You are currently viewing Bästa sexleksakerna för killar 2022 – jag hjälper dig hitta rätt!
SEXLEKSAKstest KILLAR 1

Bästa sexleksakerna för killar 2022 – jag hjälper dig hitta rätt!

Tidigare har det inte varit lika stort fokus på sexleksaker för män utan snarare för kvinnor, men nu börjar det som tur är bli ändring på det. Utbudet av kvalitativa sexleksaker för män växer sig allt större och det finns säkerligen leksaker du aldrig ens hört talas om men som kan komma att förändra hela din värld. En ganska rolig sak är att det finns extremt mycket fler sexleksaker till kvinnor men ändå är det männen som handlar allra mest.

I den här artikeln visar jag dig de bästa sexleksakerna för killar och ger dig massvis med spännande information som du kan använda i ditt sexliv. Jag recenserar såklart allt från material till pris, design och funktion samtidigt som vi jämför med olika sexleksaker för män för att du ska kunna bilda dig en uppfattning om vilken produkt du vill investera i. Läs vidare och bli inspirerad, nu kör vi!

Denna artikel innehåller betalda annonslänkar från Sinful och M-Shop!

Öka njutningen med sexleksaker för män 

Har du använt sexleksaker sedan tidigare vet du förmodligen vilken otrolig skillnad de kan göra för din onani och ditt sexliv. De män som inte använder sexleksaker tycker jag verkligen går miste om en upplevelse utöver det vanliga, leksaker kan verkligen förhöja en hel situation och stämning. Det finns heller inte bara en enda typ av leksak för ett ändamål, det finns en hel djungel av sexleksaker för män.

Vi har alla såklart olika mål med sexleksaker och för killar så brukar det finnas en anledning. Orgasm brukar aldrig vara några problem utan oftast så handlar sexleksaker mer om att kunna hålla sig längre i sängen. Men eftersom jag har fått vara med som skribent på Kondomguiden så har jag också fått testa en del leksaker för killar vilket har öppnat ögonen för mig och inte minst för mina kompisar. Efter min första pocketpussy så blev jag väldigt mycket mer intresserad av resten.

De 5 bästa sexlexsakerna för män 2022

Jag tycker att sexleksaker för män borde vara lika självklart som en klitorisvibrator för kvinnor. Men att välja vilken leksak man ska köpa kan vara ett svårt uppdrag, dels på grund av det stora utbudet. Det hjälper jag till med, nedan tipsar jag om flera riktigt bra sexleksaker för män som vunnit flera priser, dessutom har jag själv testat samtliga för att vara säker på att dem är de allra bästa. Hoppas det kommer underlätta valet av sexleksak för just dig!

1. Fleshlight Pink Lady Original

Mest Sålda
Fleshlight Bäst i test sexleksaker för män
Den mest sålda sexleksaken för män någonsin

Jag tänker att vi börjar på toppen. Inte bara för att jag tycker det utan för att den tagit resten av världen. Denna sexleksaken är en av världens mest sålda sexleksaker till män, faktum är att det är originalet när det kommer till Fleshlights. Efter detta originalet så kom det tusentals produkter i efterhand som försökte sno samma marknad. Det som är fantastiskt med just Fleshlight är att de har ett patenterat SuperSkin som är så nära mänsklig hud du kan komma.

Design
Produkten är verkligen realistisk, inte bara i känslan utan även i designen. Den har nämligen en slidmynning likt en riktig kvinna. Med sitt patenterade SuperSkin så känns den väldigt mycket mer verklighetstrogen än någon annan pocketpussy. Det går även att använda sig av ett staminapaket från fleshlight för att träna upp sin uthållighet.
Funktion

Det som gör att Pink Lady kan kännas så äkta är på grund av det patenterade materialet, Real Feel Super Skin, som verkligen ger en realistisk känsla. När man skruvar på locket i botten kan man dessutom reglera suget och knipet för att få en ännu tajtare upplevelse. 

Kommentar

Jag har hört många män säga att Pink Lady Original är lika bra som “the real thing”, därför var jag bara tvungen att testa denna leksaken. Jag beställde hem den och kunde knappt vänta på att leveransen skulle dimpa ner i brevlådan. Jag kan inte mer än hålla med – den är lika bra som “the real thing”, om inte bättre… För er med kåtproblem så kan jag lova att det hjälper för att lugna ner er.

2. Tenga Wavy

Billigare alternativ
Tenga wavy egg sexleksaker för män
Ett alternativ till Pocketpussy!

Tenga Wavy är en liten och smidig sexleksak för män, du kan antingen använda den som ett förspel eller helt enkelt för sig självt. Man kan säga att det är en budgetversion av en pocketpussy fast som också kan användas när man har sex.

Design
Designen är tilltalande i form av ett ägg och därmed också diskret fram tills att du öppnat den för användning. 
Funktion

Insidan av ägget har ett rutmönster som ger dig en ännu starkare stimulans. Man använder ägget genom att hälla glidmedel i ägget och sedan trä den över penisen och börja runka. Ägget är töjbart upp till 25-30 cm men enligt tillverkarna själva så bör ägget ses som en engångsprodukt.

Kommentar

Jag tycker att Tenga Wavy är en mycket prisvärd sexleksak. Den är egentligen framtagen för engångsbruk men med grundlig rengöring och användning tillsammans med glidmedel kan den absolut användas fler gånger. Dock så går de ofta sönder efter ett tag.  

3. Batman Luxury Cockring

Håll längre + mer stimulering
penisring för män
En annorlunda penisring

Med denna penisringen kan du som man både hålla dig längre men också få en mer intensiv och härlig orgasm. Hur härligt låter inte det? Jag har själv såklart testat denna unika leksak och radar upp pris, funktion och andra aspekter nedan.

Design
Som namnet antyder kommer leksaken i form av Batman. Häftigt, eller hur? Som Bruce Wayne från The Dark Knights säger “Batman has no limits”, och det stämmer verkligen in på denna njutfulla och iögonfallande leksaken. Om än den kan se lite töntig ut så är designen framtagen för allra bästa stimulans på kvinnan.
Funktion

Penisringen funkar fint att använda både på egen hand men också tillsammans med en kvinna för att under samlag stimulera hennes klitoris. Med de tio olika vibrationslägena kan du vara säker på att du själv, eller tillsammans med din partner, kan ta njutningen till nya nivåer. För killar så hjälper det både med att hålla längre men också för att stimulera klitoris på kvinnan samtidigt som ni har sex.

Kommentar

Jag kan inte mer än rekommendera Batman Luxury Cockring. Materialet är mycket behagligt och tillsammans med glidmedel kommer den lätt på plats. Den fungerar lika bra att använda själv som med en partner.

4. ARCWAVE ION

En nyhet!
sexleksak för killar lufttrycksdriven
Den första lufttrycksvibratorn som finns för killar!

Det är är världens första lufttrycksvibrator för killar. Likt satisfyer för kvinnor så tog produkten världen med storm. Men kan männens motsvarighet också göra det?

Produkten använder du genom att stimulera de mest känsliga delarna av penisen, nämligen undersidan vid strängen. Detta precis som med en känslig klitoris använder man sig av lufttryck vilket gör att det istället för att kännas obekvämt blir en extremt djup stimulering. Tänk dig att någon slickar dig på det där mest perfekta stället som går att bli slickad på, samtidigt som ett lätt sug appliceras. En produkt som måste testas!


5. LELO F1S V2 BLUE MASTURBATOR

En fungerande masturbator!
lelo masturbator sexleksak för killar
Den första lufttrycksvibratorn som finns för killar!

Varför är LELO Masturbator en intressant produkt som platsar en topprankning? Jo. Det finns ganska många automatiska avsugningsmaskiner ute på marknaden nu. Problemet med dom är att antingen är de inte tillräckligt kraftfulla,

LELO använder sig av två olika motorer som du genom app kan bestämma värme, tryck och vibration genom. Genom appen kan du också med hjälp av sensorerna se hur mycket trycket på din penis är.

Det som är skillnaden är alltså att denna produkt är tillräcklig för att det faktiskt ska kännas som att någon faktiskt suger av dig. Dock känns det mer som att någon runkar av dig, men känslan av att inte göra det själv slår faktiskt de flesta sexleksakerna på fingrarna.

Hur väljer man rätt sexleksak som man?

Det finns ett otroligt stort utbud av sexleksaker och sexhjälpmedel vilket kan göra det svårt att välja rätt. Ibland kan det till och med vara svårt att avgöra just vilken typ av produkt man vill ha om man kanske tidigare inte testat en sexleksak som man. Jag hjälper dig på vägen!

  • Fundera på vad du är ute efter.

Kanske det är mer stimulans vid onani, prostatastimulans, hjälp med erektion, en leksak för att kunna hålla dig längre eller något att använda tillsammans med din partner. 

  • Välj inte första bästa.

Det är lätt att bli ivrig och vilja köpa sin nya leksak på direkten, men det är viktigt att du jämför olika leksaker innan du bestämmer dig. Titta på de faktorerna som är viktiga för dig såsom pris, känsla och design. 

  • Glöm inte glidmedlet!

Vid köp av sexleksaker är det ofta nödvändigt att du också köper ett glidmedel, detta eftersom de flesta mjuka material slukar fukt. Se därför till att även köpa ett glidmedel för att inte bli besviken på din nya sexleksak.

Jag brinner för att hjälpa dig att hitta rätt i djungeln av sexleksaker

Jag som driver denna sidan älskar att testa nya sexleksaker och därefter dela med mig av mina erfarenheter kring dem. Du kan vara säker med att jag alltid berättar mina ärliga åsikter för att underlätta valet av sexleksak för just dig, men såklart tycker vi människor om olika saker så vad som passar mig kanske inte alltid passar dig. Ta därför gärna hjälp av min vägledning och testa dig fram så kommer du finna de perfekta leksakerna för din lust!

Svarade denna artikel på din fråga?
JaNej

Lämna ett svar