Uppdaterades:

Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Sexleksaker för killar

Bästa penisringen

En penisring, potensring eller kukring som det också kallas, är den sexleksak som killar och män köper mest enligt alla stora vuxenbutiker. Detta bekräftas hos dem när man sorterar produkter efter popularitet, i kategorin vuxenleksaker till män. Anledningen till varför penisringen är så populär bland män är just för att den ger det som män önskar sig mest i sängkanten - tjockare och hårdare penis med längre uthållighet.

Vad är en penisring?

En penisring är en ring som man trär över penisen för att stoppa blodflödet och på så sätt få en starkare erektion. Du får en ”tjockare” penis, i och med att blodflödet inte åker bort från penisen, samtidigt som de flesta orkar hålla längre i sängen. Den används oftast som en sexleksak men vissa använder den även som ett hjälpmedel när de som har problem och rädsla över att slakna under sexet.

I den här texten kommer vi att i första hand lista våra testade och recenserade penisringar, men även några andra ringar som vi inte tyckte om lika mycket.

Våra tre favoriter

Sono penisring bild 1

1. Sono vibrerande dubbelring

Den här dubbel penisringen ger njutning åt både mannen och tjejen. Riktigt sköna vibrationsprogram. Bäst enligt oss

Betyg: 5/5

Prisklass: Medel

omega penisring

2. Omega

Skön penisring i mjuk silikon. Två ringar i kitet, vilka kan träs runt både pung och penisskaft. 2.5cm och 3cm i diameter.

Betyg: 4.5/5

Prisklass: Billig

amaysin vibrerare bild

3. Amaysin vibrerande ring

Mycket bra penisring med 10 olika vibrationsmönster, stimulerar tjejen perfekt, särskilt i cowgirl-position.

Betyg: 4/5

Prisklass: Billig

Bäst i test

Då kör vi. Vi har testat flera olika penisringar under det senaste året, och våra 3 favoriter är följade:

 1. Sono vibrerande ring (Betyg: 5/5)
 2. Omega, silikoring (Betyg: 4/5)
 3. Amaysin vibrerande ring (Betyg: 4/5)

Resterande 5 som vi testat är följande:

 1. Satisfyer Strong One Vibrerande Penisring (Betyg: 4/5)
 2. Double action ring (Betyg: 3/5)
 3. STAY HARD (Betyg: 2/3)
 4. Spartacus Metall Penisringar (Betyg: 1/5)
 5. Silver ring (Betyg: 1/5)

Vi har testat och recenserat nedan produkter och de är sorterade från högst till lägst betyg.

BÄST I TEST

1. Sono vibrerande dubbelring

★★★★★ 5/5

Längd: 15cm

Batteri: Uppladdningsbar

Uppladdningstid: 2 h

Användningstid: 50 min

Material: Silikon, ABS

Skönast vibration för par

Stryper blodflödet bäst

Töjbara ringar

Mjuk och silkeslen silikon

Växla mellan olika vibrationsprogram

Bra pris hos:

49 kr frakt / Fri över 800 kr

Diskret leverans

Lustly.se Lastbryggan.se

Om produkten:
Den här penisringen är designad för att förstärka och förlänga ståndet samtidigt som den ger njutning åt både mannen och partnern. Den är tillverkad av mjuk, silkeslen silikon och har två töjbara ringar för att passa alla storlekar. Den mindre ringen mäter 4,5 cm i längd och 1,6 cm i bredd, medan den större är 5,5 cm lång och 2,5 cm bred. Produkten har en utskjutande del som är 6,5 cm lång, utformad för att stimulera klitoris vid penetration. Den innehåller två motorer placerade vid klitoris och pungen för varierad stimulering. En knapp används för att sätta på och växla mellan vibrationsprogram. Den är uppladdningsbar, vattentät och har två kraftfulla motorer.

Vår kommentar:
Denna innovativa penisring blev omedelbart populär hos både mig och min partner. Den är utformad för att förstärka ståndet och ger vibrationer till både mannen och kvinnan. Den större ringen placeras runt pungen, medan den mindre ringen håller produkten stadigt på plats samtidigt som den bidrar till ett fastare stånd och ökad uthållighet. Den framträdande delen av ringen, som vid sammanlagd penetration rör vid klitorisområdet, ger också behagliga vibrationer mot pungen.

I jämförelse med andra liknande produkter som ofta kan upplevas som stela och svåra att positionera korrekt, är denna ring både lätt att använda och behagligt mjuk, nästan som att den inte väger något, trots dess imponerande längd på 15 centimeter. Dessutom är den perfekt för äventyrliga stunder i duschen eller badkaret, då den är helt vattentät.


BÄSTA BUDGETVARIANT

2. Omega

★★★★★ 4.5/5

Antal ringar: 2

Diameter: 2.5 cm och 3 cm

Töjbar: Ja

Testvinnare i expressens bäst i test

Går att töja ut, passar flesta storlekar

Billig kit med två penisringar

Extra mjuka

Bra pris hos:

39 kr frakt / Fri över 999 kr

Diskret leverans

Mshop.se Liknande hos Sinful.se

Om produkten:
Penisringen Omega är Mshops egendesignade penisring i silikon av högsta kvalitet. Kitet innehåller två penisringar i storlekarna medium (Ø2.5cm) och large (Ø3 cm). Penisringarna är tillverkade i Liquid Silicone, vilket är ett mjukt, lent och elastisk material samtidigt som det är otroligt hållbart och minimerar risk för sprickbildning, jämfört med andra penisringar.

Vår kommentar:
Bra med två storlekar så att man kan välja en passade. Materialet känns mjukt och lent och är elastiskt, så dessa ringar kan träs runt både pung och penisroten. Ger penis extra hårdhet och en erektion som håller längre.


RIKTIGT BRA!

3. Amaysin vibrerande ring

★★★★★ 4/5

Längd: 9.5 cm

Inre diameter: 3.5 cm

Batteri: Uppladdningsbar

Antal vibrationsprogram: 10

Töjbar diameter: Ja

Vattentät: Ja

Passar perfekt för par

10 olika vibrationsprogram

Ringen är töjbar

Vattentät, passar för lekar i vatten

Bra pris hos:

Sinful.se

39 kr frakt / Fri över 700 kr

Diskret leverans

365 dagars returrätt

Om produkten:
Amaysin är en smidig och estetisk tilltalande penisring med vibrationsfunktion. Den har 10 olika vibrationsmöster, uppladdningsbar batteri och en flexibel inre diameter som gör att den passar de flesta.

Vår kommentar:
Denna penisringen är klart en favorit för både mig och min partner. Vibrationerna är starka och tydliga, går att växla mellan olika vibrationsmönster och vissa mönster är svagare än andra vilket är bra om man är känslig. Delen som stimulerar klitorisområdet är något bredare än andra vibrerande penisringar, vilket verkligen gav en njutning för partnern, särskilt i cowgirl-position då vibratorn träffar klitorisen perfekt i den positionen. Erektionen höll sig bra och under längre tid med hjälp av produkten.

Hur använder man en penisring?

En penisring håller kvar blodet i penisen så att erektionen inte slaknar. Använd den tillsammans med en vattenbaserad glidmedel för att enklare trä över penisen, ända ner till roten. Låt den sitta kvar under sex eller när du onanerar. Den ska sitta tight men ändå bekvämt. Använd inte mer än drygt 20-30 minuter, annars kan det leda till vävnadsskador på penisen.

Vad ska man tänka på när man köper en penisring?

Här är den stora punkten som jag anser alla bloggar jag läst göra fel. En penisring är inte bättre för att den är större eller flashigare än någon annan penisring. Den allra värsta penisringen jag provade var en av penisringarna med en stor fet vibrator på ovansidan som säkert var en jättebra idé. Men skönt var det varken för mig eller för min flickvän. Mest klumpig.

Så. Genom att jämföra penisringar på punkter som faktiskt spelar någon roll så kom jag fram till detta: Komfort, Användningsområde, Pris och Känsla för partner är punkter som är relevanta att jämföra. (i denna guide kommer vi att jämföra för heterosexuella par)

Olika typer av penisringar

Det finns en del olika penisringar som man kan köpa och för att enkelt sammanfatta dom så finns det:

 1. Vibrerande penisring
 2. Vanlig penisring av gummi
 3. Penisring i metall
 4. Ring som fästs även runt bollarna
 5. Appstyrd penisring

Så därför så testade vi den högst rankade bland alla olika typer av penisringar. Alltså de som antingen har bäst recensioner eller de som kommer upp först när man söker på produkten. Oftast så är detta produkter som säljarna vill sälja eller säljer mest av så därför valde vi denna strategi.

Jag valde att inte rekommendera någon speciell ring som man tar runt bollarna då det redan finns gummiringar som passar perfekt till detta. Är det någon som har några tips på detta så får ni hemskt gärna kontakta oss så testar vi dom!


Är dessa sexleksaker accepterade?

Jag kan säga att det är otroligt mycket enklare att ta på sig en penisring än att dra fram något annat. Att sätta på sig en penisring räcker med att säga ”vänta lite” och bara helt enkelt göra det. Det handlar om din egna njutning och din partner kommer snabbt förstå att det kommer att hjälpa henne också.

Det som kan vara problem är om ni varit tillsammans länge och du använder dig av det utan förvarning. Då kan det vara bra precis som med allt annat att diskutera det. Eventuellt kan ni t.ex diskutera att börja med något enkelt som liggboxen där ni är tvugna att använda er av sexleksaker. Så började jag och min partner.

Hållbarhet

Jag skulle faktiskt säga att en helt vanlig standard gummiring kommer att hålla längre än du kan tänka dig. Den utsätts inte riktigt för mycket mer än stretch runt penis och därför blir det inga större skador på dom heller. Det är såklart viktigt att tvätta av ringarna efter användning men annars så är det bara att byta ut dom när du känner att de stretchats ut för mycket. Detta gäller såklart inte ringarna som är gjorda av metall.

Varför är så många produkter värdelösa enligt er?

Jo. Det ska jag säga dig. Det som alla tillverkare försöker göra är att uppfinna hjulet igen. Produkten i sig fungerar otroligt bra och jag är väldigt imponerad av att det faktiskt fungerar så bra utan att göra ont och utan att förlora erektionen.

Problemet är nog att den vanliga gummiringen nästan är lite för bra för marknaden. De önskade att det gick att matcha vibrationer eller andra material men redan från början så var tyvärr produkten så nära perfektion som den kunde vara. Detta betyder alltså att de produkter med en massa vibratorer och andra konstiga saker när det gäller penisringar blir överflödiga. Nästintill helt onödiga.

Lämna en kommentar