Uppdaterades:

Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Sexleksaker för Par

Vad gillar killar i sängen?

En fråga som kanske verkar självklar men som man inte pratar om speciellt mycket. Vad gillar killar egentligen i sängen? Hur ser det perfekta ligget ut för en kille? Enligt undersökningar är det bästa sexet mellan 10-25 minuter. Enligt samma undersökningar är det genomsnittliga sexet runt 2-3 minuter långt. Tyvärr visar också svaren på undersökningarna att det inte är kvinnans fel utan oftast männens fel. Detta kan vara en orsak till varför vi ibland inte lägger mycket fokus på vad killen gillar i sängen, utan mer på tjejerna och tjejernas orgasmer.

Idag går vi igenom vad killar egentligen gillar i sängen. Vi kommer inte gå ut på extremerna då det kan bli otroligt mycket skillnad från vad den normala verkligheten säger. Denna artikel kommer handla om vad den stora massan av killar gillar att du som tjej eller partner gör i sängen.

1. En partner som tar för sig

Det spelar ingen roll vem vi än frågat, detta svaret är överlägset mest förekommande. En tjej som inte gör någonting alls och inte rör killen är något som för de allra flesta killar är väldigt avtändande. Det är viktigt för i stort sett alla killar att ens sexpartner tar för sig i sängen. En bra sexpartner är en partner som vågar ta för sig, som vågar ta tag, känna och klämma. Det behöver inte vara speciellt svårt, mer än att låta tankarna styra och inte rädslan. Släpp lös och gör precis det du känner.

2. Visa hur du gillar det

För många killar handlar inte bara sex om det fina och sköna. För många killar är sex relaterat till ångest. Prestationsångest för man inte riktigt vet hur man ska göra är något som kan förstöra hela känslan och då kan du som partner vara den stora räddningen. Visa hur du gillar det och om det inte känns skönt, visa istället hur han ska göra för att det ska bli skönt. Alla är olika och alla är olika känsliga, därför är det också väldigt skönt som kille att veta att ni faktiskt tycker om det vi gör och inte hellre hade gjort någonting annat. Visa, det hjälper både dig och killen.

3. Killar gillar bekräftelse

Även om inte alla killar behöver det, skulle jag säga att majoriteten inte skulle bli ledsna av att få höra att de är snygga, sexiga eller t.ex att de är sköna. Om det tidigare fanns någon tanke av ångest lovar jag att den kommer att försvinna om du ger honom komplimanger. Det känns bra helt enkelt.

4. Ta det försiktigt

Även fast det inte märks ibland, är ollonet väldigt känsligt. Att runka för hårt eller att vara för hårdhänt när det kommer till penisen kan göra ont. Det skadar inte att ta det lugnt och försiktigt i början, för att sedan gå över till lite hårdare tag om båda tycker det känns skönt. Det kan vara svårt att få till det ibland, men träning ger färdighet. Vi har även skrivit en guide på hur du runkar av en kille på bästa sätt.

5. Fokusera på din egna orgasm

Fokusera på att DU ska få orgasm. Gör det du behöver för att du ska komma, och fokusera inte på att killen ska få orgasm. Det finns ingenting som är lika sexigt som att se tjejen du ligger med få en orgasm, det finns inte heller något skönare än att samtidigt vara inuti när tjejen kommer. De allra flesta gånger, om du själv lyckas komma, kommer det innebära att killen du är med också får orgasm.

6. Kom närmare

Närhet. Intimitet. Dra dig närmare honom, dra hans kropp mot dig. Det finns inget bättre än att vara nära en människa som du vill vara nära. Det tycker killar också om.

7. Mer bekräftelse

Överdriv inte, men säg det du känner. Är han snygg? Säg det! Vi älskar att få höra att vi inte är värdelösa i sängen. I en studie som gjorts på 142 par framkom det tydligt att det var viktigt för killar att de visste att de gjorde ett bra jobb. En kille som vet att han gör ett bra jobb blir också ännu kåtare och släpper lite mer på spärrarna.

8. Ha lite inlevelse

I vissa situationer kan det vara svårt att sätta sig in i akten, men försök att släppa dina mentala spärrar när du har sex. Gör det du känner för. När du runkar av honom, kyss då honom eller kanske gnid din kropp mot han samtidigt. Inlevelse gör sexet bättre för båda.

Hur vet man att en kille njuter?

Ofta kan du känna på en killes rörelser om han njuter eller inte. En kille är oftast lite tystare än vad tjejer är men samtidigt säger deras kroppar desto mer. Om du känner att han trycker sig närmare dig, drar dig närmare (med inlevelse) kan jag garantera att han njuter. En stilla kropp som inte heller flyttar sig inom de närmsta sekunderna eller känns aktiv i sexet är då alltså en varningsklocka.

Det kan vara svårt ibland att tolka vad killar faktiskt tycker om, men det är faktiskt inte svårare än att fråga. I de allra flesta fall kan jag lova dig att han tänker mer på sin prestation än din och om du då är först med att fråga vad han tycker om, kan han göra detsamma med dig. Kommunikation är oftast nyckeln till lyckat sex.

Lämna en kommentar