Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Bättre Sexliv

Så gjorde vi en tråkig hemmafest till ett pirrigt förspel med fjärrstyrda sexleksaker

En av de största anledningarna till att vi startade Kondomguiden har att göra med fjärrstyrda sexleksaker. Läs mer om hur du kan ha en rolig kväll med din partner!

Det finns inte mycket som gör ett förspel roligare än fjärrstyrda sexleksaker.

Om du bara vill hitta den bästa fjärrstyrda sexleksaken så kan du läsa vår bäst i test här!

Olika ställen att använda fjärrstyrda sexleksaker

sexleksaker inte bara i sängen

Det finns ingenting mer än din kreativitet som stoppar dig från att använda dessa. Men här är några som jag gillar allra bäst.

  • På hemmafesten
  • På utestället
  • I kyrkan
  • På kontoret
  • I mataffären
  • På shoppingcentret

Vi hade sex på ett shoppingcenters toalett

Så en av de roligaste sakerna man kan göra är att helt enkelt koppla upp en manlig och en kvinnlig (om ni är hetero) sexleksak till varandra. Ta med er kontroller eller appar för att sedan ge er ut på en shoppingdag.

Jag och min partner gjorde detta. Vi åkte ut till ett stort shoppingcenter, satte oss ner och tog några drinkar. Kopplade upp oss och sedan började vår shopping/drink/sexresa.

Det är någonting med det där offentliga. Det skadar såklart ingen eftersom det är högljutt och även om det kan vara svårt att hålla sig så är det faktiskt inte många som bryr sig.

Så vill ni att er kväll också ska sluta med ett riktigt härligt ligg på en restaurangtoalett med din partner så åk och shoppa fjärrstyrt!

Detta är såklart också en fantastisk idé om ni känner att sexlivet har börjat bortprioriteras och glöden inte riktigt finns där längre. Om ni fortfarande är attraherade av varandra så är det en utmärkt idé.

Fjärrstyrda sexleksaker för både killar och tjejer

Det kommer fler och fler fjärrstyrda sexleksaker eftersom populariteten för dessa ökar ständigt. Det finns inte mycket mer än AI produkter som fascinerar mig mer i sexleksaksvärlden just nu heller. Vi har tidigare skrivit en artikel om just fjärrstyrda sexleksaker här.

När jag först började med sexleksaker så fanns det inga trådlösa vibratorer, penisringar eller t.ex vibrerande trosor. Sexleksaksvärlden utvecklas ständigt och det finns ingen som tycker det är roligare än vi.

Det finns t.om en sexleksaksshop som specifikt säljer sexleksaker för människor med cancer. Fantastiskt säger jag!

Om din partner säger nej till sexlekar

OM DIN PARTNER SÄGER NEJ till sexleksaker

Det kommer alltid finnas en del av er som kommer hem med leksaker och får ett blankt nej.

Jag skulle rekommendera att vara smart och smidig med hela grejen.

Vill dom inte så kan du inte tvinga dom. Alla är inte gjorda för att leka offentligt.

Om jag var du så hade jag testat att säga till din partner ”Jag har beställd fjärrstyrda sexleksaker…Och tänkte att vi kunde…” Innan du ens beställt dom för att se hur din partner reagerar. Om det skulle vara så att du får en dålig reaktion så kan du helt enkelt bara säga. ”Förlåt, jag skulle bara se hur du reagerade”.

Även om det skulle vara så att din partner inte vill så kan det också vara så att du planterar ett frö i din partners huvud. Det finns alltså en mycket större chans att de faktiskt vill vara med på det om du bara vågar slänga ut ordet.

Fjärrstyrda sexleksaker gav ett grymt sex

Om du bara är kreativ så finns det oändligt med sätt att använda en fjärrstyrd sexleksak.

Vi har t.ex använt de flera gånger på hemmafester. Både med min partner men också tidigare när jag träffade en tjej som jag hade en liten fling med. Den kvällen hade jag troligen ett av de bästa sexen jag någonsin haft.

På sättet som spänningen byggdes upp var helt sjuk.

fjärrstyrda sexleksaker kan rädda sexliv

Det började med ett skämt på en annan fest. Jag kommer inte riktigt ihåg men tillslut sa hon att om du beställer så är jag med på det.

Sagt och gjort så var det en annan fest helgen därpå och redan innan vi hade träffats så blev det riktigt pirrigt som om man var femton år gammal igen och skulle träffa sin stora kärlek.

Vi träffades på festen och en efter en gick vi in på toaletten och kopplade upp oss. Och sedan började kvällen. Jag behöver inte gå in på mer detaljer än att det var ett helt fantastiskt sex och en spänning som man nästan kunde ta på i rummet. För er killar som har svårt att hålla sig så är ett bedövningsspray otroligt bra att ha med sig.

Lämna en kommentar