kondomguiden logga
Sexleksaker för killar

Bästa Avsugningsmaskinen – Hur bra är Autoblow A.I egentligen?

/

Artikel skriven av amadeus

/

Senast uppdaterad september 23, 2022 av amadeus

Mitt absoluta favoritämne. Tech, sexleksaker och avsugningsmaskiner. Även en av sexleksakerna som är min absoluta favorit av de mest populära sexleksakerna.

A.I i sexleksaker är någonting som jag följer utvecklingen varje vecka. Det finns ingen roligare tid i sexleksaksvärlden än nu när tekniken börjat utvecklas och blowjob maskinerna börjat använda sig av Artificiell Intelligens.

Det finns såklart även andra bra blowjob maskiner som vi också går igenom i artikeln. Men eftersom jag tidigare redan tagit upp satisfyer för killar i en annan artikel så kommer jag att fokusera på nyheterna.

Denna artikel har utvalda reklamlänkar

Autoblower AIAI Autoblower Maskin – AI Onanimaskin för män
AI Avsugare – Framtiden är här
|

Vad är en avsugningsmaskin?

En avsugningsmaskin är en sexleksak för killar som är byggd för att efterlikna en avsugning. De är ofta utformade som en vagina med hjälp av en silikonform.

De gamla versionerna utan teknik (som är otroligt grymma också) använde sig helt enkelt av en behållare och en silikonform. Genom vakuum så kunde man bygga en känsla av att någon suger av dig.

avsugningsmaskiner innan ai 2

De nya versionerna där det är teknik inblandad så använder man sig av samma typ av funktion fast med lite mer finess.

Bara med den stora skillnaden att du inte behöver göra någonting alls mer än att luta dig tillbaka och njuta.

Autoblow A.I tog över avsugningsmaskinerna

När autoblow A.I först lanserades blev den världskänd. I den första investeringsrundan under 2016 fick de ihop mer än vad de hade frågat efter och den första versionen såldes hela världen över.

Autoblowern skapades genom att analysera sexvideos med hjälp av A.I och få maskinen att fungera så likt en riktig avsugnings som bara möjligt. Även om maskinen inte hade speciellt bra recensioner under 2016 så har Brian Sloane (ägare av företaget) släppt över 5 nya versioner av produkten.

Man kan hur som helst inte undvika faktan att produkten tagit över världen och med fler än 200 000 sålda produkter är bolaget ett miljardbolag idag.

Hur fungerar en avsugningsmaskin?

En avsugningsmaskin som inte är manuell använder sig av rörelser som efterliknar en avsugning. Genom att använda sig av olika mönster, hastigheter och sugstyrka så kan man efterlikna en mänsklig avsugning. En mänsklig avsugning som du själv kan styra över. Eller låta maskinen styra över.

Autoblower funktion

Nu slipper du sätta dig på dina händer tills dom somnar genom att faktiskt få en riktig avrunkning/avsugning av en maskin. Hur häftigt är inte det?

Eftersom Autoblow A.i är en av de produkterna som är allra längst fram i utveckligen så väljer jag att fokusera lite mer på hur den fungerar.

Artificiell Intelligens – Avsugning tränad av robot

Brian Sloane tillverkade produkten med hjälp av att analysera över 1200 porrvideos med hjälp av en a.i. Detta gjorde man för att sedan kunna ta fram de absolut mest naturliga rörelserna och hastigheterna.

Du kan koppla upp maskinen och ladda ner ett nytt avsugningsprogram och ställa hur tight du vill att pocketpussyn ska vara.

Du kan även träna upp den för att använda sig av din favorit. T.ex så gillar jag att blanda snabba rörelser med att pausa ibland för att få mer njutning. Allt detta kan du göra i appen.

Blowjobmaskiner som använder sig av AI

Idag så är det inte många maskiner som använder sig av AI utan det är en väldigt ny och intressant teknik. Autoblower var först i världen med att integrera artificiell intelligens och avsugningsmaskiner.

Något som vi inte visste att vi behövde men som världen stod med öppen famn och välkomnade.

Autoblow A.I mot konkurrenter

Jag har tidigare kommenterat varför Autoblow är bättre än t.ex Fleshlight eller satisfyer för killar tidigare. Den stora anledningen till att produkten vinner är dels för att det finns så otroligt många fler användningsområden på produkten jämfört med Satisfyer eller Fleshlight.

Att gå från att behöva jobba med händer och kropp till att helt automatiskt kunna få en avsugning av en maskin är ganska fantastiskt enligt mig.

Känslan är såklart inte densamma och ibland skulle jag ändå säga att jag tar fram min Fleshlight för att få ett snabbt avslut. Inte för att produkten i sig är bättre men de har fortfarande olika användningsområden.

Fleshlighten kan du t.om använda tillsammans med din Autoblow vilket gör båda produkterna ännu bättre. Det är många kunder som klagat på att originalet är för slappt och jag håller med. Du kan t.om köpa en anal-fleshlight för att verkligen göra det tight.

Den enda gången Autoblow skulle förlora är om du har en tight budget. Det är såklart otroligt mycket orgasm för pengarna även när man köper en fleshlight eller en Satisfyer för killar. Läs mer om dom här.

Använda Autoblow med Virtual Reality

Det är inget komplicerat med att använda maskinen tillsammans med VR och jag tror att det är här det kommer att kunna finnas allra mest utveckling.

Tänk dig om du hade satt igång din favoritporrscen och det som händer är att maskinen rör sig exakt som avsugningen i filmen? Hur grymt hade det inte varit? Jag tror inte att detta är långt bort i tiden överhuvudtaget. Ägaren berättar i en podcast att de varje år lägger otroligt mycket pengar på att utveckla produkten och göra den bättre.

För att använda produkten med VR idag så kan du helt enkelt köpa dig ett par VR glasögon och sätta igång din favoritporrscen. Sedan sätter du helt enkelt igång ett av programmen och intalar dig själv att du är med i porrscenen. Detta blir så mycket mer verkligt nu när man slipper att röra någonting själv utan du bara kan låta produkten göra jobbet.

Jag testade VR-porr för några år sedan men det största problemet var att man inte riktigt kunde fokusera helt eftersom det fortfarande var du som gjorde allt jobb. Och att kvaliteten inte var tillräckligt bra. Nu är allting tillräckligt utvecklat för en grym njutning.

Jag skulle säga att detta är det häftigaste som gjorts för killar tillsammans med VR.

Autoblower AIAI Autoblower Maskin – AI Onanimaskin för män
AI Avsugare – Framtiden är här
|

Hur bra är Autoblow AI?

hur bra är autoblow a.i 1 1

Det diskuteras om att Autoblow kan vara den bästa avsugningsmaskinen genom tiderna för killar. Just nu är den iallafall den mest sålda genom tiderna och börjar röra sig mot samma hype som Satisfyer Pro hade för tjejer.

Även om det fortfarande finns många punkter produkten hade kunnat utvecklats så tycker jag ändå att det lätt är den mest innovativa produkten vi har sett på många år på sexleksaksmarknaden.

En av de enkla fixen som hade kunnat gjorts direkt hade varit en tightare lösvagina. Men detta kan man t.ex fixa med en Fleshlight och sätta in den istället.

De har även i den senaste modellen lagt till en skruv så att du kan spänna behållaren.

Är den högljudd?

Med den nya versionen så har maskinen blivit hälften så högljudd och tre gånger starkare. Maskinen är alltså otroligt välutvecklad efter många års utveckling och du behöver inte oroa dig för en hög ljudnivå.

Det är dock viktigt att du köper en version som har de senaste funktionerna och den nya motorn.

Nyheter i den senaste versionen av Autoblow A.I

Vad är det som är nytt i den nya versionen av Autoblower?

Lämna en kommentar