kondomguiden logga
Sexleksaker för killar

Ett riktigt test av penisringar – Bäst i test 2023

/

Artikel skriven av amadeus

/

Senast uppdaterad mars 3, 2023 av amadeus

Jag vet inte om jag haft en otroligt dålig dag eller det bara handlar om hur otroligt besviken jag är på artiklarna om penisringar. Som jag tidigare berättat så är en av mina favoritsaker i sängen en penisring och anledningen till det är att det ger dig bättre självförtroende, hårdare penis och en längre uthållighet.

Det jag inte kan släppa tanken på är hur ni läsare blir rekommenderade de sämsta produkterna som finns bara för att bloggarna i sig tjänar pengar på samarbeten. Idag finns jag här för att jämföra och trycka ner en del produkter som du borde akta dig för. Hoppas ni vill följa med!

Denna artikel innehåller reklam från Sinful och Mshop med utvalda produkter – läs artikeln vad jag menar med utvalda.

(Såklart är inte detta riktat till alla bloggar) Men jag måste ändå påpeka det då det finns en del produkter som jag absolut hatar tillsammans med fler människor jag diskuterat dom med. Dessa produkter ska inte få finnas på en topplista.

Vill ni bara se min favorit så klicka här! Denna produkt är den bästa men också den billigaste produkten. Skönt va?

Penisring 3 st gummiPenisringar Gummi 3-set
Enkelt, grymt och BILLIGT!
|

Vad är en penisring?

En penisring är en ring som man trär över penisen för att stoppa blodflödet och på så sätt få en starkare erektion. En penisring kan användas både för att få ett bättre stånd men också för att hålla längre i sängen.

Ringarna används alltså av människor som antingen bara vill ha ett bättre stånd och hålla längre. Men också av de som har problem och rädsla över att slakna under sexet.

Jag själv började experimentera med penisringar för att det gav mig en liten extra boost. Man visste att man hade power där nere hela tiden liksom. Tjejen uppskattade också det såklart.

Vad ska man tänka på när man köper en penisring?

Här är den stora punkten som jag anser alla bloggar jag läst göra fel. En penisring är inte bättre för att den är större eller flashigare än någon annan penisring. Den allra värsta penisringen jag provade var en av penisringarna med en stor fet vibrator på ovansidan som säkert var en jättebra idé. Men skönt var det varken för mig eller för min flickvän. Mest klumpig.

Så. Genom att jämföra penisringar på punkter som faktiskt spelar någon roll så kom jag fram till detta: Komfort, Användningsområde, Pris och Känsla för partner är punkter som är relevanta att jämföra. (i denna guide kommer vi att jämföra för heterosexuella par)

Olika typer av penisringar

Det finns en del olika kukringar som man kan köpa och för att enkelt sammanfatta dom så finns det:

  1. Vibrerande penisring
  2. Vanlig penisring av gummi
  3. Penisring i metall
  4. Ring som fästs även runt bollarna
  5. Appstyrd penisring

Så därför så testade vi den högst rankade bland alla olika typer av penisringar. Alltså de som antingen har bäst recensioner eller de som kommer upp först när man söker på produkten. Oftast så är detta produkter som säljarna vill sälja eller säljer mest av så därför valde vi denna strategi.

Bästa Penisringen enligt mig

1. Satisfyer Strong One Vibrerande Penisring

2. Mr. Membr Penisringar Set

3. Spartacus Metall Penisringar

4. ENVY. VIBES – JERRY Penisring

Då kör vi. Genom att söka på “vibrerande penisring” så är detta första sökresultatet som kommer upp. Vilket troligen betyder att det är en produkt som många köper eller en produkt de vill visa marknaden. Så självklart köpte jag produkterna och testade själv.


Block

1. Satisfyer Strong One Vibrerande Penisring

Womanizer sexleksak för snabbare orgasm
känslan på sexleksaken
Komfort
Redan innan jag beställde produkten så lät måtten på produkten ganska stora. Den är alltså 9 cm lång från topp till bottnen. Vad betyder det? Jo att den absolut inte är speciellt bekväm och inte heller så funktionell när hela syftet med produkten är att fjärrstyra produkten. För många par så betyder det att produkten ska användas i "hemlighet" som på en fest eller annat event.

Trots detta så satt produkten ganska okej runt penisen och är väl egentligen det roligaste man kan ha fjärrstyrt som kille om man inte vill gå analt.
Vibrationen var helt okej och är man upphetsad så kan jag verkligen tänka mig att det faktiskt ökar kåtheten markant. Dock så hade jag så mycket problem när jag och min partner använde den med att sändningen försvann då och då. Så där stod man med en vibrerande penisring som man inte kunde stänga av.

Jag tror att den absolut bäst passar folk som ska ha den hemma tillsammans med sin partner. Den funkar tyvärr inte speciellt bra med appen när man rör sig för då är det lätt att den tappar sin uppkoppling tyvärr.
Vibrator ikon
Användningsområde
Funkar bra till sex med sin partner, då i kombination med en leksak till din partner samtidigt.

För användning på event så skulle jag rekommendera ett högljutt sittandes event där ni inte rör er för mycket. Då blir det problem med uppkopplingen.
pris ikon
Känsla för partner
Eftersom tanken med ringen är att man ska ha den vänd ner mot bollarna så är inte produkten något mer än i vägen under samlag. Dock så fungerar den okej att vända uppåt, men trots då så kan det bli lite "klumpigt" då produkten är så otroligt stor.
pris ikon
Prisnivå
Prisnivån för en bluetoothstyrd leksak är väldigt prisvärt om man jämför vad man får en kvinnlig motsvarighet för.

Block

2. Mr. Membr Penisringar Set

Penisringar i gummi
känslan på sexleksaken
Komfort
Det finns en anledning till att jag det är en produkt med tre olika storlekar som jag tycker är bäst. En av dessa penisringar kommer troligen att passa dig och när den gör det så kommer den att funka hur bra som helst.

Personligen så är dessa ringar de jag använder allra mest och de går faktiskt att använda till både penis och runt hela paketet samtidigt. Men jag brukar allra mest använda den under sex. Dels för att hålla längre men också för man får en helt annan styrka i erektionen som helt enkelt känns bra psykiskt. Ådrorna pumpar och man är säker på att den inte dör under akten.
Vibrator ikon
Användningsområde
Produkten funkar bra till både onani och sex. Allra bäst funkar den tillsammans med en riktigt härlig bakfylla och myssex.
Den funkar både att använda endast på penis men går också att använda med både pung och penis.
pris ikon
Känsla för partner
Känslan för partnern blir helt enkelt ett bättre stånd som din partner får uppleva. Bättre stamina.
pris ikon
Prisnivå
Billigt och bra. Som vi tidigare har sagt i artikeln så är det viktigt att ha i åtanke att ibland är inte dyrare och krångligare alltid bättre. Dessa funkar otroligt bra.

(Kommentar) - Jag har endast provat produkten från Sinful men skulle tro att det inte är någon STÖRRE skillnad på produkten S-outlet erbjuder. Dock inte helt säker.

Block

3. Spartacus Metall Penisringar

Penisringar i gummi
känslan på sexleksaken
Komfort
UPPDATERING 1 JULI 2022
Jag har tidigare nämnt att det är dumt att försöka uppfinna hjulet med att göra annorlunda produkter när originalet funkar så bra. Här är ännu ett bevis på att min tanke är sann. Denna produkt har utgått från stortiment överallt.

Jag har faktiskt haft både dessa och ett annat par penisringar. Det som jag tyckte var skillnaden mellan dessa och de andra billigare versionerna av ringarna var att dessa inte skavde. Där ringarna gick ihop på de andra så var det svetsat eller dyl och det skavde på penisen. (tips)

Dessa ringar är för er som har använt penisringar tidigare och vill ta det till nästa nivå. Genom metallringar blir det nästan 0 i blodflöde tillbaka från penisen och erektionen blir än lite hårdare. Dock finns risken att det gör ont om du använder dig av en för liten ring. Glöm aldrig att använda glidmedel tillsammans med dessa ringar.
Vibrator ikon
Användningsområde
Funkar för både sex och onani. Dock bäst passande för sex med sin partner.
pris ikon
Känsla för partner
Precis som med gummiringarna fast lite värre helt enkelt.
pris ikon
Prisnivå
Eftersom de är metall så är de jämfört med gummit lite dyrare produkter. Dock kan man förstå detta såklart.

Som tidigare nämnt så är det nog bättre att välja högkvalitativa ringar hellre än billigare då det finns risk att de gör ont i kanterna.

Block

4. ENVY. VIBES - JERRY Penisring

Penisringar i gummi
känslan på sexleksaken
Komfort
Nu ska jag vara helt ärlig och säga att jag inte har testat denna produkt. Men det som intresserar mig är att den faktiskt är precis lika lång som den appstyrda versionen men har både vibration under, över samt vibration i kaninöronen. Detta gör att både bollarna, penis, vagina och möjligen klitoris kan få stimulati samtidigt.

Jag väljer att använda denna produkt som en joker och kommer att prova denna härnäst såklart. Jag skulle dock inte tro att dessa produkter kommer att vara någon skillnad från de tidigare mer än att denna faktiskt är funktionell på riktigt under sex.
Vibrator ikon
Användningsområde
Passar troligen strålande för sex.
pris ikon
Känsla för partner
Denna punkten går vi tillbaka till inom snar framtid! Vi hoppas på något imponerande!
pris ikon
Prisnivå
Lite mer funktioner och lite dyrare. Absolut inget konstigt när det gäller produkter som stimulerar många olika ställen samtidigt.

Jag valde att inte rekommendera någon speciell ring som man tar runt bollarna då det redan finns gummiringar som passar perfekt till detta. Är det någon som har några tips på detta så får ni hemskt gärna kontakta oss så testar vi dom!


Är dessa sexleksaker accepterade?

Jag kan säga att det är otroligt mycket enklare att ta på sig en penisring än att dra fram något annat. Att sätta på sig en penisring räcker med att säga “vänta lite” och bara helt enkelt göra det. Det handlar om din egna njutning och din partner kommer snabbt förstå att det kommer att hjälpa henne också.

Det som kan vara problem är om ni varit tillsammans länge och du använder dig av det utan förvarning. Då kan det vara bra precis som med allt annat att diskutera det. Eventuellt kan ni t.ex diskutera att börja med något enkelt som liggboxen där ni är tvugna att använda er av sexleksaker. Så började jag och min partner.

Hållbarhet

Jag skulle faktiskt säga att en helt vanlig standard gummiring kommer att hålla längre än du kan tänka dig. Den utsätts inte riktigt för mycket mer än stretch runt penis och därför blir det inga större skador på dom heller. Det är såklart viktigt att tvätta av ringarna efter användning men annars så är det bara att byta ut dom när du känner att de stretchats ut för mycket. Detta gäller såklart inte ringarna som är gjorda av metall.

Varför är så många produkter värdelösa enligt er?

Jo. Det ska jag säga dig. Det som alla tillverkare försöker göra är att uppfinna hjulet igen. Produkten i sig fungerar otroligt bra och jag är väldigt imponerad av att det faktiskt fungerar så bra utan att göra ont och utan att förlora erektionen.

Problemet är nog att den vanliga gummiringen nästan är lite för bra för marknaden. De önskade att det gick att matcha vibrationer eller andra material men redan från början så var tyvärr produkten så nära perfektion som den kunde vara. Detta betyder alltså att de produkter med en massa vibratorer och andra konstiga saker när det gäller penisringar blir överflödiga. Nästintill helt onödiga.

Lämna en kommentar