Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Sexleksaker för Par

Hur bra är vibrerande trosor? Vi testar!

Vibrerande trosor låter som en rolig idé. Det är det också! Se till att välja rätt modell för att kunna leka på det sätt du tänkt dig från början.

Men hur bra är egentligen vibrerande trosor och vad är bra att tänka på vid köp? I denna artikeln delar jag med mig av mina bästa tips och dessutom min alldeles egna topp tre lista med mina favoriter när det kommer till vibrerande trosor.

I denna artikel finns reklamlänkar med utvalda produkter

Fungerar verkligen vibrerande trosor? 

Som med alla andra typer av sexleksaker så kommer även vibrerande trosor i olika utföranden och därefter med olik effektivitet. Enligt mitt tycke fungerar vibrerande trosor men då gäller det att du väljer en något mer “premium”-modell. 

Det finns budgetvarianter som fungerar men för att uppleva vibrerande trosor på bästa sätt så får du också betala lite mer för det. Men om du hittar en trosa med inbyggd vibrator som faktiskt ger den upplevelse man önskar så är det riktigt härligt och framförallt spännande. Det finns en del saker man borde tänka på eftersom omtanken brukar sitta i själva produkten och inte i vibrationerna. Men det är såklart därför vi finns.


Så fungerar vibrerande trosor och då ska du använda dem

Vibrerande trosor är, precis som det låter, trosor med inbyggd vibrator som du kan styra från en app eller med en fjärrkontroll. Du använder trosorna som helt vanliga trosor och de ser också ofta ut som helt vanliga underkläder vilket i sin tur innebär att det bara är du själv och kanske din partner som kommer veta att du har på dig dem “speciella” trosorna. Med vibrerande trosor kan du vara hemlighetsfull och sensuell när och var som helst utan att någon märker det. 

Att använda vibrerande trosor är riktigt härligt och du kan både använda dem själv och på egen hand bestämma vibration men för lite extra spänning rekommenderar jag verkligen att du ger din partner kontrollen. Det blir roligare så.

Alternativet till vibrerande trosor är såklart trådlösa vibratorer som du kan lägga i trosorna ändå.
Här har jag skrivit min syn på saken

Och här är favoriten från det testet. Vilket funkar precis som en vibrerande trosa. Du kan helt enkelt bara lägga leksaken i trosorna.

Nedan ger jag mina främsta tips för bäst användning av vibrerande trosor. 

Tips när du använder trosor med inbyggd vibrator

Med vibrerande trosor kan det annars vardagliga restaurang- eller biobesöket bli väldigt mycket mer händelserikt. Med en inbyggd vibrator i underkläderna kan du egentligen uppleva spänning när och var du vill, med dig själv eller varför inte tillsammans med din partner. 

Mina 3 spännande tips 

Börja förspelet redan ute på stan 

Med vibrerande trosor kan förspelet börja långt innan ni faktiskt kommer hem och till sängs, faktum är att det kan börja redan så tidigt som under biobesöket eller under kvällen på stan. Ta på dig trosorna innan du går ut på stan och ta med dig fjärrkontrollen eller telefonen och styr vibrationerna under kvällen, jag lovar att det blir en upplevelse långt över det vanliga. 

Ge din partner kontrollen 

En riktig häftig och spännande upplevelse är att ge din partner kontroll över vibrationerna i trosorna genom att ge hen tillgång till appen eller fjärrkontrollen. Då kan din partner under hela kvällen, dagen eller middagen styra vibrationen i dina trosor och njutningen är helt utom din kontroll. 

Att ge sin partner kontrollen är helt klart det roligaste och mest sensuella med vibrerande trosor, vem vet, är din partner duktig med vibrationerna kanske du till och med kan nå en orgasm redan på stan. 

Njut med dig själv i hemlighet 

Självklart är det minst lika härligt att bara njuta av trosorna med sig själv. Kanske ligger du hemma i sängen och bara har en stund för dig själv eller så kanske du till och med vågar ta det utanför trygghetszonen? 

Eftersom de vibrerande trosorna inte syns kan du faktiskt ha på dig dem vart och när som helst utan att någon förutom du själv vet om det. Ta på dig dem när du ska ut på stan och njut av vibrationerna när du vill. Det är verkligen så spännande som man tror och något jag verkligen rekommenderar.

Det roligaste är såklart att köpa dessa till din partner för att sedan gå ut på dejt eller på fest.


Att tänka på när du köper vibrerande trosor

När du ska köpa vibrerande trosor för första gången finns det ett par saker som kan vara bra att tänka på. Jag delar med mig av mina främsta tips nedan. 

  • Tänk kvalitét före pris. Även om det kan kännas lockande att köpa det billigaste paret du hittar så rekommenderar jag ändå att välja en lite bättre modell. Dels för att upplevelsen ska bli så härlig som möjligt men också för att budgetmodellerna har en tendens att både låta för mycket men också vara enormt obekväma. Som vi även har förklarat hundra gånger så tenderar alltid de billigaste alternativen ha en vibration som liksom inte riktigt känns ”naturlig”. Den är ytlig och känns inte riktigt på samma sätt som en djup vibration.
  • Tänk på att välja en modell med låg ljudnivå. För att upplevelsen ska bli så bekväm som möjligt och för att du ska kunna använda sexleksaken utan att bli upptäckt gäller det att välja en modell som är så ljudlös som möjligt. 
  • Välj en modell som är uppladdningsbar. Väljer du en trosa med vibrator som är uppladdningsbar slipper du krånglet med att byta batterier. Dessutom har batterier en risk att bli varma och därav kan man faktiskt bränna sig om man använder vibratorn under en längre tid.
  • Lyssna på våra råd! Varför? Tänk dig själv när du sitter här inne i denna byggnad och du valt fel produkt som du inte kan stänga av. Det kan bli EXTREMT pinsamt och förstöra stämningen en aning.

Man kan använda produkten precis var som helst! Men då är det viktigt att kunna stänga av den också.


Våga prova trosor med inbyggd vibrator!

Oavsett om du är själv eller tillsammans med en partner så är vibrerande trosor ett så roligt tillskott i vardagen. Dem är enkla att använda, att ta med sig och ger verkligen lite extra krydda i förhållandet. 

De är också extremt roliga att använda om du exempelvis lever i ett distansförhållande. Faktum är att en premiummodell av vibrerande trosor ofta har en tillhörande app, med appen kan du styra vibrationerna vart du än är i världen vilket är perfekt om din partner exempelvis är ute och reser eller bor på annan ort!

Mina topp 3 bästa vibrerande trosor på marknaden just nu!

Det finns en mängd härliga trosor med inbyggd vibrator på marknaden idag och vilken just du borde välja är väldigt individuellt. Men, för att göra det lite lättare för dig att hitta dina nya, härliga vibrerande trosor ger jag här mina 3 favoriter.

10 olika vibrationsalternativ!
Vibrerande trosa som fungerar

Om produkten: Med 10 olika vibrationsalternativ är detta trosan för dig som letar efter spänning i vardagen. I trosan finns en enkel liten ficka där du stoppar in vibratorn och som sedan blir nästintill osynlig. Trosorna har dessutom knytband vilket gör att dem passar de allra flesta kroppsformer. Det tillkommer också en fjärrkontroll i form av en fingering där man enkelt väljer vibration utan att någon märker det.

Svårighetsgrad: Enkel att använda och diskret i sitt utförande, passar de allra flesta som vill prova på vibrerande trosor.

Denna trosa är väldigt härlig att använda egentligen när och var som helst. Eftersom banden på trosan också är justerbara så kan man knyta dem så att dem passar just din storlek, vilket är bra. Vibratorn är också uppladdningsbar och har en relativt lång batteritid, 60 minuter för att vara exakt.

Detta betyder alltså att vi uppfyller de allra viktigaste kraven. En bra vibration, en fjärrkontroll som INTE är app. Apparna har fortfarande i årtalet vi lever i en tendens att förlora kommunikationen hela tiden. De är också ställbara vilket tar bort rädslan att de inte ska sitta hårt nog för att känna en bra vibration!


En premiummodell för premiumparet
Ohmibod vibrerande trosinlagg

Om produkten: Med en mängd olika vibrationsmönster och en härlig design som ligger perfekt i trosan är OhMiBods vibrator perfekt att använda när och var du vill. Vibratorn är uppladdningsbar och är dessutom appstyrd. Det är väldigt lång räckvidd mellan app och vibrator vilket gör att man med tillgång till wifi kan styra vibratorn från hela världen. 
Detta betyder alltså att du inte får en trosa utan att detta endast är något du lägger i trosan.

Svårighetsgrad: Enkel att använda med sig själv eller tillsammans med din partner. Passar de flesta. 

En premiummodell som är perfekt för alla distanspar runt om i världen eftersom appen går att styra vart man än är. Vibratorn i sig bjuder på en mängd olika vibrationsmönster och designen är även den helt fantastisk. Den är skön att använda och det uppladdningsbara batteriet håller i omkring 1 timme vid kontinuerlig användning.

Som sagt så gillar jag inte appstyrda produkter som jag tagit upp i DENNA ARTIKEL Det enda som ger mig lite hopp i detta fall är att efter många recensioner så ser jag inga problem med kommunikationen mellan app och produkt.

Detta är en dyrare produkt och märket är respekterat i sexleksaksvärlden.


Ej appstyrd! Positivt enligt oss
Ohmibod music

Om produkten: Denna vibrator är väldigt rolig att använda med sig själv eller varför inte tillsammans med sin partner. Den har, utöver flera vibrationsmönster, även en musikfunktion som kan spela låtar och då vibrerar den även i takt med musiken. Den har en trådlös fjärrkontroll och dessutom är den uppladdningsbar.

Svårighetsgrad: Inte svår att använda alls, lägg den i trosan och styr enkelt funktionerna med hjälp av fjärrkontrollen.

Denna vibrator som passar perfekt att lägga i trosan är riktigt rolig och härlig att använda. Den har ett spännande musikläge, vilket skiljer sig från övriga vibratorer i denna testningen, och ger riktigt härliga vibrationer. Räckvidden på den trådlösa kontrollen är inte jättelång vilket är tråkigt men den fungerar absolut som den ska. Den tappar alltså INTE kommunikationen!

Jag skulle vilja säga att det finns ett enda problem med produkten och det är att fjärrkontrollen är lite stor(se bild på hemsidan). Dock så vet vi ju att våra läsare är diskreta sexgurus som lyckas hålla den gömd ändå.


Lämna en kommentar