Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Bättre Sexliv, Sexleksaker för Par

Prenumerera på sexleksaker – Är det värt det?

Genom att prenumera på sexleksaker så kan du både göra sexlivet roligare men också spara pengar!

Att prenumerera på sexleksaker: Hur ser konceptet ut?

Senaste åren har trenden med olika prenumerationer vuxit. Den moderna människan har inte längre tid och energi att själv gå och jaga nya maträtter att laga, parfymer att prova och så vidare. Med en prenumeration får man spänning i vardagen till ett bra pris, utan att själv behöva lägga tid på det.

Jag har undersökt ”liggboxen” och kollat in boxarna, konceptet och villkoren. Det finns flera företag som erbjuder liknande tjänster men Liggboxen marknadsförs som ”Sveriges sexigaste box” och blir allt mer populära. Med liggboxen är det enkelt. Du surfar in på sidan, börjar en prenumeration snabbt och enkelt. Du behöver inte oroa dig över att hemmet svämmas över av sexleksaker du inte hinner prova. Boxarna kommer sex gånger om året, februari, april, juni, augusti, oktober och december. Så fort du hunnit längta efter något nytt men hunnit prova det du redan har, kommer en ny box med spännande innehåll på posten.

En väldigt bra sak är att prenumerationerna är utan bindningstid och du binder därför inte upp dig på ett dyrt abonnemang om det skulle vara så att det inte passar. Du kan dessutom vara lugn om du inte vill att grannskapet ska veta om dina sexiga hobbies: boxen är helt anonym och du behöver inte skämmas i kön till uthämtningsstället eftersom boxen är diskret förpackad.

Första gången jag själv provade lådorna var jag skeptisk men jag ska berätta varför det är ett otroligt roligt och smart koncept. 

Så ser liggboxarna ut

En rolig sak med boxarna är att varje leverans har ett nytt tema. Du kommer alltså inte få hem samma gamla rutinmässiga låda varje gång och samla på dig en samling dildos i olika färger. I boxen finns produkter som sexleksaker, glidmedel men också lite annat innehåll som tips och utmaningar som du och din sexpartner kan testa för att få lite mer spänning och variation i sängkammaren!

Några gånger har jag även fått hem sexspel och annat. Det var med liggboxen jag hittade min favorit Runkägget

Något annat du kommer att uppskatta är att boxarna är lite anpassade till årstiden, exempelvis att sommaren ofta innebär lite busigt och äventyrligt sex.

Vad kan man hitta för produkter i boxarna?

Boxarna ska vara så omväxlande som möjligt och kan innehålla produkter i alla möjliga kategorier. Det kan vara exempelvis dildos, analpluggar, piskor, fjädrar, glidmedel eller handklovar. Är du åt det lite prydare hållet och exempelvis aldrig vågat dig på BDSM-sex eller något analt, så är boxen ett kul sätt att testa utan att själv behöva fatta beslutet att beställa hem exempelvis en piska. Vad har du att förlora på att prova något även om det känns som lite utanför din comfort zone? Allt är dessutom snyggt och smakfullt förpackat för att ni ska vilja djupdyka ner i innehållet bums!

Är du inte riktigt redo för en total överraskning men ändå vill prova något nytt, så finns tidigare boxar att köpa där det framkommer precis vad som är i. Det blir fortfarande ett kul sätt att få prova nya produkter som du annars inte vågat beställa själv. Många av de tidigare boxarna är slutsålda vilket är ett tecken på hur populära lådorna är!

Fördelarna med liggboxen

Det finns många fördelar med liggboxen och den prenumeration de erbjuder. Bland några kan nämnas:

  • Priset
  • Spänning
  • Bekvämlighet
  • Perfekt present

Priset

Om du går igenom tidigare liggboxar så upptäcker du snabbt att priset för produkterna i sig överskrider det du betalar för själva lådan. Enstaka produkter kan ha ett värde av ungefär 400 kronor, och med enkel matematik kommer du snabbt fram till att redan två produkter gör liggboxen lönsam. Liggboxen garanterar att lådornas innehåll alltid överskrider 800 kronor. Det är helt enkelt ett väldigt förmånligt sätt att få prova en massa nya, roliga sexleksaker! Anledningen är till stor del att det ofta är nya produkter som ska ut på marknaden. En annan anledning är såklart också att det blir en sorts mängdrabatt när du beställer flera saker! Med liggboxen kommer också ångerrätt, och du kan inom 14 dagar returnera boxen.

Spänning

Vissa av oss njuter av att prova nya saker, andra vill utmana sig själva att tvingas till att göra det. Har din parrelation blivit lite bekväm och saknar passion? Oavsett så är liggboxen ett kul sätt att få spänning i den gråa vardagen!

Bekvämlighet

Den som surfat runt på sexleksakssidor på nätet vet att det är en djungel av kategorier, prisklasser och produkter som kan göra en alldeles matt. Gör dig själv en tjänst och spara både tid, energi och beslut genom att beställa liggboxen istället!

Perfekt present

Letar du efter en kul present att ge till din partner som innebär en gemensam upplevelse, med god chans att öka både närhet och passion? Vad mer kan sägas än att du bör kika på liggboxens prenumerationer på sexleksaker! Det är såklart inte bara en partner som kan bli glad över en prenumeration på liggboxen. Även en kompis du har en avslappnad relation med blir säkerligen glad över att få en lite annorlunda och uppfriskande present som kommer till användning.

Ett bra alternativ är att ge bort ett presentkort på liggboxen. Du kan välja mellan att ge bort bara en låda eller flera. På så sätt kan den du ger bort den till själv välja när det passar att beställa sina boxar och ha kul med produkterna.

Vem står bakom liggboxen?

allavaraligg1

Du som är intresserad av sex har kanske hört talas om den omåttligt populära podden ”Alla våra ligg”. Amanda och Anna som väl kan kallas för riktiga ”sexperter” har personligen valt ut innehållet i varje box baserat på erfarenheter och professionell kompetens på området. De har tillsammans sett till att boxen håller högsta kvalitet och gör slentrianmässiga sexliv roligare och hetare! Ett tips för dig som bestämmer dig för att prova liggboxen men vill ha ytterligare tips och trix är att också kolla in deras podd eller någon annan podd som handlar om sex. Kanske du får ännu mer inspiration till vad du vill hitta på med dina nya produkter!

Till sist- är det värt det?

Det finns ett objektivt svar på frågan, och det är JA. Lådorna är prisvärda och priset per produkt blir betydligt billigare med lådan. Från person till person beror det på om man har lust och energi att ägna sig åt lådornas innehåll. Jag själv och de flesta som provar prenumerationen, verkar tycka att det definitivt är värt det. Varje gång aviseringen för en ny liggbox kommer är det lite som julafton både för mig och min partner, och vi är säkra på att boxen är spännande och utmanande. Ibland kan det komma en produkt som inte faller en i smaken, men då har man å andra sidan fått lära sig något om vad man inte är intresserad av.

Här hittar du liggboxen

LIGGBOXEN

Klicka här för att komma till boxen

Lämna en kommentar