You are currently viewing Bästa sexmaskinen – Bäst i test
Bästa sexmaskinen

Bästa sexmaskinen – Bäst i test

Många har provat olika sexleksaker som dildos, vibratorer eller någon piska. Ett område som fortfarande är outforskat för de flesta men definitivt har sin lojala skara av anhängare är sexmaskinen. Sexmaskiner är egentligen en grupp av lite olika maskiner som kan fungera på olika sätt. Men det de har gemensamt är att vara strömdrivna på något sätt och är gjorda för att ge njutning. Jag själv har själv varit nästan lite blyg inför att gå in i den här världen men jag ångrar inte att jag gjorde det. Jag ska dyka lite djupare ner i ämnet för att ge en klar bild av vad en sexmaskin kan ge och varför det kan vara en kul idé att testa! Artikeln kan innehålla sponsrade länkar.

Varför en sexmaskin?

Många provar någon gång en dildo eller något annan lite enklare sexleksak. Är man en person med hög sexdrift är det inte konstigt om det är ett intresse man vill utforska lite särskilt och gärna satsar på. Att köpa en sexmaskin är helt enkelt att gå upp en nivå från vanliga sexleksaker och verkligen satsa på njutning, ensam eller med sin partner/partners!

Olika sorters sexmaskiner

Sexmaskiner finns i många olika utföranden. Vissa av dem består av en dildo som sitter fastmonterad och penetrerar. Andra har istället en lösvagina. Det finns sexmaskiner som är en stor investering och tar upp plats som en möbel, och andra mer överkomliga man kan hålla i handen. Egentligen så handlar det mest om vilken typ av människa du är. Känner du för att ha en möbel som endast är till för njutning eller vill du hellre vara lite mer diskret. 

Vilken sexmaskin ska man välja?

En sexmaskin är inte en enhetlig kategori och de kan skilja sig otroligt mycket åt gällande exempelvis:

  • Prisklass
  • Handjob, penetration, lösvagina?
  • Storlek
Sexmaskin

Prisklass

Första frågan att ställa sig är kanske hur mycket man är beredd att lägga på sin nya leksak. Sexmaskiner kan skilja sig mycket åt i prisklass. Det finns de som kostar runt tusenlappen, och de som kostar en genomsnittlig månadslön eller mer. För en vanlig ”lekman” är kanske oftast en sexmaskin i låg- till medel prisklass realistiskt, medan den som har mer pengar att röra sig med eller helt enkelt har råd, lust och plats att ha en rejälare modell siktar in sig på de övre prisklasserna. En riktigt härlig lyx att unna sig om man kan. 

Funktion

När man har bestämt ungefär hur mycket man vill lägga på sexmaskinen kan det vara rimligt att fundera över vad man vill att den nya leksaken ska göra. Är du man eller kvinna? Har du penis kanske en sexmaskin som ger handjobs lockar, eller en maskin där man kan fästa en lösvagina/fleshlight. Eller så gillar du analt och vill ha en penetrerande maskin som aldrig tröttnar… Kvinnor är ofta intresserade av en maskin som penetrerar och det finns det många sköna modeller som gör. 

Storlek

Och så är det det här med storleken. En sexmaskin är ofta ingen diskret liten manick man gömmer undan i byrålådan, även om det finns såna modeller också. Vissa är relativt behändiga och går att fälla ihop och ställa i garderoben, men det finns också maskiner som bokstavligt talat kräver sin egen hörna eller rentav sexrum. Det finns ju de som är lyckliga nog att kunna ha ett helt rum avsett för bus! Men fallet för de flesta är dock att de inte få ta för mycket plats dels för storlekens skull men också för att de flesta inte kan ha en stor maskin under sängen. 

Fem av de bästa sexmaskinerna på marknaden

Nu när du har hunnit fundera lite över det så kommer här fem modeller av sköna och prisvärda sexmaskiner i olika storlekar, utföranden och prisklasser! 

1. Toy Joy Magnum Opus Thruster Sexmaskin

Toy joy Vibrator

Din plånbok och bostadsyta kanske inte tillåter en av de större modellerna, men det betyder inte att du inte kan skaffa en sexmaskin.

Funktion

Magnus opus thruster är en lite behändigare och prismässigt överkomlig modell av sexmaskin. Det kan man tänka på med denna sexmaskin är att den är handhållen. Trots det så är det en rejäl, snygg och tålig dildo som stimulerar med ordentliga stötar i tre olika hastigheter. Dessutom har den sju olika vibrationslägen att variera med. Alltså menar jag att den inte bara vibrerar utan också rör sig fram och tillbaka. Ett tips kan vara att använda den mot en vägg eller i en position där dina armar är spända så du den kan sköta sitt jobb. Grym leksak. 

Prisklass

Som sagt så är den stora fördelen med denna sexmaskin att den är prismässigt överkomlig jämfört med många andra sexmaskiner, du får den för under en tusenlapp. Nackdelen är att den trots allt inte är en rejäl sexmaskin som man tänker sig dem, men fortfarande prisvärd.

Helhetsintryck

När jag tänker sexmaskin så är det inte en vibratorliknande mojäng jag föreställer mig, och det är ju lite så den här sexmaskinen ser ut. Men den överraskar trots det positivt med sitt något blygsamma yttre. Nio centimeter tränger in och ut, och orgasmer kan det nog bli ändå. Ett minus är ljudnivån, som kan vara lite påträngande, men allt som allt kan jag rekommendera den här sexmaskinen för en nybörjare som vill invigas i den här kategorin av sexleksaker!

2. Handy Ultimate Handjob Maskin

Handy Ultimate Handjob maskin

En lite annorlunda sexmaskin, genom att den inte thrustar med en dildo utan istället ger handjobs!

Funktion

Ett utmärkt val för penisbärare som inte är förtjusta i anala lekar, eller helt enkelt vill ta sin onaniupplevelse till en helt ny nivå. Runkandet automatiseras, och den som av olika anledningar inte har en partner kan fantisera att det är en riktig heting som gör det. En sleeve att fästa penis i medföljer, men en bra sak är att den är kompatibel med flera olika sleevar så att man kan välja sin favorit. Maskinen kan anslutas till onlinetjänsten Handy Feeling med hjälp av wifi eller Bluetooth, där du får tillgång till extrafunktioner som fjärrstyrning och synk med erotiska filmer.

Prisklass

Strax över 2000 kronor får du ge för denna sexmaskin, och eftersom den vunnit flera tester så verkar det onekligen vara värt det!

Helhetsintryck

Onlineanslutna leksaker är kul, och Handy Ultimate Handjob Maskin har spännande virtuella funktioner. Sexmaskinen är sladdansluten vilket har sina för- och nackdelar. Visserligen laddar den aldrig ur, men å andra sidan så är det lite bökigt att behöva dras med sladden. Den frågan man får ställa sig är om man tycker att det är värt att införskaffa en maskin att onanera med, och för många kan det absolut vara det. Ska du skaffa en runkmaskin så är Handy Ultimate Handjob Maskin definitivt det rätta valet.

3. LoveBotz Robo Fuk Justerbar Sexmaskin

Sexmaskin LoveBotz Robo 1

En mångsidig, klassisk sexmaskin till ett rimligt pris. Hur står den sig mot de andra testdeltagarna?

Funktion

Robo fuk är en nyutvecklad, mångsidig och behändig sexmaskin som kan pleasa både kvinnor och män genom att det går att fästa både en dildo och en lösvagina. Hastigheten styrs med en fjärrkontroll och du behöver bara ansluta den, hitta en position du trivs med och växla mellan olika njutbara lägen. En bra sak är att vinkeln kan styras så att maskinen kan användas både stående och liggande.

Prisklass

Robo fuk kan nog befinna sig någonstans i mellanprisklassen, finns billigare men också men för ett pris på ca 4000 kronor så får man säga att det är en budgetvariant jämfört med de högre prisklasserna.

Helhetsintryck

Bra med en behändig sexmaskin som inte nödvändigtvis behöver ta upp ett rum när den inte används, särskilt för oss som bor i lägenhet… Lite klen kan tyckas för de som gillar hårda tag, men jag tycker att den gör sitt jobb. För den som gillar analt så är ett problem att den dildo som följer med är klen och inte klarar av högre ”tryck”. Det kan enkelt lösas med att köpa till en annan dildo och då funkar det fint. Onani för killar är kanske lite bättre med handjobmaskinen Handy Ultimate Handjob än den här lösvaginan. Generellt en bra sexmaskin och rekommenderas för den som vill ha en ”klassisk” knullmaskin!

4. Fetish Fantasy Transportabel Sexmaskin

Fetish Fantasy Sexmaskin 1

En behändig liten sexmaskin som trots sin storlek kan göra underverk. Den medföljande fjädern och ögonbindeln skvallrar om att du gärna får inkludera en eventuell partner i leken!

Funktion

Sexmaskinen kommer med tre olika dildos och en fjärrkontroll som styr dildons rörelse. Maskinen i sig är liten och behändig och får plats i en smidig och diskret medföljande väska. Maskinen går att använda med en partner, men går också att använda helt solo. Antingen genom att spänna fast fötterna eller genom att använda sugpropparna på maskinens undersida.

Prisklass

Mellanprisklass, för cirka 4000 får du denna smidiga och sofistikerade sexmaskin som känns väldigt prisvärd.

Helhetsintryck

Det jag gillar med Fetish Fantasy är att den känns snygg, sexig och fräsch på ett sätt som de andra sexmaskinerna inte är lika bra på. Den känns som valet för en medveten och självsäker person som vet vad hen vill. Jag uppskattar också att den kommer i en behändig väska och diskret kan förvaras utom synhåll för sambon om man vill det, för visst kan man ha en sexmaskin för sig själv också!

5. The Cowgirl Premium Riding Sex Machine

Cowgirl premium sexmaskin 1

Denna typ av sexmaskin som också kallas för Sybian är en klassiker du kanske känner igen från porrfilmer. Det är (som namnet skvallrar om) en sexmaskin som stimulerar en rejält utrustad cowboy liggandes på rygg!

Funktion

The Cowgirl Premium Riding Sex Machine är en rejäl, robust sexmaskin som redan vid första anblick skvallrar om att den tål en del. The Cowgirl består dels av en dildo och en räfflig del som stimulerar klitoris. En extra sexig och spännande egenskap är att sexmaskinen kan styras med en gratisapp som ger oss Cowgirls en riktig åktur… Även män som uppskattar anala lekar kan såklart njuta av denna sexmaskin i toppklass.

Prisklass

Smakar det så kostar det lite. För cirka 14 000 får du din egen cowboy i form av The Cowgirl Premium Riding Sex Machine.

Helhetsintryck

Tillverkad i konstläder ger den ett lyxigt och sexigt intryck, och jag gillar att den inte på något sätt känns “billig” eller plastig. Det finns inte mycket att anmärka på när det gäller The Cowgirl, förutom en ganska viktig faktor som är priset. Vi “vanliga”, dödliga människor har kanske lite svårt för att spontanköpa en sexmaskin i denna prisklass. Men det är trots allt en enorm skillnad i helhetsintryck och funktion från Toy Joy Magnum Opus Thruster… Om man bestämt sig för att lägga ner pengarna och tycker att det är en rimlig prisklass, så lär man inte bli besviken.

Sexmaskiner för killar

Sedan 2021 har AI världen börjat utvecklas i en snabb fart och en av de mest intressanta sexleksakerna för män är de automatiska blowjob maskinerna som använder sig av artificiell intelligens för att ge den bästa avsugningen. Vi skrev en artikel om detta här:
Läs produkt 4 och 5 för bästa beskrivning!

 

Svarade denna artikel på din fråga?
JaNej

Lämna ett svar