Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Bättre Sexliv

Konsten att ha ett bättre One Night Stand

Ett one night stand är inte enkelt. Tvärt om så kan det vara väldigt svårt och jobbigt att ta med någon hem och samtidigt prestera. Lär dig våra tips!

Varför one-night stand? 

Ja, den frågan borde vi ställa oss mer frekvent. Varför? Vi vet ju att det till 99 procent alltid blir fiasko. Är det inte det ena så är det andra som ställer till det.

Att ha ett one night stand är något som vi alla faller in i någon gång. Oftast på en fest med alkohol i blodet och ett sug som kryper någonstans i bakhuvudet.

Vi vet egentligen inte varför ett one night stand är något folk faktiskt söker efter. Kanske är det jakten innan den stora akten? Kanske är det för att visa vännerna att man kan? Är det vårat naturliga bekräftelsebehov som spökar?

För om vi ska vara helt ärliga; hur ofta har man ett bra ligg en fredagsnatt med en total främling?

Hursomhelst, vi är här för att ta fram några av våra bästa tips på när du har ett one-night stand.

Bättre One Night Stand

Här kommer en lista på allmänna tips du bör tänka på för att lägga upp kvällen med största sannolikhet för ett bra ligg. 

Håll dig fräsch

Fräschheten är det viktigaste du har. Svett, hår och en illaluktande kropp kan vara dina största fiender. Även om det är en klubb ni varit på så är det viktigt att försöka hålla sig så fräsch som möjligt. 

Ha gärna en parfym med dig i jackfickan till klubben. Då parfym är ”lusthöjande” så kan det även rädda dig i dessa situationer. Det kan också hjälpa till med att täcka din illaluktande svett fram tills dess att du kommer hem.

Åker ni hem till dig så be om att hoppa in i duschen en snabbis – och då är det verkligen en snabbis. De flesta människorna kommer att tolka detta som en positiv sak då du gärna vill hålla dig fräsch. Och än mer ofta så kan det vara så att ditt ligg också säger ”då behöver jag med duscha” – där har du stämningen redan fixad!

Raka dig

Raka dig innan du går ut och festar. Detta bör såklart alltid tas i tanken vilken ålder du är i men det är oftast säkrare att alltid hålla sig rakad inför one-nighters. Förstår du inte vad jag menar så googla gärna ”tog hem hårigt hemsläp” och läs mardrömshistorierna på flashback och andra forum.

Glöm inte, vi är här för att öka sannolikheterna för ett bra ligg! 

Munskölj

Alkohol, cigaretter och hamburgerdressing är ingenting ditt ligg vill känna när hen ligger bredvid dig där när du kommit så långt. Använd gärna munskölj! 

Städat hem

Det finns inget mer avtändande än att komma hem till någon som inte sköter sitt hem. Disk, gamla underkläder eller sopor som stinker. 

Ska du ut så är det bra att både hålla kroppen och hemmet fräscht. Det kommer också göra att du mår bättre om du ligger i sängen med ångest dagen efter för att du inte fick till det. 

Ha inte kylen tom

Vissa människor kan må dåligt under sentimmarna och kan behöva något att äta. Att ha något litet och enkelt att äta i kylen kan öka dina chanser att få till det. Är där ingen mat så finns det en risk att hemsläpet mår dåligt och inte vill ligga. 

Alla är olika

Den allra största och viktigaste delen i ett one-night stand är att vara medveten om att vi alla är olika. Vissa människor vill inte ligga bara för att de följer med dig hem.

Var noga med att alltid försöka läsa alla signaler du får. Känns det inte rätt så är det inte heller bra att försöka pressa på något. Att sätta sig och kolla på en film eller att bara ta det som det kommer ner i sängen kan också vara ett bra sätt att bara mjuka upp stämningen inför ett ev. ligg.

Vi går igenom de praktiska tipsen om hur du lättast känner efter vad din partner vill ha i sängen i en annan artikel. Alla människor är olika och det finns inte en enda vagina eller penis som fungerar som den andre. Kommunicera och testa dig fram. 

Håll förväntningarna låga

Skryt aldrig om hur bra du är i sängen eller hur enkelt du kan få din partner att komma. Tro mig, det kommer att bita tillbaka när människan du ska gå i säng med har förväntningarna på att du ska vara något alldeles perfekt. Detta kan du såklart bortse från om du känner att du är en total sexguru. 

Det bästa är att visa din attraktion och kåthet redan innan ni åker iväg, men att sedan hålla det på en lugn plan i taxin hem och låta pirret i magen ta över för ett tag. Retfullt men bestämt hålla det på en nivå som håller igång kåtheten tills ni sparkar av er skorna hemma hos dig. 

Skydda dig!

Det kanske inte kom som en direkt chock att kondomguiden.nu tipsar om att skydda sig. 

Skydda dig. Det är aldrig roligt att ringa ditt ex som du blivit dumpad av för tre veckor sen och berätta att du fått klamydia på posten. 

Sexleksaker med engångsligg?

Leksaker är ingenting att rekommendera vid ett engångsligg. Det kan kännas fel när den människa du åker hem till plockar fram en låda med massa begagnade sexleksaker.

Nej. Det enda vi skulle rekommendera vid one-night stand skulle isåfall vara glidmedel. Det finns små förpackningar som du kan ”öppna” varje gång du drar hem någon. I det fallet så känns det inte konstigt då förpackningen aldrig varit öppnad och inga negativa känslor faller in. Läs gärna våra andra artiklar för att hitta det bästa glidmedlet.

Är du kille och för den delen full, så finns det ingenting som passar bättre än att ha en penisring hemma. Eftersom du nu klarat av att få hem ditt ligg så är det viktigt att den där nere också klarar av att hålla sig uppe. ”Du jag ska bara ta denna” – är en enkel fras att smyga in precis innan. 

Lycka till med era engångsligg!