kondomguiden logga
Sexleksaker för Par

Vad gillar killar i sängen?

/

Artikel skriven av amadeus

/

Senast uppdaterad juli 12, 2022 av amadeus

En fråga som kanske verkar så självklar men som man inte pratar om speciellt mycket. Vad gillar killar egentligen i sängen? Hur ser det perfekta ligget ut för en kille?

Enligt undersökningar är det bästa sexet mellan 10 – 25 minuter. Enligt samma undersökningar så är det genomsnittliga sexet runt 2-3 minuter långt. Tyvärr så säger också svaren på undersökningarna att det inte är kvinnans fel utan oftast männens fel. Vilket leder oss till att varför man kanske inte lägger så mycket fokus på vad killen gillar i sängen. Kanske är det också därför vikten läggs desto mer på tjejerna och tjejernas orgasmer.

Idag går vi igenom vad killar egentligen gillar i sängen. Vi kommer inte gå ut på extremerna då det kan bli otroligt mycket skillnad från vad den normala verkligheten säger. Denna artikel kommer handla om vad kanske 80-90% av alla killar gillar att du som tjej eller partner gör i sängen.

1. En partner som tar för sig

Det spelar ingen roll vem jag än frågade. Detta svaret fick jag alltid tillbaka från alla mina vänner och efter all min research. En tjej som inte gör någonting alls och inte rör killen är något som för de allra flesta killar är ett stort nej! Det är viktigt för nästan alla killar att ens sexpartner tar för sig i sängen.

En bra sexpartner är en partner som vågar ta för sig, som vågar ta tag, känna och klämma. Det behöver inte vara speciellt svårt, mer än att låta tankarna styra och inte rädslan. Släpp lös och gör precis det du känner för så kommer du långt. Det är ingen som kommer bli arg eller ledsen för att du rör dem under sexakten.

2. Visa hur du gillar det

För många killar så handlar inte bara sex om det fina och sköna. För många killar så är sex relaterat till ångest. Prestationsångest för man inte riktigt vet hur man ska göra är något som kan förstöra hela känslan och då kan du som partner vara den stora räddningen.
Visa hur du gillar det och om det inte känns skönt så visa istället hur han ska göra för att det ska bli skönt.

Alla tjejer är olika och alla är olika känsliga, därför är det också väldigt skönt för en kille att veta att ni faktiskt tycker om det vi gör och inte hellre hade gjort någonting annat. Visa, det hjälper både dig och killen!

3. Killar gillar bekräftelse

Även om inte alla killar behöver det så skulle jag säga att majoriteten inte skulle bli ledsna att få höra att de är snygga, sexiga eller t.ex att de är sköna.
Om det tidigare fanns någon tanke av ångest så lovar jag att den kommer att försvinna om ni ger honom komplimanger. Det är det närmaste att ge er en orgasm vi kan komma i känslan. Det känns bra helt enkelt.

4. Ta det försiktigt

I artikeln nedan så beskriver vi det problem som många tjejer gör. Oftast så gör inte killar det då de själva vet hur det känns. (om du har en manlig partner)

För er som inte vill läsa artikeln så kan jag sammanfatta den med att det är viktigt att inte vara för hårdhänt när man runkar av en kille.

Något som är ganska intressant också är att många tjejer inte kommer av den hårda penetreringen utan det bästa sätt verkar vara att lugnt tillsammans med en sexleksak samt lugnt sex fram till orgasm. Och då löser man både problemet med att killen kommer för snabbt och problemet med att tjejen inte kommer alls.
Make love?

5. Fokusera på din egna orgasm

Här kommer en viktig punkt!
Fokusera på din egna orgasm. Försök själv att få orgasm och inte på att killen ska få orgasm. Det finns ingenting som är så sexigt som att se tjejen du ligger med få en orgasm, det finns inte heller något skönare än att samtidigt vara inuti när tjejen kommer.

Vad jag vill säga med detta är att om du lyckas med att själv komma så kommer du att uppfylla massa saker för killen.
1. Bekräftelse att han fick dig att komma(även om det var din förtjänst)
2. Han kommer troligen att komma själv, av att du kommer.
3. Du har tagit för dig. Vilket han gillar.
4. Du har visat hur du gillar det.
5. Du kommer aldrig bli av med honom för han tycker du är så otroligt sexig.

6. Kom närmare

Närhet. Intimitet. Dra dig närmare honom, dra hans kropp mot dig. Det finns inget bättre än att vara nära en människa som du vill vara nära. Det tycker killar också om.

7. Mer bekräftelse

Överdriv inte men säg det du känner. Är han snygg? Säg det! Vi älskar att få höra att vi inte är värdelösa i sängen. I en studie som gjordes på 142 par så framkom det väldigt tydligt att det var viktigt för killar att de visste att de gjorde ett bra jobb.

En kille som vet att han gör ett bra jobb blir också ännu kåtare, släpper lite mer på spärrarna samt säger än mer vad han tycker om dig.

8. Ha lite inlevelse

Det är kanske en ganska svår sak att tvinga fram. Men det behöver inte vara svårare än att försöka släppa så många av dina mentala spärrar som du kan medans du har sex. Gör det du känner för. När du runkar av honom, kyss då honom eller kanske gnid din kropp mot han samtidigt. Ha lite inlevelse.

Hur vet man att en kille njuter?

Det kan vara svårt ibland att tolka vad killar faktiskt tycker om. Men det är faktiskt inte svårare än att fråga. I de allra flesta fall så kan jag lova dig att han har mer tanke på att prestera än vad du har och kan du då vara först med att fråga vad han tycker om så kommer han göra detsamma till dig. Kommunikationen behöver inte vara svårare än så.

Ja då kanske du säger att “Men om jag inte vågar fråga honom då?”. Det är inte svårare svar än att du har sex med fel kille i sådana fall.

Ofta kan du också känna på en killes rörelser om han njuter eller inte. En kille är oftast lite tystare än vad tjejer är men samtidigt så säger deras kroppar desto mer. Om du känner att han trycker sig närmare dig, drar dig närmare(med inlevelse) så lovar jag att han njuter. En stilla kropp som inte heller flyttar sig inom de närmsta sekunderna eller känns aktiv i sexet är då alltså en varningsklocka. Om det inte nu är så att det är så han är såklart.

Finns det fler saker du tycker att vi har missat? Tveka inte att kontakta oss!

Lämna en kommentar