Uppdaterades:

Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Sexleksaker för Par

Bästa sexleksakerna för Missionären och Doggystyle

Idag går vi igenom vilka sexleksaker som kan vara bra att använda när man tillsammans med sin partner (denna gång herr och dam) vill få skönare sex med enkla sexställningar. Detta är helt enkelt en guide för att både ha ett bättre one night stand, men också tips till hur du enklare har bättre sex tillsammans med din partner. Låt oss börja!

Vad är viktigt med denna typ av sexleksak?

Oftast (utifrån högst antal sök här på Kondomguiden) ligger problemet i att killen kommer för tidigt och kvinnan inte kommer alls, eller iallafall har väldigt svårt för att komma. Något som är bra när ni väljer sexleksaker för sexställningar som missionären och doggystyle är att ni väljer en leksak som tillåter att du som kille ska kunna bestämma själv om man behöver penetrera mer eller mindre. Som kille ska du enkelt kunna lugna dig om du är nära på att komma för att låta tjejen hinna ikapp och med hjälp av leksaken stimulera tjejen för att hon ska uppnå orgasm.

Sexleksaker för orgasm vid missionären och sex bakifrån

BÄST I TEST
satisfyer pro next generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Världens mest sålda njutningsprodukt som har en 99,9% orgasmgaranti. Ett utmärkt inslag i sovrummet som garanterat kommer göra sexet bättre.

vibrerande penisring

Feel It Vibrating Ring

En vibrerande penisring som stimulerar klitoris samtidigt som den ger killen en förhöjd erektion samt fördröjd ejakulation.

venus klitorisstimulator

Venus Klitorisvibrator

Smidig sexleksak som ger ifrån sig sköna vibrationer samtidigt som det omfamnar venusberget och stimulerar klitoris.

Varför är sexleksaker bra i dessa ställningar?

Anledningen är enkel. Dessa är de vanligaste sexställningarna och oftast de ställningar som man använder sig av i det verkliga livet och var gång man har sex. Då är det helt perfekt att ta fram en sexleksak som alltid fungerar och fungerar bra till dessa ställningar. Vissa sexleksaker kan ju vara svåra att räcka till och nå med. Eller så kan de vara klumpiga och för stora.

Vill du läsa mer om sexleksaker du kan använda tillsammans med din partner? Vi har skrivit en artikel om de bästa parvibratorerna på marknaden där du kan få mer mumsig information.

Lämna en kommentar