Uppdaterades:

Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Sexleksaker för killar

Är det farligt att använda fördröjningsmedel för män?

I denna artikel lär vi oss om det är farligt eller inte med att använda sig av delay spray för killar.

Det jag kommit fram till är helt enkelt att fördröjningsmedel fortfarande är en av de bästa sakerna som funkat för mig om man använt sig av de enkla tricksen som jag kommit på av otaliga gångers användande.

Men är det farligt att använda delay spray?

Biverkningar av fördröjningsspray

Den största och mest allvarliga biverkningen du kan få av en delay spray är att du kan uppleva smärta i penisen om det kommer in i urinröret.
Det gör dock bara ont en kort stund och går sedan över. När jag råkar få det brukar jag helt enkelt skölja med ljummet vatten tills det slutar göra ont.

Vissa människor kan vara känsliga mot denna typ av spray och därför är det bra att testa på en liten yta till en början innan du använder produkten på hela penisen. Om du är allergisk kan du orsaka irritation på huden på penisen och det kan svida. Det är väldigt sällan som jag hört att någon har varit allergisk mot denna sorts spray, utan det verkar ha fungerat väldigt bra för de allra flesta.

En annan biverkning kan vara att du inte känner av sexet, alltså att detta medel har bedövat din penis lite för mycket vilket kan göra att penisen slaknar. Du kan därför välja att kombinera både spray och penisring. En penisring kan hjälpa dig att behålla ståndet mycket bättre när du använder bedövningsspray.

Du kan även uppleva biverkningar som:

  • Konstig lukt/smak av penisen (av sprayen).
  • Tappad känsel.

Man kan köpa fördröjningsspray på apoteket

Även om det inte finns speciellt många recensioner eller särskilt mycket information om det, finns det en del medel tillgängliga på apoteket.
Det jag vill komma fram till är att det helt enkelt inte är så farligt som du kanske tror att använda dessa medel. Ofta är det en blandning av naturliga bedövningsmedel och någon form av alkohol i mixen, dock inte den typen du dricker.

Så använder du ett fördröjningsmedel

Den guide som medföljer produkten innehåller i stort sett enbart ett steg – att du helt enkelt sprayar på medlet på din penis ca 10-15 minuter innan du ska ha sex. Eftersom jag har använt fördröjningsspray sedan en lång tid tillbaka har jag dock förstått att det inte alltid räcker.

Om du vill ha det absolut bästa resultatet och dominera i sängen ska du över 2-4 rundor spraya på medlet på penisen. Låt det torka och spraya sedan på ett nytt lager. Efter sista sprayen går det bra att skölja av penisen och fortfarande behålla den bedövande effekten. Det kan vara bra att skölja av penisen för att det inte ska lukta eller smaka konstigt för din partner.

Vi har skrivit en rejäl genomgång om ämnet på artikeln här:

Stora artikeln

Bästa Delay spray för killar

Artikeln innehåller

Bästa Bedövningssprayen
Mina bästa tips
Min historia hur jag hittade delay spray
Extra tips för användning
Test av medel – lukt, funktion och pris

Lämna en kommentar