Uppdaterades:

Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Sexleksaker för killar

Är det farligt att runka när man är sjuk?

Kan man bli frisk av att onanera? Ett runk om dagen kan få din kropp att må bättre och öka ditt immunförsvar. Är det verkligen bra att runka med en infektion?

I den här artikeln kommer vi gå igenom något som, tro det eller ej söks på alldeles för ofta för att inte ha ett bra svar. Det finns en viss charm med att skriva artiklar om kondomer och glidmedel, men att få i uppdrag att gå igenom om det är bra eller dåligt att runka när man är sjuk slår nog det mesta. Hoppas att ni får ett säkert runkande!

Enligt studier kan en orgasm faktiskt stärka ditt immunförsvar. När du runkar utsöndrar kroppen olika ämnen i kroppen, bland annat dopamin, serotonin och oxytocin, som gör att du mår bättre. Därför kan det vara bra att runka när du ligger hemma och är sjuk. Eftersom en orgasm också kan hjälpa till att reducera stress kan du det även vara bra att runka för att förebygga sjukdomar som orsakas av just stress.

Om kroppen är utmattad

Det finns både positiva och negativa saker med att runka eller onanera när man är sjuk. En positiv effekt när du runkar är att din hjärna utsöndrar samma lyckoämnen som du kan få när du avslutat ett träningspass, men å andra sidan är onani energikrävande. Det betyder helt enkelt att onani kan ta energi från ditt immunsystem som kämpar med att få dig frisk. Det generella svaret på frågan om du borde runka när du är sjuk är jämföra onanitillfället med ett träningspass. Hade du gått till gymmet om du var i det hälsotillstånd du är i nu? Om svaret är nej borde du strunta i att runka och istället lägga dig och vila. Om svaret är ja finns det väldigt många fler positiva effekter av att runka när man är sjuk.

Tänk på att om din kropp känns utmattad är det viktigt att du respekterar det. Att inte låta kroppen återhämta sig från en förkylning eller sjukdom kan göra ditt tillstånd värre. Känner du dig väldigt sjuk finns det fortfarande ingen bättre kur än vila.

Onani i förebyggande syfte

Onani kan vara bra för din hälsa och ditt immunförsvar. Att onanera i sin ensamhet kan utsöndra lyckohormoner i din kropp och ge dig en känsla av välbehag. För att inte prata om hur bra en orgasm är på att få bort stress från tankarna.

Det går inte att runka sig frisk då runkande är fysiskt krävande på kroppen och du spänner ofta flera olika muskler utan att du märker det. Överanstränger du dig vid förkylning kan du göra inflammationen värre.

Om du vill göra det bästa av din onanering rekommenderar jag dig att läsa artikeln nedan om pocketpussys!

pocketpussy

Satisfyer för killar – Bästa Pocketpussyn för onani

I denna artikel går vi igenom olika slags pocketpussys med stängda behållare. Som runkägg fast mer bastant och kanske lite mer känsla.


Sammanfattningsvis

För att sammanfatta frågan i sig så är svaret tråkigt nog både ja och nej. Det är inte farligt att runka när du är sjuk. Du kan runka både när du har feber eller är förkyld. Men när du har feber eller är förkyld är det bäst att vila då kroppen försöker att använda all energi för att bli frisk.

Är det då farligt att runka när man är sjuk? Svar nej. Runka på!

Lämna en kommentar