kondomguiden logga
Sexleksaker för killar

Bästa sexleksakerna för män 2022 – jag hjälper dig hitta rätt!

/

Artikel skriven av amadeus

/

Senast uppdaterad augusti 29, 2022 av amadeus

Tidigare har det inte varit lika stort fokus på sexleksaker för män utan snarare för kvinnor, men nu börjar det som tur är bli ändring på det. Utbudet av kvalitativa sexleksaker för män växer sig allt större och det finns säkerligen leksaker du aldrig ens hört talas om men som kan komma att förändra hela din värld. En ganska rolig sak är att det finns extremt mycket fler sexleksaker till kvinnor men ändå är det männen som handlar allra mest.

I den här artikeln visar jag dig de bästa sexleksakerna för killar och ger dig massvis med spännande information som du kan använda i ditt sexliv. Jag recenserar såklart allt från material till pris, design och funktion samtidigt som vi jämför med olika sexleksaker för män för att du ska kunna bilda dig en uppfattning om vilken produkt du vill investera i. Läs vidare och bli inspirerad, nu kör vi!

Denna artikel innehåller reklam från Sinful och M-Shop!

Öka njutningen med sexleksaker för män 

Har du använt sexleksaker sedan tidigare vet du förmodligen vilken otrolig skillnad de kan göra för din onani och ditt sexliv. De män som inte använder sexleksaker tycker jag verkligen går miste om en upplevelse utöver det vanliga, leksaker kan verkligen förhöja en hel situation och stämning. Det finns heller inte bara en enda typ av leksak för ett ändamål, det finns en hel djungel av sexleksaker för män.

Vi har alla såklart olika mål med sexleksaker och för killar så brukar det finnas en anledning. Orgasm brukar aldrig vara några problem utan oftast så handlar sexleksaker mer om att kunna hålla sig längre i sängen. Efter min första pocketpussy så blev jag väldigt mycket mer intresserad av resten.

För er tekniknördar som gillar Artificiell Intelligens så är här en av de fräckaste nyheterna:

Autoblower AIAI Autoblower Maskin – AI Onanimaskin för män
AI Avsugare – Framtiden är här
|
Arcwave ionArcwave ION – Lufttrycksvibrator för killar
Ny patenterad teknik
| Framtidens sexleksaker

Varför en sexleksak för män?

Du kanske frågar dig varför du ska skaffa en sexleksak. Kanske du till och med har en sexpartner och undrar vad du kan tjäna på att skaffa en ”icke-mänsklig partner” till sänghalmen. Anledningarna till att skaffa en sexleksak eller flera som man är många, och jag tror att de allra flesta skulle kunna öka sin njutning och sexuella kvalitet med hjälp av dem. Här är några anledningar jag kan tipsa om

Krydda din och partnerns sexliv

Det är lätt att komma in i mönster och stanna kvar där. Börjar du eller partnern tröttna på att köra samma missionärsställning och avsluta det hela på samma sätt varje gång? Eller så har du och/eller partnern tappat lusten. Även om du har olika partners så blir det lätt lite förutsägbart med sex. Lösningen kan mycket väl heta sexleksaker. Kolla runt bland webbutikerna, följ mina tips på hur du hittar rätt leksak och klicka hem något nytt och spännande att prova.

Lösa olika sexuella problem

Jag beskrev hur sexleksaker kan hjälpa dig och din partner att få tillbaka lusten, och det är ett problem som de kan lösa. Sex är som ni kanske vet inte alltid en okomplicerad sak, och leksaker och hjälpmedel kan vara våra bästa vänner i många av dem. Du kanske har svårt att behålla ståndet, eller svårt att bli hård alltid eller bara ibland. Ofta beror det på nervositet och dåligt självförtroende, så innan du springer till doktorn för blåa piller så prova en penisring eller pump!

Vilken sexleksak borde jag välja?

Rätt sexleksak

Vad är den bästa sexleksaken för just dig? Det är egentligen en klurig fråga och svara på och det skulle inte vara rätt om jag sa exakt vilken som får dig att njuta mest! Det är nämligen väldigt individuellt vad just din kropp uppskattar och i vilket sammanhang du vill använda din leksak. När du kollar runt bland olika kategorier av leksaker kan du tänka lite utifrån vissa kriterier och kanske leta utifrån en lista av egenskaper du värdesätter. Det kan exempelvis vara:

  •  Solo eller par- vill du använda leksaken ensam eller i par/grupp? Har du en kvinnlig eller manlig partner?
  • Penetrera, bli penetrerad eller både och- vissa män njuter oerhört av att få anal stimulans, klart du ska skaffa en sexleksak som tillfredsställer det isåfall!
  • Budget- sorgligt nog kanske så har de flesta en budget att ta hänsyn till även när det gäller sexleksaker… Men en bra sexleksak behöver inte vara jättedyr!
  • Har du något problem att lösa?- Har du svårt att behålla ståndet finns det en massa leksaker som syftar till att lösa just det problemet exempelvis!

De 5 bästa sexlexsakerna för män 2022

Jag tycker att sexleksaker för män borde vara lika självklart som en klitorisvibrator för kvinnor. Men att välja vilken leksak man ska köpa kan vara ett svårt uppdrag, dels på grund av det stora utbudet. Det hjälper jag till med, nedan tipsar jag om flera riktigt bra sexleksaker för män som vunnit flera priser, dessutom har jag själv testat samtliga för att vara säker på att dem är de allra bästa. Hoppas det kommer underlätta valet av sexleksak för just dig!

1. Fleshlight Pink Lady Original

Mest Sålda
Fleshlight Bäst i test sexleksaker för män
Den mest sålda sexleksaken för män någonsin

Jag tänker att vi börjar på toppen. Inte bara för att jag tycker det utan för att den tagit resten av världen. Denna sexleksaken är en av världens mest sålda sexleksaker till män, faktum är att det är originalet när det kommer till Fleshlights. Efter detta originalet så kom det tusentals produkter i efterhand som försökte sno samma marknad. Det som är fantastiskt med just Fleshlight är att de har ett patenterat SuperSkin som är så nära mänsklig hud du kan komma.

Design
Produkten är verkligen realistisk, inte bara i känslan utan även i designen. Den har nämligen en slidmynning likt en riktig kvinna. Med sitt patenterade SuperSkin så känns den väldigt mycket mer verklighetstrogen än någon annan pocketpussy. Det går även att använda sig av ett staminapaket från fleshlight för att träna upp sin uthållighet.
Funktion

Det som gör att Pink Lady kan kännas så äkta är på grund av det patenterade materialet, Real Feel Super Skin, som verkligen ger en realistisk känsla. När man skruvar på locket i botten kan man dessutom reglera suget och knipet för att få en ännu tajtare upplevelse. 

Kommentar

Jag har hört många män säga att Pink Lady Original är lika bra som “the real thing”, därför var jag bara tvungen att testa denna leksaken. Jag beställde hem den och kunde knappt vänta på att leveransen skulle dimpa ner i brevlådan. Jag kan inte mer än hålla med – den är lika bra som “the real thing”, om inte bättre… För er med kåtproblem så kan jag lova att det hjälper för att lugna ner er.

2. Tenga Wavy

Billigare alternativ
Tenga wavy egg sexleksaker för män
Ett alternativ till Pocketpussy!

Tenga Wavy är en liten och smidig sexleksak för män, du kan antingen använda den som ett förspel eller helt enkelt för sig självt. Man kan säga att det är en budgetversion av en pocketpussy fast som också kan användas när man har sex.

Design
Designen är tilltalande i form av ett ägg och därmed också diskret fram tills att du öppnat den för användning. 
Funktion

Insidan av ägget har ett rutmönster som ger dig en ännu starkare stimulans. Man använder ägget genom att hälla glidmedel i ägget och sedan trä den över penisen och börja runka. Ägget är töjbart upp till 25-30 cm men enligt tillverkarna själva så bör ägget ses som en engångsprodukt.

Kommentar

Jag tycker att Tenga Wavy är en mycket prisvärd sexleksak. Den är egentligen framtagen för engångsbruk men med grundlig rengöring och användning tillsammans med glidmedel kan den absolut användas fler gånger. Dock så går de ofta sönder efter ett tag.  

3. Batman Luxury Cockring

Håll längre + mer stimulering
penisring för män
En annorlunda penisring

Med denna penisringen kan du som man både hålla dig längre men också få en mer intensiv och härlig orgasm. Hur härligt låter inte det? Jag har själv såklart testat denna unika leksak och radar upp pris, funktion och andra aspekter nedan.

Design
Som namnet antyder kommer leksaken i form av Batman. Häftigt, eller hur? Som Bruce Wayne från The Dark Knights säger “Batman has no limits”, och det stämmer verkligen in på denna njutfulla och iögonfallande leksaken. Om än den kan se lite töntig ut så är designen framtagen för allra bästa stimulans på kvinnan.
Funktion

Penisringen funkar fint att använda både på egen hand men också tillsammans med en kvinna för att under samlag stimulera hennes klitoris. Med de tio olika vibrationslägena kan du vara säker på att du själv, eller tillsammans med din partner, kan ta njutningen till nya nivåer. För killar så hjälper det både med att hålla längre men också för att stimulera klitoris på kvinnan samtidigt som ni har sex.

Kommentar

Jag kan inte mer än rekommendera Batman Luxury Cockring. Materialet är mycket behagligt och tillsammans med glidmedel kommer den lätt på plats. Den fungerar lika bra att använda själv som med en partner.

4. ARCWAVE ION

En nyhet!
sexleksak för killar lufttrycksdriven
Den första lufttrycksvibratorn som finns för killar!

Det är är världens första lufttrycksvibrator för killar. Likt satisfyer för kvinnor så tog produkten världen med storm. Men kan männens motsvarighet också göra det?

Produkten använder du genom att stimulera de mest känsliga delarna av penisen, nämligen undersidan vid strängen. Detta precis som med en känslig klitoris använder man sig av lufttryck vilket gör att det istället för att kännas obekvämt blir en extremt djup stimulering. Tänk dig att någon slickar dig på det där mest perfekta stället som går att bli slickad på, samtidigt som ett lätt sug appliceras. En produkt som måste testas!


5. LELO F1S V2 BLUE MASTURBATOR

En fungerande masturbator!
lelo masturbator sexleksak för killar
Den första lufttrycksvibratorn som finns för killar!

Varför är LELO Masturbator en intressant produkt som platsar en topprankning? Jo. Det finns ganska många automatiska avsugningsmaskiner ute på marknaden nu. Problemet med dom är att antingen är de inte tillräckligt kraftfulla,

LELO använder sig av två olika motorer som du genom app kan bestämma värme, tryck och vibration genom. Genom appen kan du också med hjälp av sensorerna se hur mycket trycket på din penis är.

Det som är skillnaden är alltså att denna produkt är tillräcklig för att det faktiskt ska kännas som att någon faktiskt suger av dig. Dock känns det mer som att någon runkar av dig, men känslan av att inte göra det själv slår faktiskt de flesta sexleksakerna på fingrarna.

Hur väljer man rätt sexleksak som man?

Det finns ett otroligt stort utbud av sexleksaker och sexhjälpmedel vilket kan göra det svårt att välja rätt. Ibland kan det till och med vara svårt att avgöra just vilken typ av produkt man vill ha om man kanske tidigare inte testat en sexleksak som man. Jag hjälper dig på vägen!

  • Fundera på vad du är ute efter.

Kanske det är mer stimulans vid onani, prostatastimulans, hjälp med erektion, en leksak för att kunna hålla dig längre eller något att använda tillsammans med din partner. 

  • Välj inte första bästa.

Det är lätt att bli ivrig och vilja köpa sin nya leksak på direkten, men det är viktigt att du jämför olika leksaker innan du bestämmer dig. Titta på de faktorerna som är viktiga för dig såsom pris, känsla och design. 

  • Glöm inte glidmedlet!

Vid köp av sexleksaker är det ofta nödvändigt att du också köper ett glidmedel, detta eftersom de flesta mjuka material slukar fukt. Se därför till att även köpa ett glidmedel för att inte bli besviken på din nya sexleksak.

Sexleksaker kan ge dig njutning utan partner

En utmärkt och kanske uppenbar anledning till att skaffa sexleksaker är att du kan ta ditt sexliv och njutning i egna händer. Att vara helt i händerna på någon annan, oavsett om det är din partner eller du söker tillfälliga kontakter, är ganska sårbart. Med sexleksaker kan du krydda ditt ensamsex och göra det mer spännande än om du bara har tillgång till samma gamla händer (dina egna alltså).

Prostatavibratorer – våga anal njutning

Det är inget konstigt eller pinsamt med att många, kanske majoriteten av män uppskattar anal stimulans. Anledningen är att prostatan som sitter en bit upp i mäns anal är en oerhört känslig och erogen zon. Du behöver inte tända på killar för att uppskatta stimulans i den zonen, som vissa normer och fördomar lyder. Nyfiken på att se om det är något för dig? Prova att beställa hem en prostatavibrator, det finns allt från lite billigare och enkla alternativ till de som kostar ett par tusenlappar. Våga prova en prostatavibrator, för du vill väl inte gå miste om vad som kan vara dina livs kanske starkaste orgasmer?
Läs vår artikel här!

Penisring och penispumpar- för en stenhård penis

En sexleksak som kan vara både enkel och billig även om det finns mer avancerade modeller. Penisringen är en ring i mjukt material som du trär på penis när den är mjuk. När du sen börjar värma upp och blodet forsar ner i den, kommer det ha mycket svårare att forsa tillbaka igen. För när du slaknar är det precis vad som händer. Penisringen hjälper både dig som har svårt att behålla ståndet, men också dig som helt enkelt uppskattar en riktigt hård och känslig kuk.

Har du lite större problem med ståndet så det till och med kan vara svårt att få upp den överhuvudtaget, så kan en penispump vara en idé. Du pumpar helt enkelt upp din penis och får ett stenhårt stånd som du behåller med hjälp av en penisring. Penispumpar finns i en massa olika prisklasser och utföranden. Att ta piller kan föra med sig biverkningar som vissa kan vara känsliga mot, och då kan penispumpen vara ett bra och hälsosammare alternativ! Här kan du läsa vår artikel om Penispumpar

Fleshlight och runkägg

Är man singel och kanske inte ligger så mycket kan man ändå sakna att penetrera något tight och fuktigt. Händer blir med tiden ganska torrt, både bildligt och bokstavligt talat… Vilken tur att det finns sexleksaker som imiterar en tight och djup vagina! Prova ett runkägg eller fleshlight och var generös med glidmedel. Saknar du värmen från ”the real deal” så finns det glidmedel med värmande effekt att prova.


Läs vår artikel här!

Att tänka på när man använder sexleksaker

Det finns vissa saker som kan göra dina erfarenheter med sexleksaker både trevligare, skönare och säkrare. Se till att sköta hygienen bra när det gäller saker som prostatavibratorer, runkägg och annat som kommer i kontakt med genitalier. Du kan köpa speciella rengöringsmedel speciellt för sexleksaker i samma butiker eller webshoppar där du köper dem. Tro mig, jag har hört om folk som inte skött sina sexleksaker bra och det är inte fräscht på något sätt. Har du ingen speciell rengöring till dem så kan du använda mild tvål och ljummet vatten. Vissa leksaker kan kokas och desinficeras, uppenbarligen inte saker med batterier… Förvara också dina leksaker på ett rent, säkert ställe där de inte riskerar att upptäckas av någon som inte bör se dem, hett tips.

Beställa sexleksaker med diskreta förpackningar

Du är kanske i en ålder där du minns hur det var att samla mod till att gå in i en ofta sunkig och lite läskig sexbutik för att kolla på sexleksaker och p-rullar. Lyckligtvis är de tiderna förbi. Om du är som jag och gärna håller dina preferenser lite privata när du handlar så finns allt du vill och behöver på nätet. Du kan surfa in på en webbutik hemma i din bekvämlighet och diskret kolla runt utan stress. När du beställer levererar de flesta webshoppar dessutom diskreta paket, och inte ens brevbäraren eller postombudet behöver veta vilka kul saker som ligger i ditt paket. Våra leverantörer använder alltid diskreta förpackning. Du kan även använda dig av fraktsätt leverera hem för att inte ens behöva hämta hos ett postombud.

Jag brinner för att hjälpa dig att hitta rätt i djungeln av sexleksaker

Jag som driver denna sidan älskar att testa nya sexleksaker och därefter dela med mig av mina erfarenheter kring dem. Du kan vara säker med att jag alltid berättar mina ärliga åsikter för att underlätta valet av sexleksak för just dig, men såklart tycker vi människor om olika saker så vad som passar mig kanske inte alltid passar dig. Ta därför gärna hjälp av min vägledning och testa dig fram så kommer du finna de perfekta leksakerna för din lust!

Lämna en kommentar

Spara upp till 71% med årets Erotiska Julkalender!
This is default text for notification bar