kondomguiden logga
Sexleksaker för killar

Bästa bedövningsspray för killar 2023 Bäst i Test

/

Artikel skriven av amadeus

/

Senast uppdaterad mars 3, 2023 av amadeus

Så jag satt där en tisdagskväll och hade fått i uppdrag av mig själv att skriva om något jag tycker är roligt, jag sneglar bort till vänster om skrivbordet och där står det en flaska med namnet “Bold Delay Spray”. Jag skrattar lite för mig själv och funderar på varför jag aldrig fått idén att skriva om delay spray för killar. Det är faktiskt så illa att ett av våra mest lästa inlägg handlar om “Tips till killar som vill hålla längre i sängen”. Så egentligen var det ganska givet att denna artikel var tvungen att skrivas.

Jag har själv ägt säkert 8 olika bedövningsspray och gått igenom det mesta av marknaden som inte har varit lägsta rating. Egentligen inte för att jag på något sätt velat samla på bedövningsspray utan mest för att jag är duktig på att slarva bort dom precis som med allt annat. Därför tycker jag också att jag har erfarenheter jag vill dela med mig av, både det positiva men också det ni borde vara försiktiga med. Häng med så ska jag berätta allt!

PJUR performance sprayPJUR SUPERHERO SERUM – Bedövningsspray för killar
Min favorit som jag använder allra mest
Läs tipsen i artikeln för bästa effekt
|

Vi börjar med den absolut viktigaste frågan:

Fungerar fördröjningsspray verkligen?

Ja. Självklart funkar det! Sen är det otroligt hur mycket det skiljer sig från spray till spray i form av hållbarhet, bedövningsgrad, lukt och smak. Tyvärr så är nästan alla punkter lika viktiga så det är inte speciellt bra om någon av punkterna fallerar. Mer om det senare.

För att sammanfatta det så räddade det många ligg när jag var runt 18 år gammal och kåt!

När man går in på de stora affärerna och kollar rundor så finns det ingenting som har ökat så mycket som olika bedövningsspray. Kanske är det inte så konstigt när vår mest lästa artikel också handlar om hur killar har svårt att hålla sig i sängen. Nu på senare tid så kanske det inte längre är det värsta med att ha sex längre men jag känner ändå att det är tvunget att ta upp detta problemet då det är ett så pass stort problem.

Vad ska jag tänka på när jag köper bedövningsspray?

En sak som är viktig att ta upp är att Sverige är duktig på att förbjuda saker som verkligen fungerar. De dopingklassar allt som fungerar inom träning och receptbelägger resterande. Det som är tråkigt är att de bedövningsspray och gel som verkligen fungerade tidigare innehöll ämnet lidokain. Det är ett lokalbedövningsmedel som använts flitigt inom vården och tidigare så gick det t.ex att använda detta även till när du skulle tatuera dig. Dock har detta blivit klassat som läkemedel och är inte tillgängligt för allmänheten längre.

Vad menar jag då med detta? Jo. Det betyder att det mesta som finns på marknaden inte fungerar. Det mesta är precis som fettförbränningspiller som känns som att det fungerar eller kanske bränner lite extra i halsen och man får någon form av placebo.

Jag ska vara ärlig och säga att jag inte riktigt vet vilka ämnen som fungerar i de bedövningsmedel som finns på den öppna marknaden. Så därför testade jag dom istället.

Vem passar ett bedövningsspray till?

Helt enkelt så passar ett bedövningsspray till de killar som känner att tidig utlösning är ett problem som de har ångest över eller känner att de påverkar sexlivet alldeles för mycket. Eller till personer som känner att de vill ge sin partner en omgång för att imponera!

Hur har vi gjort testet?

Genom att gå igenom punkterna som är de allra viktigaste för delay spray så har jag kommit fram till att punkterna hur länge det håller, hur pass stark bedövningen är, lukt och pris är punkter som är relevanta för att få en bra idé vad det är man köper. Genom att jämföra produkterna och även ge mina tips på vad du bör undvika så ska denna guide nog kunna göra dig nöjd!

Block
känslan på sexleksaken
Hållbarhet - tid tills effekten försvinner
Sett till tid hur länge den höll så var det inte någon större skillnad än något annat medel jag testat. Denna produkt funkar dock bäst om man använder den ganska kort innan sexet. Jag blir inte riktigt klok på hur pass bra den håller under sexet då det känns lite som att den tappar ganska mycket effekt efter ett tag.
Vibrator ikon
Bedövningsstyrka
Denna produkten är sett till styrka faktiskt en av de bästa av allihopa. Med denna så var det t.om så illa att jag knappt kände av penisen längre under sexet.
pris ikon
Lukt
Här kommer problemet med produkten. Den luktar otroligt mycket. Inte bara det att den luktar mycket, utan den smakar också väldigt starkt och får man lite i munnen så domnar det på 2 sekunder. Det luktar lite som en väldigt mild tigerbalsam. Här är det helt enkelt viktigt att veta att den inte passar alla då den inte är så diskret.
pris ikon
Prisnivå
Prisnivån är det inget konstigt med. Det är priset man brukar få betala för en gel och dessa tuberna brukar alltid hålla fram tills att man tappar bort dom.
Block
känslan på sexleksaken
Hållbarhet - tid tills effekten försvinner
Jag skulle säga att det är närmare effekt av BOLD gelet. Om man inte sköljer av det så håller det i 3-4 timmar enligt uppgifter från tillverkaren. Som jag dock tidigare sagt så minskar effekten under sexet. Denna produkt går dock att använda lång innan du ska ha sex och det är perfekt inför dejten.
Vibrator ikon
Bedövningsstyrka
I styrka så är denna i klass med de andra i testet. Denna produkt funkar utmärkt att lägga på flera gånger i rad och skölja av innan sex. Använd minst två lager och skölj sedan av precis innan sex.
pris ikon
Lukt
Vill du slippa lukt så är denna produkt parfymfri. Dock inte helt doftfri. Men det som är bäst med denna är att den inte smakar lika mycket och inte heller luktar alkohol som om du tvättat dig med tigerbalsam. Alltså en lite mer diskret produkt.
pris ikon
Prisnivå
Precis som de andra produkterna så håller den sig ganska nära i prisnivå.
Block

Pjur Superhero Performance Spray

Womanizer sexleksak för snabbare orgasm
känslan på sexleksaken
Hållbarhet - tid tills effekten försvinner
Nu måste jag komma med en kommentar till denna produkten. Jag skulle faktiskt säga att den produkt som har gett mig allra bäst resultat är denna produkt. Anledningen till att jag överhuvudtaget testade produkten var för att jag fick tag på en thailändsk motsvarighet(med bättre bedövningsmedel i) och fullkomligt älskade den. Så därför testade jag denna produkten och jag visste att det inte skulle vara lika bra men den visade sig ändå att effekten var densamma trots att bedövningen inte var lika stark.

Det jag ville komma till är att den får oförskämt mycket negativa kommentarer som jag kan garantera att inte är sanna. Det finns en del människor som har fått ont i penisen och en annan som inte kan kissa. Min förklaring på detta är troligen att de fått ner sprayet i urinröret. Det är konstigt att det inte finns någon varning för detta då det är otroligt lätt och gör väldigt ont.

Effekten är ca 2 timmar enligt egen erfarenhet.
Vibrator ikon
Bedövningsstyrka
Eftersom man inte riktigt kan beskriva effekten så är den helt enkelt tillräckligt bra. Ta i lagom mängd så blir det okej effekt. Ta för mycket så kan du ha sex hur länge som helst.
pris ikon
Lukt
Lukten är inte alls farlig på denna produkt och är enligt mig den som smakar allra minst. Dock så finns det risk att den inte tas in lika bra om du tänker använda den senare och att den försvinner enklare om du tvättar med vatten innan sex.
pris ikon
Prisnivå
I samma prisnivå som de andra produkterna.

Extra tips för användning

Vi säger såhär, du har klickat hem en av produkterna i listan men du känner ändå att du är rädd att din partner eller den du ska ligga med ska få reda på något. Vad gör du då?

Det bästa du kan göra är att vara väl förberedd. Genom att smörja in din penis redan 2 timmar innan kan du få det att fungera ändå. Smörj in en gång, sedan sköljer du av och smörjer dig en gång till. Låt bara medlet verka. Sen gör du så minst tre gånger fram tills du ska träffa ditt ligg.

Helst ska du vänta med att skölja av det sista gången till precis innan akten om det går. Men annars så går det att skölja av det en stund innan och effekten kommer ändå att hålla i sig. Det viktiga är bara att låta huden ta in det innan du smörjer in det. På så sätt så känns det ingenting i munnen och det luktar inte alkohol som många medel gör.

Bedövningsspray vid oralsex

Man kan använda bedövningsspray vid oralsex men då är det viktigt att följa våra riktlinjer med att alltid skölja av innan man har sex.

Om du inte sköljer av medlet noga så finns det risk att den som ger avsugningen kan känna av smaken och lukten.

Vår rekommendation är att skölja av med vatten och lite naturligt tvål om du ska använda sprayet vid oralsex.

Övriga frågor om bedövningsspray

Kan man tappa ståndet när man använder produkterna?

Ja. Det finns en risk att du tappar ståndet när du använder dig av bedövning. Just för den anledningen så är det otroligt bra om du först testar det när du är ensam, men också att du använder dig av något annat som också kan hjälpa dig med ståndet som t.ex en penisring.

Är det farligt?

Nej. Sverige är duktig på att förbjuda ämnen som kan vara skadliga och de allra flesta använder sig nästan enbart av naturliga ämnen och väldigt milda bedövande ämnen. Det finns dock en risk att det svider om du råkar få in gel eller spray i penisen.

Påverkar det graviditet?

Det finns ingen direkt forskning på om det skulle påverka graviditeten. Så för säkerhetsskull så hade jag hållit mig borta från det när denna frågan ställs. Om du fortfarande har problem med tidig utlösning när det är dags för barn så är det bara att gratulera, du har skaffat dig en väldigt attraktiv brud!

Kan man tappa känseln i penisen för gott efter man använt det?

Nej. När du förstår hur enkelt det är att tvätta bort medlet så kommer du också förstå att det är en ganska korkad fråga. Oftast så brukar medlet avta efter ett par timmar och om du duschar så går det ännu fortare. Glöm inte att effekten kan avta lite ju längre ni låter akten gå.

Är det vanligt att ha problem med tidigt utlösning?

Tidig utlösning är ett av de största problemen vi ser från Kondomguidens inlägg. Vi ser en trend med att killar har mer och mer problem med tidig utlösning som ofta utvecklas till en ond ångestcirkel. Detta är en stor anledning till att vi till en början fokuserat allra mest på att skriva artiklar om hur man håller längre i sängen.

Bedövningsspray och penisringar har visat sig vara den bästa hjälpen som man kan applicera direkt. Annars är det viktigt att börja jobba med sig själv och förstå att problemet ofta sitter i huvudet och att det absolut inte är något fel på dig.

Lämna en kommentar