Uppdaterades:

Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uncategorized

Vad är ett runkägg? Tips för ett bättre runk!

Det var faktiskt min exflickvän som fick mig överhuvudtaget att prova ett runkägg, resten är historia. Ett runkägg tar onani-upplevelsen till en helt ny nivå för oss killar. Jag är något av en självutnämnd expert när det kommer till runkägg och rekommenderar denna lilla sexleksak till mina kompisar så fort tillfälle ges. Här kan du läsa mer om vad ett runkägg är och vilka vi tycker är bäst.

Vad är ett runkägg?

Ett runkägg är en sexleksak för män som du kan använda när du onanerar. Ägget är ofta gjort av gummi och ska helst användas tillsammans med glidmedel. Ett runkägg kommer med olika slags textur på insidan. Insidan av ett runkägg kan exempelvis vara knottrig för att ge extra stimulans när du onanerar. De är ofta töjbara upp till 30 cm. Det finns runkägg som du ska använda flera gånger, andra runkägg är skapade för att användas en gång, därav det billiga priset.

Borde jag testa ett runkägg?

Det spelar ingen roll om du är en ensam kille eller om ni är ett par som tycker om sexleksaker, ett runkägg är alldeles för bra för att inte prova. Jag är inte någon som brukar bli speciellt imponerad av de sexleksakerna som finns tillgängliga idag, men dessa små ägg har verkligen förvånat mig. Att använda ett runkägg är lite som att ha ett riktigt skönt ligg, fast med väldigt mjuka och sköna knottror på. För dig som partner kan det vara en otroligt bra leksak att använda till förspel eller om du helt enkelt vill ge din kille en skön avrunkning. Vissa människor jämför dessa ägg med en ”pocketpussy”, men jag skulle inte säga att man riktigt kan jämföra de två. Detta ägg använder du när du runkar för att ha någonting som känns väldigt skönt mellan penis och hand.

Hur föreslår jag ett köp i förhållandet?

Ni som är ensamma kan hoppa över denna rubrik, men eftersom jag tror att det ändå kan vara en lite jobbig sak att ta upp i ett förhållande känner jag mig ändå tvungen att besvara denna fråga. Är du flickvän i förhållandet tycker jag att du kan föreslå det som en rolig grej och för att du verkligen vill göra det skönare för din pojkvän. Genom att nämna att det är för skojs skull blir det mer lättsamt för båda. Du som tjej kan också överraska killen med att köpa hem ett ägg och sedan fråga om han vill prova det. Oddsen för att din kille säger nej till en skönare avrunkning är definitivt inte stor. Är du killen i förhållandet kan det vara lite mer knepigt. Tänk dig själv att du föreslår någonting som kanske egentligen kan tolkas som att din partner inte gör sitt jobb. Hur hade du själv tolkat om din partner velat köpa någonting som gör jobbet åt dig? Det kan helt enkelt vara lite känsligt. Mitt tips är ganska enkelt. När du föreslår ett runkägg, ha approachen att det är för att göra det roligare för båda, inte bara dig själv.

Hur fungerar ett runkägg?

Du häller först i glidmedel i ägget och sedan trär du ägget över penisen för att sedan runka med det på. Äggen kommer med olika slags knottror invändigt och är töjbara. Egentligen är ett runkägg bara ett väldigt töjbart hölje gjort av silikon eller gummi med en öppning på ena sidan där man stoppar in penisen. Det är töjbart oftast upp till över 30cm och väldigt mjukt.

Så använder du ägget

  1. Öppna paketet och plocka ut det vita/genomskinliga ägget
  2. Häll i glidmedel i ägget i lagom mängd
  3. Trä över penisen
  4. Runka!


Test av runkägg

Jag bestämde mig för att köpa hem en del runkägg för att prova om det var någon större skillnad på dom. Listan här nedanför kommer att fyllas på allteftersom. Hoppas att ni hittar ert perfekta runkägg. Sammanfattningsvis kan jag säga att det inte är någon större skillnad på runkäggen. Alla är i stora drag lika sköna att använda och har liknande kvalitet.

BÄST I TEST

TENGA COOL Egg Snow Crystal Masturbator

★★★★★ 5/5

Kylande och intensiv känsla

Kan användas flera gånger

Glidmedel medföljer

Bra pris hos:

39 kr frakt / Fri över 700 kr

Diskret leverans

Till Sinful.se Till Vuxen.se

Det första ägget i testet är Tenga Egg Wavy Cool. Varför jag vill slå ett slag för detta ägg är för att det egentligen är det ägget med den största skillnaden. Ofta kommer äggen tillsammans med glidmedel i en engångspåse med och med detta ägget följer det med ett kylande glidmedel i paketet. Knottrigheten på ägget är grymt skönt och tillsammans med det kylande medlet skulle jag säga att detta ägg var det som tilltalade mig mest. En, och den enda, nackdelen är att glidmedlet som medföljer bara räcker för en gång vilket betyder att nästa gång du använder ägget måste du ha egen kylargel.

TENGA COOL Egg Snow Crystal Masturbator

★★★★★ 4/5

Mjuk och skön insida

Kan användas flera gånger

Glidmedel medföljer.

Bra pris hos:

39 kr frakt / Fri över 700 kr

Diskret leverans

Till Sinful.se Till Vuxen.se

På andraplats, efter ägget med det kylande glidmedlet, kommer detta runkägg. Som jag nämnde tidigare är det inte stora skillnader mellan de olika äggen men eftersom jag ändå har provat många olika, närmare bestämt sju stycken, får jag ändå välja ut mina favoriter. Det är jag ändå värd när jag varit tvungen att gå till Ica och stått och köat för att få hem 7 ägg att runka med.

TENGA Egg Variety Wonder Masturbator 6-pack

★★★★★ 4/5

Sex stycken sköna ägg

Tar runkningen till en ny nivå

Glidmedel medföljer.

Bra pris hos:

39 kr frakt / Fri över 700 kr

Diskret leverans

Till Sinful.se Till Vuxen.se

I detta paket får du en blandning av alla TENGAs bästa runkägg. Perfekt för dig som gillar att experimentera och testa de olika varianterna. Detta paket innehåller 6 stycken ägg med olika strukturer på insidan och tillhörande glidmedel. Jag tycker det här är en utmärkt present att köpa till killen, eller att köpa som en rolig grej för par.

Kan runkägg vara skadliga mot huden?

Runkägg är skapade för att användas på huden på penisen och är därför anpassade för just det, både när det kommer till material och passform. Eftersom äggen oftast är gjorda av 100% silikon ska det inte vara någon fara att använda sålänge du inte är allergisk mot just silikon. Det finns inga ämnen i runkäggen som ska vara skadliga.

Kan man komma i runkägget?

Enligt rekommendationer ska man inte få utlösningen inuti leksaken utan för att ägget ska hålla så länge som möjligt ska man göra det utanför. Det kan dock vara skönare att göra inuti ägget och då är det viktigt att du verkligen tvättar av produkten med hjälp av både vatten och rikligt med mild tvål för att det inte ska fastna några bakterier om du använder det en gång till.

Går ett runkägg lätt sönder?

Ja, det finns en risk att ägget går sönder när man använder det för hårt och med för mycket stretch när du runkar. Det går inte sönder om du är varsam och inte drar för hårt i det. Många har dock skrivit i recensionerna att äggen kan bli konstigt formade efter ett antal användningar. Detta är ingenting vi har märkt.

Kommer min kille bli glad för ett runkägg?

Ja, ett runkägg är något som ökar njutningen för kilen. Som vi nämnt tidigare kan det vara ett känsligt ämne med runkägg och sexleksaker överlag. Allt vi önskar på Kondomguiden.nu är att alla killar får en chans att prova ett. Tveka inte att klicka hem ett för att göra sexakten lite bättre.

För er som gillar runkägg

Om du gillar runkägg kommer du att älska en riktigt grym Satisfyer för killar. Läs artikeln för att förstå vad en grym produkt för killar kan göra för dig!

Lämna en kommentar