7 tips till killar som vill hålla längre i sängen

Tidig utlösning vid sex för killar kan vara ett enormt jobbigt problem. Vi har undersökt vad man kan göra för att klara av att hålla lite längre i sängen. Lär dig att hålla längre med våra grymma tips! 
I denna artikel går vi igenom följande tips:

Så håller du längre i sängen
1. Onanera innan dejten
2. Bedövningsspray
3. Tänk på något osexigt
4. Använd en penisring
5. Jelqing och knipövningar
6. Träning med samma partner
7. Drick alkohol samtidigt

1. Onanera innan dejten

En klassiker bland killar som faktiskt fungerar. Att dra en handtralla i duschen när du står och lyssnar på ”i gotta feeling” med Black Eyed Peas kan vara din räddning.

Genom att avsluta innan du går på dejten gör att du inte är lika kåt och inte heller kommer ha sprängfyllda bollar när det är dags att prestera. 

Detta tips har funnits med sen urminnes tid och är alltid något man kan göra som definitivt fungerar. 

2. Bedövningsspray

Ett av de tipsen som jag själv provat är att använda sig av ett så kallat fördröjningsspray. Det finns mildare eller starkare och dessa fungerar utmärkt.
Här kan du läsa en artikel där vi skriver om just våra allra bästa bedövningsspray.Alla olika sprayen har inte prövats, men ett av de absolut bästa tipsen är detta: 

Det fungerar genom att ”bedöva” penisen, det gör alltså så att det inte känns lika mycket när ni har sex. Du kommer att kunna komma tillslut men då bör även din kära också vara färdig och nöjd.

Akta dig för de vanliga och dyra ”natur”-bedövarna. Dessa är oftast bara dyra, luktar starkt och fungerar minimalt. (Vilket blir en motsatt effekt om du räknat med att de skulle räddat dig i sängkammaren) 

För att applicera bedövningsspray så är det viktigt att du tar över hela penisen förutom vid urinröret. Om du råkar få vätskan där så är det viktigt att du sköljer med vatten och (tvål) för annars finns det stor risk att det börjar svida. Tvål inom parentes eftersom då bör du använda ett milt tvål.

Fördröjningsspray är absolut något vi ser som en investering om du har problem med tidig utlösning. 

Jag har själv provat extremt många olika bedövningsspray. Alla vi killar som har lite för mycket prestationsångest har. Det allra bästa sprayet jag provade var ett från thailand som nu dock slutat säljas, det bedövade penisen helt och du fick helt enkelt välja psykiskt om du ville komma eller inte. Ganska kul faktiskt.

Men på den svenska marknaden så finns det inte speciellt många som faktiskt är värda sina pengar men de som jag använder finns i artikeln ovan. Såklart blir den inte någonsin lika bra som det thailändska men absolut fungerar det. Ett extra tips vid användning av detta är att ta medlet i 3 olika omgångar. Att ta en omgång och sedan skölja av efter det torkat och det absorberats 3 gånger, då funkar effekten extremt mycket bättre.

Det finns en liten risk att den du ligger med kan känna någon lukt av ditt medel och då kan det också vara bra att skölja av dig innan ni har sex.

3. Tänk på något osexigt

En klassiker; att tänka på något osexigt när du ligger med din drömtjej/kille.
Redditforumet tyckte att du skulle tänka på döda katter. Jag slipper gärna detta och brukar försöka lägga något riktigt krångligt mattetal. (funkar inte om du tänder på det) 

Något som nästan alla killar gör och som säkert hälften av tjejerna förstår redan är ju det klassiska platsbytet. Att gå ur och byta sexställning för att vänta på att känslan av att behöva komma ska lugna ner sig lite. Det fungerar i ett par sekunder men tillslut står du ändå där helt ensam.. med penis i hand. 

4. Penisring

Köp en penisring och tacka oss sedan. En penisring kan hjälpa till med massor och att fördröja utlösningen är en av sakerna den kan hjälpa dig med. 

De kan också hjälpa dig med ett bättre stånd och även till att stimulera lite extra mot klitoris. 

Att använda sig av en penisring kan vara lite skämmigt om du aldrig gjort det förr. Men att flika in en enkel kommentar så kan vi garantera att det inte kommer bli stelt eller några problem. Trots allt så kommer det hjälpa både dig och din partner när ni ska hoppa ner i sängen. 

En penisring fungerar genom att den stryper blodflödet ut ur penisen, precis som när du håller ett rep eller gummiband runt armen så får penisen ett helt annat tryck. Det blir nästan som en viagra-effekt. 

Det är bara att köpa lite olika storlekar för att se vilken ring som passar dig bäst. Den ska sitta tight men inte så tight att det börjar göra ont, de finns för att hjälpa dig att hålla blodet på plats. Nedan länkar jag ett standardpaket på penisringar som jag faktiskt aldrig gått ifrån. Det enda jag beställt mer än detta paket är fler av samma paket. Dessa funkar superbra

Läs vår bäst i test artikel om penisringar här:
5. Jelqing och knipövningar

Vi har inte speciellt mycket erfarenhet i detta ämnet och kan inte uttala oss om hur pass bra det är med jelqing och knipövningar. Ett stort test är på gång där vi både provar en omtalad penispump och då samtidigt kommer vi köra jelqing. 

Jelqing är en sorts träning/stretch för penisen. Det finns ingen riktig vetenskap som backar upp att du skulle få ett större stånd eller kunna hålla längre i sängen. Dock så finns det många guider på diverse forum där människor fått resultat som minst sagt är intressanta. 

Vi kommer att göra ett test på minst 3 månader där vi testar alla olika övningar och sedan slå ihop detta till en stor guide! 

6. Träning med samma partner

Att ha sex med samma partner en längre tid brukar kunna hjälpa de största problemen med tidig utlösning. Ni vänjer er vid varandra och spänningen släpper en del. Ofta kan stress och spänst i kroppen vara en stor del till tidig utlösning. 

Har du mycket problem med att komma för tidigt så är det ett ypperligt tillfälle att bli bättre på sakerna runtomkring. Allting behöver inte handla om att penetrera. Lär dig din partners känsliga områden, lär dig att slicka din partner. Prova nya saker. Prova leksaker. Här under kan du läsa om de bästa parvibratorerna! För att avbelasta killen och låta vibratorn jobba mer.

Det är viktigt att inte stirra sig blind på problemen som finns utan att hitta lösningar.

7. Alkohol

Vi kanske inte borde skriva denna rubriken. Men alkohol har faktiskt både en lugnande effekt och hjälper till med att fördröja utlösningen. 

Har du en partner så kan det vara ett perfekt tillfälle att bjuda på en middag, dricka lite vin och sedan avsluta med ett hederligt ligg som håller längre än 2 minuter. Fantastiskt säger vi. Livsfarligt säger någon annan.

Svarade denna artikel på din fråga?
JaNej