perfekta räddningen när du vill testa analsex!

Denna artikel kan innehålla sponsrad reklam

Varför behöver jag en analdusch?

En dusch som denna är helt enkelt till för er alla som tänker ha sex i hål nummer två. För många människor så är det naturligt att oroa sig för vad som kan råka hända och att det kan bli äckligt på så många olika sätt. En analdusch finns för att göra rent innan analsex och hjälpa till att ta bort fokus från det negativa så du kan fokusera på det fantastiska istället.

Den kan också passa er som helt enkelt vill känna er fräscha där nere när er partner går ner på er. Då det alltid finns en risk att doften finns där om du inte är tillräckligt ren.

En analdusch kan passa dig om:

  1. Du vill testa något nytt men är orolig att det ska ske en olycka
  2. Du vill känna dig fräsch och inte lukta illa vid vanligt sex

Hur funkar den?

En analdusch funkar mer eller mindre som en högtryckstvätt fast för din anal. Meningen med duschen är att du ska kunna rensa alla rester som finns av avföring i din bakdel eftersom det alltid finns en del rester kvar. Det går att bara tvätta sig utanpå i duschen som vanligt men det medför också risken att insidan inte är ren överhuvudtaget och en olycka fortfarande kan ske.

Det är väldigt enkelt att använda en analdusch

  1. Börja med att fylla produkten med kallt eller ljummet vatten
  2. Applicera glidmedel för att enklare kunna få in den
  3. (Sitt gärna på toaletten) – Töm hela innehållet inuti baksidan. Du behöver inte sikta
  4. Försök hålla vattnet inuti i 10-20 sekunder och släpp sedan
  5. Repetera tills dess att det inte kommer ut något mer än vatten (oftast tar det 2-3 gånger)

Glöm sedan inte att snabbt tvätta produkten med vatten och tvål för att få bort bakterier och lukter innan det torkar.

Att tänka på vid köp

Det finns inte speciellt mycket att tänka på vid köp. Det som kan vara bra att veta är att dessa ”automatiska” analduschar och annat trams är totalt onödigt då en ganska basic analdusch gör jobbet alldeles utmärkt. Det viktigaste är egentligen att den ska vara enkel att använda och ännu enklare att tvätta.

Det kan vara till stor fördel att införskaffa sig ett vattenbaserat glidmedel samtidigt för att enklare föra in munstycket vid rengöring.

Egentligen så finns det två olika varianter av en analdusch som är värda att tänka på. Den ena är en vanlig analdusch och den andra är en analdusch som munstycke. Alltså antingen så kan du använda den framför toaletten eller i duschen. (dock kan du göra det med båda)

Oftast så vill man gärna vara i duschen för att det blir enklare att spola av om det skulle komma smuts på fel ställen. Nej, lukten blir inget problem. Du ska inte bajsa i duschen.

Självklart finns det analduschar som samtidigt stimulerar men jag skulle faktiskt säga att den enda gången man kanske inte ska gå för leksaken som stimulerar mest är när man pratar rengöring av analen.

Vilken analdusch passar mig?

Vi kommer inte att gå speciellt djupt in på vad som kan passa olika människor då det finns ganska få olika typer. Vill du ha en analdusch som fungerar utmärkt och är billig men samtidigt enkel; Då väljer du nummer 1.
Vill du ha en analdusch som du kan använda som duschmunstycke; Då väljer du nummer 2. Det behöver inte vara svårare än så.

Det finns alltså inga större skillnader från konkurrenter utan alla är tillverkade i samma material och är väldigt lika på alla sätt.

1. Sinful Anal Douche

Enkel, Billig och fullt fungerande!
Analdusch från sinful

Gör sitt jobb precis som det är menat
Sinfuls egna analdusch funkar helt perfekt för att rengöra sig på allra bästa sätt. Toppen är avtagbar för att enkelt kunna tvätta av hela behållaren.

Jag tror faktiskt inte man behöver kommentera mycket mer än så.

Pris: 179 kr


2. Anal Douche Duschmunstycke

Funkar till nästan alla duschslangar
Analdusch munstycke

För er som vill ha ett diskret duschmunstycke
Med detta munstycke så skruvar du bara enkelt på duschen på duschslangen för att sedan använda dig av duschvattnet för att rengöra.

Tänk på att inte använda för varmt vatten och inte heller för hård stråle då det kan göra dig dålig i magen senare under dagen!

Pris: 159 kr

Varför du ska lita på mig

Efter en lång erfarenhet av tidigare testade sexleksaker så har jag stor förståelse för det mesta inom sexleksaksbranchen. Jag är inte här för att sälja på er de dyraste sexleksakerna utan jag finns här just för att de jämförelseartiklarna som finns är så otroligt penga-riktade. Hoppas ni lärt er något!

Lämna en kommentar