kondomguiden logga
Sexleksaker för Par

Bästa sexleksakerna för nybörjare

/

Artikel skriven av Camilla

/

Senast uppdaterad juli 11, 2022 av amadeus

Är du nybörjare inom sexleksaker? Kanske du testat ett ett fåtal leksaker tidigare eller kanske ingen alls. Som nybörjare är det inte alltid lätt att veta vilken sexleksak man ska välja och man kanske till och med inte vet vad för känsla man är ute efter. Där kommer jag in i bilden. Jag har en gång i tiden också varit nybörjare och vet vilka leksaker som är bra att börja med. Häng med i denna artikeln så lär jag dig mer!

Investera i en eller flera sexleksaker för dig själv eller dig och din partner

Sexleksaker kan helt klart hjälpa till i den sexuella utvecklingen, jag skulle till och med våga säga att det är ett behov för den sexuella utvecklingen. Har man inte tidigare använt en sexleksak kan det vara svårt att förstå vad jag menar, men de kan göra en otrolig skillnad. Både i användning på egen hand men också tillsammans med sin partner. 

Dagens leksaker är otroligt välutvecklade. De är både innovativa, estetiskt tilltalande och många är samtidigt väldigt prisvärda. Se till att investera i en sexleksak för en bättre onaniupplevelse och ett bättre sexliv, mina rekommendationer kommer här!

De bästa sexleksakerna för nybörjare – som man, kvinna eller par

Det är lätt att beställa sin första sexleksak på måfå och hoppas på att den kommer tillföra något till ditt sexliv. Såklart kan du bli riktigt nöjd men en ännu bättre upplevelse kommer du förmodligen få om du jämför olika sexleksaker innan du bestämmer dig och dessutom tar hjälp av mina tips. 

Nedan har jag valt ut de sexleksakerna jag tror att du kommer bli nöjd med som nybörjare och recenserar dem utifrån flera faktorer såsom pris och funktion. 

Spana in dessa sexleksakerna som kvinna

1. We-Vibe Touch Klitorisvibrator

Enkel att använda
We vibe klitorisvibrator
Stjärnrecensionerna är baserade på kunders recensioner

Det är är världens första En klitorisvibrator är en perfekt leksak att börja med som nybörjare och kvinna. Den är enkel att använda och du kan själv ta kontrollen över din egen njutning. Om du vill hålla din leksak lite diskret när du är nybörjare följer det med en förvaringspåse där du smidigt kan förvara leksaken mellan användningarna. 

Vibratorn placeras mot klitoris där den sänder ut härliga vibrationer att njuta av. Du kan själv växla mellan 8 olika inställningar för att välja hur pass starka vibrationer du önskar, kanske du börjar med ett lugnt tempo och ökar på styrkan allt eftersom. 


2. Satisfyer Pro 2 Next Generation

Mest sålda någonsin
Nya satisfyer
Den mest sålda sexleksaken någonsin!

En bättre sexleksak att börja med som kvinna går knappast att hitta. Satisfyer Pro 2 Next Generation är en lufttrycksvibrator där 99 % av användarna får orgasm på rekordtid. 

Produkten har en speciell teknik där den stimulerar dig med tryckvågor, lite som en massage utan beröring. Du kan själv navigera mellan de 11 olika pulseringslägena. Denna modell är något tystare än föregående modeller av Satisfyer vilket är bra för dig som vill hålla ljudnivån nere. 


Sexleksaker för dig som man 

3. Jelly Rabbit Cockring

En penisring kan göra gott!
Jelly rabbit cockring
En perfekt allt-i-allo leksak!

Jelly Rabbit Cockring, som är en penisring med vibrator, har fått höga betyg av användare. Den funkar fint att använda både på egen hand men också tillsammans med en partner. Den kommer ge dig som man en starkare orgasm men också möjligheten att hålla dig längre.

Penisringen placeras enkelt runt penisroten, använd gärna glidmedel för att du inte ska få skav. Där kommer den göra så att blodet stannar kvar i din penis för att ge dig en starkare erektion. Använder du den tillsammans med en partner kan även vibrationerna stimulera din partner. Du kan dessutom plocka bort vibratorn och stimulera andra delar av kroppen såsom pung eller din partners bröstvårtor.


4. Fleshlight Pink Lady Original

Den mest sålda leksaken för män!
Fleshlight Original pocketpussy

En fleshlight är en idealisk leksak att börja med som nybörjare, faktum är att det är en av de mest populära onanileksakerna för män världen över. Leksaken är utformad som verklighetstrogen vagina med ett material som känns som “the real thing”.

Pink Lady Original är utrustad med en slidmynning som ger känslan av att ha umgänge med en riktig kvinna. Materialet är gjort av “Real Feel Superskin” vilket gör att leksaken verkligen känns realistisk. 


Läs artikeln där vi testar olika pocketpussy!


5. Satisfyer for Men

Min personliga favorit
satisfyer för killar
Min absoluta favoritleksak för män!

Vi kommer aldrig att kunna göra klart denna artikel utan min personliga favorit för killar! Satisfyer för killar tillägnade jag en hel artikel åt för jag tycker produkten är så fantastisk.

Det är en form av pocketpussy där du kan ställa sugkraften helt själv. Du bestämmer alltså hur hårt och hur mjukt du vill bli ”avsugen”. Du kan antingen använda den för att onanera men också för att träna uthålligheten i sängen. Och orgasmerna är helt fantastiska.


Sexleksaker för paret

6. Satisfyer Partner Parvibrator

En billig parvibrator!
Satisfyer partner parvibrator
En billig och bra parvibrator.

Denna leksaken förstärker njutningen genom sina vibrationer för båda parter under samlaget. Det är perfekt om det är en kvinna i bilden som har svårt att komma med enbart vaginal stimulering eller helt enkelt om ni båda vill uppleva extra starka orgasmer.

Den breda änden på leksaken kommer att kittla kvinnans klitoris medan den smala änden istället ger en invändig stimulering av G-punkten. Ni har hela 7 rörelsemönster och 3 hastigheter att uppleva och utforska tillsammans. 


7. Galaxy Vibrerande Ägg

För publik lek!
Vibrerande sexleksak för par
Vibrerande ägg för par

Vibrerande ägg är perfekt för förspelet, det kan till och med användas utanför sovrummet för lite extra spänning. Ägget kan nämligen styras med medföljande fjärrkontroll på hela 30 meters avstånd! Hur spännande låter inte det?

Det vibrerande ägget kan användas för att stimulera exempelvis klitoris eller bröstvårtor. Ägget är utrustat med hela 10 vibrationslägen att välja mellan för en riktigt härlig upplevelse. Jag kan rekommendera att använda glidmedel tillsammans med leksaken för att inte råka ut för skav.


Hur väljer man rätt sexleksak som nybörjare? Jag ger dig 4 tips!

När man är nybörjare inom sexleksaker finns det en del saker som kan vara bra att tänka på för att investera i rätt typ av leksak. Jag vägleder dig med 4 tips här nedanför!

  1. Börja med en vibrerande/masturberande leksak

Denna typ av leksaker är enkla att använda och därmed bra för nybörjare. Det finns vibrerande/masturberande leksaker både för män och kvinnor, några sådana tar jag upp i mina tips längre upp i artikeln. När du testat denna typen av leksaker kan du gå över i mer avancerade alternativ som finns på marknaden.

  1. Köp leksaker i hållbara och kroppssäkra material

Olika sexleksaker kommer i olika material. Ett bra material att leta efter när du jämför olika leksaker är silikon, detta eftersom det är väldigt lätt att rengöra. I produktbeskrivningen för den leksak du tänkt köpa finner du oftast vilket material leksaken är i och hur den ska rengöras. Om du vill vara extra förberedd är det lika bra att beställa rengöring direkt så är det bara att köra igång när paketet dimper ner i brevlådan eller hos postombudet.

  1. Välj en leksak med dovt ljud (om du vill vara diskret)

När man är nybörjare kan det vara skönt att få vara lite diskret i sitt användande av sexleksaker. Därför kan det vara bra att välja en produkt med lågt ljud snarare än en med dovt, mullrande ljud som kan höras av familjemedlemmar eller grannar. Det bästa för att ta reda på om leksaken har en låg ljudnivå eller en hög är att titta på recensioner från användarna, de brukar oftast vara mer ärliga än produktbeskrivningarna. 

De senaste sexleksakerna för nybörjare

Att testa nyheter på marknaden är alltid roligt tycker jag. Utvecklingen går ständigt framåt och nya typer av sexleksaker växer sig fram allt mer frekvent. Kanske du föredrar att testa ett säkert kort som nybörjare och investera i någon av mina tips ovan. Är du däremot sugen på att testa en spännande nyhet? Spana in de senaste sexleksakerna för nybörjare här nedanför!

Vem är jag? Din trofasta vägledare inom sexleksaker!

Jag som skriver det här inlägget heter William och jag brinner för världen av sexleksaker. Jag tycker det är en otroligt spännande och fantasifylld värld som alla borde ta del av; man som kvinna, ung som gammal, singel som par. Därför vill jag förmedla mina upplevelser och tips till dig som kanske inte är riktigt lika insatt men som vill ta dig in i samma värld som jag. Välkommen till mig och min sida och hoppas att du finner mitt innehåll intressant!

Lämna en kommentar

Spara upp till 71% med årets Erotiska Julkalender!
This is default text for notification bar