Uppdaterades:

Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Sexleksaker för killar

Bästa fördröjningsspray för killar 2024 – Bäst i test

Jag har själv ägt säkert åtta olika fördröjningsspray och gått igenom det mesta av marknaden som inte har haft lägsta betyg. Allt för att hitta den bedövningsspray som ger absolut bäst resultat. Därför tycker jag också att jag har erfarenheter jag vill dela med mig av, både det positiva men också det ni borde vara försiktiga med.

BÄST I TEST
PJUR performance spray

PJUR SUPERHERO SERUM – fördröjningsspray för killar

En bästsäljande produkt som ger effekt direkt och minskar känsligheten. Sprayen är lätt att använda och fördröjer utlösningen.

Fungerar fördröjningsspray?

Ja, fördröjningsspray fungerar. Hur bra effekt det ger varierar från spray till spray i form av hållbarhet, bedövningsgrad, lukt och smak. Dessa faktorer är lika viktiga för att du ska få en bra upplevelse. När man tittar på bästsäljare hos stora e-handlare inom sexleksaker är fördröjningsspray en av de produkter som toppar listorna. Kanske är det inte konstigt när vår mest lästa artikel också handlar om hur killar har svårt att hålla sig i sängen.

Vad ska jag tänka på när jag köper fördröjningsspray?

Det finns många produkter på marknaden, alla är inte lika bra och i många fall får du vad du betalar för. När du köper en fördröjningsspray finns det även andra saker du kan ha i åtanke, exempelvis när du ska använda den. Ska den till exempel användas vid oralsex är det viktigt att produkten är okej för förtäring och att den inte har en dålig smak.

Vem passar fördröjningsspray till?

fördröjningsspray passar helt enkelt till de killar som känner att tidig utlösning är ett problem. Personer som har ångest över snabb utlösning eller känner att det påverkar sexlivet alldeles för mycket. Du kan också använda fördröjningsmedel när du ska ha sex och känner att du vill ge din partner en extra lång omgång för att imponera.

Hur har vi gjort testet?

Genom att gå igenom punkterna som är de allra viktigaste för en delay spray har jag kommit fram till att hur länge det håller, hur pass stark bedövningen är, lukt och pris är faktorer som är relevanta för att få en bra idé vad det är man köper. Genom att jämföra produkterna och även ge egna tips på vad du bör undvika ska denna guide nog kunna göra dig nöjd.

Jämförelse av fördröjningsspray

BÄST I TEST

Pjur Superhero Performance Spray Strong

Vårt betyg: ★★★★★ 5/5

Extra stark fördröjningsspray

Innehåller naturliga ingredienser

Påverkar inte henne

Bra pris hos:

39 kr frakt / Fri över 999 kr

Diskret leverans

Till Mshop.se Till Vuxen.se

Tid tills effekten avtar

Jag skulle faktiskt säga att denna produkt är den som har gett mig allra bäst resultat. Effekten är ca 2 timmar utav egen erfarenhet.

Bedövningsstyrka

Svårt att beskriva effekten i text men tar du lagom mängd blir det okej effekt, tar du för mycket känns det som du kan ha sex hur länge som helst.

Lukt

Lukten är inte alls farlig på denna produkt och är enligt mig den som smakar allra minst.

Prisnivå

I samma prisnivå som de andra produkterna.

Bathmate Control Gel

Vårt betyg: ★★★★★ 4/5

Fördröjer ejakulation hos honom

Oparfymerad

Dermatologiskt testad

Bra pris hos:

35 kr frakt / Fri över 700 kr

Diskret leverans

Till Sinful.se Till Vuxen.se

Tid tills effekten avtar

Om man inte sköljer av det så håller det i 3-4 timmar enligt uppgifter från tillverkaren. Effekten minskar dock under sexet.

Bedövningsstyrka

I klass med de andra i testet. Denna produkt fungerar utmärkt att lägga på flera gånger i rad och skölja av innan sex.

Lukt

Vill du slippa lukt så är denna produkt parfymfri, dock inte helt doftfri. Alltså en lite mer diskret produkt.

Prisnivå

Precis som de andra produkterna håller den sig ganska nära i prisnivå.

ON Bold Delay Gel

Vårt betyg: ★★★★★ 3/5

Fördröjer ejakulation hos honom

Oparfymerad

Dermatologiskt testad

Bra pris hos:

35 kr frakt / Fri över 700 kr

Diskret leverans

Till Mshop.se Till Sinful.se

Tid tills effekten avtar

Denna produkt fungerar bäst om du använder den nära inpå sexet. Enligt mig börjar effekten efter applicering avta fortare än av de andra sprayerna.

Bedövningsstyrka

Denna produkten är en av de bästa vad gäller bedövning. Dock var den ibland för bra och gjorde att jag vid vissa tillfällen knappt kände något under sexet.

Lukt

En stor nackdel är att den både luktar och smakar väldigt mycket.

Prisnivå

Normal prisnivå. Fördelen med dessa sprayer är att de räcker lång tid.

Extra tips vid användning

Vi säger såhär, du har klickat hem en av produkterna i listan men du känner ändå att du är rädd att din partner eller den du ska ligga med ska få reda på något. Det bästa du kan göra är att vara väl förberedd. Genom att smörja in din penis redan 2 timmar innan du ska ha sex kan du få det att fungera ändå. Smörj in en gång, skölj sedan av och smörj in en gång till. Låt medlet verka mellan smörjningarna. Gör detta ett par gånger tills du ska träffa ditt ligg.

Helst ska du vänta med att skölja av det den sista gången till precis innan akten. Om det inte går, kan du skölja av det en stund innan och effekten kommer ändå att hålla i sig. Det viktiga är att produkten får absorberas in i huden en tid innan du sköljer av. På så sätt känner man varken lukt eller smak.

Bedövningsspray vid oralsex

Du kan använda bedövningsspray vid oralsex, men då är det viktigt att alltid skölja av sprayen innan du har sex. Om du inte sköljer av medlet noggrant innan finns det en risk att den som ger avsugningen kommer känna både smak och lukt. Personen som ger dig oralsex kan även uppleva domningar i munnen, vilket kan upplevas som obehagligt. Vi rekommenderar att skölja av med vatten och en liten mängd mild tvål om du ska använda sprayen vid oralsex.

Övriga frågor om bedövningsspray

Kan man tappa ståndet när man använder produkterna?

Ja. Det finns en risk att du tappar ståndet när du använder dig av bedövning. Just av den anledningen är det bra om du först testar det när du är ensam. Du kan använda andra hjälpmedel för att minska risken att tappa ståndet, exempelvis en penisring.

Är det farligt?

Nej, alla produkter av denna typ som finns tillgängliga på den Svenska marknaden är godkända för bruk och innehåller inga farliga ämnen. Det finns dock en risk att det svider om du råkar få in produkten i urinröret.

Påverkar det graviditet?

Det finns ingen forskning som säger att det skulle påverka graviditeten, men för säkerhetsskull bör du kolla med en läkare eller en barnmorska innan du använder det vid sex om ni planerar att skaffa barn.

Kan man tappa känseln i penisen för gott efter man använt det?

Nej, effekten av medlet avtar efter ett par timmar och om du duschar eller tvättar av medlet går det ännu fortare.

Är det vanligt att ha problem med tidig utlösning?

Ja, tidig utlösning är ett av de största problemen vi ser när det kommer till sex. Vi ser en trend att killar har mer och mer problem med tidig utlösning som ofta utvecklas till en ond ångestcirkel. Bedövningsspray och penisringar har visat sig vara den bästa hjälpen som man kan applicera och få resultat direkt. Annars är det viktigt att börja jobba med sig själv och förstå att problemet ofta sitter i huvudet. Det är även viktigt att förstå att tidig utlösning är normalt, det betyder inte heller att det är något fel på dig eller din kropp.

Lämna en kommentar