kondomguiden logga
Sexleksaker för killar

Är det farligt att använda fördröjningsmedel för män?

/

Artikel skriven av amadeus

/

Senast uppdaterad september 1, 2022 av amadeus

Jag har skrivit en artikel om bedövningsspray en gång tidigare där jag gick igenom min resa och mina favoriter. Det har verkligen varit en lång resa för mig när det kommer till att lära mig alla tricks för att hålla längre i sängen.

Det jag kommit fram till är helt enkelt att fördröjningsmedel fortfarande är en av de bästa sakerna som funkat för mig om man använt sig av de enkla tricksen som jag kommit på av xx gångers användande.

Men är det farligt att använda delay spray?

Fördröjningsspray biverkningar

Den största och värsta biverkningen från ett delay spray är att du kan få otroligt ont i penisen om det kommer i urinröret.
Det gör bara ont en stund för att sedan försvinna. När jag får det så brukar jag alltid helt enkelt skölja med ljummet vatten tills det inte gör ont längre.

Vissa människor kan vara känsliga mot dessa spray och därför är det bra att testa på en liten yta till en början för att sedan testa på hela penisen. Jag har fortfarande inte hört många som varit allergiska utan det verkar ha funkat väldigt bra.

En annan biverkning kan vara att du inte känner av sexet. Att dessa medel har bedövat din penis lite för mycket vilket kan göra att penisen slaknar. Det är därför jag pratar mycket om penisringar i min andra artikel. Eftersom det kan hjälpa dig med att behålla ståndet mycket bättre när du använder bedövningsspray.

Man kan köpa fördröjningsspray på apoteket

Även om det inte finns speciellt många recensioner eller någon bra info på det så finns det t.om en del medel på apoteket.
Det jag vill komma fram till är att det helt enkelt inte är så farligt som du tror att använda dessa medel. Ofta är det en blandning av naturliga bedövningsmedel och någon form av alkohol i mixen. (inte den typen du dricker)

Så använder du ett fördröjningsmedel

De vanliga stegen innebär att du helt enkelt sprayar på medlet på penis ca 10-15 minuter innan sex. Eftersom jag testat detta under en otroligt lång tid så har jag förstått att det inte räcker.

Om du vill ha absolut bästa resultat och dominera i sängen så ska du över 2-4 rundor spraya på medlet på penisen. Låt det torka och spraya sedan på ett nytt lager. Efter sista sprayen så går det enkelt att skölja av penisen för att fortfarande ha en bra bedövande effekt utan att det ska lukta eller smaka för din partner.

Vi har skrivit en rejäl genomgång om ämnet på artikeln här:

Stora artikeln

Bästa Delay spray för killar

Artikeln innehåller

Bästa Bedövningssprayet
Mina bästa tips
Min historia hur jag hittade delay spray
Extra tips för användning
Test av medel – lukt, funktion och pris

Lämna en kommentar