Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Bättre Sexliv

Vad kommer hända med sexleksaker i framtiden?

Vad framtiden har att erbjuda vet vi inte. Vi kan dock enkelt se vart trenderna pekar i sexleksaksbranschen och det verkar minst sagt lovande!

Sexleksaker har varit ett populärt fenomen i många år och de allra flesta sexuellt aktiva människor använder eller har åtminstone kommit i kontakt med sexleksaker någon gång. 

Framtiden för sexleksaker ser väldigt ljus ut, året 2020 kom sexleksaker att bli omåttligt populära både för den enskilde och för par. Pandemin och corona fick verkligen sexleksaksbranschen att blomstra och vi tror inte att det kommer att stanna där!

I den här artikeln kommer jag prata lite mer om vad vi kan förvänta oss framöver när det kommer till sexleksaker av alla dess slag. Hoppas du är nyfiken! 

Vilka leksaker har varit populära under den senaste tiden?

Sexleksaker i alla dess kategorier har varit populära i många år. När allt fler människor upptäcker vilket enormt sortiment det finns av sexleksaker tillverkas också väldigt mycket fler produkter baserat på efterfrågan. Idag finns det verkligen något för alla oavsett om du gillar mer exotiska och äventyrliga produkter eller om du har mer av en simpel smak. 

För kvinnor har egentligen en typ av sexleksak varit omåttligt populär under lång tid. Den sexleksaken är Satisfyern. Det är en luft-och ljudtrycksvibrator som verkligen kommer åt klitoris bättre än någon annan produkt menar många kvinnor. 

För män har penispumpen och fleshlighten varit populära. Penispumpen använder du både för att få en större penis, omkrets och längd men också för att få en extra stimulerande sexupplevelse. Penispumpen skapar ett vakuum runt din penis vilket både ger dig en fylligare och hårdare erektion. Använder du pumpen regelbundet så får du också en långvarig effekt. Egentligen så har män varit ganska så icke prioriterade inom sexleksaker och det är väl egentligen hos män som man ser den absolut största tillväxten i framtiden. Det finns väldigt mycket som inte ännu är uppfunnet hos män.

En Fleshlight är en lösvagina som ofta ser ut och känns som en riktig vagina. En fleshlight kan både vara elektrisk och ge värmande sugande funktioner men också vibrationer. Det är en väldigt uppskattat produkt av många män då den verkligen ger den där realistiska känslan många är ute efter.

Idag finns också Fleshlights i modeller som har ljudfunktioner, då blir känslan ännu mer realistisk med sköna ljud som stön eller uppmuntrande ord. Idag har också många välkända porrstjärnor valt att avbilda sin egen vagina i fleshlight. Då kan man till och med få känna hur det skulle kunna vara att ha samlag med en riktig människa. 

Hur kommer sexleksakerna utvecklas framöver?

Redan idag kan vi se vibratorer som kopplas samman med appar som kan styras över hela världen, helt fantastiskt eller hur? Man har också sett att realistisk design och känsla blivit ännu större. Till exempel ser en realdoll mer och mer ut som en riktig människa, både vikt och känsla stämmer nästan exakt överens med verkligheten.

En Realdoll för de som inte vet är en verklighetstrogen sex docka som både ser ut och känns som en riktig människa. Idag är en realdoll ganska dyr att köpa men med ny teknologi och snabbare tillverkning tror jag att det inom en snar framtid kommer finnas en ännu större marknad för realdolls. Kommer människor i framtiden inte alls bry sig om att ha en partner? Kan det bli så verkligt att det blir härligare att ha sex med en Realdoll än en riktig människa? Jag tror att det kommer att finnas människor inom snar framtid som inte längre bryr sig speciellt mycket om en partner. Helt perfekt för personer som inte älskar den sociala biten.

Man har också sett en stor utveckling kring produkter för par. Appstyrda vibratorer är bara en utav nyheterna. Men man kan också se att många vågar sig på trosor med inbyggd vibrator. Även dessa kan ofta styras med en app och flera märken har också en mängd olika funktioner. Just de appstyrda trosorna är väldigt populära bland par. Många vågar sig till och med på att bära trosorna ute bland folk. Då kan man helt överlåta vibrationerna till sin partner och på så vis starta förspelet ute på stan eller varför inte på den tråkiga släktmiddagen? 

När det kommer till sexleksaker för män specifikt syns en stor utveckling till prostatastimulans. Idag finns redan en enormt stor marknad kring leksaker som används för prostatastimulans och utbudet ser bara ut att bli större. Även här ser man att elektroniska och appstyrda sexleksaker bara blir mer och mer populära. Det har också börjat ploppa upp en del försök till att använda sig av samma lufttrycksvibratorer fast för män som t.ex Satisfyern. Detta kommer vi att hålla ett stort öga på då det kan bli en väldigt intressant produkt.

Vi passade även på att ställa frågan till våra samarbetspartners och vi fick svaret att det finns enormt mycket att vänta sig kommande åren inom sexleksaker. Branschen fick en enorm uppsving under 2020 och början på 2021 på grund av pandemin och förväntas öka ytterligare kommande år.

Under 2022 så är det stort fokus på att istället för att det ska vara vibration på t.ex dildos så kommer det ligga ett större fokus på att rörelserna ska vara så ”mänskliga” som möjligt. Det ska kännas som att det är en annan människa som du har mellan benen och inte en handrobot. För par så har vi ju sett otroligt grymma parvibratorer under 2020 och vi kan inte vänta på att se alla nyheter.

Sexleksaker att hålla koll på framöver 

Vissa leksaker är mer populära än andra både när det gäller sexleksaker man använder med sig själv och de man använder tillsammans med en partner. Jag tror, och vet, att utveckling bara kommer fortsätta gå framåt. Kanske kommer en leksak vi absolut inte kunnat tro skulle bli populär verkligen slå stort framöver? Tillverkarna är duktiga och med rätt marknadsföring kan det mesta bli populärt.

Nedan listar jag upp de produkter som jag tror kan vara bra att hålla lite koll på framöver. Produkter som jag verkligen tror kommer slå ännu större och bara få fler och fler härliga funktioner att älska.

  • Penisringen. Redan idag är penisringen väldigt populär bland par runt om i världen. Det förstår jag verkligen då den både stimulerar mannen och kvinnan samtidigt. Den ger både mannen en starkare och mer känslig erektion och samtidigt får kvinnan vibrationer mot klistoris. Denna produkt tror jag verkligen kommer utvecklas ännu mer de kommande åren. Kanske att vibrationsfunktionen kommer kunna ligga ännu mer centrerad på kvinnan? Idag får ju endast kvinnan vibrationer mot klitoris när mannen är som längst in i henne. 
  • Lufttrycksvibratorn. Den berömda lufttrycksvibratorn har tidigare år varit enormt populär och fler och fler funktioner tillkommer med åren. Idag tillverkar t.ex. märket Satisfyer både lufttrycksvibratorer du kan använda själv men också som par. Redan idag är Satisfyers vibratorer vattentäta och med olika vibrationslägen. Nästa stora grej kanske är att den blir helt automatisk? 
  • Fleshlighten. En mycket populär produkt bland män runt om i världen som bara ser ut att bli mer och mer omtyckt. Många fleshlights ser idag väldigt realistiska ut och ger också en väldigt realistisk känsla när man använder den. Nästa stora uppdatering kommer nog inom en snar framtid, redan nu är ju många fleshlights inbyggda med både ljud, sug och vibration. Det ska bli väldigt spännande att se vad nästa steg blir! 
  • Runkägget. Det finns inget ord som trendar mer än runkägget under senaste sökningar. Det börjar snart bli ett ord som de allra flesta vet vad det betyder och kanske har provat. Vi anser verkligen att det är en fantastisk produkt som kommer slå även i framtiden. För de killar som känner att en fleshlight kanske är lite för mycket att ha hemma så passar runkägget exemplariskt för att få ett bättre runk.

Rengöring kommer bli allt mer viktigt

Under 2020 blev samhället renare än någonsin förr. Människor lärde sig att tvätta händerna mer frekvent och man såg till att sprida så lite bakterier som möjligt. Samma borde, och kommer förhoppningsvis, gälla sexleksaker och dess renlighet. Många glömmer dessvärre av att rengöra sina vuxenleksaker ordentligt vilket både är onödigt och kan till och med vara farligt. 

Rengör man inte sina sexleksaker ordentligt tappar de för det första hållbarhetslängden. Många material som sexleksaker är gjorda av kräver att de rengörs med ett speciellt rengöringsmedel. Det finns alltid specifikt utvalda rengöringsmedel till sexleksaker där man köper själva leksaken. Om du inte vet vilket medel du ska köpa brukar det till och med stå på produkten vad den bör rengöras med. 

Diskmedel räcker inte att rengöra vuxenleksaken med. I många fall får faktiskt rengöringen motsatt effekt om du väljer att rengöra den med diskmedel eller vanlig tvål och vissa material helt gå sönder eller torka ut om du inte använder anpassade rengöringsmedel. 

Varje gång du använder en sexleksak samlas ett gäng bakterier i och utanpå produkten. Dessa bakterier försvinner endast om du tvättar vuxenleksaken med anpassade produkter. Tar du inte bort bakterierna med en gång blir de lätt ingrodda och tids nog rent av omöjliga att få bort. Dessa bakterier kan sedan sprida både sjukdomar och orsaka klåda och sveda av alla möjliga typer. 

Så tänk på det. Även om din sexleksak kan se ren ut och kännas ren av att endast rengöra den med tvål eller diskmedel så är den inte det. Använd hellre specifika rengöringsmedel anpassade för just din sexleksak och dess material. 

Allt blir lite roligare med sexleksaker 

Hela livet blir faktiskt lite härligare och roligare om man använder sexleksaker regelbundet. Framöver kommer vi förhoppningsvis se en mängd olika nyheter och roliga uppdateringar som vi kommer älska. Fortsätt låta fantasin flöda och glöm inte bort att rengöra dina härliga vuxenleksaker. 

Jag önskar er alla en härlig tid framöver med massvis av härliga och spännande sexleksaker!

Lämna en kommentar