Uppdaterades:

Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Sexleksaker för killar

Autoblow AI – Bästa avsugningsmaskinen 2024

Bild på granskare av texten

Mina två absoluta favoritämnen: Tech och sexleksaker! Kombinationen heter Autoblow AI och är en utav mina favorita sexleksaker, och den är även en utav de mest populära sexleksakerna där ute.

A.I. i sexleksaker är någonting som jag följer utvecklingen varje vecka. I dagsläget finns det få saker som är roligare i sexleksaksvärlden än att blowjob-maskinerna börjat använda sig av Artificiell Intelligens.

Det finns såklart även andra bra blowjob-maskiner, som vi också går igenom i artikeln. Men eftersom jag tidigare redan tagit upp satisfyer för killar i en annan artikel så kommer jag främst att fokusera på nyheterna.

BÄSTA AI-BLOWER
Autoblower AI

AI Autoblower – AI Onanimaskin för män

Verklighetstroget material för verklighetstrogna oralsex. Bara att applicera glidmedel och köra igång.

Oralsex när du vill – nu med A.I!

Träna upp din uthållighet

10 olika tekniker & hastigheter

Vad är en avsugningsmaskin?

En avsugningsmaskin är precis som det låter – en sexleksak för killar som är byggd för att efterlikna en avsugning. Men de är ofta utformade som en vagina med hjälp av en silikonform. De gamla versionerna utan teknik (som är otroligt grymma också) använde sig helt enkelt av en behållare och en silikonform. Genom vakuum så kunde man bygga en känsla av att någon suger av dig.

De nya versionerna av avsugningsmaskinerna använder sig utav teknik inblandad som bidrar till lite mer finess. Med hjälp av den nya tekniken är den stora skillnaden att man inte behöver göra någonting alls mer än att luta dig tillbaka och njuta.

avsugningsmaskiner innan ai 2

Autoblow A.I tog över avsugningsmaskinerna

När autoblow A.I först lanserades blev den världskänd. I den första investeringsrundan under 2016 fick de ihop mer än vad de hade frågat efter och den första versionen såldes hela världen över. Autoblowern skapades genom att analysera sexvideos med hjälp av A.I och få maskinen att fungera så likt en riktig avsugnings som bara möjligt. Även om maskinen inte hade speciellt bra recensioner under 2016 så har Brian Sloane (ägare av företaget) släppt över 6 nya versioner av produkten.

Man kan hur som helst inte undvika faktan att produkten tagit över världen och med fler än 200 000 sålda produkter idag.

Hur fungerar en avsugningsmaskin?

En avsugningsmaskin som inte är manuell använder sig av rörelser som efterliknar en avsugning. Genom att använda sig av olika mönster, hastigheter och sugstyrka så kan man efterlikna en mänsklig avsugning. En mänsklig avsugning som du själv kan styra över. Eller låta maskinen styra över.

Nu slipper du sätta dig på dina händer tills dom somnar genom att faktiskt få en riktig avrunkning/avsugning av en maskin. Hur häftigt är inte det?

Eftersom Autoblow A.i är en av de produkterna som är allra längst fram i utveckligen så väljer jag att fokusera lite mer på hur den fungerar.

Autoblower funktion

Artificiell Intelligens – Avsugning tränad av robot

Brian Sloane tillverkade produkten med hjälp av att analysera över 1200 porrvideos med hjälp av en AI. Detta gjorde man för att sedan kunna ta fram de absolut mest naturliga rörelserna och hastigheterna.

  • Du kan koppla upp maskinen och ladda ner ett nytt avsugningsprogram och ställa hur tight du vill att pocketpussyn ska vara.
  • Du kan även träna upp den för att använda sig av din favorit. T.ex så gillar jag att blanda snabba rörelser med att pausa ibland för att få mer njutning. Allt detta kan du göra i appen.

Blowjobmaskiner som använder sig av AI

Idag så är det inte många maskiner som använder sig av AI utan det är en väldigt ny och intressant teknik. Autoblower var först i världen med att integrera artificiell intelligens och avsugningsmaskiner. Något som vi inte visste att vi behövde men som världen stod med öppen famn och välkomnade.

Autoblow A.I mot konkurrenter

Jag har tidigare kommenterat varför Autoblow är bättre än t.ex Fleshlight eller satisfyer för killar tidigare. Den stora anledningen till att produkten vinner är dels för att det finns så otroligt många fler användningsområden på produkten jämfört med Satisfyer eller Fleshlight.

Att gå från att behöva jobba med händer och kropp till att helt automatiskt kunna få en avsugning av en maskin är ganska fantastiskt enligt mig. Man behöver inte utesluta det ena eller det andra. Fleshlighten kan du t.om använda tillsammans med din Autoblow vilket gör båda produkterna ännu bättre. Det är många kunder som klagat på att original-fleshlighten är för slappt och jag håller med. Därför rekomenderar jag en anal-fleshlight för att verkligen göra det tight.

#1 Fleshlight
19259 fleshlight girls eva lovia spice q100 002 e1702940760718

Fleshlight – Eva Lovia

Drömmer du om att ha analsex med porrstjärnan Eva Lovia? Med Fleshlight Girls Eva Lovia Spice kan dina drömmar gå i uppfyllelse.

Fleshlighten är skapad efter hennes anus.

Eva är halv japanska och latina.

Den enda gången Autoblow skulle förlora är om du har en tight budget. Det är såklart otroligt mycket orgasm för pengarna även när man köper en fleshlight eller en Satisfyer för killar. Läs mer om dom här.

Använda Autoblow med Virtual Reality

Det är inget komplicerat med att använda maskinen tillsammans med VR och jag tror att det är här det kommer att kunna finnas allra mest utveckling.

Tänk dig om du hade satt igång din favoritporrscen och det som händer är att maskinen rör sig exakt som avsugningen i filmen? Hur grymt hade det inte varit? Jag tror inte att detta är långt bort i tiden överhuvudtaget. Ägaren berättar i en podcast att de varje år lägger otroligt mycket pengar på att utveckla produkten och göra den bättre.

För att använda produkten med VR idag så kan du helt enkelt köpa dig ett par VR glasögon och sätta igång din favoritporrscen. Sedan sätter du helt enkelt igång ett av programmen och intalar dig själv att du är med i porrscenen. Detta blir så mycket mer verkligt nu när man slipper att röra någonting själv utan du bara kan låta produkten göra jobbet.

Jag testade VR-porr för några år sedan men det största problemet var att man inte riktigt kunde fokusera helt eftersom det fortfarande var du som gjorde allt jobb. Och att kvaliteten inte var tillräckligt bra. Nu är allting tillräckligt utvecklat för en grym njutning.

Jag skulle säga att detta är det häftigaste som gjorts för killar tillsammans med VR.

VR AUTOBLOW
BÄSTA AI-BLOWER
Autoblower AI

AI Autoblower – AI Onanimaskin för män

Verklighetstroget material för verklighetstrogna oralsex. Bara att applicera glidmedel och köra igång.

Oralsex när du vill – nu med A.I!

Träna upp din uthållighet

10 olika tekniker & hastigheter

Hur bra är Autoblow AI?

Det diskuteras om att Autoblow kan vara den bästa avsugningsmaskinen genom tiderna för killar. Just nu är den iallafall den mest sålda genom tiderna och börjar röra sig mot samma hype som Satisfyer Pro hade för tjejer.

Även om det fortfarande finns många punkter produkten hade kunnat utvecklats så tycker jag ändå att det lätt är den mest innovativa produkten vi har sett på många år på sexleksaksmarknaden.

En av de enkla fixen som hade kunnat gjorts direkt hade varit en tightare lösvagina. Men detta kan man t.ex fixa med en Fleshlight och sätta in den istället.

De har även i den senaste modellen lagt till en skruv så att du kan spänna behållaren.

hur bra är autoblow AI?

Är den högljudd?

Med den nya versionen så har maskinen blivit hälften så högljudd och tre gånger starkare. Maskinen är alltså otroligt välutvecklad efter många års utveckling och du behöver inte oroa dig för en hög ljudnivå.

Det är dock viktigt att du köper en version som har de senaste funktionerna och den nya motorn.

Nyheter i den senaste versionen av Autoblow A.I

Vad är det som är nytt i den nya versionen av Autoblower? Se videon nedan för alla nyheter.

Lämna en kommentar