kondomguiden logga
Sexleksaker för Par

Bästa sexleksakerna för Missionären och Doggystyle

/

Artikel skriven av amadeus

/

Senast uppdaterad juli 11, 2022 av amadeus

Idag går i igenom vilka sexleksaker som kan vara bra att använda sig av när man tillsammans med sin partner (denna gång herr och dam) vill få ett skönare sex med enkla sexställningar. Detta är helt enkelt en guide för att både ha ett bättre one night stand men också tips till hur du enklare har bättre sex tillsammans med din partner. Låt oss börja!

Denna artikel använder sig av annonslänkar till vuxensidor.

I denna artikel så går vi igenom och jämför produkter utefter 4 olika punkter. Vi har valt att dela upp dessa i Mannens njutning, Kvinnans njutning, Kvalitet och “Vilka passar produkten?”. Genom att jämföra med dessa punkter i åtanke så blir det också enklare för er att förstå vad som passar er bättre eller sämre. Vi försöker också alltid att jämföra med konkurrerande produkter för att enkelt få översikt på vad som är bäst eller sämst i testen.

Vad är viktigt med denna typ av sexleksaker?

Oftast, och då säger jag oftast eftersom det är det som vi får allra mest sök på Kondomguiden. Oftast så brukar problemet ligga i att killarna kommer för tidigt och kvinnorna inte kommer alls, eller iallafall har väldigt svårt för att komma. Därför tycker vi det är viktigt att vi har en del olika produkter för att kunna passa just det behovet.

Det betyder också att vissa par inte har problem med att killen inte kan komma utan det kanske är där problemet ligger på andra hållet. Men i denna artikel fokuserar vi mest på kvinnans njutning och mannens uthållighet.

Det som jag själv tycker är viktigt när man väljer sexleksaker för sexställningar som missionären och doggystyle är att man som kille(jag är kille) ska kunna bestämma själv om man behöver penetrera mer eller mindre. Man ska enkelt kunna lugna ner sig om man är nära på att komma för att låta tjejen hinna ikapp men samtidigt stimulera tjejen tillräckligt för att bli närmare på att komma.

För andra par så vet jag att det kan vara svårt för tjejer att komma överhuvudtaget, och då kan det vara perfekt att lugna ner sig och låta leksaken jobba istället för att hela tiden gå in och ut. Även om det kan ta en stund så kan det vara bättre att bara låta det ta sin tid.

Bästa Sexleksakerna för Missionären och Doggystyle

Block
känslan på sexleksaken
Mannens Njutning
Man kanske inte riktigt kan säga att denna produkt är till för mannens njutning utan mer för mannens avbelastning. Denna produkt riktar sig mer mot kvinnornas njutning och som vi pratade om i artikeln om att killarna ska kunna fokusera på sex och inte hålla sig. Fast i och för sig så njuter vi killar något otroligt av att se kvinnans njutning också.
Vibrator ikon
Kvinnans Njutning
Även om jag inte är en kvinna så har jag och min tidigare partner haft leksaken under en längre tid och den är otroligt bra på att stimulera och att stimulera över en större yta. Produkten är ganska stor med djupa vibrationer som verkligen fungerar perfekt med att lägga både över klitoris när man har sex. Det som kan vara lite jobbigt ibland är att den är så stor och då passar den inte alla positioner. Men för att avbelasta männen och få kvinnan till snabbare orgasm i ställningar som doggy och missionären så passar den otroligt bra!
pris ikon
Kvalitet
Kanske är det egentligen denna punkt som är den viktigaste för denna produkt. Kvaliteten är oslagbar och konkurrerar enkelt med de dyrare versionerna med en väldigt djup vibration och en ställbar vibration som inte känns för intensiv vid första nivån. (ofta har de billiga väldigt hård vibration och vibrationen känns på något sätt "plastigt")
pris ikon
Passar produkten er?
Denna produkt passar er som vill ha en bättre och enklare orgasm för kvinnan. Gärna också kvinnor som har svårt att komma under vanligt sex, då du som man kan ta det väldigt lugnt och låta leksaken stimulera kvinnan istället för att penetrera alltför mycket. Som sagt så är produkten otroligt bra och kvalitativ men kan upplevas lite stor för vissa.

Block

2. JE JOUE G-SPOT BULLET VIBRATOR

G-Spot Bullet JE JOUE
känslan på sexleksaken
Mannens Njutning
Precis som tidigare leksak så handlar detta mer om kvinnans njutning och underlättande för mannen.
Vibrator ikon
Kvinnans Njutning
Såhär är det. Den här produkten är grym. Den är liten, smidig och kraftfull som en stor vibrator. Det är otroligt enkelt att använda denna produkten medans du har sex och du kan i princip bara lägga den rätt och sen hålla den på samma plats för att kvinnan ska bli tillräckligt stimulerad. Vibrationerna är djupa och lägena är inte för intensiva om man inte vill det. Denna vibrator hade jag och min partner i 4 år utan att ens tänka tanken att byta ut den mot något annat. Jämför man med en satisfyer så är denna enklare att använda under penetrering då det inte är lika viktigt att träffa precis på klitoris.
pris ikon
Kvalitet
Skillnaden mellan denna produkt och de billiga 200kr vibratorerna är egentligen att vibrationerna är skönare och "djupare". Det finns ingenting jag hatar som en lågkvalitativ vibration.(ni kommer förstå när ni köpt er första billiga skitvibrator). Produkten är liten på 10cm men samtidigt väldigt bastant och tyst. Hela produkten är gjord i silikon och med 3 olika knappar kan man ställa både vibration och vibrationsmönster utefter känsla. Oftast så brukar det bli bra att börja på lägsta vibration för att sedan öka när man är närmare orgasm.

Je Joue är också ett känt prisvinnande märke vilket också förklarar varför de är grymma.
pris ikon
Passar produkten er?
Jag säger ja direkt. Denna produkt passar alla par och borde vara en standard i allas sexlåda. Den är enkel att använda och man kan använda den i alla positioner, men funkar verkligen otroligt bra att använda till doggy och missionären. När man kör missionären kan man bara som kille lägga den rätt och sedan hålla den där, den är liten och smidig så den stör inte speciellt mycket. När ni kör doggy kan ni låta tjejen hålla leksaken korrekt för att låta killen göra sin grej i sin egna hastighet. Garanterar en fin orgasm.

Block

3. Penisringar i olika sorter

Penisringar i gummi
känslan på sexleksaken
Mannens Njutning
Denna leksak kanske spontant inte riktigt känns som en leksak som är till både kvinnorna och männen. Men för mannens skull så hjälper det att hålla längre i sängen, få en bättre erektion samt slipper oroa sig för att förlora ståndet.
Vibrator ikon
Kvinnans Njutning
Det går såklart även att använda sig av penisringar med vibration. Dock så funkar det också alldeles utmärkt att inte göra det då penisringen ger penisen en bättre känsla även för kvinnan. Det blir mer "power" i penisen och ytan blir mer "knottrig" då blodet trycker ut på huden. (Hoppas ni förstår)
pris ikon
Kvalitet
Dessa produkter finns i alla möjliga olika kvaliteter men även de allra billigaste brukar fungera väldigt bra. Om man ska jämföra en billig och en dyr version så skulle jag väl istället säga att det mer handlar om att välja om man är nybörjare eller har använt penisring många gånger tidigare. Är man nybörjare så funkar det alldeles utmärkt att ta en billigare version.
pris ikon
Passar produkten er?
Jag skulle säga att dessa produkter passar alla par som inte har problem med penetration redan innan. Eftersom ringen gör att penisen upplevs större så kan det bli problem om så skulle vara fallet. Ringarna passar som allra bäst när man bara vill mysa och samtidigt använda sig av en vibrator i kombination med ringarna.

Block
känslan på sexleksaken
Mannens Njutning
Nu när jag tänker efter så förstår jag inte riktigt varför denna produkt är en av mina favoriter faktiskt. För egentligen så är det inte för mannens skulle denna produkt egentligen finns, utan mer för kvinnans njutning. Men jag skulle ändå säga att det för många kommer kännas bra att använda sig av produkten som kille. Dock kan det bli problem om ni redan har problem med att det är för tajt. För det kommer att bli ännu mer tajt.
Glöm inte att ta det försiktigt för annars kan det kännas som att produkten skaver en del mot penisen.
Vibrator ikon
Kvinnans Njutning
Produkten fungerar precis som med en vanlig satisfyer mer än då att det blir lite enklare att hålla den på plats då den andra armen är inne i slidan. Det gör också att det blir enkelt att använda den i t.ex doggy eller missionären. Njutningen kan jag inte riktigt uttala mig om men min partner fullkomligt älskade denna produkt.
pris ikon
Kvalitet
Kvaliteten kan jämföras med en vanlig satisfyer men inte lika plastig. Produkten är liten och nätt och egentligen så är det inga konstigheter med kvaliteten. Precis som med vissa satisfyers så har de en tendens till att inte vilja ta emot laddning efter ett tag. Dock har inte detta hänt på någon av mina.
pris ikon
Passar produkten er?
Jag har tidigare tagit upp denna produkt som en favorit så jag får fortsätta att säga att den här produkten verkligen passar alla par som inte har problem med att det är för tajt. Ofta så kan den verkligen vara skillnaden på att inte komma alls mot att din partner får en grym orgasm.

Varför Sexleksaker för missionären och doggystyle?

Anledningen är enkel. Dessa är de vanligaste sexställningarna och oftast de ställningar som man använder sig av i det verkliga livet och var gång man har sex. Då är det helt perfekt att ta fram en sexleksak som alltid fungerar och fungerar bra till dessa ställningar. Vissa sexleksaker kan ju vara svåra att räcka till och nå med. Eller så kan de vara klumpiga och för stora.

Fler tips för bättre Sex

Anledningen till att jag överhuvudtaget kom in på sexleksaksbranschen var för att jag och min partner gillade att experimentera med sexleksaker. Så därför är det också otroligt roligt att hjälpa er par med bättre sex. Har ni några frågor eller problem ni vill att vi ska ta upp så kontakta oss gärna!

Här är våra bästa parvibratorer

Lämna en kommentar